“Συνελήφθη ο+ αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης -Για διασπορά fake news”,΄Οχι,όμως και οι +”Πατέρες” στο ΄Αγιο ΄Ορος!

1.α. Ηγούμενος Μονής Εσφιγμένου: «Πολλοί αντιεμβολιαστές στο Άγιο Όρος!»

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.08.2021

 

https://www.voria.gr/article/agion-oros-antidrasis-gia-tous-antiemvoliastes-antartes-tis-monis-esfigmenou

Ζητά να παρέμβει εισαγγελέας

Να παρέμβει η Δικαιοσύνη στο Άγιο Όρος και να γίνει έρευνα από εισαγγελέα για τους μοναχούς που αρνούνται να εμβολιαστούν και επηρεάζουν ανθρώπους από όλη τη χώρα να μη δέχονται τα εμβόλια, ζήτησε ο καθηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου.

Ο αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, τονίζει για τους αντιεμβολιαστές ότι «όταν μυρίζει θάνατος γύρω μας, όχι μόνο στο Άγιο Όρος αλλά και σε όλο τον κόσμο, δεν μπορεί κανείς να κωφεύει», καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τις τελευταίες 10 ημέρες έχουν χάσει τη ζωή τους στο Άγιο Όρος δυο μοναχοί και άλλοι πέντε νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ μόνο το 40% από τους καλόγερους της μοναστικής πολιτείας έχει εμβολιαστεί. Μάλιστα, ο ένας από τους μοναχούς που έφυγαν από τη ζωή, ήθελε να εμβολιαστεί αλλά δεν τον άφηνε ο γέροντάς του”.

β. Συνελήφθη ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης -Για διασπορά fake news

Νίκος Αντωνιάδης

Συνελήφθη χθες στις 10 το βράδυ ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που είχε ζητήσει ο εισαγγελέας.

Ο δικηγόρος συνελήφθη για «διασπορά ψευδών ειδήσεων, επανειλημμένα και μέσω διαδικτύου» και «διέγερση σε ανυπακοή, κατ’ εξακολούθηση». Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Λόγω της ιδιόητητάς του ως δικηγόρου απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Στη συνέχεια ο ίδιος υπέβαλε μήνυση κατά του εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος.

Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος σε βάρος του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida στην ασφάλεια Αττικής και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν φτάσει 10άδες καταγγελίες απο πολίτες που τον καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αφού αφέθηκε ελεύθερος έκανε live στο Facebook για να ενημερώσει για τα όσα έγιναν.

Γνωστός για τις αναρτήσεις του στα social media, ένας από τους γνωστότερους αντιεμβολιαστές-αρνητές που εκμεταλλεύτηκε τον καιρό της πανδημίας για να διασπείρει fake news στο Διαδίκτυο με συχνά -πέρα από αντιεπιστημονικές- και παραληρηματικές αναρτήσεις.

Στις αναρτήσεις του συχνά αναφέρεται στα νοσοκομεία ως «κολαστήρια» και στη νοσηλεία των ασθενών ως «παράνομη παρακράτηση» και παρότι δικηγόρος κάνει στους γιατρούς υποδείξεις για το πότε και εάν πρέπει να διασωληνώσουν έναν ασθενή. «Όταν η εικόνα του ασθενούς είναι πράγματι τέτοια που να επιτρέπει το εξιτήριο, τότε εκεί παρεμβαίνω όπως έχω κάνει πάρα πολλές φορές και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που παρακρατούντο παράνομα επέστρεψαν στο σπίτι τους ζουν και βασιλεύουν», γράφει και σοκάρει προκαλώντας απορίες για το πώς είναι δυνατόν ένας δικηγόρος, χωρίς προφανώς ουδεμία γνώση ιατρικής, να συμβουλεύει ασθενείς για το τι θα κάνουν και να επεμβαίνει ουσιαστικά στο έργο των γιατρών που με αυταπάρνηση αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας προσπαθούν να σώσουν όσες περισσότερες ζωές είναι δυνατό. Ομολογεί δε ότι βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον ένα από αυτά τα άλλοτε σκέτο τραγικά, άλλοτε απλά τραγελαφικά που περιγράφουν καθημερινά ιατροί διηγούμενοι πέρα από τον «πόλεμο» που δίνουν καθημερινά με τον ιό και τις μάχες που δίνουν με τους αρνητές, αναφερόμενος σε έναν ασθενή που τον άκουσε και «αναγκάστηκε να πηδήξει τα κάγκελα και να φύγει με το αυτοκίνητο της φίλης του που τον περίμενε απέξω».

