ΤΑ… “ΟΣΚΑΡ ” ΤΟΥ 2020 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

                                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

Το καλό και το κακό, το ηθικό και το ανήθικο, το όμορφο και το άσχημο, πάνε χέρι -χέρι σ΄αυτό τον κόσμο. Και πώς να γίνει,  αφού  ο άνθρωπος έχει μέσα το το “θεό” και το “δαίμονα”;

Χτες διαλέξαμε από τις στρατιές των “δαιμόνων”  σε αυτή τη χώρα τους πλέον βρώμικους   εκπροσώπους τους και τους απονείμαμε τα γνωστά  σε μεταφορική  έννοια, βραβεία   “Χρυσά Βατόμουρα”.  Σήμερα, θα ολοκληρώσουμε  με την απονομή των…”΄Οσκαρ”.

Με την επιλογή και παράθεση των ονομάτων εκείνων που με το έργο τους, τη συμπεριφορά τους, τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό τους,αυτές τις δύσκολες για τον τόπο ημέρες,  διαφύλαξαν και  τίμησαν την έννοια ΄Ανθρωπος και ειδικά ΄Ελληνας, που  τελευταία  ξεθώριασε σε  ζητήματα εντιμότητας, αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης.

Τα  “‘ Οσκαρ”  αυτά, λοιπόν,  για το χρόνο που αφήνουμε πίσω μας  και για τους λόγους που αναφέροντα δίπλα στα ονόματά τους,  απονέμονται  ως εξής:

  1. Ελένη Τουλουπάκη.   Για την ολική εικόνα συγκρότησης της προσωπικότητά της,  την αγωνιστικότητα και την εντιμότητά της στην εκτέλεση των καθηκόντων της,  ως εισαγγελέας διαφθοράς.
  2.   Μαρία Λεπενιώτη  και  Ανδρέας Ντόκος – Γεσθημανή Τσουλφόγλου  (πρόεδρος και μέλη   στο Α’  Τριμελές Εφετείο  Κακουργημάτων ), που δίκασαν  και καταδίκασαν τα μέλη της Ναζιστικής, εγκληματικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.   Για την άριστη,  επαγγελματική τους επάρκεια , τη γενναία στάση τους στη πολύχρονη δίκη και τη δίκαιη απόφασή τους για την καταδίκη των  κατηγορουμένων .
  3.   Στα μέλη  της ομάδας των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Για την   νομική τους κατάρτιση και  τον επαγγελματισμό τους,  το σθένος  και  την αλληλεγγύη, αλλά   και το σεβασμό   που επέδειξαν  απέναντι στις διαχρονικές  ανθρώπινες αξίες.
  4. Στα μέλη της οικογένειας του  τραγικού θύματος  της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα για τη δυνατή στάση, την αποφασιστικότητα ,τη συνέπεια και τη γενναιότητα που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, που ακολούθησαν τη δολοφονία του ανθρώπου τους.
  5. Ασλί Ερντογάν ,την Τουρκάλα ακτιβίστρια και συγγραφέα, πολιτικό πρόσφυγα στη χώρα μας .  Για τη γενναιότητά της, τον ανθρωπισμό και την πίστη της στις διαχρονικές, πανανθρώπινες αξίες.
  6. Στον   άνθρωπο-πολίτη  του οποίου δεν αποκαλύπτουμε (ακόμα) το όνομα για ευνόητους λόγους που  μας εμπιστεύτηκε  τα ντοκουμέντα-φωτιά του χρηματισμού πολλών προσώπων και όχι μόνο πολιτικών από τη   φαρμακοβιομηχανία  Novartis και αποδεικνύουν το μέγεθος αυτού του σκανδάλου Για την ακεραιότητα, την αυταπάρνηση και τη γενναιότητά του.

________________________________________

1. Τσίπρας: Επικοινωνιακό show Μητσοτάκη και ρουσφέτια υπουργών τα εμβόλια

Όλα όσα διαδραματίστηκαν από τον περασμένο Μάρτη μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ήταν αποκλειστικά ένα σόου , ακριβώς επικοινωνιακό. Για τους πολιτικούς,  δημαγωγικό και για τους κοντυλοφόρους  κερδοσκοπικό.  Τίποτα παραπάνω. ΄Αγρα ψήφων και κονόμα. Από κυβέρνηση , αντιπολίτευση και Βιομηχανία Παραπληροφόρησης.

Παίζανε  “εν ου παικτοίς”  όλοι τούτοι  επί τόσους  μήνες. Μέχρι που ο Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε τον ολισθηρό δρόμο που είχε πάρει και λίγο καιρό πριν   συνήλθε .Και έκανε το αυτονόητο.  Εκείνο που όφειλε να είχε κάνει από την αρχή. Να τους “ξεβρακώσει”. Δεν το έκανε τότε. Το ξεκίνησε τώρα. “Κάλλιο αργά,  παρά ποτέ”.

