ΦΥΛΛΑΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΜΕ ΜΟΥΡΓΚΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” !

             ΟΠΛΟΑΓΟΡΕΣ

 ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΝΕΑ “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΜΙΖΕΣ. NOVARTIS ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΘΑ  ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

____________________________________________

1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

 

Τι δεν «κολλάει» με τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι

 

Τι δεν «κολλάει» με τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι

efsyn.gr

Ενας νευροτοξικός παράγοντας της ομάδας «Νόβιτσοκ», παρόμοιος δηλαδή με εκείνον που χρησιμοποιήθηκε στην (αποτυχημένη) απόπειρα δολοφονίας του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στη Βρετανία, τo 2018, κρύβεται πίσω από τη μυστήρια δηλητηρίαση του Αλεξέι Ναβάλνι.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε χτες η γερμανική κυβέρνηση, κάνοντας μάλιστα λόγο για «αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία», ενώ η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ καταδίκασε την απόπειρα και είπε πως «μόνο η Μόσχα μπορεί να απαντήσει» στα ερωτήματα που γεννιούνται από τις τοξικολογικές εξετάσεις του Ναβάλνι, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Charite του Βερολίνου

.Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αντικρούουν τη διάγνωση των Ρώσων γιατρών, αλλά και της Γενικής Εισαγγελίας της Μόσχας, που έχουν επανειλημμένα αποκλείσει την πιθανότητα δηλητηρίασης. Στενός συνεργάτης του Ναβάλνι είπε χτες πως «η χρήση Νόβιτσοκ εν έτει 2020 είναι σαν να αφήνει κάποιος [σ.σ. εννοείται ο Βλαντίμιρ Πούτιν] το αυτόγραφό του στη σκηνή του εγκλήματος».

Περίεργα πράγματα: αν ο «τσάρος» ήθελε όντως να καθαρίσει τον 44χρονο αντίπαλό του, και μάλιστα μέσα στη Ρωσία, γιατί να επιλέξει ως όπλο έναν απαγορευμένο (πλην ανιχνεύσιμο και απ’ ό,τι φάνηκε στην περίπτωση των Σκριπάλ, που αμφότεροι επέζησαν, όχι ιδιαίτερα αποτελεσματικό) νευροτοξικό παράγοντα της σοβιετικής εποχής, που μόνο η χώρα του κατέχει επισήμως; Και γιατί να επιτρέψει τη διαμετακομιδή του στο εξωτερικό;

