ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ …ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ! ΧΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR

  1. KATΑΔΥΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

1.α.Ιστορική στιγμή: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι επεκτείνουμε στα 12 μίλια την αιγιαλίτιδα ζώνη στο Ιόνιο -«Μεγαλώνει η Ελλάδα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατεβαίνει από το βήμα της Βουλής καταχειροκροτούμενος

β. ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΟΖ
Τσίπρας: Απαιτείται ενότητα έναντι της τουρκικής προκλητικότητας

Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Ολομέλειας

γ. ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ»
Ο Ερντογάν απειλεί ευθέως την Ελλάδα: Κάνετε ψευτομαγκιές στο Αιγαίο -Αν δεν φύγετε από τη μέση, θα πληρώσετε το τίμημα

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Μια άκρως  δυσάρεστη συγκυρία. Είναι παλαβός αυτός που οι χαχόλοι της ελληνικής  Δεξιάς  έκαναν πρωθυπουργό.  Αλλά  και αδίστακτος,όσο  και ανιστόρητος.

Από την άλλη, μας έλαχε  στα πιο δύσκολα ένας αρχηγός  Αξιωματικής   Αντιπολίτευσης  που και στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στα ελληνοτουρκικά,  θυμήθηκε τον  Αλέξη Τσίπρα, πριν το 2015.  Τότε που τα… έσπαγε στη δημαγωγία.

Αγνοούν αμφότεροι  πως ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΡΑ δεν μετακινούνται  με χαρτιά μονομερώς. Οπότε, και ο άλλος επίσης τρελαμένος απέναντι,  δεν έχει καθόλου άδικο που γίνεται…”Τούρκος” με όλα τούτα τα παιχνίδια  που παίζει ο, εκτός των άλλων και  “Νονός” πρωθυπουργός  της Ελλάδας.  Και πειθήνια  ακολουθεί και ο έτερος  Καπαδόκης  αρχηγός  του ΣΥΡΙΖΑ, , που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι  του όχι απλά να ταυτίζεται με τη (ακρο)Δεξιά και μαφιόζικη  κυβέρνηση,αλλά και  να το παίζει …Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη.  Τί κρίμα!

 

 

2. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Ελληνοτουρκικά: Το σκίτσο με τον «αραχτό» Ερντογάν να πατά σε δύο πισίνες και η ανάρτηση διάσημου Αμερικανού οικονομολόγου

Το σκίτσο με τον Ερντογάν να πατάει σε δύο πισίνες

***

Μάλλον έχει μεσάνυχτα από διεθνή  πολιτική ο..διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος. ΄Ο,τι αρπαχτά  διαβάζει κι ακούει  από  δω κι από κει.  Αυτά και ανακυκλώνει.

Μελέτη σε βάθος των  ελληνοτουρκικών προβλημάτων που χρήζουν ΧΑΓΗΣ , δεν έχει. Αλλιώς θα έδειχνε  μεγαλύτερο σεβασμό στη …διάσημη  φήμη του ως οικονομολόγος.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Τις τελευταίες μέρες το σάιτ σερνόταν  και χτες  μεσημέρι, ξαφνικά.  εξαφανίστηκε από τον… κυβερνοχωροχάρτη.  Για ώρες.

Ενημερώσαμε τον εκπρόσωπο του σέρβερ στην Ελλάδα και λίγο  μετά μας διαβεβαίωσε πως το σάιτ δέχτηκε φοβερά χτυπήματα  από χάκερ .

Βεβαίως, μετά  τις αναντικατάστατες  πλέον απώλειες στην ύλη  και τις άλλες ζημιές  που έχουμε πάθει ,δεν είναι εύκολα πια να σπάσουν τους κωδικούς ,να μπουν  και να βανδαλίσουν. ΄Ομως, κάνουν συχνές και σκληρές επιθέσεις,μέχρι που κάποιες  φορές, καταφέρνουν και να το ρίξουν. Γνωστά και συνήθη αυτά.

