ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ , ΠΟΥΤΙΝ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ . Η “ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ”

Ρωσία υπέρ Κίνας: Σαφής πρόκληση η επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν -«Έχει δικαίωμα να πάρει τα αναγκαία μέτρα»

ρωσία κίνα

Ανακοίνωση υποστήριξης προς την Κίνα εξέδωσε το ΥΠΕΞ της Ρωσίας, αναφορικά με την επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν, κάνοντας λόγο για «σαφή πρόκληση» των ΗΠΑ.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι η Κίνα έχει το δικαίωμα να πάρει τα «απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει την κυριαρχία της», χαρακτηρίζοντας «σαφή πρόκληση» την επίσκεψη στην Ταϊβάν της προέδρου της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Μήνυση του Ερντογάν στην εφημερίδα «Δημοκρατία» (φωτο) - Aftodioikisi.gr

Η ¨”τριανδρία του θανάτου”. Τρεις  μικροί Χίτλερ σε ένα.  Ο ολοκληρωτισμός στον 21ο αιώνα προσωποποιημένος.

Ακολουθούν τη ίδια ναζιστική τακτική και οι τρεις.  Ανασκαλεύουν τις  εθνικιστικές τους  ιστορίες, ανασύρουν χαμένες πατρίδες, αρχαία  εδαφικά δικαιώματα ,προβάλλουν απαιτήσεις, επιζητούν δια της βίας , νομιμοποίηση της αρπακτικότητάς τους.

Εισβάλουν για να ελευθερώσουν πάντα τους… καταπιεσμένους  αδερφούς, τους ομογενείς, τους ομόγλωσσσους  και ομόδοξους. . “Παλιά μου τέχνη κόσκινο” του ιμπεριαλισμού    από προκαταβολής κόσμου. (Η Ελλάδα γνωρίζει  καλά επίσης  την ίδια  μέθοδο,  κάποιες δεκαετίες πριν).

Γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους ,τόσο τα νέα  ιστορικά δεδομένα,  όσο και την ανάγκη και την εκφρασμένη βούληση των λαών να μη ζουν υπό κηδεμονία και πατρωνία.  ΄Εχουν  θεοποιήσει τη βία στην πιο ειδεχθή μορφή της. Αυτή   της πυρηνικής, όσοι τη διαθέτουν.  Και απειλούν αν δε συμμορφωθεί ο υπόλοιπος κόσμος με τις δικές τους  ψυχώσεις, τα σύνδρομα και τις παρανοϊκές ιστορικές απαιτήσεις,  πως  θα τον ισοπεδώσουν.

 Ακόμα χειρότερα. Αναγορεύουν τις ιμπεριαλιστικές  τους ορέξεις   σε πολιτισμικές διαφορές.  Σε χάσμα πολιτισμών και παραδόσεων. ΄Αλλοι κόσμοι  αυτοί  από μας όλους.

Πέρα από τις εισβολές, η τακτική τους με εκείνες των  ΝΑΖΙ είναι ίδιες και απαράλλαχτες από τότε.  Εφευρίσκουν παντού «Εβραίους» με  άλλα ονόματα. Τσετσένοι, Ουκρανοί, Κούρδοι,  Ουιγούροι.  Η άντίσταση, η μη αποδοχή της κεντρικής   εξουσίας, η διαμαρτυρία, η αναζήτηση  φίλων και συμμάχων είναι πράξεις…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τον Κινέζο, το Ρώσο και τον Τούρκο δικάτορα. . Και όσοι βοηθούν ή ταυτίζονται με τους… τρομοκράτες  είναι, ακόμα και ως κυβερνήσεις, τρομοκρατικές.

΄Εχουν  έναν ισχυρό, κοινό   κρίκο στην αλυσίδα που τους ενώνει. Και τα τρία  τέρατα   διακατέχονται  από  ισχυρά ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ  ΣΥΝΔΡΟΜΑ  .   Οι  «κακοί»  του πλανήτη, είναι οι φονιάδες των λαών Αμερικανοί , οι  χωροφύλακες του κόσμου!

 Ενώ το δίκαιο, το ιστορικά ορθό, το επιβαλλόμενο είναι ο καθένας να κοιτάζει τα του οίκου του.  ΄Οπως έκαναν παλιότερα  οι Αμερικανοί τις παραμονές του 2ου παγκοσμίου πολέμου με τον Χίτλερ. Η Ευρώπη ήταν μακριά και η Αμερική  είχε  να λύσει πολλά, δικά της, κυρίως οικονομικά , προβλήματα. Και άφησαν τότε να γίνει το μεγάλο κακό. ΄Οταν ανακάλυψαν πως ο κόσμος είναι μικρός, ήταν πια πολύ αργά.

Σήμερα, ο Αμερικανός δεν πρέπει να επαναλαμβάνει  τα ίδια λάθη, ΄Εχει υποχρέωση να εισακούει τις μικρές φωνές. Τις κραυγές των μειονοτήτων, των καταπιεσμένων, των κολασμένων  της γης.

Ας  τελειώνουμε πια, ως ανθρωπότητα, με    τους εθνικισμούς, τους  τοπικισμούς και τους  ρατσισμούς κάθε είδους. Η Ιστορία πορεύεται  πια με μοναδική γρηγοράδα.  Αφήνει πίσω της  τις μαύρες εποχές του διαχωρισμού των ανθρώπων σε φυλές , έθνη, και  εχθρούς   Είμαστε όλη η γη ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ,ΜΙΑ ΦΥΛΗ,ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 Αν αυτό το ιδανικό στις ημέρες μας το στηρίζουν  οι Αμερικανοί, είμαστε με αυτούς. Και η Ιστορία  τους παρακολουθεί ανελλιπώς  με την πένα της, που οφείλει να την βουτάει πάντα στο μελάνι  της ισοπέδωσης των διαφορών, κυρίως φυλετικών, εθνικιστικών και θρησκευτικών.

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ  ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΑΪΜΑΝ ΑΛ-ΖΑΟΥΑΧΡΙ !

 ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .ΣΤΗΡΙΞΤΕ  ΜΙΑ  ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ  ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.