ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

ΟΜΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

τσιπρας βουλη

Η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή  για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μπορεί ,μεν, να ήταν απείρως πιο  σοβαρή και πρωτίστως ειλικρινής σε σχέση με τα φληναφήματα  και τις γνωστές   δημαγωγικές και αξεπέραστες  επιδόσεις  του  Κούλη τους,  αλλά δεν απέφυγε και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τα λάθη.  Λίγα μεν, αλλά λάθη. Και 1-2  ικανά, χωρίς διόρθωση, να τον κατακρημνίσουν  στα δημαγωγικά τάρταρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα:

Είπε:  “Μην παρασυρθούμε σε πράξεις που θα φέρουν απέναντί μας τον ρωσικό λαό” (σ.σ πολλά,  αισχρά μητσοτακικά,  γκεμπελικά μέσα  έκαναν  αυτή  ακριβώς τη φράση πρωτοσέλιδο  , αλλά για  άλλους, φυσικά , λόγους απ΄ αυτούς που υποστηρίζουμε εμείς).

Λαός, Αλέξη Τσίπρα, το είχες πει κι εσύ παλιότερα και μάλιστα πιο σκληρά, δεν είναι οι λογής “Μακεδονομάχοι”,  οι φανατικοί εθνικιστές.  Και το έλεγες  σε πολλές εκδοχές, συνεχώς και αδιαλείπτως εκείνες τις ημέρες με το “Σκοπιανό”.   Και ορθώς!

Οφείλεις,  όμως,  να γνωρίζεις , κι αν δεν έχεις συμβούλους ενημέρωσης να προσλάβεις,  πως στην  πλειοψηφία του  ο Ρωσικός λαός αυτή την ώρα, αντιτίθεται στην εισβολή.  Ο κόσμος θέλει να ξεχυθεί στους δρόμους να καταγγείλει τον πόλεμο, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή ο δικτάτορας έχει γεμίσει τις φυλακές με όσους τόλμησαν να το κάνουν.

Αυτός  είναι ο πραγματικός λαός, Αλέξη Τσίπρα.  Οι αντίπαλοι του Τσάρου. Και όχι οι Ρώσοι  “Μακεδονομάχοι”, που είναι και  λιγότεροι.  Κι αυτόν τον λαό  τον χαροποιούμε , αν  στείλουμε βοήθεια . ΄Οχι μόνο ανθρωπιστική, αλλά πολεμικά  αεροπλάνα (από τα αχρείαστα τελικά του Κούλη και μοναδική στιγμή να φανούν χρήσιμα ), μαζί   και πιλότους  να πολεμήσουν στο πλευρό των   Ουκρανών  μαχητών αυτή την  ώρα.

Εκτός αν υπονοείς  πως θα  έχουμε απέναντι τους Ρώσους και  θα χάσουμε συνάλλαγμα, από τους  τουρίστες!  Οπότε ,ας μη  στενοχωρήσουμε τους οπαδούς του Τσάρου. Αυτό είναι;

Δε λέγονται  αυτά, Αλέξη Τσίπρα από έναν Αριστερό.  Και  αυριανό, μάλιστα,  ΄πρωθυπουργό της χώρας.

Μην καταντάς κι εσύ Κυριάκος , Αλέξη. Δε σου αξίζει τώρα πια.

>