ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΠΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. “ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜ” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παμφάγο τέρας, βρυκόλακα!» Η Παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή  μιλάει για τη μητέρα-δολοφόνο:  «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ , Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ! »!

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαμός στο Twitter με το άγριο βλέμμα της - Το σκίτσο που έγινε viral

Η Μπογιατζή μίλησε στην ΕΡΤ  για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και διέγνωσε στοιχεία φόβου στο άτυχο 9χρονο κοριτσάκι, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

(https://www.iefimerida.gr/ellada/minymata-zografies-tzortzina-royla-pispirigkoy).

****

Από την εποχή που ο ανεκδιήγητος εκείνος   Μωυσής, ασφαλώς από πλείστα όσα  σεξουαλικά, πλην των άλλων προβλημάτων.   κατατρυχόμενος, επέλεξε η  Εύα  να μην είναι εξ ολοκλήρου  ΄Ανθρωπος- γυναίκα,  αλλά   Ανδρίς (  με προέλευση από τον άντρα, μισός άνθρωπος, εν τέλει), το κακό τζίνι βγήκε από  το μπουκάλι. και… τα έκανε όλα λίμπα.  Της έδωσε και κατάλαβε της…Ανδρίδος! Χρόνια αργότερα, τη σκυτάλη  απο το ίδιο ιερατείο, θα  την παραλάβει έτερος προβληματικός, ως άγαμος,  Φαρισαίος , Σαύλος-Παύλος. 

Τί ,ως αμαρτωλή και τιποτένια,  δε δίστασε να απολαύσει    με τον ίδιο το Σατανά…μήλα κόκκινα και ζουμερά, κάθε είδους στον Παράδεισο και πήρε από τότε και μετά  τον κοσμάκη   όλο  στο λαιμό της (κι αυτή μαζί).  Τί, ως μη έχουσα μούσκλια και μπράτσα δυνατά να παίρνει κεφάλια στα πεδία των μαχών, δεν είχε λόγω ύπαρξης ή δεν ήταν τίποτα παραπάνω από res.  Προσθέστε σε όλα τούτα και το χάσμα των   χαμένων ημερών των   έμμηνων και  των πολύμηνων γεννοβολημάτων της ,  που την ταλαιπωρούν και της κλέβουν   τη μισή   ζωή και έδεσε όλο το γλυκό.   

Με όλα αυτά  και άλλα πολλά , βγήκε εντελώς οφ  από τα πρωταγωνιστικά δρώμενα των κοινωνιών.  Και ως ανάπηρη,  ασθενές φύλο, συν  σατανισμένη και πονηρή (πάντα με σεξουαλικό περιεχόμενο τέτοιοι χαρακτηρισμοί), τράβηξε η  ανδρίς  στους αιώνες των παθών της τον τάραχο. 

 Ακόμα και ανομβρίες,  ξηρασίες, λιμούς ,σεισμούς, καταποντισμούς πανούκλες και  θανατηφόρες πανδημίες, αλλά  και νικηφόρες  επελάσεις και  λεηλασίες  αντιπάλων της κοινότητας κι αυτά, πότε χώρια, πότε  πακέτο, τα χρεώθηκε η ίδια.  ΄Αλλοτε,  ως μάγισσα και δαιμονισμένη ,πότε ως πόρνη αμαρτωλή, ,ακάθαρτη και σιχαμένη, ακόμα και ως προδότης της φυλής,  «μηδίσασα,  πότε για τον παθιασμένο της  έρωτα και πότε για  να σώσει τα  παιδιά της.

Την πιο σκληρή της μοίρα,   της επιφύλαξαν οι Θρησκείες, όλων των ειδών και των εποχών. Ο δε Μεσαίωνας κυριολεκτικά την εξόντωσε. Ο μισός και παραπάνω γυναικείος πληθυσμός της γης διαχρονικά  για την “Αγία ΄Εδρα” ,  ήταν ήδη,  ή εν δυνάμει,  μάγισσες,  πόρνες και ξορκισμένες    Εύες,   με τις  πυρές έτοιμες, αναμμένες να εξαγνιστούν  για  να σωθούν οι  ζωντανοί  από την κατάρα του Θεού.  Μαζί με τις μαύρες γάτες και τις νυχτερίδες (ένα  σκαλοπάτι  πιο πάνω οι γυναίκες , από τα ζώα,  ως υπάρξεις),  ήταν υπεύθυνες  για τα χρόνια που  ο  Χάρος, ως Μαύρος Καβαλάρης,  θέριζε με  πανδημίες-τιμωρίες   τους αμαρτωλούς.  Και ο Παντοδύναμος   έστελνε  τις συμφορές,   ακριβώς γι΄αυτό.   Εξαιτίας των αμαρτιών και της φορτωμένης στο γενετικό ,  θηλυκό της  σύστημα , προδοσίας και απιστίας . Μαγάριζαν το κόσμο  οι απανταχού    “ΜΑΓΙΣΣΕΣ  ΤΟΥ ΣΑΛΕΜ”! 

