ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΩΝ . ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ …ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

Για να αντιληφθεί κανείς  το σκοτεινό κόσμο των  εξουσιών,  οι συνιστώσες  του οποίου, πότε βρίσκονται  σε αρμονία  και την  αυτή κατεύθυνση  και πότε σε σφοδρό πόλεμο ,σε αντιπαράθεση μέχρις εσχάτων,  φτάνε να δούμε  αυτή την ώρα πώς έχει διαμορφωθεί το εξουσιαστικό τοπίο , η κρατική εξουσία, ως συνισταμένη.  Είναι από τους πλέον καθαρούς καθρέπτες, με  ισχυρή και πιστή αντανάκλαση της πραγματικότητας.

Θα  αφήσουμε τα ίδια τα γεγονότα, ως παραδείγματα, να μιλήσουν,  για να προκύψουν εύκολα και  αποδεικτικά τα συμπεράσματα που χρειαζόμαστε. Είναι η πιο ασφαλής οδός και η πλέον ενδεδειγμένη   αποδεικτική  μέθοδος.

1 .Το 2006, δολοφονήθηκε στην Τασκένδη ο καθηγητής Γιώργος Τριάρχης, γιατί είχε καταγγείλει το μέγα τσιμπούσι με κονδύλια εκατομμυρίων της κυβένησης του Κώστα Καραμανλή για τον “Απόδημο ελληνισμό”.  Είχε, μάλιστα, μηνύσει τους υπεύθυνους . Λίγες  ημέρες  πριν την εκδίκαση,  του άνοιξαν το κεφάλι στα δύο στην μέση  της Τασκένδης. Αν είχε εκδικαστεί  το μεγάλο αυτό σκάνδαλο, θα είχε γίνει σάλος. Δε θα ισοπέδωνε   μόνο τις  τότε υπουργούς  παιδείας  Μαριέττα Γιαννάκου και  Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά  θα έπαιρνε  σβάρνα ολόκληρη  την κυβέρνηση Καραμανλή. Πολλά τα λεφτά που φαγώθηκαν!  Το σκάνδαλο Νovartis  είναι …οδοντογλυφίδα μπροστά στο συγκεκριμένο σκάνδαλο.   Δολοφόνησαν τον τραγικό καθηγητή και ξεμπέρδεψαν.  Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συμφωνία-ομερτά Κώστα Καραμανλή –Αλέξη Τσίπρα να μην τιμωρηθεί ουδείς για τη χρεοκοπία της χώρας, αρνήθηκαν  να οδηγήσουν στο εδώλιο τους κατηγορουμένους.   ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ , με πρωτοστατούσα την  ΤΕΤΑΡΤΗ,  απέκρυψαν το έγκλημα, προστατεύουν τους δράστες  ως σήμερα και  αρνούνται  και οι τέσσερεις  μαζί, να τιμωρηθούν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί.  Αν ποτέ συμβεί να αναζητηθούν οι δολοφόνοι του Τριάρχη και οι λόγοι του εγκλήματος, ο «πόντος» θα φύγει και η κάλτσα θα ξηλωθεί …αυθωρεί και παραχρήμα.  Και οι πρώτοι  που πρέπει να πληρώσουν είναι  οι σημερινοί εκπρόσωποι  ΟΛΩΝ  των εξουσιών.

