” ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ” ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟ-ΠΟΥΛΑ ΣΟΥ !

“΄Εχει σωθεί πια η υπομονή”;

Φταίνε οι νέοι που είναι αντάρτες

φταίνε οι γυναίκες για τον βιαστή

φταίνε οι ξένοι, φταίνε οι πουτάνες

όλοι μας φταίμε μα όχι εσύ.

Εκλεψες όνειρα, πάτησες πτώματα

μέχρι μας έφερες και τους ναζί

μόνο η ζωούλα σου και το σπιτάκι σου

και πέρα βρέχει κυρ Παντελή.

Πολλά ανεχτήκαμε από το σινάφι σου

φτήνια, μιζέρια, ρουφιανιά και χολή

σφίξ’ τη γραβάτα σου μπας και γλιτώσουμε

και σάλτα γαμήσου πια κυρ Παντελή.

Δίπλα σου φόνοι κι εσύ… τουμπεκί

είσαι μια αγιάτρευτη κρυφή πληγή.

Σπιτάκι, δουλίτσα, τι-βι και βολή

η σιωπή σου είναι συνενοχή.

Καίγεται ο κόσμος κι εσύ προσοχή

δεν σταμάτησες όμως εκεί.

Σκοτώνεις στο ξύλο τον Ζακ και σκουπίζεις το αίμα του απ’ το μαγαζί.

Το μαχαίρι στον Παύλο το κρατούσες μαζί με το κάθαρμα εκείνο τον νεοναζί.

Σφάζεις γυναίκες που δείχνουν πυγμή

γιατί… «όλοι μας ζούμε για μία τιμή»

και μετά προσκυνάς την τι-βι.

Καμαρώνεις τους φόνους σου σε χάι ντεφινί

και μετά φαγητό και στον θεό προσευχή

και νανάκια γλυκά χωρίς καμιά ενοχή

και το άλλο πρωί, ξανά απ’ την αρχή.

Καίγεται ο κόσμος κι εσύ τουμπεκί

μαυραγορίτης όπως στην Κατοχή

μια ευκαιρία ζητάς να σου κάτσει η καλή

κι άμα έρθει η ώρα θα τους δείξεις εσύ.

Ενα όρθιο κουφάρι δίχως ψυχή.

Σιωπηλέ της ιστορίας πρωταγωνιστή.

Τα τέρατα όλου του κόσμου που πατήσαν στη γη

σφάξαν λαούς κι ακόμα σφάζουν με τη δική σου ανοχή.

Κι εσύ γερολαδάς θαμμένος μέσα σε μαγαζί

ταγματασφαλίτης που ζητάει λαιμό κομμουνιστή

χαφιεδόμουτρο στη χούντα με φτιαξιά βασανιστή

κι εκαμίτης που ψοφάει για ξύλο και καταστολή.

Κομματόσκυλο υπάκουο στου αρχηγού τη γραμμή

ικανός για τα πάντα, στην κατάλληλη τιμή

ανθρωπάκι που ανήκει σε ανθρωποφάγα φυλή

ένας χέστης δειλός που χαϊδεύει ναζί.

Ρίχνεις φόλες, καις τα δάση, και αρπάζεις τη γη

κι όλα καλώς καμωμένα αρκεί κανείς να μη σε δει

σε αηδιάζει των gay το ερωτευμένο φιλί

να παν στον διάολο όλοι οι ανώμαλοι και οι διαφορετικοί.

Περιμένεις την κατάλληλη στιγμή

ακόμα λίγο σιωπηλός, ακόμα λίγο υπομονή

και πού θα πάει… θα έρθει… δεν μπορεί…

εκείνη η μέρα που ονειρεύεσαι να φέρεις προκοπή.

Μα είσαι γελασμένος κυρ Παντελή…

μα είσαι γελασμένος κυρ Παντελή…

έχει σωθεί πια η υπομονή…

έχει σωθεί πια η υπομονή…

έχει σωθεί πια η υπομονή γι’ αυτό σάλτα γαμήσου πια κυρ Παντελή

“΄Εχει σωθεί πια η υπομονή”;

΄Εχεις μετρήσει , Μορφονιέ, πόσοι από τους “φταίνε οι νέοι που είναι επαναστάτες”  σου,  πήγαν  πρόσφατα στη δίκη του Ζακ για συμπαράσταση και διαμαρτυρία; Και ζήτα να σου πουν πόσες (χιλιάδες)  εγγραφές έχει η λίστα   των μελών  Νεολαίας  Νέας. Δημοκρατίας.   Και ρώτησε να μάθεις ποια είναι η πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστημιακά ιδρύματα .  Και πόσοι ,δουλειές στα χέρια  πακιστανικές, δεν σφάξανε να πιάσουν. ‘ ΄Eχουν διπλώματα από  TEI. ΄Ασε που γίνονται κόκαλο  από τους μπάφους και τα  καφάσια τα μπυρόνια. ΄Ολα τούτα τα καλόπαιδα είναι οι εν δυνάμει Παντελήδες,  αύριο.