 

 

 

Σήμερα,   τα πράγματα άλλαξαν για τις ανθρώπινες κοινωνίες και μάλιστα… επί παντός επιστητού. Και επιτέλους  η γυναίκα απόκτησε την ιδιότητα του Ανθρώπου που της την είχαν κλέψει αιώνες. (Και μόνο  οι# ΜΕΤΟΟ-ΔΕΣ επιμένουν πια ,ως τα πλέον   ανθεκτικά  γρανάζια της   βιομηχανίας πορνοθεάματος και μόδας να  θέλουν  τη  γυναίκα, θηλυκό και όχι ΄Ανθρωπο. Και μόνο  για  κείνες που   «το μνί  σέρνει και  καράβι»!).

΄Όμως , όπως συμβαίνει πάντα , η συλλογική μνήμη των ανθρώπων κοιμάται , δεν πεθαίνει. Είναι σαν να  κουβαλάει τις αναμνήσεις στο DNA τους. Και όταν δοθεί για όποιο λόγο η ευκαιρία, το έναυσμα  το τζίνι ξαναβγαίνει από το μπουκάλι.

Στην υπόθεση Πισπιρίγκου  το βούλωμα το έβγαλαν  τύποι σαν τις γνωστές , εγκληματικές  φυσιογνωμίες των Γκεμπελιστών  και των  τάχα μου ειδικών. Θύμα τους η γυναίκα πάλι   και ως  μάνα , φονιάς τώρα.  Αλλά και άπιστη,  μοιχαλίδα, τρελλαμένη , αλλοπρόσαλλη,   πανούργα.

Αρχικά,  χρεωμένη  και τους τρείς  φόνους των παιδιών της. ΄Υαινα,  Μέγαιρα, βρικόλακα,  Μήδεια, επί  μήνες  την  ανέβαζαν και την κατέβαζαν . Αυτή την ώρα  απ΄ό,τι  δείχνουν τα πράγματα , οι κατηγορίες αφορούν το θάνατο της μιας   μικρούλας της .   Και  μόνο πια ο ανεκδιήγητος σύζυγός της και πατέρας των χαμένων παιδιών, συνεχίζει να την κατηγορεί  πως είναι μητροκτόνος εις τριπλούν!

 

 Και είναι τώρα η σειρά σου  να μας ρωτήσεις ,  φίλε, επισκέπτη  εδώ και συνδαιτημόνα   στις  «Χίες τράπεζες» της ιστορικής δημοσιογραφίας. «Βγάζεις κι εσύ  απόφαση αθωότητας της μάνας, έστω για το θάνατο του ενός παιδιού;»

 Το είπαμε εξ αρχής. Τώρα  το  επαναλαμβάνουμε,  αλλά ενισχυμένο. Μέσα μας,  στο βάθος του μυαλού και της συνείδησης,  με όσα διαβάζουμε, ακούμε  και αποκαλύπτονται καθημερινά,   είμαι  σχεδόν  βέβαιος πως δε σκότωσε  η μάνα το παιδί της. Πόσω μάλλον  και τα τρία.

 Δεν τολμώ να βγω, όμως,  και να το στηρίξω δημόσια. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. Θα το πουν οι φυσικοί της  δικαστές, αν είναι ένοχη ή αθώα.΄Οχι εγώ. Ούτε κανείς χωρίς θεσμική ιδότητα και ευθύνη.  

Νικολούλη, Κατερινο-Λαμπρόπουλοι, Σφακιανάκης  και Μπογιατζή   δε θα γίνουμε. Κατάπτυστοι ανθρωποφάγοι,  μέικερ ενόχων… δια τας ανάγκας της καλής μπάζας, της κονόμας και της αναγνωρισιμότητας.   