****
Η “Αριστερά”, η αυτοαποκαλούμενη ως τέτοια, με γνήσιους εκφραστές της σήμερα το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ,ανέκαθεν διέθετε μα λίστα  ” ιερών δισκοπότηρων” και  “ιερών τόπων” και ως εκ τούτου  “ταμπού”, εσκαμμένα που δεν μπορούσες να τα υπερβείς εύκολα. Και μιλάμε πάντα για τον πολιτικό-κομματικό της λόγο. Το ίδιο και ο Τύπος,τα Μέσα που τη στήριζαν-(ουν).
Η λέξη και μόνο, ας πούμε “Ρωσία” και σήμερα και παλιότερα, ήταν  σαν το όνομα του Γιαχβέ στους Εβραίους. Ο συγγραφέας που θα χάραζε αυτό  το όνομα στο λίθο, την περγαμηνή,  όφειλε να πετάξει τη σμίλη, το φτερό-πένα του και να μη τα  ξαναχρησιμοποιήσει. Κάτι σαν αυτό που λέμε εμείς  σήμερα: “Να πλένεις το στόμα σου,όταν  μιλάς γι΄αυτό”.
΄Ανοιξε το Ριζοσπάτη, κοίτα την εφημερίδα της κολεκτίβας Συντακτών και θα υποψιαστείς, αν δεν το γνωρίζεις ήδη.  Η Ρωσία του “υπαρκτού σοσιαλισμού” παραμένει και στις ημέρες μας  η  “Μέκκα” της “Αριστεράς” ,ειδικά για τους δικούς της κοντυλοφόρους.  Και μιλάμε,φυσικά,  για τη Ρωσία του Πούτιν, όχι του Λένιν!   Μια  φασιστική , ακροδεξιά δικτατορία. ΄Ενα καθεστώς που περισσότερο θυμίζει, αν δεν είναι μαφία.
Οπότε ,  όταν τα συγκεκριμένα (και λοιπά)  έντυπα μνημονεύουν το …ιερό όνομα της Ρωσίας αυτόματα, συνειρμικά και ο κοντυλοφόρος  (εν προκειμένω ο Γιώργος Τσιάρας) και ο αναγνώστης  απαιτούν σεβασμό στις αναφορές του κειμένου  και καθήκον ,έστω κι αν αναφέρονται  σε ειδεχθή εγκλήματα  του δικτάτορα της Ρωσίας.
Στο παραπάνω επαίσχυντο κείμενο του ο ασεβής συντάκτης,   ούτε λίγο  ούτε πολύ, το έγκλημα (ένα από τα εκατοντάδες) του μαφιόζου προέδρου  της Ρωσίας να δηλητηριάσει τον Ναβάλνι    μπορεί και να μην έγινε από τον Πούτιν της Ρωσίας (μια Ουάσιγκτον  κάνει άνετα  και τέτοια εγκλήματα ,η Μόσχα… σπανιότερα).  Και τα μεγάλα  επιχείρημα του …ευφυούς και έντιμου συντάκτη:   α. γιατί είχε άλλους  τρόπους να το βγάλει από τη  μέση. β. του επέτρεψε να  πάει σε νοσοκομείο της Γερμανίας και όχι:  Να κόψει  τα φρένα του αμαξιού του, να ρίξει το  αεροπλάνο,που επέβαινε, να βάλουν μεθυσμένους να του ανοίξουν  το κεφάλι.
 ΄Ομως είναι λίγο εγκληματικά …ακατανόητο  να τον δολοφονήσουν  με…ανιχνεύσιμο δηλητήριο. Λες και δεν είναι η…χιλιοστή φορά που κάνει το ίδιο ο Πούτιν.  Να θυμηθούμε μόνο πως το  2005 στο  Κίεβο, ο ίδιος ο δικτάτορας , έδωσε εντολή στον Γιανουκόβιτς να δηλητηριάσει ακριβώς έτσι το Γιούσενκο.  Και τότε άφησαν τον  ηγέτη της “πορτοκαλί επανάστασης”,που το πρόσωπό του είχε γίνει “χαλκός,  να πάει στην Αυστρία.για να αποφύγουν τη κατακραυγή της Δύσης.
Εν τάξει, δε λέμε περισσότερα ,όχι μόνο γιατί “παραβιάζουμε  ανοιχτές θύρες”, επιχειρηματολογώντας για    τέτοιους έωλους,   ανυπόστατους και ανήθικους  “προβληματισμούς”, όσο γιατί  νιώθουμε στομαχικές ενοχλήσεις, όταν  βλέπουμε μια ανεύθυνη  πένα να συγκαλύπτει ένα οφθαλμοφανές  και ανήκουστο έγκλημα, μόνο και μόνο γιατί αυτό έγινε στη Ρωσία του Πούτιν και όχι στην Αμερική του Τραμπ!
Συμπεριλαμβάνουμε, όπως γράφουμε  στο σημερινό τίτλο μας και την Εφημερίδα Συντακτών  στα  “Μακελειό της Αριστεράς”  με αφορμή το παραπάνω κείμενο τερατούργημα .  Και ευθύς αμέσως θα τεκμηριώσουμε  τον  θεωρούμενο ως …. αμετροέπεια   για πολλούς τέτοιο χαρακτηρισμό.
