ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ! ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ …ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Γεωργιάδης: Οργή για τη δήλωση ότι «κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη»

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κωλοτούμπα» Γεωργιάδη στη Βουλή μετά τον σάλο για τη μισάνθρωπη δήλωση

Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας θύματος – «Θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει και ακόμα δεν έχουν ομολογήσει»

****

Μιλάμε για αληταρά  …πρώτης  τάξεως!  Ολκής!  Σκυλευτής και  βάρβαρος υβριστής!

Καλά, για σεβασμό, κοτζάμ  υπουργός, δε συζητάμε.  Αλλά, εισαγγελέας μήπως έχει ακούσει ή διαβάσει (το αποκλείουμε)   πως ο, πλην των άλλων και ΝεοΝαζί, χωρίς  στολή ΄Αδωνις  έχει παραβεί το μισό ποινικό κώδικα με όσα τόλμησε και ξεστόμισε; ( π.χ ” Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση -άρθρ. 363- τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών).  Πέραν,ασφαλώς,  και   της ηθικής αυτουργίας του  στο έκλημα των Τεμπών, ως  μέλος της κυβερνητικής  αγυρτείας.

_____________________________________________________________________

1. α.Αιγύπτιος Ιμάμης:  ” ο Θεός καταράστηκε τους Εβραίους όπου κι αν βρίσκονται”. Πύρινος λόγος σε ελληνικό έδαφος.

β. Μέση Ανατολή: Αμφιλεγόμενο βίντεο λίγο μετά την επίθεση της Χαμάς

 

Documento

Άλλες πηγές ωστόσο αναφέρουν πως μετά την επίθεση επικράτησε πανικός ενώ συμπληρώνουν πως πολλοί ισραηλινοί υπήρξαν θύματα των πυρών των ισραηλινών.

γ. Ποτάμι αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

«Δολοφόνοι» φώναξαν πάνω από 10.000 διαδηλωτές έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, μετά τη συναυλία στο Σύνταγμα

Πορεία

δ. Χανιά: Δεν κάλεσε σε πράξεις βίας, λέει τώρα ο Αιγύπτιος «ιμάμης» -Τι ανέφερε στο κήρυγμά του

«Δεν κάλεσα σε πράξεις βίας, αλλά για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα», ισχυρίστηκε ο 39χρονος Αιγύπτιος που καλούσε σε πράξεις βίας εναντίον του Ισραήλ και υμνούσε το ένοπλο τμήμα της Χαμάς που προκάλεσε την έκρηξη βίας στη Μέση Ανατολή.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Aplha, υποστήριξε ότι δεν αναφερόταν σε τζιχάντ με όπλα, αλλά σε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, επισημαίνοντας ότι παρερμηνεύθηκαν αυτά που είπε.

Τι υποστήριζε στο κήρυγμά του ο 39χρονος Αιγύπτιος
Στο κήρυγμά του αναφέρει μεταξύ άλλων:

« Τα αδέρφια μας στην περήφανη Γάζα και στην αγαπημένη Παλαιστίνη. Μην προσβάλλεστε ή λυπηθείτε. Ο Θεός να σε βοηθήσει. Όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και άχρηστα με τον εχθρό, τους φοβισμένους Εβραίους, ο Θεός τους καταράστηκε όπου κι αν βρίσκονται. Είναι τζιχάντ και μάχες. Δεν θα ανακτήσετε τη γη των μουσουλμάνων ή τους ιερούς τόπους των μουσουλμάνων παρά μόνο στα δόντια των λόγχες. Η ανησυχία, η καταδίκη, η καταδίκη και η καταδίκη είναι άχρηστες. Δεν λειτουργεί με αυτόν τον άγριο εχθρό, τους φοβερούς καταπατητές. Δεν βλέπετε τι κάνει ο πρώτος χορηγός της τρομοκρατίας στον κόσμο, η Αμερική και οι άπιστες δυτικές χώρες.