Τεράστια ευθύνη για τα επικοινωνιακά αυτά παιχνίδια  έχουν και οι “Τσιόδρες”.΄Επαιξαν και τούτοι  στις πλάτες της επιστήμης αισχρά και  ανήθικα τόσο καιρό .  Τα  “έδωσαν όλα,  “πρόσφεραν “γην και ύδωρ”, αν και επιστήμονες, σε ανόητους και διεφθαρμένους  κομματικούς, όπως ο αχυράνθρωπος Χαρδιαλιάς και το αφεντικό του ο Κούλης και στους καναλάρχες- πατριάρχες της παραπληροφόρησης.   Εντελώς αισχροί. ΄Απαντα τα μέλη  της συγκεκριμένης αυτής συμμορίας.

Τί όφειλαν να κάνουν και δεν το έπραξαν όλοι τούτοι ; Να εισηγηθούν στην κυβέρνηση να  λάβει απλά και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά μέτρα, όπως τα περιγράφαμε  τόσο καιρό. Συγκεκριμένα:

-Πρώτα- πρώτα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΄Εγκαιρα. ΄Ηδη από τον Ιανουάριο 2020 το ζητούσαμε  εδώ.  Δεν το έκαναν.

-΄Ηταν ευθύνη τους  να φροντίσουν αμέσως να προμηθευτούν  μάσκες δωρεάν και  άφθονες για τον πληθυσμό. Και υποχρεωτική από τη αρχή η χρήση τους.  Δεν υπήρχαν για μήνες μάσκες! Ο κόσμος τις ζητούσε  στα φαρμακεία και δεν είχαν. ΄΄Ετσι έγινε η διασπορά του ιού. Κόλλησε ο κόσμος, γιατί δεν είχε μάσκες  να προφυλαχτεί, τότε που έπρεπε.  ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΝ. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ. ΄Ασε οι κοντυλοφόροι.

-Μηχανήματα, εργαστήρια ανίχνευσης του ιού,  ανύπαρκτα.  Δεν φρόντισαν να έχουν από τη αρχή.  ΕΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κι αυτοί απροετοίμαστοι.   ΄Αφησαν  “ξέφραγο αμπέλι” τη χώρα.  Στις εισόδους, ούτε για δείγμα μηχάνημα  ανίχνευσης.  “Μπάτε χίλιοι αλέστε” . Και αυτό ήταν  η χαριστή βολή.  Ουδείς ήξερε ποιος ήταν ο φορέας, ποιος νόσησε,  για να προφυλαχτεί. ΄Εγκλημα καθοσίωσης!

Και  σαν να μην έφταναν όλα αυτά , κυβέρνηση,  αντιπολίτευση  και τύπος διέπραξαν συνταγματικό πραξικόπημα με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Κοντά στα άλλα , μέγα  έγκλημα  τούτο.

Σήμερα, η μισή και παραπάνω  Ελλάδα άρρωστη.   Φοβίες, κατάθλιψη,  ψυχικά άλγη, πολύχρωμα χάπια για ύπνο και  στανιάρισμα.  Δεν ξανάγινε στην ιστορία της χώρας τέτοιο πράγμα.

Η ατιμωρησία οδήγησε στην πρόκληση, την παράνοια, τα ανοσιουργήματα που βλέπουμε κάθε ημέρα δίπλα μας κα να μην προλαβαίνουμε να μετράμε. Και ουδείς θεσμός έχει ούτε τη δύναμη, ούτε το κύρος να ξεκινήσει κάθαρση.

Η χώρα θα παλινωδεί,  θα  πορεύεται τρικλίζοντας, γεμάτη παθογένειες, αιμάσσουσες  πληγές και πυοφόρα   “έλκη”.     ‘Ωσπου,   κάποια στιγμή θα καταρρεύσει,  θα πέσει   και δε θα ξανασηκωθεί ποτέ.

 

2. Μαύρη» πρόβλεψη: Πάνω από 12.000 νεκρούς από κορονοϊό στην Ελλάδα μέχρι την 1η Απριλίου

12.000 νεκροί σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων με σκληρά μέτρα!  Που πάρθηκαν μόνο και μόνο  για το θεαθήναι , επικοινωνιακό παιχνίδι. Και να τηρηθούν τα προσχήματα. Σε καμιά περίπτωση, για να σωθεί ο κόσμος.

Η Σουηδία , χωρίς  τα δικτατορικά  μέτρα  της επάρατης αυτής   κυβέρνησης,  θα βγει, όπως το καράβι του  Ιάσωνα από τις Συμπληγάδες πέτρες.  Το δικό μας τσακισμένο.