***

“Το ‘να παιδί καλό παιδί, τ’ άλλο γαμώ τη μάνα του”, κύριε εισαγγελέα;

Καλώς , κάλλιστα  συνελήφθη ο τρελαμένος δικηγόρος !  (“Θου, Κύριε…”,  δικηγόρος να σου πετύχει). Μόνο μια ματιά να ρίξει κανείς στις ασυναρτησίες  που γράφει στις “σελίδες” του στο διαδίκτυο  αυτός ο ανόητος  αντιεμβολιαστής ,θα καταλάβεις πως είναι πραγματικός … Τζιχαντιστής, ζωσμένος   γιλέκο-απασφαλισμένη βόμβα εν μέσω ,φίσκα από κόσμο,   πλατφόρμας Μετρό.

Από την άλλη, όμως, ίδιοι και χειρότεροι, ως ασκούντες  επίσημη ,θρησκευτική  χειραγώγηση, πλέον ασφυκτική, είναι όλο αυτό το  φονταμενταλιστικό  παπαδαριό και το ιερατείο και όχι μόνο στο ΄Ορος με τους  σταυρούς και τις εικόνες  να τις περιφέρουν  παγανιά, σαν να γυρίσαμε ξαφνικά στο Μεσαίωνα.   Και  πλέον, όλη αυτή η φανατική   μάζα, ομνύει   (και μόνο)  στο όνομα του Ιωάννη της Αποκάλυψης.  Ο Αντίχριστος ,το θηρίο το σφράγισμα ,το 666 είναι η κυρίαρχη επικαιρότητά τους.  Και η ζωή τους.

Χιλιάδες θεοπάλαβοι,  επειδή ακριβώς είναι τέτοιοι,  εκλαμβάνουν τους μύθους των Γραφών  ως θεόπνευστες  αλήθειες. Και προσφέρουν ακόμα και τη ζωής του στο βωμό της τύφλας και της αφροσύνης. Για να πάνε στον Παράδεισο που ετοίμασε ο Κύριος!  Αυτοί μόνο. Και μόνοι.

Ατροφικό, ως ανύπαρκτο μυαλό,  ΄Οπως  κι εκείνο  των  βομβιστών  αυτοκτονίας των ακραίων Ισλαμιστών,  που τινάζονται  στον αέρα και παίρνουν   αθώα παιδιά  μαζί τους, για να κερδίσουν και  τούτοι   τον Ισλαμικό τους Παράδεισο. Τέτοια ανεγκεφαλίτιδα ,ασορτί με τον άκρατο εγωισμό  και τον  ατομικισμό τους.

 Οι εκπρόσωποι των  θεσμών και των εξουσιών  οφείλουν επί τέλους να αντιληφθούν πως δεν  μπορούν  να παίζουν αιώνες τώρα  “εν ου παικτοίς”.  Τα Ιερά κείμενα δεν είναι Ιερά.  Είναι παλαβά. Μύθοι  με φοβιστικό στόρι για μικρά παιδιά ή μεγάλους με μικρό μυαλό.

Εσείς, βέβαια, τη δουλειά σας κάνετε. Δημαγωγοί και λαϊκιστές πρώτοι. ΄Οπως όλοι οι λογής  “ηγεμόνες” στους αιώνες, που χρειάζονταν  “κιμά” στις μάχες (“Για του Χριστού την πίστη την αγία”).

 ΄Ολο αυτό το φανατικό και άξεστο θρησκευτικό  πλήθος σήμερα  είναι οι  καλύτεροι  κομματικοί σας πελάτες. Γι αυτό και τους έχετε στα όπα -όπα. Μέχρι και το Σύνταγμα στη χώρα μας θυσιάσατε για να τους κάνετε τη χάρη.

Η Ελλάδα είναι η  μοναδική  χώρα στην Ευρώπη  με καθεστώς θεοκρατικό. Αντί να εισάγεται το Σύνταγμά της με εκφράσεις   να παραπέμπουν σε Ισότητα-Δικαιοσύνη-Αδελφοσύνη, άντε και σε Δημοκρατία (κι ας μην είναι το πολίτευμά  σας  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), το Ορθόδοξο Ιερατείο κατάφερε να αποπατεί ακόμα και στο Συνταγματικό χάρτη της χώρας.

Θα τολμήσετε τέτοιο Σύνταγμα ,που μεταγγίζει κύρος και σοβαρότητα  σε   Αρμαγεδώνες, Αντίχριστους και  666, να το  παραδώσετε στις γενιές και του 22ου αιώνα;  Ντροπή!

_____________________________________________

                                                        ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Ο Σάντσεθ βάζει πλάτες στον Ερντογάν – Η Ισπανία θα ναυπηγήσει αεροπλανοφόρα και υποβρύχια για την Τουρκία.

O Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας με την Ισπανία προσβλέπει η Τουρκία, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με την αγορά ενός δεύτερου αεροπλανοφόρου και πιθανώς και ενός υποβρυχίου.