Βοηθήστε τους αδελφούς σας και διατάξτε μάχες και τζιχάντ για την υποστήριξη της θρησκείας του Θεού και των ευάλωτων και καταπιεσμένων αδελφών σας στην Παλαιστίνη, τη Συρία και παντού.

Δεν βλέπετε αυτές τις σφαγές; Οι σφαγές που έκανε ο επίφοβος στρατός κατοχής. Ο Σιωνιστικός στρατός και τι κάνει για τους καταπιεσμένους και καταπιεσμένους ευάλωτους ανθρώπους εν όψει του δυτικού κόσμου. Η σιωπή. Να ξέρετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί δεν θα είναι ικανοποιημένοι μαζί σας μέχρι να ακολουθήσετε τη θρησκεία τους. Αρκετά είναι αρκετά. Ο Θεός να σας ανταμείψει καλά. Καταδικάστε και καταγγείλετε. Κάντε κάτι ρεαλιστικό. κάτι χειροπιαστό.

Τα παλαιστινιακά εδάφη και τα κατεχόμενα μπορούν να αποκατασταθούν μόνο για τα δόντια της λόγχης. Τζιχάντ και μάχη για χάρη του Αλλάχ.

Αφήστε τους να εκφράσουν την οργή τους και τις σφαγές που γίνονται μάρτυρες. Ορκίζομαι στον Θεό ότι είναι ανατριχιαστικό και οι σκηνές είναι ανατριχιαστικές. Ειδικά οι σκηνές με μωρά. Αυτή η βάναυση κατοχή δεν αναγνωρίζει ανθρωπιστικούς, διεθνείς ή νόμιμους νόμους ή οτιδήποτε άλλο. Η ποινή είναι ίδια με την πράξη. Ο φόνος είναι φόνος. Δολοφονία. Δολοφονία. Αυτό είναι που τους λειτουργεί με αυτή τη βάναυση σιωνιστική κατοχή και την αντίσταση στην κατοχή με είδος και όχι με τα συνθήματα της ειρήνης. Τι ειρήνη; Ποια ειρήνη μετά από αυτό συμβαίνει στον αραβικό και ισλαμικό κόσμο; Ποιος σκότωσε και εξόντωσε; Τι ειρήνη; Πολεμήστε τους, ο Θεός θα τους βασανίσει με τα χέρια σας, θα σας βοηθήσει και θα θεραπεύσει τις καρδιές των πιστών ανθρώπων. Θεέ μου, η νίκη που υποσχέθηκες. Είθε ο Θεός να στηρίξει το Ισλάμ και να αψηφήσει τους Μουσουλμάνους, να ταπεινώσει το σιρκ και τους πολυθεϊστές και να κάνει τη λέξη αλήθεια και θρησκεία χάρη σε εσάς. Ο Θεός να μην επιτεθεί σε κόμματα, στο σπίτι του βιβλίου και στην πορεία των σύννεφων, να μην τα νικήσει, να τα κερδίσει και να ταρακουνήσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αμίν Αμίν. Ειρήνη σε σένα και το έλεος και οι ευλογίες του Θεού σε σένα».

***

Οταν η φασιστική αριστεροφροσύνη αυτοαναγορεύεται σε…Αριστερά των λαών!  

 

 

 

 

2.  Studio «Εφ.Συν»: Γίνετε τώρα χορηγοί του!

 

Ενισχύστε τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, ώστε να διατηρηθούν ενεργά και να δυναμώσουν κι άλλο.

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί, με crowdfunding, το ραδιοτηλεοπτικό στούντιο της Εφημερίδας των Συντακτών!

Είστε που είστε οι «εργοδότες» μας, ελάτε τώρα να γίνετε και «χορηγοί» της εφημερίδας και του site που διαβάζετε, του efsyn.gr.

