ΤΑ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ

Πούτιν στο διάγγελμά του:   “Εμείς ξέρουμε καλύτερα πώς να αποκομμουνιστοποιήσουμε την Ουκρανία “

Αυτός ο Πούτιν είναι… για φάγωμα (Photo) | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

dsadasd

Βίκτορ Όρμπαν | Έθνος

Διακοπές στην Τήνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτο) - Aftodioikisi.gr

****

Μην ξεγελιέστε οι καλόπιστοι, αλλά … αγαθοί . Αφήστε τη σύγχυση στους κακόπιστους  οπαδούς της Δεξιάς

Καθεστώς Πούτιν και Δεξιά κυβέρνηση, απανταχού της γης ,  είναι στην ίδια πλευρά σε ιδεοληψία και ιδεασμούς.   Αμφότεροι  κατατρύχονται  από αντι-κομμουνιστικά- αριστερά σύνδρομα.  Ο  Μπόρις Τζόνσον,  ο ΄Ορμπαν,  ο δικός μας εδώ ‘”Ορμπαν”-Μητσοτάκης είναι…Πουτινικοί   ως το κόκαλο .

Μην τους βλέπετε σε αυτή τη φάση που τα συμφέροντά  τους συγκρούονται με εκείνα του  Τσάρου.  Στην πραγματικότητα είναι ίδιοι. Και μάλιστα  οι (ακρο)δεξιοί σαν τους παραπάνω  για δυο πράγματα συνήθως  συγκρούονται. Για τα οικονομικά τους συμφέροντα και την  αντι-κομμουνιστική- αριστερή   τους  υστερία.  Η δεύτερη , οικονομικό  κι αυτή  επακόλουθο,  κατά Μαρξ.   Δοθέντος πως ο  Δεξιός δεν έχει ιδεολογία.

Τα όπλα τους ισχυρά.  Επειδή, ακριβώς,  βάζουν να τα  χρησιμοποιούν φανατικοί, θερμοκέφαλοι και ενδεείς  φρενών. Με τη δική τους κάλυψη κάνουν τη δουλειά τους οι  αρχηγοί.

Πρώτη απάτη ο…πατριωτισμός.  Γι΄ αυτό  ξεκινάει με το ΠΑΤΡΙΣ το  τρίπτυχο, της Δεξιάς . Πριν  τη  θρησκεία και την οικογένεια. Ο πατριωτισμός είναι η καλύτερη καβάντζα της απάτης των  πατριωτών.

Ο Πούτιν με το ΄Εθνος της παλιάς,  Μεγάλης Ρωσίας , ξεγελάει τους οπαδούς του σήμερα. Χτες με το ίδιο παραμύθι  έβγαλε  από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση  ο τρελαμένος εθνικιστής  Μπόρις Τζόνσον τους Εγγλέζους.  Ο ΄Ορμπαν στην Ουγγαρία  με τις ίδιες  εθνικιστικές κάννες  πυροβολεί τους Μετανάστες. Και  ο δικός μας εδώ  ΄Ορμπαν  ξεκοκαλίζει   μίζες εκατομμυρίων από τα Ραφάλ ,  για να εξοντώσει με αυτά, αντί με τις κατάρες του Παϊσου  το  ένα τρίτο   της Τουρκιάς.

Στο  ίδιο  πέλαγος της   απάτης κολυμπάνε    όλοι τούτοι οι Δεξιοί που σήμερα κόπτονται  για την Ουκρανία. Κρατήστε τους μακριά. Μη δώσετε ποτέ πίστη σε ό,τι λένε. Δείτε μόνο τί κάνουν.