****

Οι Γάλλοι οι φιλέλληνες και οι Ισπανοί οι Τουρκόφιλοι! ΄Ετσι πάει, Ελληνάρες μου;

Μήπως ποτέ καθίσατε να σκεφτείτε πως  το χρήμα δεν έχει ούτε χρώμα ούτε οσμή, αλλά ούτε εθνικότητα και ταυτότητα; Τη δουλειά τους κάνουν οι πολεμικές βιομηχανίες  Κι αλλοίμονο στους λαούς που δεν έχουν μυαλό ή  είναι θερμοκέφαλοι εθνικιστές.   Αυτοί  τις συντηρούν. Π.χ οι Ελληνάρες, δίπλα μας. Τα…ανάδελφα καρντάσια μας.

2. Γεωργιάδης: “Τα μέτρα είχαν αποτέλεσμα”

Άδωνις Γεωργιάδης

Με 20.000 νεκρούς σε λίγο . “Τα μέτρα τους  είχαν..αποτέλεσμα”!

Να λέμε πάλι καλά. Πώς παρηγορείς  κάποιον με ένα χέρι και τον “στέλνεις αδιάβαστο”;  Τους λες “τυχερός είσαι ,κάποιοι δεν έχουν ούτε το άλλο”!

΄Αδωνις,  μιλάμε!  Ο, τι πιο  σάπιο ,όζον  διαφθοράς και φασισμού. Τερατογέννηση της εποχή μας.

΄Ηθελε να στείλει φυλακή και την Ελένη Τουλουπάκη.   Γιατί η άξια αυτή εισαγγελέας   τον στρίμωξε ως κλεφταρά μέγα  και τον ετοίμαζε για τη στενή.

 Της αβύσσου το θράσος και η ξετσιπωσιά!

 

3. Συγκλονιστική διεθνής έκθεση «She’s gone», με ρούχα θυμάτων γυναικοκτονιών.

Αντέλρουχα κρεμαστρες Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga Κούπερ εξηγεί επιτέλους τι «έπαιζε» με τη Lady Gaga -Γιατί ερωτοτροπούσαν

(iefimerida.gr”)

She’s gone (Για ένα αδειανό πουκάμισο), μία συγκλονιστική έκθεση αφιερωμένη σε θύματα γυναικοκτονιών από όλο τον κόσμο παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το She’s gone (Για ένα αδειανό πουκάμισο) είναι ένα παγκόσμιο έργο που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από πόλη σε πόλη, μια διαμαρτυρία για το παγκόσμιο φαινόμενο των γυναικοκτονιών που βιώνουμε και στη χώρα μας και μια κραυγή σιωπής εκ μέρους όλων των αθώων θυμάτων που δολοφονήθηκαν μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκες.

(iefimerida.gr”)

***

Τα ακροδεξιά μορφώματα συνεχίζουν ακάθεκτα να καλλιεργούν  τον έμφυλο ρατσισμό και να ομνύουν σε ρόλους και φύλα.  Όλα θυσία στο σεξισμό. Λατρεία τους να διακρίνουν   τους ανθρώπους με   μούσκλια-κοιλιακούς -μπούτι και βυζί.

“Δολοφονήθηκαν μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκες”, μας  λένε τα “άδεια σουτιέν”.  Δηλαδή, η  σερνική ιδιότητα  είναι η αιτία και   όχι ο χαρακτήρας του δράστη.

Ανιστόρητα  και ρατσιστικά  τέρατα!   Καιρός να βγουν και τα απέναντι όμοια,  να      εκθέτουν κι εκείνοι  ματωμένες  περικεφαλαίες, θώρακες, χλαίνες και σπαθιά .  Με επιγραφές:   “Τους έκαναν κιμά στους αιώνες,  μόνο και μόνο επειδή ήταν  άντρες”. ΄ Ετσι πάει;

“Εδώ και τώρα” να  απομονώσουμε τα  φασιστικής μορφής   αυτά μορφώματα .  Σερνικά και θηλυκά.  Βάλτε πλάτη να φτιάξουμε τις άφυλες κοινωνίες. Χωρίς  φύλα και ρόλους. Με Ανθρώπους .  Με  ίδια  δικαιώματα και υποχρεώσεις.

 

4. Η διάσημη συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου μιλάει, σε συνέντευξή της στο σάιτ Liberal.gr, για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η αντιπολίτευση στο θέμα της πανδημίας,

Η Σώτη ΤριανταφύλλουΠοιος είναι πίσω από το liberal.gr

“Η διάσημη συγγραφέας” (εδώ γελάνε ηχηρά οι έχοντες έστω και  ελάχιστη σοβαρότητα  ) Σώτη  Τριανταφύλλου  (όπως λέμε Umberto Eco)! Με γνώμη επί παντός επιστητού.  Αλα, ΄Ελενα  Ακρίτα! Με ποια ιδιότητα  δεν μας είπε.

“Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”  .   Σωτηρία (που την ξέρει όλη η υφήλιος)  και Θανασάκος Μαυρίδης (που τον ξέρει όλη  η κοινότητα της γκεμπελικής  διαπλοκής και της απάτης).