2. Τρία παιδιά από την Πάτρα της ίδιας οικογένειας, πέθαναν από το 2019 ως το 2021 .Τα δύο με βεβαρημένο  ιατρικό  ιστορικό. Το τρίτο  από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική γνωμάτευση, η οποία αργότερα από νέα  έρευνα…παραγγελία , εντόπιζε  ως  αιτία θανάτου  τη λήψη μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. ΄Αρα επρόκειτο για δολοφονία ή ιατρικό λάθος. Είναι εποχή που η χώρα πλήττεται από την πανδημία. Ολόκληρος ο πληθυσμός σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης. Καθεστώς  τρομοκρατίας, πανικού και σύγχυσης.  Σχεδόν δυο χρόνια άχρηστου, όπως αποδείχτηκε σήμερα, εγκλεισμού του πληθυσμού, με χιλιάδες αδικαιολόγητους νεκρούς από κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης και βαθιά ψυχικά πληγωμένους  ανθρώπους στα στρώματα της κοινωνίας. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης σε όλα τα μέτωπα , να οργιάζει  και να τρέφεται μέχρι σκασμού από κρατικά κονδύλια. Η δεύτερη χρεοκοπία  της χώρας έχει ήδη απλώσει τα πλοκάμια της. Οι εξοπλισμοί  δισεκατομμυρίων  για κυβερνητικές  μίζες,  ανθούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στήσει σκηνικό πολέμου, προκαλώντας ασύστολα το   Σουλτάνο απέναντι, που απαντά στην ίδια γλώσσα της πρόκλησης.  Δυο ολόκληρα χρόνια…όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. ΄Ηταν η στιγμή  που   βρώμικοι  δημοσιογράφοι είδαν  ως μάνα εξ ουρανού την υπόθεση των  θανάτων   των τριων παιδιών  και έσπευσαν σε όλους τους τόνους και όλα τα μέσα να  τους χαρακτηρίσουν δολοφονία.  Ως δολοφόνο, κατασκεύασαν τη μάνα τους! ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ,  η ελληνική δικαιοσύνη  σε αγαστή συνύπαρξη και συνεργασία με τίς άλλες εξουσίες  , μπήκε στο χορό , προφυλάκισε μια αθώα γυναίκα και από τη μια στιγμή στην άλλη  η υπόθεση Πισπιρίγκου μέχρι σήμερα ,κατέστη …εθνική υπόθεση. ΄Εκτοτε,  η μάνα βρίσκεται ακόμα φυλακή, χωρίς  την παραμικρή ένδειξη ενοχής, η άτιμη  γκεμπελική μαφία  είδε ημέρες δόξης και γέμιζε καθημερινά τα  δελτία και τα σαλόνια της με  τόνους σκουπίδια και ως… δια μαγείας ξεχάστηκαν  όλα τα δεινά τις χώρας!  ΄Ενοχοι στις εξουσίες δεν υπήρχαν. Αντίθετα. συνέχισαν άνετοι και εκ τους αφαλούς  με τον αντιπερισπασμό Πισπιρίγκου το  έργο της διαφθοράς και της αποκοίμηση της μάζας.  Στο μεταξύ, το κύριο ζητούμενο  ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΄Η ΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠ ΑΥΤΟ, ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ  ΗΤΑΝ…ΣΥΝΔΙΚΛΑΣΤΙΚΟ . ΚΑΙ Η  ΠΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ,ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΩΝΤΑΣ  ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ  ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ).  ΄Ολοι έκαναν τη δουλειά τους. Η Πισπιρίγκου ,ως νέος Ντρέιφους κατασπαράχτηκε Η λαϊκή οργή με  βαλβίδες σαν κι αυτή ή παράλληλες,όπως  εκείνες του Μπεκατωρισμού και της “βιομηχανίας παιδοβιαστών”  εκτονώθηκε αλλού .    Οι υπεύθυνοι των  συμφορών της χώρας,  βρέθηκαν στο απυρόβλητο. Οι προβολείς έφυγαν απο πάνω τους και έπεσαν εκεί που δεν τους ενοχλούσε.  Στην ουσία, βρέθηκαν  ελεύθεροι και ατιμώρητοι, να συνεχίσουν να ξεκοκαλίζουν μίζες και διαφημίσεις