Χρόνια οι γενιές  τραγουδάνε  όμοια τραγούδια, με τις γροθιές  υψωμένες  στους στίχους του Ρίτσου  ” όταν χαμογελάνε ένα μικρό χελιδόνι φεύγει μέσ’ απ’ τα άγρια γέννια τους”/

΄Ομως,

και τότε και σήμερα, αν βγήκε κάποιος νικητής,  είναι ο Κυρ Παντελής! Ακμαίος, δυνατός,  θρασύτατος κι ενισχυμένος με  το ασκέρι ,τα Παντελό-πουλά του.     Είναι πάντα  εδώ  το σόι ,ενωμένο δυνατό.

Και καμιά υπομονή δε σώθηκε. Ειδικά σήμερα.

Μην ελπίζεις. Αλλά και μη σταματάς να δίνεις προοπτική   με τον τρόπο που το κάνεις στο δικό σου μετερίζι.

_____________________________________________

                                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Γιώργος Παπανδρέου: Υπάρχουν δυνάμεις στο ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να επαναπατρίσουμε

Παπανδρέου

Μήπως όλες  οι,  έστω πενιχρές πια,  δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ κι εσύ μαζί  πρέπει να μετακομίσετε  σύσσωμοι στο ΣΥΡΙΖΑ; Δηλαδή, τί παριστάνετε τώρα   σε ένα κόμμα…απόκομμα , που δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψει, να  απειλήσει σοβαρά τα δύο κόμματα εξουσίας;  Η προσφορά σας , έστω και ως λειψοί Πασόκοι, είναι μια και μοναδική.  Αν συνεχίσετε  αυτόνομοι ,ούτως ή άλλως,   δεκανίκι του Μητσοτάκη θα είστε.

Επομένως, η προοπτική σας είναι μία:  Συνεργαζόσαστε με το ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνετε  πως ανήκετε κι εσείς στον αριστερό χώρο. Τα άλλα είναι…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, κύριε Γιωργάκη μας.

2. “Εξεγείρονται» οι αντιεμβολιαστές σε πλήθος χωρών που λαμβάνουν μέτρα. Το ακροδεξιό κόμμα διοργανώνει τα συλλαλητήρια στην Αυστρία”.

“Θα έχετε παρατηρήσει, προφανώς, την τελευταία μόδα στα social media με τις φράσεις περί αρνητών. Η πρώτη, ανθρώπινη, αντίδραση όταν παρατηρείς τον συνδυασμό φωτογραφίας και ευφυολογημάτων είναι να γελάσεις “.

***

Δεν είναι για γέλια. Σε καμιά περίπτωση. Είναι για κλάματα και για ζουρλομανδύα. Δεν γελάς με ένα παλαβό και φουσκωμένη κοιλιά  από τα   εκρηκτικά,    έτοιμος να ανατιναχτεί δίπλα σου .   Πέφτεις απάνω του και τον ακινητοποιείς, πριν γίνουν όλα μπουρλότο.

Αυτό, ακριβώς, που δεν τολμά να κάνει η κυβέρνηση, Τους χαϊδολογάει   ακόμα με 20.00 νεκρούς οσονούπω.  Επειδή ξέρει πως όλο αυτός ο θεοπάλαβος συρφετός,   είναι δικοί της ψήφοι.

Δείτε ποιοι διοργανώνουν το μπάχαλο στην Αυστρία.   Και  εδώ ,για να μην τους χάσει ο Κούλης τους… ας πάει και το παλιάμπελο.

3.α Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!» είπε αρχικά η Κατερίνα Μαυρίκη.

«Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου» εξομολογήθηκε η ίδια.

β. “Ανατροπή στην υπόθεση του 29χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, καταλύτης στην εξέλιξη της υπόθεσης φέρεται να είναι η νεότερη κατάθεση που έδωσε το 4χρονο κοριτσάκι, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατάθεση που καταγράφηκε οπτικοακουστικά και μελετήθηκε σε βάθος.