Εμείς, εδώ  και  πολύ καιρό  πλέον,  δεν ενημερώνουμε τις…επίσημες αρχές για ό, τι μας συμβαίνει. Δίωξη  ηλεκτρονικού  εγκλήματος, αστυνομία, εισαγγελέα,”Τύπο”.  Το  έχουμε ξεγράψει. Ουδεμία πλέον  καταγγελία η προσδοκία. Προς τί άλλωστε; Κανένα ενδιαφέρον.  (Αν, μάλιστα,  κάποιοι δεν είναι και πίσω απ΄όλα αυτά!).

Δεν είναι λίγες, όπως έχουμε καταγγείλει εδώ, ακόμα και οι σωματικές επιθέσεις, που έχουμε δεχτεί.  αλλά και οι ζημιές σε αυτοκίνητο, οι  καταστροφές  στο σπίτι ,οι κλοπές και  οι απόπειρες  εμπρησμού  του σπιτιού.  Σε καμιά καταγγελία δεν προχωρήσαμε.    Πλην μιας , που κάναμε κανένα χρόνο πριν στο αστυνομικό τμήμα Ψαχνών,επειδή ένα βράδυ του Ιουλίου  κινδύνεψε άμεσα η ζωή η δική μου και του γιου μου από μασκοφόρους που χτύπησαν το σπίτι και το αυτοκίνητο.  Κανένα ενδιαφέρον φυσικά από τις…αρχές. Οι μπάτσοι  κ@λοβαράνε στα Εξάρχεια. Εδώ θα τους στείλει ο Χρυσοχοϊδης; Δεν έχει επικοινωνιακό τζέρτζελο . ‘ Αλλωστε,   χαρά του να ακούει  πως  υφιστάμεθα όλα τούτα.

Οπότε τους φτύνουμε.  Ούτε καταγγέλλουμε ούτε  χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους. Θα έρθει ,όμως, η ημέρα που κάποιοι  θα πληρώσουν για όλα αυτά. Το μαφιόζικο κράτος θα ξηλωθεί.  Αδύνατο να προχωρήσει η χώρα στην κατάσταση που είναι τώρα.

Δε γίνεται   εσαεί να έχουν οι μαφιόζοι  στις εξουσίες  το πάνω χέρι σε ένα κράτος που από τη σύστασή  του μόνο  κράτος  δικαίου δεν υπήρξε.  Ποτέ .Μέχρι σήμερα.

 

2. Aνοιχτή επιστολή  σήμερα του Στέφανου Χίου στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη: “Κύριε Πρόεδρε, μου είπαν ότι άνθρωποί σας, πλήρωσαν τη Μαφία για να με σκοτώσει”.

***

Στο Μητσοτακέικο είναι προσφιλής αυτή η μέθοδος: Δολοφονίες κατά παραγγελία.Επί πληρωμή.

Ξέραμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως Αποστάτη,αδίστακτο  και ανήθικο πολιτικό.Δεν ήταν , όμως,  λίγοι που πίστευαν από παλιά πως ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, είχε συμμετοχή, αν όχι πρωταγωνιστικό ρόλο , και στη δολοφονία του γαμπρού του Μπακογιάννη. Και ήταν αυτή ακριβώς η δολοφονία που τον έκανε πρωθυπουργό.

΄Οπως αναλυτικά έχουμε  υποστηρίξει εδώ ,  η Β΄17 Νοέμβρη δεν είχε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ  να εκτελέσει τον Μπακογιάννη.΄Εναν  ήπιων τόνων πολιτικό και μάλιστα  με  αντιστασιακή δράση την περίοδο της δικτατορίας!  ΄Οποιος για λόγους…πολιτικούς θα είχε ποτέ δολοφονήσει τον Παύλο Μπακογιάννη,   θα ήταν θεότρελος. Εκτός ,αν προφασιζόταν τέτοιους λόγους, αλλά είχε άλλους , εντελώς διαφοετικούς.

Και η ομάδα Κουφοντίνα- Ξηρών είχε  “άνωθεν”  εντολή με το …πολύ αζημίωτο , να χρησιμοποιήσει το 45αρι της οργάνωσης και να σκοτώσει το βουλευτή,  έτσι ώστε:

α. Να υπάρξει αποπροσανατολισμός .Πως ο έγκλημα  δεν ήταν  ένα  μαφιόζικο συμβόλαιο θανάτου,  αλλά…πολιτική εκτέλεση!

