ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ : ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ 1821 ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ 1453 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

                           ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ:

1.ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ

Τούρκοι τηλεφώνησαν στη «Δημοκρατία» και έπαιξαν οθωμανικό εμβατήριο στο ακουστικό

Οι Τούρκοι εθνικιστές την ώρα που τηλεφωνούν στην ελληνική εφημερίδα

Ο κακός Ερντογάν, ο καλός Μητσοτάκης. Η καλή εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, οι κακοί εθνικιστές Τούρκοι που της έπαιξαν  το  εμβατήριό τους. Οι παράνομες  παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας και η δίκαιη δική μας αναχαίτιση. Εν τέλει, οι καλοί ΄Ελληνες και οι κακοί…Τουρκαλάδες.

Κι ακόμα. Αν εμείς ορθώς και δικαίως γιορτάζουμε την επέτειο της  επανάσταση του 1821 (και πανηγυρικώς  του χρόνου τα 200 χρόνια της) ,οι Τούρκοι …κακώς γιορτάζουν την πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1453!

Που στο κάτω-κάτω, η “Βασιλεύουσα” δεν υπήρξε  ποτέ Ελλάδα (Ο ορισμός της εθνικιστικής υστερίας).

Και…”μονά-ζυγά δικά” μας!

2.Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στις 6 για τον κορωνοϊό -Δεν θα αναγγείλει νέο lockdown

ΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ
Κορωνοϊός: Eπτά θάνατοι σήμερα -Στους 364 οι νεκροί

O Κυριάκος Μητσοτάκης με λευκό πουκάμισο

Οπότε…πότε έπραξαν καλώς Μητσοτάκης και Τσίπρας; Το Μάρτη που επέβαλαν  πραξικοπηματικώς με τη σύσσωμη γνώμη και απαίτηση της εμπορικής δημοσιογραφίας,  την απαγόρευση κυκλοφορίας δυο ολόκληρους μήνες ή σήμερα  που σύμφωνα με τους “Τσιόδρες” η επικινδυνότητα του ιού παραμένει το ίδιο  ισχυρή, αλλά δεν επιχειρείται (και καλώς) νέο πραξικόπημα;

Για δέσιμο!  Και οι δυο. Για φτύσιμο οι κοντυλοφοροι! Μηδενός εξαιρουμένου, εφ όσον άπαντες έκαναν τουπεκι για την κατάλυση του Συντάγματος.

3. Τσακαλώτος «αδειάζει» Τσίπρα: Δεν μπορούμε να λέμε απατεώνα τον Μητσοτάκη

 

tsakalwtos_tsipras

Τί μάς λέει πάλι  ο εγγονός του… κομμουνιστοφάγου στρατηγού Τσακαλώτου;   Αν δεν είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απατεώνας, τότε ποιος;

Εν τάξει.  Αβρότητες  αυτές μεταξύ “κατεργαρέων”. Μην το παίρνετε στα σοβαρά.

Τρέμει κι αυτός την οικογενειοκρατία. “Γόνος” κι ελόγου του.

΄Ιδιο έργο με  Θεόδωρο   Πάγκαλο. Εγγονός δικτάτορα και εκείνος. Αλλά…σοσιαλιστής ο Θεόδωρος, όχι ακριβώς… αριστερός, ως ο Ευκλείδης.

Μήπως τί είναι, δηλαδή,  ο Κυριάκος;  Δεν είναι “τζάκι” ο γιος του  Αποστάτη και βασιλοχουντικού  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;

 

΄Αστο, Ευκλείδη. Δε σε παίρνει. Γενικώς, δε σε παίρνει. Ειδικά τώρα που αποδείχτηκες και αλληλέγγυος στην  κληρονομική…Δημοκρατία με τα άλλα τέκνα ηρωικών μορφών, ως ο παππούς σου.

 

4. Ανοιχτή Πόλη προς Μπακογιάννη: Χάσαμε 2 εκατομμύρια, κινδυνεύουμε να χάσουμε άλλα 63

Η διαφθορά τελικά φαίνεται να καταγράφεται στα γονίδια.  Αρρώστια είναι. Την κουβαλάει το DΝA.

Πώς εξηγείται ,αν όχι έτσι, στη “φαμίλια”, ΟΛΟΙ πια  να  είναι απατεώνες; (κι ας λέει όχι ο εγγονός του ατιμώρητου εγκληματία πολέμου Θρασύβουλου Τσακαλώτου). Χωμένοι ως το λαιμό στη διαφθορά.