 Και γίνομαι ακόμα πιο έξαλλος,  όσο βλέπω στο  YouTube ένα  φαιδρό , μεν, μούτρο, αλλά  εγκληματικής στόφας και συμπεριφοράς , να βγαίνει με ύφος χιλίων   Σέρλοκ Χόλμς  και να αποφαίνεται ως  εισαγγελέας  αφ΄ έδρας  πως   «η  παιδοκτόνος έψαχνε ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΤΑΜΙΝΗ».  Και  ο δικηγόρος  της κατηγορουμένης στη συνέχεια  να του απαντά και να διαβεβαιώνει το πανελλήνιο   πως  οι ουσίες αυτές είναι αναισθητικές και η ίδια,  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ  ΑΡΧΕΣ , δεν έψαχνε  θανατηφόρες ουσίες, ούτε καν γνώριζε τί είναι  η  κεταμίνη, πριν την κατηγορήσει ο Λαμπρόπουλος και Νικολούλη  πως σκότωσε με τέτοια ουσία τα παιδιά της.

 Κι  εκείνος,  αμετανόητος, ασεβής  και   πωρωμένος ξερόλας ,αντί να ζητάει να ανοίξει η  γης και να τον καταπιεί ,  να απαντά  θρασύς  και προκλητικός  «μη βιάζεσαι, υπάρχει συνοδευτική κασέτα, αλλά δεν αποκαλύπτουμε το περιεχόμενο»!   Τότε, ναι , είμαι  100% με  την Πισπιρίγκου και τη δική της εκδοχή. Αλλά, πρωτίστως,  όμως, είμαι  με το δικαίωμα του ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ.  Τέλος ,οι παλαβομάρες ,  οι παρλαπίπες και οι σκοπιμότητες  της γκεμπελικής μαφίας.  Δεν αποπατεί πια παντού όπου βρίσκει. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΨΩ ΚΙΟΛΑΣ!

 

 

Τσιμουδιά όμως,από την ίδια μιντιακή  φαμίλια  για το  δολοφόνο  ολόκληρης οικογένειας   με δυο μωρά στην αγκαλιά.  Αλβανικής καταγωγής τούτοι. Ξένοι και πάροικοι στην Ανδραβίδα.    Χρυσαυγίτης , εθνικιστής και ρατσιστής ο δράστης.

Πέρασε στο ντούκου η εκτέλεση  δυο μικρών παιδιών και των δυο γονιών τους. Και το τρίτο μεγαλύτερο παιδί  που  ξέφυγε από τον ντελίριο του Νέο Ναζί, ως εκ θαύματος,  θα είναι θύμα  στη  ζωή  μιας απαίσιας  και φρικτής   ανάμνησης .

Τούτη η υπόθεση δε  συγκλόνισε ποτέ μια ελληνική κοινωνία .  Κράτησε,  ως  είδηση,   1-2 ημέρες. Η…παιδοψυχόλογος  Μπογιατζή δε βγήκε να σκιαγραφήσει την ψυχή του τέρατος και ποια ισόβια τραύματα έμειναν στο … Αλβανόπουλο (!)  που επέζησε. Δεν τράβηξε η τηλεθέαση  στα μηχανάκια τους, όπως με την Πισπιρίγκου.

Τέτοιας θηριωδίας και  βαρβαρότητας μέτοχος   είναι η ελληνική μας  κοινωνία.  Επειδή, ακριβώς , εμείς οι άλλοι, υγιείς στο μυαλό και τη συνείδηση,   αφήνουμε να διαμορφώνει τις αξίες και τις αρχές της  ,αλλά ακόμα και πότε να κλαίει και πότε να γελάει,  η Μιντιακή  Αυτοκρατορία του εγκληματικού Κέρδους.

Καιρός να μην επιτρέπουμε  να κατασκευάζουν και να    ρίχνουν στην πυρά  πια  «Μάγισσες».   Να  μάθουμε στους νέους ανθρώπους  να  κυνηγάνε τους Ιεροεξεταστές . Σε όποιους χώρους και λαγούμια κι αν κατοικοεδρεύουν.

΄Ολους κείνους που  κατασκευάζου  «μάγισσες» , για να τις οδηγήσουν  στην πυρά.  Θυσία στο μόνο Θεό που λατρεύει η Μιντιακή Βιομηχανία. Το Μαμωνά του Κέρδους και της απληστίας!