Το… γνήσιο Μακελειό   της εμπορικής δημοσιογραφίας ,που ασκεί ο Στ. Χίου,είναι, όπως όλο το “τόξο”  του Τύπου ένα μαγαζί” που ανήκει στη γνωστή Βιομηχανία  παραπληροφόρησης. ΄Ολα αυτά τα μαγαζιά, “γωνία” ή όχι, πουλάνε  χαλκευμένη είδηση, ψεύδη, μισές αλήθειες, κατασκευασμένη δημοσιογραφία. Δεν μπορεί να έχουν και δεν εχουν, καμιά σχέση με την ιστορική δημοσιογραφία, η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  και   η οποία δεν ασκείται για βιοπορισμό ή  όποια άλλη κερδοσκοπική εκμετάλλευση,αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά ,τις  δεσμεύσεις και τη δεοντολογία  μιας επιστήμης. Και ειδικά της Ιστορικής που είναι περισσότερο αυξημένες  και “ευαίσθητες” οι απαιτήσεις.
Ο  Στ. Χίου… ξύπνησε ένα πρωί και είπε πώς θα ζήσω  και μάλιστα στα. ακριβά  Βριλήσσια; Δεν είναι παίξε γέλασε να μένεις σε μια περιοχή που μια παλιά μονοκατοικία 80 τ.μ νοικιάζεται  8 κατοστάρικα μηνιαίως!
Και   υπό τις σκέψεις,  τις προθέσεις και προϋποθέσεις  αυτές …   εγεννήθη υμίν  Μακελειό.  Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, πιθανότατα,επειδή είδε πως οι περισσότεροι χώροι από αριστερά μέχρι Δεξιά ήταν καλυμμένοι και μάλιστα υπήρχε  το αδιαχώρητο , μπορεί,όμως  και επειδή  ο “χορηγός” του να γούσταρε  άλλες επιλογές, από τις οποίες είχε καλύτερο “διάφορο”, αποφάσισαν ομού  να κάνουν μια φυλλάδα που θα κινείται ιδεοληπτικά στη Δεξιά και τις θυγατρικούς της κλάδους.  Συνοπτικά-περιεκτικά  αυτό το ιδεολόγημα είναι το γνωστό τρίπτυχο της  “επάρατης παράταξης”   ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Ο Χίου στα ίδια θολά ψαρεύει και τούτος, όπως η Καθημερινή , η Ρήαλ,  τα Παραπολιτικά , άλλες  γνωστές και άγνωστες “πατσαβούρες” της παράταξης (Δεξιές, ακροδεξιές και φασιστικές  πορνοφυλλάδες) . Απλώς.  ο ιδιόμορφος αυτός δημοσιογράφος, για να…πρωτοτυπήσει και να μαυλίσει  “σκουπιδέ΄ “ακροδεξιό- φασιστικό κόσμο,   επέλεξε να βγαίνει προς τα έξω με ύφος  (αλλά …ακραίο)  του γνωστού “τζάμπα μάγκα” (και αρχιλαμόγιου)  δημοσιογράφου   Γιώργου Τράγκα.   Μια  δημοσιογραφική παρουσία, έξω από τα καθιερωμένα   Χατζηνικολάου, Παπαχελά,  Ράπτη, Παππά και Βαξεβάνη.  Δηλαδή, ύφος…σεμνό, μετρημένο και σοβαροφανές.   Το σύνηθες,  δηλαδή,  δημοσιογραφικό.
Με αυτή τη μέθοδο,όντως,  κατάφερε απ΄το βάλτο που ψαρεύει  να πιάσει κι αυτός  στα δίχτυα του  ένα ικανό πλήθος  Ελληνάρων,   Ορθοδοξάρων,  Νοικοκυραίων.  “Λαλημένων” εν  άλλοις,  ως ελόγου του.
Και να αναφέρουμε με την ευκαιρία,όπως το  ξανάπαμε εδώ,  το…αδόκιμο αυτό  ύφος ,το μη ευπρεπές  και κόσμιο  του Χίου, ήταν  που εξόργισε ,όπως ο ίδιος  καταγγέλλει,  το πρωθυπουργικό ζεύγος και διέταξαν μέσω του μεγαλοδικηγόρου  τους  τη δολοφονία του .Κάτι ,βέβαια, που δεν έκαναν για το Βαξεβάνη,  ας πούμε , που γράφει και διαδίδει χειρότερα γα το μαφιόζικο ζεύγος. Με τη διαφορά πως ο εκδότης του ΣΥΡΙΖΑ τα  γράφει  κόσμια και…δημοσιογραφικά.
Ο Γιώργος Τσιάρας,για να φύγουμε από το “Μακελειό” τς Δεξιάς και να πάμε σε αυτό της “Αριστεράς”, δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από το Χίου. Και οι δυο “ντοπάρουν” το αναγνωστικό ή άλλο  κοινό τους.  Υπερασπίζοντα με την πένα και τα μικρόφωνά τους τα “όσια και τα ιερά” της παράταξής τους. Κουτσά , στραβά,ανήθικα, αισχρά,  βρώμικα ,ψεύτικα,αν  οι πέλάτες τους  αυτά θέλουν, αυτά δίνουν.
 Με τέτοιο χαβά   τσαμπούνας  χορεύουν οι πανηγυριώτες τους. Αυτόν  βαρούν  οι οργανοπαίχτες.
Η διαφορά είναι στο παίξιμο. ΄Αλλος είναι  καλύτερος   τεχνίτης στην τσαμπούνα  με τα δεδομένα της πανηγυριώτικης (δημοσιογραφικής) πιάτσας, άλλος πιο άγαρμπος. Αλλά το τραγούδι βγαίνει. Και ο “μεθυσμένος”  χορεύει,  όπως ακριβώς  του  βαρούν τα όργανα. Σιγά που καταλαβαίνει τη διαφορά.
Σημασία έχει η  κονόμα.  Απλώς,  η μια κομπανία  παίζει στο πανηγύρι της “Αγια Κυριακής”, η άλλη της  “Αγια Παρασκευής.  Τα “Μακελειά”-τσαμπούνες  ίδια.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