Θα “τρίζουν τα κόκαλα” του δολοφονημένου  πατέρα του Δημάρχου, ο οποίος, όπως ,εμείς πιστεύουμε, έπεσε κι αυτός θύμα της μαφιόζικης  φαμίλιας Μητσοτάκη.  Θα έπρεπε ο γιος του Παύλου Μπακογιάνη  να ντρέπεται. Να  σέβεται τη μνήμη το αδικοχαμένου γονέα του.

5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική -Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά σε γιάφκα στο Κουκάκι

Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά σε γιάφκα στο Κουκάκι

“H επιχείρηση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών, και μία γυναίκα 36 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, πρόκειται για παλιούς γνώριμους, με τις Αρχές να ερευνούν τη σχέση τους με την εσωτερική τρομοκρατία και με την ΟΛΑ (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών).

΄Ενας από αυτούς φέρεται να έχει εμπλοκή στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον άνδρα που νοίκιαζε την αποθήκη και ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά.

Σε σπίτι, όπου ακολούθησε έρευνα, συνελήφθη ο δεύτερος άνδρας -επίσης γνώριμος της Αστυνομίας- και η φίλη του, καθώς βρέθηκαν δύο πιστόλια.

α χτυπήματα της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών
Από το 2013 έως το 2018 η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών έχει πραγματοποιήσει εννέα χτυπήματα, χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ, ρουκέτες, ακόμα και βόμβες μεγάλης ισχύος. Από τις εννέα ενέργειες, η μία (στις 12 Δεκεμβρίου του 2016) στο υπουργείο Εργασίας ήταν αποτυχημένη. Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 2017, τοποθέτησαν βόμβα έξω από τα γραφεία της Eurobank, επί της οδού Σανταρόζα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία και εξερράγη και προκάλεσε ζημιές, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος και πυροβόλησαν εναντίον του σκοπού μία φορά, στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών επί της οδού Λουκάρεως. Τελευταίο γνωστό χτύπημα ήταν αυτό εναντίον του ΣΚΑΪ, στο Νέο Φάληρο, τον Δεκέμβριο του 2018.”

***

Για να καταλάβουμε κι εμείς οι… υποψιασμένοι  και να  αξιολογήσουμε πρόσωπα και γεγονότα.  Οι απαγωγείς  του επιχειρηματία αυτοαποκαλούνται Λαϊκοί αγωνιστές ή η αντιτρομοκρατική  τους εντάσσει εκεί;

Γιατί τα …παλουκάρια  παραπάνω,   εμείς τα κατατάσσουμε στους ποινικούς. Τώρα, αν χτυπάνε με στρακαστρούκες και “πολιτικούς” στόχους, αναλαμβάνουν τη ευθύνη και βγάζουνε και προκηρύξεις ,όλα αυτά γίνονται  για “ξεκάρφωμα”.

 

Ποινικοί, λοιπόν,  είναι οι μάγκες.  Κάνουν ληστείες και απαγωγές   για την πάρτη τους.  Για καλές διακοπές.  ΄Αεργη  ζωή και κότα!    Και  μόνο λαϊκοί αγωνιστές δεν είναι.

6. Πέτσας για κορωνοϊό: Η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα -Σύγκριση με Βέλγιο, Ολλανδία, Πορτογαλία

Στέλιος Πέτσας

ο  “Αι  Βασίλης” των τρωκτικών του είδους Κουρτάκη, Βασιλάκη και λοιπών όμοιων χοιριδίων.

Φυσικά και Γκεμπελίσκος του Κερατά. Ψευταρά πρώτος. Με  μύτη του να κρέμεται, ως  στα πόδια.

Δε συγκρίνει (δε συμφέρει) με εκατοντάδες άλλες χώρες στον κόσμο ,που όντως έλαβαν σωστά μέτρα και ξεπέρασαν τον κίνδυνο.   Βέλγιο και Πορτογαλία, λέει. Με τις δικές τους κι εκεί αβελτηρίες και αναποτελεσματικές μεθόδους ,που εφάρμοσαν ως τώρα.

 

7. Συνεχίζεται η αδιαφάνεια στα κονδύλια προς ΜΜΕ

εφσυν

Συνεχίζεται η αδιαφάνεια στα κονδύλια προς ΜΜΕ

Βρε, Κανελλόπουλε, καλέ μου,  αν αυτά  τα “Μέσα”  που ο Πέτσας δωροδοκεί για να “παίζουν”  συνεχώς και αδιαλείπτως το θετικό έργο της κυβέρνησης, αν οι αχυράνθρωποι του Κούλη και του Μαρινάκη,  είναι Μέσα Μαζικής  Ενημέρωσης και έτσι τα αποκαλείς κι εσύ,  τότε μαφιόζοι του Τύπου ποιοι είναι; Εσύ από ποια μεριά στέκεις;