Θα τιμωρηθούν  ο Κούλης  ο Τσιόδρας, ο Χαρδαλιάς, ο Ράπτης, ο  Αλαφούζος;  Τουλάχιστον, αυτοί ενδεικτικά και σημειολογικά.

Κάηκαν, 100 άνθρωποι στο Μάτι από την ίδια τη Δεξιά, τις εθνικιστικές  κραυγές του  Κούλη τους  και οι ίδιοι οι φονιάδες  γκρέμισα το σύμπαν ,πρώτα για αντιπερισπασμό,  να αποκρύψουν το έγκλημά τους και μετά για να εισπράξουν κομματικά οφέλη.   Σήμερα,  περιμένουμε  12.00 νεκρούς ,εξ αιτίας της αδιαφορίας, του θεάτρου και της εγκληματικής άρνησης να πάρουν τα σωστά μέτρα.

Και δεν τρέχει τίποτα!  Οι φυλλάδες,  τα κανάλια ,τα μικρόφωνα συνεχίζουν ατιμώρητα να κερδοσκοπούν και να προπαγανδίζουν.  Καλύπτουν το ανίερο έργο ης κυβέρνησης και θησαυρίζουν, σκυλεύοντας  νεκρούς!

΄Εχετε πάρει ο έντιμοι πολίτες  είδηση πως κάποια  στιγμή τη δίκαιη αγανάκτησή σας πρέπει έμπρακτα  να την εισπράξουν οι δολοφόνοι που κυβερνούν;  Οι εξουσίες που κάνουν κουμάντο; Με κάθε τρόπο. Συσπειρωθείτε, οργανωθείτε, αναλάβετε τις ευθύνες σας!

3. Αντώναρος για Μητσοτάκη: Νύχτα θα φύγει

Αντώναρε ,έμαθες κι εσύ, επιτέλους,  να μας διαβάζεις; Καλά κάνεις. Ωφέλεια μόνο θα έχεις.

Εσύ ανακάλυψες το φευγιό τους νύχτα , τώρα. Γιατί όλο αυτό τον καιρό διάβαζες τις δημοσκοπήσεις του Αλαφούζου και Μαρινάκη.  Εμείς το λέγαμε από την ώρα που άρχισε η κατρακύλα. Και είναι  πολύς καιρός τώρα.

Μπορείς να “βάζεις πλάτη” να ξεκουμπιστεί η χειρότερη κυβέρνηση της χώρας τα τελευταία χρόνια. Αλλά και η δικιά σας ,  2004/9 δεν ήταν καλύτερη. Χρεοκοπήσατε τη χώρα ,είστε ιστορικά χρεωμένοι.

Ο  Αλέξης  “ξεχνάει” και θα σε πάρει σύντομα στο κόμμα.   Εμείς  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

4. Χρυσοχοΐδης από Καστανιές: Κατασκευάζεται φράχτης σε όλο το μήκος των συνόρων του ΄Εβρου -΄Ετοιμος σε λίγους μήνες

ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΒΕΛ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Θα σου το γκρεμίσουμε ,άθλιε Χρυσοχοϊδη!  Και  θα σε δικάσουμε, να πληρώσεις αυτά  τα λεφτά   που είναι δικά  μας και τα ξοδεύεις στο μνημείο του  ΑΙΣΧΟΥΣ  και της ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

Και θα στήσουμε ένα μνημείο  “ΒΑΒΕΛ” στο ίδιο σημείο .  Να θυμίζει στις γενιές:  1.” Ω ξειναγγέλλειν τοις Ανθρώποις  ότι τήδε ηγωνίσθημεν   τοις   ρήμασι  των κολασμένων της γης  πειθόμενοι” 2.  Πόσο ανόητοι ,αλαζόνες, απάνθρωποι και αφύσικοι είσαστε  οι χορτασμένοι και αστόχαστοι της γης!

5. Απίστευτο βίντεο: Επιβάτης αστικού λεωφορείου της Αθήνας, δίχως μάσκα, με καφέ και τσιγάρο στο χέρι!

Επιβάτης με καφέ και τσιγάρο στο λεωφορείο

https://www.iefimerida.gr/ellada/binteo-epibatis-leoforeioy-kafe-tsigaro-horis-maska

***

Εμένα μου μυρίζει “στημένο”  από μακριά.  Τα κάνουν αυτά, ειδικά  τα κανάλια, για να έχουν αποκλειστικότητα και ακροαματικότητα στην παραπληροφόρηση .    Αδίστακτοι οι κοντυλοφόροι στο ψέμα και την απάτη. Θα κώλωναν σ΄αυτό;