β. Να χρεωθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου τη δολοφονία ,δοθέντος ότι ανέκαθεν υπήρχε έντονη η φημολογία (κι από τον  Κων. Μητσοτάκη) και για πολλούς πεποίθηση πως πίσω από τη 17 Νοέμβρη κρύβονταν Πασόκοι.

γ. Η εμπλοκή του θύματος στις εκδοτικές δραστηριότητες του τότε μεγαλοτραπεζίτη Κοσκωτά και…χορηγού του Ανδρέα Παπανδρέου, έδενε με την υπόθεση του ομώνυμου  σκανδάλου για το οποίο ήταν κατηγορούμενος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

δ. Η συναισθηματική φόρτιση του κόσμου που ακολούθησε  τη δολοφονία του συζύγου της κόρης του Κ.Μητσοτάκη και ο τρόπος που οι ίματζ μέικερ εκείνη την εποχή έκτισαν  θυμικά  το προφίλ του αρχηγού της Ν.Δ, εκτόξευσε στα ύψη τη δημοτικότητά του και έτσι, ένας διεφθαρμένος και ξοφλημένος  πολιτικός (“Μητσοτάκη κάθαρμα”) σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση του ειδικού δικαστηρίου  που στήθηκε, ως γνωστό,  για το διαμερισμό των “ιματίων” του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε,  έστω και καταϊδρωμένος, να κερδίσει τις εκλογές και να γίνει κι αυτός πρωθυπουργός της χώρας

Ο γιος του Κυριάκος, ακολουθεί κατά βήμα το διεφθαρμένο πατέρα του. Τον αντιγράφει. Και  γιατί όχι και στις μαφιόζικες τακτικές του; ΄Αλλωστε ,οι συγγενείς,  οι φίλοι,οι χορηγοί του και τα βασικά στελέχη του κόμματός του είναι χωμένοι σε μαφιόζικες δουλειές με ναρκωτικά, δολοφονίες μαρτύρων,  χρηματισμούς.  Γιατί το πρωθυπουργικό ζεύγος να μη χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους, όπως καταγγέλλεται,  για να βγάλει απ΄τη μέση έναν  ενοχλητικό δημοσιογράφο που …πλήγωνε καθημερινά τη Μαρέβα  μας;

Ο Στ. Χίου όντως,  είναι “παλαβιάρης”. Θυμικός,αλλοπρόσαλλος και τραμπουκάκος.  Παράλληλα και με ακραίο, πέρα από ισχνό , λόγο. Αν ο (γραπτός και ο προφορικός) λόγος του είναι αποφορτισμένος,   πέφτει στην  κατηγορία  σκουπιδιών.   Κερδίζει χαχόλους, μόνο και μόνο , επειδή ωθεί στα άκρα την αντιπαράθεση και μεταχειρίζεται λαϊκίστικο, δημαγωγικό λόγο.

Οι περισσότεροι  δημοσιογράφοι συμπεριφέρονται…κόσμια. Σε αντίθεση με το Χίου. Στην πραγματικότητα , ως χαρακτήρες,  είναι ίδιοι και χειρότεροι από το Χίου. Απλώς ξέρουν να συγκρατούνται, να ελίσσονται  και να κάνουν τις δουλειές τους ευπρεπώς και κοσμίως .Πολλές φορές και με την τακτική των “λευκών κολάρων”.

Το ίδιο και ο λόγος τους. ΄Οχι μόνο δε είναι ακραίος, αλλά κοσμείται από…δημοσιογραφική σοβαρότητα και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του …δημοκρατικού διαλόγου και τις σωστής πολιτικής αντιπαράθεσης. Με λίγα λόγια κρατούν τα προσχήματα και αντί για σοβαροί, όπως δεν μπορούν να είναι, παρουσιάζονται στο γυαλί, το μικρόφωνο και το πληκτρολόγιο , ως σοβαροφανείς και σπουδαιοφανείς.

