Τον Κώστα Αρβανίτη Ευρωβουλευτή, βρε Αλέξη Τσίπρα; Σοβαρός άνθρωπος στην Επικράτεια δεν υπήρχε;

α. Ο Αρβανίτης (ΣΥΡΙΖΑ) δικαιολογεί την εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία

“Είναι λάθος αυτήν τη στιγμή για κάθε Δημοκρατικό πολίτη να ταχθεί στο πλευρό της μίας ή της άλλης πλευράς, αυτήν τη στιγμή πρέπει να ταχθούμε στο πλευρό του πολίτη που τρώει τις βόμβες στο κεφάλι. Συγκρούονται δύο ιμπεριαλισμοί με θύμα λαούς», δήλωσε ο κ. Αρβανίτης στο ραδιόφωνο.

β«Ένα όριο είναι ανυπέρβλητο: Ο ανθρωπισμός»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κώστας Αρβανίτης,: «Μια πολιτική μπορεί να είναι δεξιά η αριστερή, οικονομική ή κοινωνική, σωστή ή λάθος, οτιδήποτε. Ένα όριο είναι όμως ανυπέρβλητο: Ο ανθρωπισμός. Οι διεθνείς Συμβάσεις, το ελληνικό και τα άλλα Συντάγματα, ένας πολιτισμός που χρειάστηκε χιλιετίες για χτιστεί, όλα αυτά επιβάλλουν το σεβασμό της αξίας της ανθρώπινης ζωής» σχολιάζει ο ευρωβουλευτής ενώ περίπου 40 εγκλωβισμένοι πρόσφυγες παραμένουν κοντά στο χωριό Κισσάρι, σε νησίδα του ποταμού.

«Ένα κορίτσι 5 ετών πέθανε στον Έβρο πριν από 4 μέρες, από τσίμπημα σκορπιού και παραμένει άταφο, ενώ η 9χρονη αδελφή του, που δέχθηκε επίσης τσίμπημα, κινδυνεύει και χρειάζεται άμεσα βοήθεια.

***

Τί άλλο θα ήταν  ο Αρβανίτης,  παρά Γκεμπελίσκος; Και με αυτή  την ιδιότητα  τον  (δι)όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτή. Λες και δεν υπήρχαν σοβαροί άνθρωποι στη χώρα να τους στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.

 Η υποκρισία είναι ένα από  τα πολλά  αρρωστήματα σε αυτή τη συνομοταξία .   Σου πουλάνε ψέμα για… μεταξωτές κορδέλες.  Αλλά και την “ψυχή τους στο διάβολο”  για τον παρά.

Είμαι κατά της βίας. Δε σηκώνω χέρι σε άλλον, ούτε θέλω να το κάνουν σε μένα. Τούτον τον αλητήριο με τη διπολικής διαταραχής ηθική και συνείδηση, αν  μου λέγανε πως κάποιος  του άστραψε ένα συμβολικό σκαμπίλι για το μέγεθος της δημαγωγίας του λαϊκισμού και της υποκρισίας  του, θα του έλεγα μπράβο!

Αλητήριος!   Αλλά, λέξη, που, όμως,  δε χωράει την …πληθωρικότητα   της παλιανθρωπιάς  αυτού του “Φαρισαίου” !