ΤΑ ( “ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ) ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

α. “Σε πένθος η Βρετανία για το θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη της

Ύστατο χαίρε στην Ελισάβετ από χιλιάδες κόσμου, ενώ ηγέτες από όλον τον κόσμο εκφράζουν τη θλίψη τους. Το απόγευμα το διάγγελμα του βασιλιά Κάρολου Γ’ ενώ η χώρα προετοιμάζεται για τη μεγάλη κηδεία”

β. Η Ταϊλάνδη πενθεί τον θάνατο του βασιλιά

Η Ταϊλάνδη πενθεί τον θάνατο του βασιλιά

γ. Θρήνος στη Β.Κορέα για το Κιμ Ιλ Σουνγκ

Πολύ κλάμα. Θεός ήταν./copyright Ap Photos

Παρότι έχει πεθάνει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, οι Βορειοκορεάτες συμπεριφέρονται σαν να ζει ακόμα. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2012 ένα 14χρονο κορίτσι πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα πορτραίτα του Κιμ Ίλ-σονγκ και του γιου του από μια πλημμύρα που χτύπησε το σπίτι της!

***

Θλιβερός. ΄Οχι  ο θάντος της Ελισάβετ. Κατάντια  η συμπεριφορά  του πλήθους.   Τι διαφορετικό να διακρίνει κανείς στη στάση του αγγλικού  όχλου    από τους υπηκόους    στους θανάτους  άλλων…τριτοκοσμικών μοναρχών   και  θεοποιημένων  ηγετών, όπως ο Κιμ Ιλ Σουνγκ στη Β.  Κορέα;

Δεν αξίζουν αυτά σε μια Γηραιά Αλβιώνα.  Ναι, μεν,  κουβαλάει ένα βεβαρημένο κατακτητικό και αποικιακό  παρελθόν, αλλά διάβολε, είναι η χώρα που γεννήθηκαν η    Μάγκνα Κάρτα και τα English Bill of Rights. 

________________________________________________________

                                    ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Παρακολουθούσαν και τον Σπίρτζη

“Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα. Πριν λίγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου, επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο και κατέθεσαν στοιχεία για απόπειρα μόλυνσης του κινητού του κ. Σπίρτζη από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ο πρώην υπουργός έλαβε δύο μηνύματα, εκ των οποίων το πρώτο ήταν από την ίδια διεύθυνση με την οποία επιχειρήθηκε να μολυνθεί το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη και εκείνη που μόλυνε το κινητό του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Και τα δύο μηνύματα παρέπεμπαν σε διευθύνσεις «φάντασμα» που χρησιμοποιούν οι κάτοχοι του Predator προκειμένου να μολύνουν το κινητό που έχουν βάλει ως στόχο”.

****

Η διαφθορά, το θράσος, η αμετροέπεια και η αυθάδεια της Δεξιάς  έχουν ΜΙΑ και μοναδική αιτία. ΄Οχι τη γονιδιακή σύσταση του σκορπιού στο μύθο, που τσιμπάει γιατί από τη φύση του  θέλει να προκαλεί πόνο και θάνατο. Τούτο είναι συνέπεια.

Η Δεξιά από καταβολής  της στη χώρα , διαπράττει συνεχώς και ανερυθριάστως ΄Υβρεις , για ένα και μοναδικό λόγο. ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΗΣ.   Συγκεκριμένα και συνοπτικά:

  1. Επίσημα με τους πιο “κραυγαλέους” εκπροσώπους και στελέχη της της συνεργάστηκε με τους Ναζί στην Κατοχή. Το ίδιο και μια μεγάλη μερίδα των οπαδών της. Δωσίλογοι, Ταγματασφαλίτες, Κουκουλοφόροι. (ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ,ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΜΕΓΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ)
  2. Στο αντάρτικο, ως επίσημος… εθνικός στρατός(!) , Αποσπάσματα Χωροφυλακής, Χίτες ,Μάυδες και άλλες επιμέρους φασιστικές  ομάδες και άτομα μεμονωμένα, έσπειραν σε πόλεις και χωριά τον τρόμο ,τον πανικό, τη φρίκη.   Δολοφονούσαν, σακάτευαν στο ξύλο όποιον ήθελαν, λήστευαν, βίαζαν, προπηλάκιζαν με νταϊλίκι, ΠΑΛΟΥΚΩΝΑΝ ΄Η ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ  .Στη συνέχεια,  πήγαιναν στην εκκλησία να ανάψουν  κερί ως  Χριστιανοί Ορθόδοξοι ,αφού  πολεμούσαν και παλούκωναν κεφάλια για του Χριστού την πίστη την αγία. Τέτοια παράνοια!    Στα λεγόμενα  “Δεκεμβριανά” (Δεκέμβρη 1944-Γενάρης 1945) σε λίγες μόνο  ημέρες μέσα (33), εκτέλεσαν χιλιάδες, όχι μόνο  Αριστερούς. Απλοί και άοπλοι  διαδηλωτές πολλοί.  Και σαν να μην έφταναν αυτά τα εγκλήματα,  πέρασαν στις  χαλκευμένες σελίδες της Ιστορίας Στρατού ,που τις αναπαράγουν όλα τα εθνικιστικά και κατάπτυστα  Μέσα ως σήμερα   οι   εξαγορασμένοι  ιστορίζοντες, όπως για παράδειγμα  οι συντάκτες στη ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ πως οι Κομμουνιστές διέπρατταν τα ίδια ή και περισσότερα εγκλήματα!   Κι αυτή τη γραμμή ακολούθησαν και πέρασαν στον κόσμο  στρατευμένοι ή ανιστόρητοι  κοντυλοφόροι και   επιχειρηματίες του κινηματογράφου   σαν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Παντελή  Βούλγαρη   με τη ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΠΩΣ  ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ  ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΞΕΡΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ  ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.  (ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΔΩ).