Κι αυτός είναι και ο λόγος, που δημοσιογράφοι, το ίδιο αισχροί και φορείς παραπληροφόρησης , όπως ο Χίου, έφτασαν στο σημείο να συγκαλύπτουν  το έγκλημα της  φαμίλιας  Μητσοτάκη! ΄Οπως η αισχρή εφημερίδα Συντακτών, που θέλει να πλασάρεται ως σοβαρή φυλλάδα και αφήνει να εννοηθεί πως  δεν είναι δα και  …Μακελειό. Αλλά ,για τους νοήμονες, τους συνειδητοποιημένους  πολίτες, που γνωρίζουν πολύ καλά  τί κουμάσια  είναι οι κοντυλοφόροι και  η “εφσυν”  δεν είναι,  παρά το  Μακελειό της…”Αριστεράς”.

Και με  πραγματικό…αριστερό ύφος και δημοκρατική συμπεριφορά, τόσο η φυλλάδα της κολεκτίβας, όσο και  το κομματικό έντυπο το ΣΥΡΙΖΑ ,η Αυγή , απέκρυψαν εντελώς την ουσία της είδηση  της απόπειρας δολοφονίας και τις καταγγελίες,   του  συμπτωματικώς διασωθέντος συναδέλφου τους. Και μάλιστα, όταν το ίδιο το θύμα καταγγέλλει  πως πίσω από τη μαφιόζικη απόπειρα,  κρύβεται το πρωθυπουργικό ζεύγος!

Εξαίρεση αποτέλεσε  μόνο το Documento, που όντως κάλυψε ικανοποιητικά το πρωτοφανές  και πρωτάκουστο αυτό συμβάν, να διατάσσει ο πρωθυπουργός της χώρας τη δολοφονία  “ενοχλητικού” δημοσιογράφου. Μόνο στη Μάλτα, τη Ρωσία και τη  Λευκορωσία θα μπορούσε να συμβαίνουν παρόμοια μαφιόζικα χτυπήματα, αλλά και παρόμοια συμπεριφορά του Τύπου.

Αν στη  Γαλλία για παράδειγμα,  είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση ένα  δημοσιογράφος της Λεπέν και κατηγορούσε το θύμα τον  Μακρόν για …εντολέα της εκτέλεσης, θαρρεί κανείς πως η Λιμπερασιόν θα ακολουθούσε τη  γραμμή λογοκρισίας και συγκάλυψης τέτοιας καταγγελίας των “αριστερών” ελληνικών φυλλάδων;  Ούτε κατά διάνοια.

Η σήψη στην  Ελλάδα ξεκινάει από τις εξουσίες.  Διεφθαρμένες ως το κόκαλο στο σύνολό τους .Με πρώτη την  “Τέταρτη” , τον Τύπο.΄Η ,μήπως, κάθε λαός έχει τους δημοσιογράφους,τους πολιτικούς και τους δικαστές που το αξίζουν;

 

 

3. ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Υπόθεση Ναβάλνι: «Μόνο ο Πούτιν θα μπορούσε να δώσει εντολή για τη δηλητηρίαση», λέει συνεργάτης του

Αλεξέι Ναβάλνι

***

Γιατί μόνο ο Πούτιν; Ο Λουκασένκο, ο  Μουσκάτ και ο Μητσοτάκης, επικεφαλής μαφιόζικων κυβερνήσεων,  τάχα δεν ήξεραν  για τα συμβόλαια θανάτου;  Αστεία.

