ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Εκρηξη στο Κολωνάκι -Νέους τρομοκράτες που πειραματίζονται «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομικοί και άνδρες της αντιτρομοκρατικής έξω από το ναό του Αγίου Διονυσίου

 

Οι αστυνομικοί συλλέγουν θραύσματα και στοιχεία από τη βόμβα που εξερράγη στις 7 το πρωί έξω από τον ναό και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, του νεωκόρου του ναού, ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο του ναού, αλλά και σε σταθμευμένες μοτοσικλέτες.

Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση της βόμβας σε ένα τόσο κεντρικό σημείο.

Δεν είμαστε στα καλά μας! Θα καταντήσουν  στο τέλος οι λογής βομβιστές και Τζιχαντιστές; Θα το δουν κι αυτό τα μάτια μας;

Μόνο  ΦασιστοΝαζιστοειδή θα μπορούσαν να διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα,να παρατάς μια βόμβα στα σκαλιά  μια πολυσύχναστης εκκλησίας. ΄Η εντελώς τρελός. ΄Αλλη εκδοχή δε χωράει

2. ΜΑΖΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 30.000 ΠΟΔΩΝ
Απίστευτος πατέρας: Εκλεισε εισιτήρια σε 6 πτήσεις για να είναι μαζί με την αεροσυνοδό κόρη του στις γιορτές
Η Πιρς Βόγκαν με τον πατέρα της. Φωτογραφία: Facebook

Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Χαλ στην πτήση της επιστροφής μου. Η κόρη του, Πιρς, ήταν αεροσυνοδός και έπρεπε να εργαστεί τις ημέρες των Χριστουγέννων» έγραψε ο Μάικ Λέβι στο Facebook μαζί με μία φωτογραφία του με τον Χαλ και μία άλλη της Πιρς με την στολή του αεροσυνοδού.

«Ο Χαλ αποφάσισε πως ήθελε να περάσει τις διακοπές μαζί της. Έτσι, πετάει σε κάθε πτήση της σήμερα και αύριο σε όλη την χώρα για να είναι μαζί της τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας! Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!» πρόσθεσε ο Λέβι.

Ο Λέβι μίλησε επίσης για την συνάντηση με τον Χαλ και την Πιρς, εξηγώντας στην USA Today πως ο πατέρας είχε αγοράσει συνολικά 6 αεροπορικά εισιτήρια.

Αυτός δεν είναι πια πατέρας. Προήχθη σε …πατεράρα!

Τέτοιες ιστορίες δίνουν ακόμα παρηγοριά και υπόσχεση  πως δε χάθηκαν ακόμα  οι δυνατές σχέσεις των ανθρώπων.

3.ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!
Θλίψη και οργή: Δηλητηρίασαν το παγόνι μασκότ της Αμφιλοχίας
Παγόνι- μασκοτ στην Αμφιλοχία

Κυκλοφορούμε ανάμεσα σε τέρατα. Δίποδα κατά λάθος.

Αλλά, γιατί δεν υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ κάμερες  να αποκαλύπτουν τις απαίσιες αυτές μούρες, να διαπομπεύονται  και να τιμωρούνται παραδειγματικά; Ποιος νουνεχής, αξιοπρεπής, φυσικός άνθρωπος έχει να φοβηθεί από το φακό;

Σημείωση. ΄Ιδιοι με τον παραπάνω αισχρό και θρασύδειλο  τέρας είναι και οι … κυνηγοί μας, Ντύνονται σαν καραγκιόζηδες λοκατζήδες ,λες και πάνε σε γραφικό πόλεμο και  ντιουφεκάνε εκ του ασφαλούς,έτσι για την πλάκα τους, ανύποπτα πουλάκια.

Το χειρότερο; Τους δίνουν και άδεια να διαπράττουν τέτοιο έγκλημα. Σιχτίρ, παλιάνθρωποι!

΄Ωρα 12.00

 

4.Μη νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί και σε σένα» -Η Αντρεα θέλει να μάθεις πόσο εύκολο ήταν να τη βιάσουν ένα βράδυ στη Μαδρίτη

 

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Αντρεα, η οποία ζει εδώ και έξι μήνες στην Μαδρίτη. Ενα βράδυ αποφάσισε να βγει με μια φίλη της για ποτό. Δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο άγρια ξυλοκοπημένη από άγνωστο άνδρα, ο οποίος την βίασε πριν από λίγες ημέρες.

Η ιστορία της είναι συγκλονιστική και οι φωτογραφίες της σοκάρουν. «Μην νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί και σε σένα» τονίζει χαρακτηριστικά.

Η Αντρεα θέλησε να κάνει την ιστορία της γνωστή μέσω του Facebook προκειμένου να βοηθήσει άλλα κορίτσια που τυχόν βρεθούν στη θέση της. Αλλά κυρίως να προειδοποιήσει ότι τέτοια γεγονότα συμβαίνουν. Είναι γύρω μας και μπορούν να συμβούν στον καθένα.