1. Αποκάλυψη: Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον κακοπληρωτή Πηλαδάκη

DOCUMENTO

Ένα προκλητικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές έναν στρατηγικό κακοπληρωτή που δεν είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία του τζόγου Κώστα Πηλαδάκη, και την τράπεζα Πειραιώς η οποία συμφώνησε να του διαγράψει οφειλές 138 εκατ. ευρώ, «κουρεύοντας» του δάνεια, σε ποσοστό που ξεπερνά το 90% .

Την ώρα που χιλιάδες οφειλέτες απειλούνται ακόμη και με πλειστηριασμούς, βλέποντας συχνά ακόμη και την πρώτη κατοικία τους να βγαίνει στο σφυρί για πολύ λιγότερα χρέη, ο ιδιοκτήτης τριών καζίνο στην Ελλάδα, Κώστας Πηλαδάκης απολαμβάνει ρυθμίσεων που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Περισσότερο γνωστός για το life style του, τις βραδινές εξόδους του στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες και τις φιλίες του με δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Πηλαδάκης ή για να ακριβολογούμε, κάποιες από τις εταιρίες του, είχε δανειστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την πρώην Λαϊκή Τράπεζα, την εποχή της αμαρτωλής διοίκησης Βγενόπουλου, χωρίς μάλιστα να παρέχει τις αναγκαίες εξασφαλίσεις.

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, το χρέος έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, μέχρι ώρας ωστόσο δεν έχει καταβληθεί στην τράπεζα Πειραιώς η οποία εξαγόρασε τη Λαϊκή όταν εκείνη χρεοκόπησε, ούτε ένα ευρώ. Η διαχρονική όπως φαίνεται αφερεγγυότητα του επιχειρηματία, δεν φαίνεται πάντως να εμπόδισε την τράπεζα ώστε να συμφωνήσει σε σκανδαλώδη ρύθμιση της οφειλής του.

Το δε «κούρεμα» του δανείου σε ποσοστό άνω του 90%, είναι μονάχα μια από τις πτυχές της σκανδαλωδώς ευνοϊκής ρύθμισης, αφού η τράπεζα Πειραιώς έχει συμφωνήσει με τον Πηλαδάκη να της αποπληρώσει το δάνειο σε διάστημα μεγαλύτερο των 20 χρόνων και με πολυετή περίοδο χάριτος.