3 . Εξόρισαν χιλιάδες αριστερούς,  πολιτικούς πρόσφυγες  στις λεγόμενες Ανατολικές χώρες, τους κατάκλεψαν  τις περιουσίες, κατέστρεψαν ζωές και  έφεραν  τραγωδίες, τους στέρησαν τους δικούς τους και τους άφησαν οι περισσότεροι να πεθάνουν, χωρίς ποτέ να ξαναδούν τα χώματα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. (ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑ θα κιΝ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ).

4.   Από το 1950 μέχρι και σήμερα θα χρειαζόμαστε χιλιάδες σελίδες, απλώς να απαριθμήσουμε τα εγκλήματα της Δεξιάς που έμειναν ατιμώρητα. ΄Εστειλαν τη  μισή Ελλάδα στις φυλακές, τις εξορίες, τη μετανάστευση ,τον κατατρεγμό.  Δολοφόνησαν ως παρακράτος ή στα στρατοδικεία αθώους ανθρώπους. Βασάνισαν άγρια, καταδίκασαν στη  δυστυχία, τον πόνο και την ανέχεια χιλιάδες ΄Ελληνες. Δολοφόνησαν ακόμα και  παιδιά.  Δεν υπάρχει πολιτικό και ποινικό έγκλημα που να μη δέπραξαν ως σήμερα.  Εθνική προδοσία, πατριδοκαπηλία,   σκάνδαλα, διαφθορά, διαπλοκή, απάτη  δημαγωγία, μαυρογυαλουρισμός.

Η Δεξιά, είτε ως ΕΡΕ, είτε ως μετανοούσα Μαγδαληνή, Ν.Δ με τους κορυφαίους  αρχηγούς τους Κων. Καραμανλή, Κων.Μητοστάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Κυριάκο Μητσοτάκη    είναι κατάφορτη από ανοσιουργήματα. ΟΛΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.

Η ατιμωρησία οδηγεί στο θράσος, την αυθάδεια, την αμετροέπεια, τον τσαμπουκά.

  ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΙ  ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ    ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.

2.α. Διαφήμιση στη  εφσυν

Οι απούλητοι καναπέδες διανέμονται  δωρεάν.

Καναπέδες | ευγενική...

β . efimerida.gr: “Ποιοτικά ακίνητα στην Αττική σε τιμές ευκαιρίας – Προλάβετέ τα

“Με την ζήτηση για ποιοτικά ακίνητα σε καλές και προσιτές τιμές να παραμένει σε σταθερά υψηλά επίπεδα με συνεχώς αυξητικές τάσεις και την προσφορά ακινήτων να μην μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση των ενδιαφερόμενων αγοραστών, εύλογα πολλοί ενδιαφερόμενοι αναρωτιούνται: «Τελικά, υπάρχει λύση για κάποιον σαν εμένα που ενδιαφέρομαι για την απόκτηση ενός ακινήτου σε μία σωστή τιμή;» Η απόκτηση του σπιτιού που πάντα αναζητούσατε ίσως ήρθε ένα βήμα πιο κοντά, μέσω της διαδικασίας των πλειστηριασμών και της πλατφόρμας e-auction, της πλατφόρμας που σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς τη φυσική σας παρουσία.

***

Οι  καναπέδες τους στο μεταξύ που διανέμονται …δωρεάν,   κοστίζουν από 500 ευρώ και πάνω. (Γι αυτό φυσικά και μένουν απούλητοι!) Αλλά,  ο απατεώνας  έμπορος παίζει με τις λέξεις και  τη νοημοσύνη του κόσμου. Σε γελάει και σε φτύνει κατάμουτρα. “Πας για μαλλί και φεύγεις κουρεμένος”.

