ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: so quick… ΣΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ!

 

Σκληρή κριτική του Τέρενς Κουίκ για τον χειρισμό μετά το ρωσικό εμπάργκο

«Το ΥΠΕΞ στρουθοκαμηλίζει με τις ανακοινώσεις του περί αποζημιώσεων» τονίζει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, για την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ και το ρωσικό εμπάργκο.«Η συγκυβέρνηση ήθελε να παραστήσει το λιοντάρι, αλλά δεν υπολόγισε ότι η ρωσική αρκούδα δεν αστειεύεται και τελικά της παρέδωσε για μια μπουκιά χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφους και ενδιάμεσους επιχειρηματίες» σημειώνει ο κ. Κουίκ και την καλεί «να βγάλει το κεφάλι από την άμμο και να πληρώσει στο ακέραιο, χωρίς αστερίσκους, το αντίτιμο των απερίσκεπτων επιλογών της».

“Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν”. ΄Οπως εν προκειμένω. ΄Οποιος ξέρει, έστω και ελάχιστα, τον Τέρενς Κουίκ (άκου αστείο όνομα!), γνωρίζει πως είναι και ως δημοσιογράφος και ως πολιτικός το απόλυτα “φαιδρό”. Δεν υπάρχει παρακάτω.

 ΑΝΕΛ, ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ όλος ο  μαυρογυαλούρικος συρφετός της χώρας, βγήκε να  θρηνήσει για τα ροδάκινα που δεν πουλήσαμε στους φασίστες. Ούτε ένα δάκρυ, όμως, για τα 300 αθώα θύματα της κατάρριψης του αεροπλάνου  από τους εθνικιστές Ρώσους .Ούτε μια καταγγελία για το δικτάτορα.

Η ντροπή είναι “λίγη”, ως λέξη .