Εκείνη βγήκε να διασκεδάσει με μια φίλη της και μέθυσε. Μπέρδεψε τα λεωφορεία την ώρα του γυρισμού και κατέληξε να κάθεται μεθυσμένη σε ένα παγκάκι, σε μια περιοχή που δεν ήξερε. Ενας άγνωστος άνδρας προσφέρθηκε δήθεν να την βοήθησει, αλλά τελικά το μόνο που ήθελε ήταν να την βιάσει. Την χτύπησε άγρια και εκείνη δεν μπορούσε να αμυνθεί.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα με σκοτώσει. Τελικά έκλεισα τα μάτια μου. Με την ελπίδα ότι θα σταματήσει να με χτυπάει και υποκρίθηκα ότι είμαι νεκρή. Προσευχήθηκα ότι όταν άνοιξω τα μάτια μου, θα έχει φύγει. Δεν ξέρω πόσο χρονικό διάστημα πέρασε, αλλά κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και είχε εξαφανιστεί. Θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει, αλλά επέζησα. Με είχε βιάσει.» γράφει χαρακτηριστικά.

Η Αντρεα πήγε στο νοσοκομείο και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί ποτέ σε μένα. Έχω ταξιδέψει μόνη μου εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι δυνατή, έξυπνη και ανεξάρτητη. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία όταν είστε στο έλεος ενός ανθρώπου που θέλει να σας βλάψει» γράφει.

«Αυτό που βίωσα είναι αληθινό. Αυτό συνέβη. Αυτό συμβαίνει. Και, δυστυχώς, θα συνεχίσει να συμβαίνει. Αλλά παρακαλώ, μην σκεφτείτε ποτέ ότι δεν μπορεί να σας συμβεί» καταλήγει.

ο  φίλος μου ο Αλέξανδρος, Ελληνο-Αμερικανός, είχε έρθει για τις γιορτές από Καλιφόρνια στην πατρίδα.  Παραμονές Χριστουγέννων κοντά στις 12 τη νύχτα, ανηφόριζε  από την  Κολοκοτρώνη της Κηφησιάς στο Κεφαλάρι. Δεν ήταν μεθυσμένος. Και παλικάρι 2 μέτρα.

Λίγο πριν φτάσει στα Λέμπελ, του την πέσανε 2 αληταράδες,πρεζόνια κατά πάσα πιθανότατα, με σουγιά, τον χτύπησαν άγρια στο πρόσωπο, του έσπασαν το χέρι , του πήραν πορτοφόλι με τα λεφτά, ρολόγι και τσαντάκι με όλα του τα χαρτιά,τον άφησαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο  και εξαφανίστηκαν. Από εκείνη την ώρα  είναι στο ΚΑΤ, σε πλήρη ακινησία, φασκιωμένος στις γάζες,  χωρίς όραση και με φοβερούς πόνους.

Σε όλη την Ευρώπη τέτοια περιστατικά, ληστείες,ξυλοδαρμούς, κακοποιήσεις  τις ίδιες αυτές  ημέρες, θα είχαμε εκατοντάδες.Σε άντρες και γυναίκες. Ουδείς έμαθε ουδέν γι΄αυτά. Συνήθη φαινόμενα, σου λένε.

Το πάθημα  της Αντρέα στη Μαδρίτη,που υπέστη  τα ελάχιστα απ΄όσα  ο  Αλέξανδρος στην Αθήνα,το έμαθε όλη η υφήλιος.  Οχι,γιατί την ξυλοκόπησε ο αλήτης,αλλα γιατί υπήρξε και…διείσδυση. Του φίλου μου και των λοιπών  δαρμένων και κακοποιημένων σε χώρες τις Ευρώπης,  ουδείς γνωρίζει  το δράμα τους.

Το ερώτημα. Γιατί η κακοποίηση ενός αιδοίου  είναι χειρότερη από την κακοποίηση ενός, ματιού, ποδιού, χεριού; Και γιατί προσδίδουν ηθικές προεκτάσεις  σε μια τέτοια κακοποίηση ;

Κι ακόμα. Γιατί ο δράστης στην περίπτωση άσκησης βίας στο αιδοίο  μπορεί να φάει και 20 χρόνια φυλακή, ενώ ο ίδιος αληταράς, αν  σου βγάλει το μάτι,γυναίκας ή άντρα, ζήτημα να  φάει 24 μήνες φυλακή και αυτή εξαγοράσιμη;

 

Υ.Γ Στο μεταξύ, τόσες  ημέρες,  αστυνομία δεν παρουσάστηκε πουθενά στο νοσοκομείο να πάρει κατάθεση. Αν και ενημερώθηκε από την ίδια στιγμή, η  απάντηση ήταν  πως λόγω εορτών δεν έχουν προσωπικό να στείλουν  και πως όταν το θύμα πάρει εξιτήριο  από το ΚΑΤ, ας πάει να… καταθέσει!

Βεβαίως, η βιομηχανία παραπληροφόρησης ούτε λέξη. Αν στη θέση του φίλου μου ήταν μια   κοπελίτσα και τα θρασίμια που επετέθησαν στον Αλέξανδρο, “πείραζαν¨” και το αιδοίο της, η  ESPRESSO, IEFIMERIDA.GR,TO MAKELEIO.GR  και όλες οι γνωστές και μη… εξαιρετέες  πορνοφυλλάδες, θα  έδιναν ρεσιτάλ σεξισμού και τύφλας με το θέμα  πορωτοσέλιδο, αναλυτικές, γαργαλιστικές λεπτομέρειες ,  φώτο  και για πολλές ημέρες.

Το ξαναλέμε. “Σε τί κόσμο μπαμπά μ΄έχεις φέρει να ζήσω”!

΄Ωρα,17.00