Αποφασίσαμε μέσα στοv χώρο της εφημερίδας μας, στην Κολοκοτρώνη 8, να φτιάξουμε ένα μικρό, αλλά λειτουργικό και σύγχρονο στούντιο, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στη δημιουργία τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, δικής μας παραγωγής. Αλλά και να αυξήσουμε κι άλλο τα podcast μας, που ήδη πηγαίνουν πολύ καλά και ουκ ολίγες φορές, μάς ανεβάζουν στο Top 10 της Ελλάδας στις διάφορες πλατφόρμες. Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ρεπορτάζ ήχου και εικόνας από τους συντάκτες της «Εφ.Συν.», αλλά και δικές σας «ανταποκρίσεις» για γεγονότα και καταστάσεις που καταγράφετε στα κινητά σας, αφού περάσουν από την επεξεργασία του στούντιο, θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε μέσα από το site μας καθημερινά.

Ζητάμε λοιπόν την οικονομική συνδρομή σας, ώστε να το υλοποιήσουμε άμεσα. Το ποσό που χρειάζεται συνολικά, μαζί με τον ΦΠΑ, είναι 8.500 ευρώ για τον εξοπλισμό και τις τεχνικές εργασίες. Το ποσό αυτό καλύπτει ενδεικτικά: ειδικά ανηχοϊκά κουφώματα, μονωτικά πάνελ με πετροβάμβακα, υπολογιστικό σύστημα για ηχογράφηση, κάρτα ήχου και μικρόφωνα, κάμερες, μικρόφωνα lavalier κ.ά.

  • Θέλεις να βλέπεις ειδήσεις χωρίς φίλτρα;
  • Θέλεις να είσαι εσύ ο δημιουργός της είδησης;
  • Τι θα έλεγες αν το περιεχομένου ενός καναλιού ήταν το δικό σου βίντεο;

Καταθέστε στον αριθμό λογαριασμού IBAN: GR1801401010101002002314055 (Alpha Bank, Δικαιούχος: Ανεξάρτητα Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ) όποιο ποσό θέλετε, ακόμη και 1 ευρώ. Η κατάθεση πρέπει να έχει την ένδειξη «στούντιο». ‘Ο,τι χρήματα και να βάλετε, θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα. Αμέσως μόλις συγκεντρωθεί το ποσό των 8,5 χιλιάδων ευρώ θα σας ενημερώσουμε, ώστε να σταματήσει το crowdfunding.

Όσοι συνεισφέρετε, ανεξαρτήτως ποσού, θα είστε οι χορηγοί του Studio EfSyn, και το όνομά σας θα περιληφθεί στη «λίστα των χορηγών», ανεξαρτήτως ποσού, για όποιον το επιθυμεί, φυσικά.

Ενισχύστε τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, ώστε να διατηρηθούν ενεργά και να δυναμώσουν κι άλλο. Ενισχύστε ενεργά και για τον συγκεκριμένο λόγο την Εφημερίδα των Συντακτών.

*****

 

Δουλεύουν ψιλό γαζί τον κόσμο, που τους διαβάζει και σε λίγο θα τους ακούει κιόλας στον γκεμπελικό τους   λόγο του ψεύδους και της παραπλάνησης.

Τάχα , θέλουν να μας πείσουν πως το…έργο της ελεύθερης πληροφόρησης (Θού,Κύριε)  κοστίζει στην ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ   8.500 ευρώ ,αλλά  δεν τα έχουν  και  ζητάνε ελεημοσύνη. (Παλιό το κόλπο).

Ελάτε, τώρα. Εσείς με τόσο πλούσιους  εργοδότες ζητιανεύετε πεντάευρα;  Σε ποιος τα λέτε αυτά;

΄Η μήπως άλλος είναι  ο  στόχος;

΄Ελεγε το ίδιο και ο Μιχαλολιάκος έναν καιρό. ΄Οταν τον ρωτούσαν πού  βρίσκει  τόσα χρήματα για την προπαγάνδα του, απαντούσε με απόλυτη  φυσικότητα. Από τις  εισφορές των  συναγωνιστών  μας. Α, ναι. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,   ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ.

