ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΕ Ο “ΤΣΑΡΟΣ”, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ο…ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΤΟΥ (3ο)

1. α. Εξαφανίστηκε η ανάρτησή του

Ουκρανία: Ρώσος δίνει ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του Πούτιν

Επιβράβευση 1.000.000 δολαρίων προσφέρει ο Ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin, σε όποιον καταφέρει να συλλάβει τον ρώσο πρόεδρο

Ουκρανία: Ρώσος δίνει ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του Πούτιν | tanea.gr

“Με μία ανάρτησή του στο LinkedIn, ο ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin έγραψε: «Υπόσχομαι να πληρώσω 1.000.000 δολάρια στον ή στους αξιωματικούς που, τηρώντας το συνταγματικό τους καθήκον, συλλάβουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική και διεθνή νομοθεσία» και συμπλήρωσε:

«Ο Πούτιν δεν είναι ο ρώσος πρόεδρος, καθώς ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα μιας ειδικής επιχείρησης ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα εξαλείφοντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του».

«Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να βοηθήσω τη χώρα μου. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου προς την Ουκρανία, στις ηρωικές προσπάθειες της να αντισταθεί στις επιθέσεις του Πούτιν», έγραψε επίσης ο Alex Konanykhin.

Εξαφανίστηκε η ανάρτησή του

Λίγο αργότερα, η ανάρτησή του εξαφανίστηκε από το Linkedln.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια εικόνα με μια φωτογραφία του Πούτιν, λέγοντας: «Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζικές δολοφονίες».

β. Ακροδεξιοί και αρνητές της πανδημίας στηρίζουν τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία -Τι δείχνει έρευνα στη Γερμανία

Μέλη εθνικιστικών κινημάτων σε συγκέντρωση στην Ουκρανία

“Υποστηρικτές μεταξύ των ακροδεξιών και των αρνητών του κορωνοϊού και των εμβολίων βρίσκει η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, σύμφωνα με έρευνα του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

Πολλοί από αυτούς, αναφέρεται στο ρεπορτάζ, βλέπουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν ως αγωνιστή της αντίστασης κατά της πολυπολιτισμικότητας.

«Δεν είναι εισβολή, είναι επιχείρηση», λένε υποστηρικτές της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία”

***

Μια αναδρομή στην Ιστορία δείχνει  πως οι πόλεμοι είναι…επώνυμοι.  Π.χ. η εκστρατεία του Βασιλιά Αλέξανδρου, του  Οκταβιανού  Αυγούστου,  του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, οι θηριωδίες του Ιβάν του Τρομερού.  Αλλά και τα ειρηνικά  έργα επίσης έχουν υπογραφή.  Ο Παρθενώνας του Περικλή ,  τα κτίσματα  του Αδριανού, η Αγία Σοφία του Ιουστινιανού.    Κάποιο σχεδιάζουν, αποφασίζουν και άλλοι εκτελούν ως στρατηγοί, αρχιτέκτονες,   στρατιώτες, εργάτες.

Στην Ιστορία, το κακό και το καλό έχουν ταυτότητα .  Φτάνει αυτή να μην είναι πλαστή.  Προσοχή, επομένως,  στην… “Αρχή”, που την εκδίδει.  Να έχει και την αρμοδιότητα και την ευθύνη.   Αλλιώς και ο μεγαλύτερος εγκληματίας μπορεί να κινείται ανάμεσά μας με στοιχεία ευυπόληπτου και αγαθοεργού πολίτη.  Και στις σελίδες της Μυθιστορίας  ο  Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος παραπάνω  να ταυτοποιούνται ως… Μεγάλοι!  Στην πραγματικότητα, αν είναι κάτι, πέρα από Μικροί και Ελάχιστοι.   είναι και σφαγείς κατά συρροή και  καθ΄ υποτροπή.  Ψυχοπαθείς.

Με αυτά τα δεδομένα ο Αδόλφος Χίτλερ στην έκδοση ταυτότητας που έχει στην κατοχή του ο Κασιδιάρης, είναι ένας πατριώτης ευφυής    και χαρισματικός ηγέτης.  Και ο  Νέος Χίτλερ της Ρωσίας, αυτή την ώρα στις εκδόσεις που κυκλοφορούν καθημερινώς οι Γκέμπελς του δικτατορικού  του καθεστώτος  και οι ακροδεξιοί οπαδοί του  παγκόσμια,   είναι   ένας άξιος επίσης  πατριώτης-ηγέτης, που πολεμά για το Μεγαλείο της Μεγάλης Ρωσίας -Πατρίδας. Και ο πόλεμος που κήρυξε, δεν είναι αίμα αθώων, όλεθρος και καταστροφή,  αλλά…επιχείρηση!

Στην Ιστορία  υπάρχει μια “λεπτομέρεια”, που η ίδια δεν την χαρακτηρίζει  ως τέτοια, ούτε την καταγράφει με μικρά γράμματα, αλλά έτσι τα διαβάζουν οι αδαείς και οι φανατικοί. Αντίθετα, με  κεφαλαία και καθαρούς χαρακτήρες  γράφει πως τους πολέμους τους κηρύσσουν μεν οι ΑΡΧΗΓΟΙ, αλλά τους διεξάγουν οι ΥΠΗΚΟΟΙ.  Κι ακόμα χειρότερα. Την ευθύνη του ηθικού αυτουργού του πολέμου, τη μοιράζονται εξίσου οι  φυσικοί αυτουργοί των εγκλημάτων του, οι  στρατιώτες  και η “αυλή” του.

