“ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ” ΠΑΛΑΙΟ- ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

 

 

Σκουριές: Αλυσοδεμένες γυναίκες στην είσοδο του εργοταξίου της ”Ελληνικός Χρυσός”

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι – Αυξάνονται οι αστυνομικές δυνάμεις…

Από νωρίς το πρωί, 12 γυναίκες βρίσκονται στην είσοδο του εργοταξίου της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, σε μια συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην τροπολογία που –αν ψηφιστεί αύριο στη Βουλή – νομιμοποιεί τις μέχρι σήμερα  οικοδομικές εργασίες των εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Τέσσερις γυναίκες έχουν αλυσοδεθεί στην πύλη, ενώ στο σημείο υπάρχει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Όπως ενημέρωσε τις διαμαρτυρόμενες η ΕΛ.ΑΣ., θα προχωρήσουν σε συλλήψεις στην περίπτωση που χρειαστεί να ανοίξει η πύλη για να περάσει όχημα της εταιρίας.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

ΦΩΤΟ από seleo.gr

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Πηγή: seleo.gr

Φοβερές και τρομερές…ακτιβίστριες (καμιά σχέση με κομματόσκυλα-οπαδούς του Αργεντινο-λάτρη Τσίπρα) διαμαρτύρονται αλυσοδεμένες για τις… σφαγές στην Παλαιστίνη και την Ουκρανία!

(Μας αφήνουν άναυδους οι επιλογές τους γι΄αυτό και παραδίδουμε στην ιστορία τη… μεγαλειώδη αυτή διαμαρτυρία των γυναικών  από τις Σκουριές Χαλκιδικής ) .