Ο επιχειρηματίας, οφείλει επιπλέον αρκετά εκατομμύρια στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία επίσης προσπαθεί να ρυθμίσει. Είναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι όπως αποκαλύπτει το Documento που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, προτείνει τη μείωση των οφειλών του κατά 50%, διεκδικώντας η αποπληρωμή να γίνει σε διάστημα 20 χρόνων.

***

“Την ώρα που χιλιάδες οφειλέτες απειλούνται ακόμη και με πλειστηριασμούς” .

Πρώτα  τούτοι δεν είναι … τζογαδοροϊδιοκτήτες.   Και δεύτερο ο “Κούλης” τους έχει υπογράψει ως “εκτελεστής” πολλά “συμβόλαια θανάτου”. Με πρώτους πελάτες τους τραπεζίτες.

2. Μιχαλόλιας για Βορίδη: «Ζωγράφιζε αγκυλωτούς σταυρούς στα τετράδια του»

Ο αδελφός και δικηγόρος του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης στην αγόρευσή του έβαλε στο στόχαστρό του τον “πρώην συνεργάτη του” Μάκη Βορίδη

Ολοκληρώνεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία στην ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής, πέντε χρόνια μετά την έναρξη της με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση της απόφασης, πιθανόν εντός του Οκτωβρίου.

Στη σημερινή συνεδρίαση ολοκληρώνει τη μακροσκελή αγόρευσή του ο δικηγόρος και αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας.

Μεταξύ των άλλων, ο Τάκης Μιχαλόλιας στη αγόρευσή του αναφέρθηκε και στον υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Μάκη Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποστροφή του λόγου του Μιχαλόλια για τον υπουργό της σημερινής κυβέρνησης Μάκη Βορίδη.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι αν ερωτηθεί ο κ. Βορίδης για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής μέσω του άρθρου 187 του ΠΚ, “θα δυσκολευτεί να σας απαντήσει”. Στο σημείο αυτό έκανε λόγο για προπατορικό αμάρτημα Βορίδη ο οποίος όπως είπε “ζωγράφιζε αγκυλωτούς σταυρούς στα τετράδιά του όταν ήταν συμμαθητής με τον Μιωνή στο αμερικανικό κολλέγιο” και τώρα προσπαθεί να “να αποδείξει ότι είναι εχθρός των πολεμίων των Εβραίων”.

“Ξεκίνησε από τον Λεπέν, έγινε πρόεδρος της ΕΠΕΝ μετά τον Μιχαλολιάκο, πήγε στο ΛΑΟΣ και κατέληξε στη ΝΔ, και από εκεί μπορεί να πάει κι αλλού”, είπε με δηκτικότητα για τον Μάκη Βορίδη, με τον οποίο όπως ειπε, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

***

Εδώ έχομε ολόκληρη  ακροδεξιά  κυβέρνηση και μάλιστα  Μαφίας . Ο Βορίδης τους πείραξε.

Απλώς έχουν  και πατεντάτους, ξεφωνημένους  Ναζί σαν τον Βορίδη,  Γεωργιάδη και  Πλεύρη .  “Σιγά τα ωά”. Η λοιπή  κυβερνητική, εγκληματική  οργάνωση, είναι καλύτερη;

 

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΦΟΡΗΣΗ

1. Τεντώνει το σχοινί ο Τσαβούσογλου: “Η Αθήνα λέει ψέματα για το ΝΑΤΟ”Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεχμέτ Τσαβούσογλου

Η κατηγορηματική διάψευση της ελληνικής κυβέρνησης για τα περί επανέναρξης του ελληνοτουρκικού διαλόγου (δήλωσε που έσπευσε να κάνει δημοσίως ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ) προκάλεσε την ενόχληση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ισχυρίστηκε ότι “η Αθήνα λέει ψέματα σε ότι αφορά τη διαμεσολάβηση του ΝΑΤΟ” και ότι “δεν επιθυμεί στην πραγματικότητα το διάλογο”.