 

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

Μόνο σήμερα και μόνο κάποιες από τις δημοσιεύσεις της πορνοφυλλάδας  Ράπτη για τον ιό. Χρυσωρυχείο ο Κορονάκος  για τη συντεχνία της μαφίας και της παραπληροφόρησης. Δείτε:

 

α.Κορωνοϊός: Ουσία που υπάρχει σε εντομοαπωθητικά μπορεί να «φρενάρει» τον ιό -Τι λένε Βρετανοί επιστήμονες
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-oysia-se-entomoapothitika

β.Ηλίας Μόσιαλος: «Ετσι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία -Οι κίνδυνοι, οι προϋποθέσεις»
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ygeia/ilias-mosialos-etsi-prepei-na-anoixoyn-ta-sholeia

γ.Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στη χώρα μας -248 συνολικά
Τα θύματα από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 248, μετά τον θάνατο ακόμα δύο συμπολιτών μας.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/

δ.Koρωνοϊός: «Ξεπερασμένη» η οδηγία για αποστάσεις δύο μέτρων -Απαιτούνται οκτώ!
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/

ε. ΕΚΠΑ: Πόσο προστατεύουν οι μάσκες -Χειρουργική ή υφασμάτινη

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ygeia/ekpa-poso-prostateyoyn-oi-maskes

 

στ. ΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»
Κικίλιας: Τέλη του 2020 το εμβόλιο στην Ελλάδα -Γιατί επέλεξε τον Μαγιορκίνη ο Μητσοτάκης
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/kikilias-teli-toy-2020-embolio-stin-ellada

ζ. Ζαχαράκη για σχολεία: «Θα εφαρμοστούν μέτρα που υποδεικνύονται από τους επιστήμονες»
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/zaharaki-metra-ypodeiknyontai-toys-epistimones

 

 

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ο ασυνάρτητος στίχος των ελληνικών τραγουδιών

Δουλεύω  με το ραδιόφωνο ανοιχτό. Συνήθως με μουσική …χωρίς λόγια. Τι περισσότερες φορές που ακούω  στίχους  ελληνικών τραγουδιών ,σε αντίθεση με τα ξένα,  διακρίνω εύκολα την ασυναρτησία,την απλοϊκότητα ,πέρα από  την …καψουρίαση  και τη μίρλα των στίχων.

Παράλληλα, δεν υπάρχει ελληνικό τραγούδι (όλων των ειδών,ακόμα και τα  ροκάδικα) που να μην “περπατάει” πάνω σε ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ  δρόμους. Σχεδόν, σε όλα τα τραγούδια μας, η μουσική …ψέλνεται!  Κι ας μη το καταλαβαίνουν ούτε οι συνθέτες ούτε οι ακροατές.

΄Εχουμε βυζαντινά ακούσματα ως λαός. Και μας αρέσει υποσυνείδητα η εκκλησιαστική, ορθόδοξη υμνωδία. Εξ ου και οι τούρκικοι αμανές τα τσιφτετέλια και τα ταξίμια του σεβντά, κάνουν θραύση ακόμα  και στο “Ρωμέικο”.

΄Οσο για τους στίχους, εκείνο που φαίνεται να έχει σημασία για τους στιχουργούς  στα παλιότερα,νεότερα και σύγχρονα ,ελληνικά τραγούδια είναι η ρίμα (“περιστεράκι -βοτσαλάκι). Και φυσικά μια-δυο  “αστραφτερές” λέξεις στο ρεφρέν, που να τα “σπάνε” και να καρφώνονται στο μυαλό . Κι αυτό ήταν όλο.  Οι υπόλοιποι στίχοι , συνήθως είναι  για πέταμα.΄Η ξεστρατίζουν εντελώς από το θέμα.

Δείτε γα παράδειγμα  ο Λευτέρης Παπαδόπουλος από πού ξεκίνησε  το παρακάτω (με καλή μουσική , όμως) τραγούδι, πώς το ξεδίπλωσε και πού κατέληξε .

Το μερτικό μου απ’ τη χαρά
μου το ‘χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη

Θεέ μου τη δεύτερη φορά
που θα ‘ρθω για να ζήσω
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά
δε θα ξαναγαπήσω

Σαν θαλασσόδαρτο σκαρί
σαν βράχος ρημαγμένος
ήρθα σαν ξένος στη ζωή
και ξαναφεύγω ξένος

Θεέ μου τη δεύτερη φορά
που θα ‘ρθω για να ζήσω
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά
δε θα ξαναγαπήσω

 

Στίχοι για το τραγούδι Δε θα ξαναγαπήσω  του έτους  σε στίχους  και σύνθεση  από το album .