Και  ο  άγνωστος  αυτός ευεργέτης  των ΝεοΝαζί  ακούει στο  όνομα Πούτιν, Νέος Χίτλερ  της Ρωσίας . Ο ίδιος  έχει πάρει σερί  της χορηγίες, ειδικά στη χώρα μας όλων των μορφωμάτων. Πρωτίστως στους τρόφιμους του Γκεμπελιστάν

3.Αναγνωστοπούλου: Ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίση

Σία Αναγνωστοπούλου

Τι είναι αυτή η τοξικότητα; Πού ειναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;» αναρωτήθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου.

iefimerida.gr”

Ενώ, κατά Σία…προδοσία,  συντροφικότητα είναι να παίρνεις σβάρνα τα βροθοκάναλα, να βρίζεις  συντρόφους σου, να χρησιμοποιείς  και να αναπαράγεις  κομματικό  λόγο της Δεξιάς περί τοξικότητας   και να δίνεις τροφή στο Χρήστο  Ράπτη να σε κάνει πρωτοσέλιδο. Για τέτοια αριστερή  συνειδητοποίηση μιλάμε.

Μια  από τις βασικές υπεύθυνες της εκλογικής  ήττας και της σημερινής κρίσης  στο κόμμα της Κουμονδούρου  είναι   η Αναγνωστοπούλου.  Με τις γνωστές έμφυλες ρατσιστικές επιθέσεις συλλήβδην κατά όποιου είχε την ατυχία  να γεννηθεί σερνικό (διάβζε, ανωμαλία της Φύσης)

 Βρεγμένη  σανίδα, που σου χρειάζεται, κυρά μου.

4. Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 23χρονης – Στον εισαγγελέα οι συλληφθείσες

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 23χρονης – Στον εισαγγελέα οι συλληφθείσες (Video)

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Φαίης, της κοπέλας που είχε βρεθεί νεκρή σε μία κουβέρτα, πριν από δύο χρόνια, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης. Η Φαίη ήταν έγκυος και μητέρα τριών παιδιών. Τώρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μπαίνουν στο μικροσκόπιο η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της. Όλα αυτά ενώ ο πατέρας της κοπέλας, από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

***

Είναι άραγε κι  αυτή …γυναικοκτονία ; Οι Μαινάδες του ΜΕ ΤΟΟ, με πρώτες τις Συριζιανές που υιοθέτησαν  εξ αρχής τις κραυγές του ακροδεξιού μορφώματος και τον έμφυλο ρατσισμό  του και τον κατέστησαν   ιδεολογικό κύτταρο του κόμματος, τσιμουδιά  για την παραπάνω τραγική δολοφονία της 23χρονης μητέρας και εγκύου.

Οι φόνισσες  ήταν, βλέπεις, γυναίκες  και μάλιστα …μάνα και  αδερφή.  Και τους χάλασαν τη σούπα. (Κάνουν τέτοια  οι γυναίκες;)

Φαντάζεται  κανείς σήμερα τι ρατσιστικό   ντελίριο θα είχαμε υποστεί από  το μόρφωμα των Μιτούδων, αν ο πατέρας της (είναι αυτός που  πάλεψε να  βγει στο φως η αλήθεια), ήταν ο δράστης;

Οι λαλίστες , όπως η Σία ,η  Τσασία και η Ευτυχία   του ΣΥΡΙΖΑ, που παράγουν  λέει  πολιτική και μάλιστα αριστερή με τις ανοίκειες  κάθε φορά επιθέσεις,  εναντίον της αρρενωπότητας και της μαγκιάς  Πολάκη, κατάπιαν  τώρα τη γλώσσα τους.

Κανονικό ξεβράκωμα!