 

Πηγή:News 24/7

(στο εξής δε θα κατονομάζουμε την πηγή, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων,  για να μην τους κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση στους σκουπιδοφάγους.  Θα αναφέρουμε την πηγή της χωματερής,  ως “φυλλάδα”. ΄Ετσι κι αλλιώς όλες  τα ίδια γράφουν).

****

“Η Αθήνα  δεν επιθυμεί στην πραγματικότητα το διάλογο”.

Αυτό λέμε κ εμείς. Κι ας μην είμαστε ούτε Τούρκοι,ούτε πολύ περισσότερο  με την πλευρά Τσαβούσογλου. Είμαστε μόνο με  εκείνη της ιστορικής  αλήθειας.

 

 

2.Κορωνοϊός: 875.700 νεκροί και 26.671.700 κρούσματα παγκοσμίως -Πώς κατανέμονται ανά χώρα

ινδια γιατροι ασθενεις
 4.000.000 νεκροί ΜΟΝΟ  από το παθητικό κάπνισμα!  “Αυτούς δεν τους έκανε μάνα”;
΄Οχι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των φυλλάδων. . Ούτως η άλλως, οι χιλιάδες είναι μεγαλύτερες από τα εκατομμύρια στη νέα αριθμητική “Τσιόδρα”!

3. Κορωνοϊός -Μέλος επιτροπής εμπειρογνωμόνων: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για 3ο, 4ο, 5ο κύμα

με μασκες και καπελα
Πηγή: Φυλλάδα.
***
 Σιχτίρ Κογιόνηδες!
Τόσα αρπάξατε ως βιομηχανία παραπληροφόρησης.  Δε χορτάσατε; ΄Εχετε πραμάτεια κι άλλη  να πουλήσετε. Γιατί τόσους μήνες τώρα  στις προθήκες σας   επιμένετε να  εκθέτετε   τρόμο, πανικό, ανασφάλεια,παραπληροφόρηση; (Ρητορική  η ερώτηση).
“Είναι πολλά τα λεφτά”, Γκαίμπελς.  Γνωστό.

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Για ποιον μετάνιωσε που δεν έκανε σεξ
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζέιν Φόντα αναφέρθηκε σε έναν άνδρα με τον οποίο μετάνιωσε που δεν έκανε σεξ, στο ξεκίνημα της καριέρας της. «Η μεγαλύτερη λύπη σας είναι πως δεν κάνατε ποτέ σεξ με τον Τσε Γκεβάρα» είπε η δημοσιογράφος των Times Μορίν Ντόουντ στην ηθοποιό, η οποία απάντησε ευθύς αμέσως: «Όχι, δεν τον σκέφτομαι καθόλου» εξήγησε. «Αυτό που σκέφτομαι όμως και που είναι το άτομο για το οποίο μετανιώνω που δεν έκανα σεξ μαζί του είναι ο Μάρβιν Γκέι».
***
Κάτω, κυρά μου, τα χέρια από τον Τσε. Το δικό  μας Τσε.
Πες  ό, τι θες για τον  Μάρβιν Γκέι και για τον Μάρλον Μπράντο. Πώς τους “τακτοποίησες”  ή πώς δεν… πρόκανες.   Του Τσε Γκεβάρα ούτε  το δαχτυλάκι του δε θα σε άφηνε να  γλείψεις. Κι άσε αυτά τα παραμύθια που λες κατά καιρούς.
Τόσο αμετροεπής η αρχιερέας  της σκουπιδοπαραγωγής  στη  βιομηχανία θεάματος του Χόλυγουντ.

2.Πώς ένας άστεγος έγινε πολυεκατομμυριούχος παίζοντας βιντεοπαιχνίδια

Ο Ράιαν Χαρτ εν δράσει
Ε, και; Για τα εκατομμύρια (μάλον  δισ.) άστεγων, αλλάζει κάτι επειδή τούτος ο άστεγος έγινε πολυεκατομμυριούχος;
Στην οικονομία της αγοράς υπάρχει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 1 στα ..δεν ξέρω πόσα,  δισ.