Από την πλευρά του 29χρονου αστυνομικού δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω δήλωση:

«Η Κατερίνα, η Οικογένειά μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως το άρθρο 277 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και τη σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης

Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους, από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν τον ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν, για τις δικές τους σκοπιμότητες, το τεκμήριο της αθωότητας και μάς κατέστησαν δημόσιο θέαμα.

Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν», καταλήγει στη δήλωσή του ο 29χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του”.

****

Να μη σχολιάζουμε μόνο εμείς  τέτοιες καταγγελίες,  που, ως εμπεριέχουσες  “σπέρμα” είναι  το καλύτερο φαϊ για τους  Γκεμπελίκσους  “σοβαρών” και ασόβαρων  φυλλαδοκάναλων.

Ας ακούσουμε  έναν από το συνάφι των καλλιτεχνών,  τον Αντώνη Ρέμο να πει, όσα θα λέγαμε κι εμείς.   Κι αυτές οι απόψεις, όπως τις διατύπωσε ο τραγουδιστής,  σίγουρο είναι  πως εκφράζουν σχεδόν το σύνολο του ενήλικου πληθυσμού στη χώρα.

Α.Ρέμος: “Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς»

Η  δικαιική ευαισθησία το  λέει κι έτσι:  “Κάλλιο να αθωωθούν 100 ένοχοι,  παρά να καταδικαστεί ένα αθώος”.

4. Δεύτερος γύρος προεδρικών εκλογών στη Βουλγαρία

Ένα νέο κόμμα κατά της διαφθοράς, το «Ας συνεχίσουμε την Αλλαγή (PP)», που συστάθηκε από δύο επιχειρηματίες που έχουν σπουδάσει στο Χάρβαρντ, τους οποίους ο Ράντεφ διόρισε προσωρινούς υπουργούς τον Μάιο, κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα”

Ο Ράντεφ είναι το φαβορί, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το αν οι υποστηρικτές του θα πάνε να ψηφίσουν», δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Ντανιέλ Σμίλοφ στο Κέντρο Φιλελεύθερων Στρατηγικών της Σόφιας.

Ο Γκερτζίκοφ, έγκριτος καθηγητής Αρχαίας και Μεσαιωνικής Λογοτεχνίας, κατηγορεί τον Ράντεφ ότι στρέφει τους Βούλγαρους τον έναν εναντίον του άλλου και έχει δεσμευτεί να ενώσει το έθνος, το οποίο πλήττεται από υψηλά ποσοστά θανάτων από την COVID-19, τα οποία είναι μεταξύ των υψηλότερων στην Ε.Ε., και να αντιμετωπίσει την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Ο Γκερτζίκοφ είναι ισχυρός υποστηρικτής των δυτικών συμμαχιών της Βουλγαρίας, που είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, έχει κάνει εκστρατεία για τη βελτίωση των επιχειρηματικών ευκαιριών και υποστηρίζει τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση του κράτους δικαίου στην χώρα αυτή των περίπου 7 εκατομμυρίων κατοίκων.

Ο Ράντεφ, ο οποίος έκανε εκστρατεία το 2016 για την άρση των δυτικών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στη Ρωσία, δηλώνει ότι η Βουλγαρία πρέπει να διατηρεί ρεαλιστικούς δεσμούς με τη Μόσχα και δεν θα πρέπει να την θεωρεί εχθρό, κυρίως λόγω των στενών ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών.

Τα σχόλιά του ότι η χερσόνησος της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Ρωσία από την Ουκρανία το 2014, είναι «σήμερα ρωσική», προκάλεσαν διαμαρτυρίες από το Κίεβο.

***

Θα σώσουν και τη Βουλγαρία, μετά την Ελλάδα τώρα,  οι Χαρβαρντο-σπουδαγμένοι την τύφλα τους. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος  πώς και με πόσες δωρεές παίρνεις από το Χάρβαρντ τα χαρτιά.  Και πόσους τόνους  καπιταλισμού κουβαλάνε οι απόφοιτοί του. Αυτούς χρειάζεται  συμβούλους η παγκόσμια εγκληματική οικονομία της Αγοράς και οι Τραπεζίτες της, για να  εκπλειστηριάσουν το σπίτι του φτωχού.

Αστείο θα ήταν  να πιστεύουν πως τους …πιστεύουμε.  Τουλάχιστον, ” όσοι παροικούμε την Ιερουσαλήμ” και  γνωρίζουμε από πρώτο χέρι  τι γίνεται σε αυτά τα “μαγαζιά” που ψωνίζουν μόνο κονομημένες  ελίτ και γκλάμπουρα .