3. Πριν λίγο καιρό , η  μικρή αντικυβερνητική ,μιντιακή “βιοτεχνία”   ,”παραβίασε ανοιχτές πόρτες” και ανακάλυψε  ένα…πασίγνωστο ζήτημα .  Ανακοίνωσε σε υψηλούς τόνους πως όλη η  Ελλάδα είναι είνα απέρανατο  σουρωτήρι!  Πως όλοι παρακολουθούν όλους. Κάτι  που ανέκαθεν, βέβαια,  συνέβαινε και συνεχίζεται ,  σε συνακολουθία   με την εξέλιξη της τεχνολογίας Την εποχή,μάλιστα,  που οι οργανώσεις  ένοπλης λαϊκής βίας  ήταν στα φόρτε τους από το 1975 και μετά,   δεν υπήρχε μη συστημικός  ΄Ελληνας  χωρίς φάκελο στην ΚΥΠ.  Κι αν υπήρχαν, φυσικά , εκείνες τις εποχές τα σημερινά, πειραγμένα λογισμικά, θα είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση στις υπηρεσίες ασφαλείας . Με τις ευλογίες  πάλι όλων των εξουσιών για την…πάταξη της τρομοκρατίας.   Σε σημείο, μάλιστα,  που το να παρακολουθούν οι μυστικές  υπηρεσίες,  πολίτες  για την… τάξη και την ασφάλειά τους,  έχει περάσει και στο συλλογικό ασυνείδητο του λαού και   δεν είναι  καθόλου  έγκλημα.  Αν, όμως ,κατά την συντεχνιακή   αντίληψη  του Γκεμπελιστάν,  παρακολουθείτε ο …Κουκάκης, ο Τέλογλου  και  ο Κύρτσος  ,τότε πράγματι πρόκειται για έγκλημα και μάλιστα καθοσίωσης, δοθέντος πως κινδυνεύει πια  η… Δημοκρατία!  Εδώ,  η τέταρτη  εξουσία κηρύσσει πόλεμο στις άλλες.  Αλλά  ως  παραπληγική που είναι  στο μεγαλύτερο  κορμός της,  το παράλυτο και μεγαλύτερο  κομμάτι της, βέβαια , δε   συμμετέχει.    Η μέχρι χτες  συνεργαζόμενες αρχές ,  βγάζουν πια  μαχαίρια να σφαγούν.    Ο Βαξεβάνης,  έμπλεος οργής και εξαλλοσύνης  σήμερα,  γίνεται θύμα και ξεσπαθώνει λάβρος κατά Ντογιάκου.  Είναι ο ίδιος, βέβαια, σκαπανέας της…μαχόμενης και ερευνητικής δημοσιογραφίας  που  δεν έβγαζε  ποτέ τσιμουδιά  για άλλα εγκλήματα, όπως  τα δυο παραπάνω .  Σαν ο Ντογιάκος να είναι ο μόνος κακός εισαγγελέας στην παρέα.  Σαν η Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για παράδειγμα ,που έστειλε  τους ΝεοΝαζί στη Βουλή , να μην έχει το μέγα κρίμα στο λαιμό της . Επιλεκτικές, ως αντιπολιτευτικές. οι αναφορές σε χουντικούς εισαγγελείς και διεφθαρμένο ,δικαστικό κλάδο.

 

 

Δεν είναι καινούριο το έγκλημα αυτό των εξουσιών. Κρατάει, όσο και οι αιώνες ζωής που μετράνε. Καμιά εξουσία δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της. Η μια στηρίζει την άλλη και όλες μαζί το Σύστημα.   Ο μέγας μύθος πως η Τέταρτη είναι η…καλή και αγία και ελέγχει τις άλλες ,θα ήταν για πολλά  γέλια, αν δεν κουβαλούσε μεγάλα και ειδεχθή εγκλήματα στους ώμους της.   Και ήταν τόσο εύκολο να καταρριφθεί ένα τέτοιο παραμύθι,  μόνο και μόνο με την αναφορά στα τρία ενδεικτικά   παραδείγματα παραπάνω από τα χιλιάδες που θα μπορούσε κανείς να επικαλαστεί.