ΤΟ ΠΡΩΤΟ “ΕΥΓΕ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΝΗΣΗ!

α. Αντώναρος: Η κατάσταση της οικονομίας επιδεινώνεται και η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταφέρει την ευθύνη στον πολίτη

γ. Ο εμβολιαστικός καταναγκασμός

εφσυν

***
Η Ιστορία είναι ακριβώς όπως η πυξίδα. ΄Οπου κι αν βρεθεί και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η βελόνα της θα δείχνει Βορρά. Ο κόσμος να χαλάσει.
Ο “Βορράς” της ιστορίας είναι η αλήθεια.  Μόνο αυτή. Και  δε χαρίζεται, δεν έχει φανατισμούς,  δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητες, δε υπακούει σε αφεντικά.
Το έχεις διαβάσει στις σελίδες μας χίλιες φορές και  θα δυσανασχετήσεις. Σύμφωνοι.  Κι άλλη μια…1001, χαλάλι! Γιατί ειδικά σήμερα η επανάληψη αξίζει τον κόπο. Και δεν είναι διόλου κουραστική.
Ο σημερινός   “Βορράς” της Ιστορίας, η αλήθεια ατόφια ,ανεξάρτητη ,ελεύθερη από βαρίδια, είναι τούτη: Η κυβέρνηση ως αυτή την ώρα ακολούθησε   υπεύθυνη πολιτική και υπέδειξε  την πρέπουσα αυστηρότητα  απέναντι στους ανεμβολίαστους.
Το παντελώς αντίθετο,  δηλαδή, απ΄αυτό που έπραξαν η Αντιπολίτευση ,  οι κοντυλοφόροι   και τα φερέφωνα  που   τη στηρίζουν, καθείς για το δικό του διάφορο. Οι  αντικυβερνητικοί,  κόμματα ,  “Βαξεβανηδο-Παπάδες” και κλακαδόροι κάθε είδους  ,   κάθισαν  σε δυο βάρκες ταυτόχρονο και ανέμελα, ανεύθυνα,  “τραλαλά”, ανοίχτηκαν στο πέλαγος  με 10 μποφόρια.
 Ψαρεύει σε θολά νερά  ο Κουτσούμπας, ο Βαρουφάκης και η Φώφη, που έχουν κάνει επάγγελμα την αντιπολιτευτική  εργοδοσία,  μια  και δεν υπάρχει  κόστος.  Κάνει το ίδιο τώρα και ο Αλέξης Τσίπρας  για  τον  “κουφό” συρφετό  των σούργελων,  που αρνούνται να εμβολιαστούν για χίλιους, διαφορετικούς, έκαστος,  λόγους.
Από  αντίδραση στα σχέδια του Αντίχριστου που θέλει να “βατσινώσει” με το 666 όλους τους ζωντανούς, αλλά  και  την    προσβολή της  μνήμης του…Μαρμαρωμένου  βασιλιά, μέχρι την αντίσταση στα σχέδια του Σόρος και των  Σιωνιστών που εισάγουν υγρά  τσιπάκια μέσω το εμβολίου στο οργανισμό μας για να μας παρακολουθεί το μάτι του Μεγάλου αδερφού!
Τόσο σοβαροί οι αρνητές, μιλάμε. Και μπορεί μεν να στερούνται  παντελώς ίχνους μυαλού, έχουν, όμως , το δικαίωμα να ψηφίζουν και να εκλέγουν κυβερνήσεις. Κι αυτές τις ψήφους έχει βάλει  στο σημάδι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτούς, ακριβώς, αποκαλεί ο Αντώναρος και οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας θεάματος,  πολίτες! Μα ,αν είναι έτσι οι πολίτες,  οι  ανεγκέφαλοι πώς είναι;
Κι αντί   η αξιωματική  Αντιπολίτευση που  ετοιμάζεται να αναλάβει  την εξουσία ,να  είναι σοβαρή,  να αρθρώνει  υπεύθυνο πολιτικό λόγο και να καλέσει α. τους παρανοϊκούς, αλλά  και  στέλεχό της τον Παύλο   Πολάκη,  εδώ και τώρα να εμβολιαστούν, β την  κυβέρνηση να εξαγγείλει άμεσα   αυστηρές ποινές για τους αρνητές του εμβολίου,  συνεχίζει  παίζει σε δυο τα ταμπλό. “Ηλίου φαεινότερη” η δημαγωγική  νεκρανάσταση  ενός ΣΥΖΙΖΑ που υπολογίζαμε πως άφησε πίσω τον λαϊκίστικο, παλιό εαυτό του.
Η κυβέρνηση φαίνεται να συνειδητοποίησε τον κίνδυνο, μετά τα μεγάλα λάθη που διέπραξε ως τώρα στη διαχείριση της πανδημίας και ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική,  αυστηρή  γραμμή για τους ψεκασμένους.  Αυτό  που δεν κάνει, αν και όφειλε, η  Αντιπολίτευση.
Μένει  να προχωρήσει  η κυβέρνηση από τις απειλές και τις προειδοποιήσεις στην πράξη. Να θεσπίσει αυστηρές  ποινές,    σε πρώτη φάση   για όλες εκείνες τις επαγγελματικές ομάδες που οφείλουν να είναι εμβολιασμένες  λόγω ιδιότητας, ενασχόλησης , επαγγέλματος και το αρνούνται. Και φυσικά , σε  περίπτωση ξεσπάσματος  νέου κύματος πανδημίας με κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων  και θανάτων, να καθιερώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό με βαριές ποινές σε όλα τα “ζόμπι”, που  βγαίνουν  στους δρόμους  και ξεχνούν κάθε φορά αν διαμαρτύρονται για τη σφραγίδα του Αντίχριστου και τον Αρμαγεδώνα,  τη … Μακεδονία ξακουστή και τις  προφητείες του Παϊσιου  για την “Κόκκινη Μηλιά” .
 Ας  τους αρνηθούμε, επί τέλους,  το παράλογο δικαίωμα  να ζούνε σε ανθρώπινες κοινωνίες χωρίς υποχρεώσεις  και με σηκωμένες,  κάθε τρεις και μία, τις παντιέρες της ανευθυνότητας και της ανοησίας.   Και εν προκειμένω,  να εξακολουθούμε ανεύθυνα  και παρανοϊκά να  τους επιτρέπουμε να   κυκλοφορούν ανεμβολίαστοι και  μολυσμένοι πατόκορφα  δίπλα σε ανύποπτα και αθώα παιδιά.
Ντροπή στον πολιτικό και δικαικό πολτισμό της χώρας.