ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ “ΡΑΦΑΛ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

“Ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις για την Ελλάδα.

Οι πρώτες φωτογραφίες με το ελληνικό Rafale στον αέρα

*****

Σε μια άνευ προηγουμένου υποκριτική ομιλία του στη Βουλή, ο γνωστός  υιός του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού της Ελλάδας, μιλάει για την εισβολή του Τσάρου στην Ουκρανία με το μυαλό του, όπως πάντα, στις μίζες.

Είπε:  ” Δεχόμαστε απειλές για τα νησιά μας. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε αδιάφορα απέναντι σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να ξαναζωγραφίσουν τα σύνορα. ..Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας .. είναι και η δική μας ρητή προειδοποίηση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν μιμητή του αναθεωρητισμού να δράσει στην περιοχή μας. Τελεία και παύλα”.

Η   παράλογη  αυτή την ώρα επίθεση  του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον της Τουρκίας,  πέρα από εντελώς    ανήθικη  (σ.σ ο  Ερντογάν έκλεισε τα Στενά, όταν ο Κούλης δεν έστειλε ούτε ένα μαχητικό για βοήθεια  στους Ελεύθερους Πολιορκημένους της Ουκρανίας!)    και συνάμα διασπαστική,  υποδαυλίζουσα  την ενότητα  της συμμαχίας  του ΝΑΤΟ, δείχνει και την πρεμούρα του να δικαιολογήσει τις μίζες  από τα δισεκατομμύρια που πέταξε για  τις εντελώς άχρηστες αγορές  των περίφημων “Ραφάλ”.

Τί απέδειξε σήμερα ,  6η ημέρα της εισβολής του  Ρώσου δικτάτορα  στην Ουκρανία;  Αυτό ακριβώς. Πως ο μαφιόζος ΄Ελληνας  πρωθυπουργός  έφαγε εκατομμύρια μίζες  από  τα δικά μας λεφτά,  για να αποκτήσουμε τάχα υπεροπλία έναντι της Τουρκίας, που είναι και ανύπαρκτη και άχρηστο το υλικό της!  Πώς  αποδείχτηκε;

Υπάρχει στον κόσμο ισχυρότερα εξοπλισμένη  χώρα στη λίστα των υπερδυνάμεων  από τη Ρωσία του Πούτιν;  Τα  Ραφάλ του Κούλη μοιάζουν σίγουρα βιντεοπαιχνίδια μπροστά στα δικά του και το υπόλοιπο πανίσχυρο  οπλοστάσιό του.  Και όμως!

Αυτή τη φοβερή πολεμική  μηχανή του ολέθρου , την αχρήστευσαν   ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ,ούτε καν, σε κάποιες περιπτώσεις , με  υποτυπώδη  οπλισμό, οι Ουκρανοί.  Δε στάθηκε, ακόμα τουλάχιστον,  ικανή η υπερισχύς των όπλων ενός δικτάτορα,  να κάμψει  την ορμή της ψυχής των  αμυνομένων.

 

Καμιά φρεγάτα,  κανένα Ραφάλ   σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να  τα βάλει με  τη δύναμη του αδικημένου. Είναι το μοναδικό  όπλο που  είναι απαραίτητο στα χέρια, όσων δέχονται επίθεση από οποιονδήποτε ισχυρό.

Τα  υπόλοιπα είναι  αγωνιώδης προσπάθεια του  Μητσοτάκη  να ρίξει πάλι στάχτη στα μάτια για τις  τεράστιες μίζες που εισέπραξε ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Υ.Γ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Κι ας λες.  Είσαι στη γνωστή Μητσοτακική, δημαγωγική χωματερή.   Στείλε τώρα μαχητικά αεροπλάνα στους Ουκρανούς, μαζί και ικανούς  πιλότους.