Λέγαμε εδώ παλιότερα πως το πιθανότερο  δε θα υπήρχαν 20 εκατομμύρια νεκροί, αφού   δε θα είχε διάρκεια ο   2ος παγκόσμιος πόλεμος, αν ΕΝΑΣ, έστω ΈΝΑΣ  “ανώνυμος” μάγειρας του Χίτλερ είχε ελάχιστη  ηθική  συγκρότηση  και  ξεπάστρευε  το τέρας  με μισή γραμμή υδροκυάνιο  στην ομελέτα   του . Δεν υπήρξε ούτε ΕΝΑΣ .Ούτε καν  κάποιος  με στοιχειώδη λογική και συνείδηση  Λοχίας στη φρουρά του, να τινάξει τα μυαλά του  παρανοϊκού Φύρερ στον αέρα.

Ακόμα χειρότερα. ΄ Οπως όλοι οι θέλοντες   να εξωραϊσουν  τα εγκλήματά τους, ηγέτες,  αλλά και να  μπορούν να συντηρούν στρατιές  υπηκόων,  ικανών να δώσουν και τη ζωή τους για εκείνους,  ΠΑΝΤΑ, μέσα από  στρατευμένες πένες   γραφιάδων , Παϊσιων ,  Γκέμπελς, ή θα ταυτίζουν τους εαυτούς τους με το θεό ή  θα  διατρανώνουν  πως η εξουσία τους εκπορεύεται από το θείο.  Αν αυτός ο ισχυρισμός είναι αδύνατος  ή μη ικανός να πείσει , οι  ίδιοι θα  παρουσιάζονται    ως  η καρδιά του ΄Εθνους, της αδάμαστης  Φυλής,  η  ψυχή της  Πατρίδας, που κι εκείνη τους έχει εξουσιοδοτήσει  για λαμπρά , εθνικά έργα  και τη  διασφάλιση της συνέχειας της ‘ύπαρξης,   των παραδόσεων   και των αρχών του ΄Εθνους .  ΄Ιδιος μύθος, αιώνες τώρα, όλων των εξουσιών. Και με  καμιά,  ή σχεδόν καμιά παρέκκλιση από τον κανόνα .

Ο Νέος Χίτελρ -Πούτιν,  ακολουθεί και τούτος κατά πόδας τους παλιούς  σφαγείς και χρησιμοποιεί  την ίδια , ακριβώς, δοκιμασμένη συνταγή της…Ιερής  Πατρίδας.   Και οι Μαϊμούδες υπήκοοι, είτε ως στρατιώτης,  Ρώσος φανατικός, πατριώτης,   πραιτοριανός φρουρός,  μάγειρας, κουρέας , αιώνες και όχι μόνο σήμερα,  ομνύουν καθένας από το πόστο του,  πίστη στον ηγέτη   και μέσω αυτού στο Έθνος και την Πατρίδα!

Και όλα αυτά, την  ώρα που  ο   ΜΑΓΕΙΡΑΣ  και ο ΔΕΚΑΝΕΑΣ  του Τσάρου, αδυνατούν  να συλλάβουν   στο κουρκουτιασμένο από την εθνική  φανατίλα μυαλό τους, το μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττουν ,αφού  δεν προχωράνε  στην εξόντωση ενός  ψυχοπαθούς  τέρατος  με  εκατομμύρια θύματα   στην Τσετσενία, τη Γεωργία, την Αν Ουκρανία, τη Συρία (700.000 νεκροί εδώ!).  Και ο ίδιος σε  ολόκληρη τώρα την Ουκρανία, συνεχίζει πάλι να  σπέρνει   θάνατο,  την ίδια ώρα που καυχάται πως  έχει ενεργοποιήσει το πυρηνικό του οπλοστάσιο , για να εξαφανίσει κι εμάς στην Ευρώπη , όπως κυνικά και πρόστυχα απειλεί .

 

 

Τα ΕΘΝΗ και οι ΠΑΤΡΙΔΕΣ θέλουν  γκρέμισμα.  Ποτέ, όμως , δε θα  πέσουν,  όσο υπάρχουν και  δεν τιμωρούνται  σκληρά ο στρατιώτης, ο πραιτοριανός και ο μάγειρας κάθε  πατριωτικού Τέρατος-ηγέτη.  Πρώτα θα  καθίσουν τούτοι στο σκαμνί   για τα εγκλήματα που διαπράττουν,  ως φυσικοί αυτουργοί.   ΄Επονται οι ηθικοί.

.Αν δεν υπήρχαν σήμερα  κι αν δεν είχαν  το  άρρωστο  μυαλό που έχουν, ούτε η εγκληματική Ρωσία   θα μπορούσε να σταθεί, ούτε ο   ψυχοπαθής Τσάρος να κινητοποιεί την πολεμική του μηχανή. . Πρώτα στο σκαμνί οι υπήκοοι και οι υπηρέτες.  Μετά οι αρχηγοί.