Δεν έχει, όμως,  την ευθύνη μόνο η  ανήθικη επιχείρηση,  αλλά και τα  κερδοσκοπικά Μέσα  που τη διαφημίζουν. Είναι συνένοχοι στην απάτη.  Σε όλα τα μιντιακά Μέσα κυνηγούν  σαν τρελοί  να πάρουν ένα κομμάτι από την  πίτα στην αγορά  της διαφήμισης .Και για να πετύχουν δε διστάζουν να διαπράξουν κάθε είδους  κοροϊδία.  Παρασύρουν, παραπληροφορούν,  εξαπατούν  ανύποπτο κόσμο.  Αρκεί να πέσει ο το ζεστό χρήμα .Και ξεβρακώνονται   χωρίς τσίπα.

Ο βρώμικος κοντυλοφόρος Χρήστος Ράπτης  της ακροδεξιοβασιλικής πορνοφυλλάδας του   από την άλλη, για να φύγουμε από τα ” λιγούρια” της κολεκτίβας συνταχτών παραπάνω,   βάζει πλάτη στην   αρπακτικότητα των τραπεζών και προτρέπει τους ΄Ελληνες να  κλέψουν τα σπίτια των συνανθρώπων τους στη  διπλανή πόρτα,  που για χίλιους λόγους έφτασαν στο σημείο να αφήσουν την περιουσία τους να την αρπάξουν οι τραπεζίτες.  Στατιστικά,  στους 100 πλειστηριασμούς ,οι 80 είναι άδικοι, ανήθικοι   και νομιμοφανείς. Εδικά όταν πρόκειται για πρώτη κατοικία.

Το είχαμε προτείνει και παλιά.    ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΝΤΥΠΑ, ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ.  ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑΜΕ   ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

Ιδιαίτερα  ,η συμμετοχή σε πλειστηριασμούς και η απόκτηση με τέτοιο ανήθικο τρόπο, κατοικίας, είναι έγκλημα καθοσίωσης.  Δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία ούτε πραγματικό δικαιικό άλλοθι  σε τέτοιες ενέργειες. Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Οποιος δε σέβεται στοιχειώδεις κοινωνικούς κανόνες, χάνει την ιδιότητα του ανθρώπου.  Μαζί και τα δικαιώματα που απορρέουν απ΄αυτή την ιδιότητα . Κατά συνέπεια, σε τέτοια ηθική αποσύνθεση, ο  κερδοσκόπος στους πλειστηριασμούς είναι συνένοχος του Τραπεζίτη και του βρώμικου κυκλώματος . Καμιά διαφορά.

 

 

3. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, στα 89 της, παραμένει εντυπωσιακή και λαμπερή.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη

“Αειθαλής, γνήσια αρτίστα και από τις πρώτες showwoman στην Ελλάδα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε όλα τα μυστικά ομορφιάς της.

«Όταν ξυπνώ, το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μια καλή κρέμα. Βάζω παγάκια στο πρόσωπό μου πριν μακιγιαριστώ. Τον ύπνο τον αγαπώ. Θέλω 8 ώρες ύπνου και να σηκωθώ και να πετάω. Σηκώνομαι το πρωί και είμαι… φράπα, κούκλα. Αφού κοιτάζω τον εαυτό μου και λέω, “είμαι τόσο όμορφη;” Το πρόσωπό μου είναι μια χαρά. Χαμομήλι κάνω στα μάτια, τα ξεκουράζει”.

.iefimerida.gr

Δούκισσα Νομικού: Ημίγυμνη πάνω σε μηχανή

“… ακούστηκε ότι η παρουσιθάστρια που θα είναι μαζί του είναι η Δούκισσα Νομικού. «Του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα»

****

Αρρενωπότητα και θηλυκότητα . Οι δυο όψεις του νομίσματος.  Οι δυο μεγάλοι εχθροί της άφυλης κοινωνίας.

΄Οσο υπάρχει η Σαπουτζάκη και παραδίνει τη σκυτάλη στη  Νομικού, οι   νεότερες  κοινωνίες θα ασφυκτιούν από ασερνικούς  και θηλυκούς ρόλους. Φαλλοκρατία, αιδοιοκρατία,  φασιστικό ΜΕ ΤΟΟ, έμφυλος ρατσισμός μισο-γυνισμο-ανδρισμός, σφαγή της άπιστης στο κότσι,  είναι τα απόβλητα του βόθρου που χρόνια κολυμπάνε  οι λογής  «Ζωζώ Σαπουντζάκη» και  οι λοιποί αστέρες   της παλιάς και της νεότερης βιομηχανίας θεάματος.

Για φτύσιμο, αλλά και αποφυγή μίμησης οι νεότεροι. Κατεδαφίστε κάθε ίνδαλμα. Ειδικά στη βιομηχανία σεξισμού.