ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιούνκερ κατάπιε τη γλώσσα του κόντρα στον Τσίπρα.

 

“Ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, μια μέρα μετά το debate των πέντε υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ακατάλληλο για πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως όταν στο debate των Βρυξελλών ο κ. Γιούνκερ «ρωτήθηκε δύο φορές από τον Αλέξη Τσίπρα για τα γεγονότα των Καννών και το πρωτοφανές δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρώπη, κατάπιε τη γλώσσα του».

Δεν μπόρεσε, προστίθεται στην ανακοίνωση, «να αρθρώσει λέξη για τις ωμές παρεμβάσεις και τους εκβιασμούς σε βάρος της Ελλάδας όταν διόριζαν κυβερνήσεις με βάση τα συμφέροντα των δανειστών».

«Σήμερα, όμως, ξαναβρήκε τη γλώσσα του, για να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου που ο κ. Γιούνκερ δεν θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που έχουν συνηθίσει Έλληνες πρωθυπουργούς υποτακτικούς στα σχέδιά τους, πρέπει τώρα να καταλάβουν ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.”

Ε, ναι! Κόλωσε ο …”μικρός” Γιούνκερ μπροστά στο… μεγαλειώδες, πολιτικό ανάστημα και το χυμώδη- χειμαρρώδη λόγο του  …παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας  “αριστερού” πολιτικού  Αλέξη Τσίπρα.

Τσίπα, Αιδώς αραχαιλοελληνιστί, εκεί στην άθλια Κουμονδούρου  δε διαθέτει κανείς σας;΄ ΄Ιχνος, έστω;