ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

\\

Γερμανός τζιχαντιστής: Σφάξτε όλους τους άπιστους

Τους «πιστούς αδελφούς του» να σφάξουν όλους τους άπιστους στις μη μουσουλμανικές χώρες κάλεσε μέσω video ένας νεαρός ξανθός ισλαμιστής, μιλώντας σε άπταιστα γερμανικά, με αφορμή τη χθεσινή μουσουλμανική Γιορτή της Θυσίας.

«Αγαπημένοι μου αδελφοί στην πίστη, βρίσκομαι εδώ, στο Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους, στην περιοχή Ράκα. Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να σφάξουμε τα πρόβατα. Και θέλω να σας καλέσω να σφάξετε τους άπιστους στις μη μουσουλμανικές χώρες. Ελάτε όλοι εδώ! Σας καλώ να έρθετε εδώ και να σκοτώσετε τους άπιστους», τονίζει ο νεαρός στο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (6/10) στις ιστοσελίδες των ακραίων ισλαμιστών, καθιστώντας ξεκάθαρο πως η απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας στη Γερμανία είναι σοβαρή.

«Το κάλεσμα για θάνατο των ‘απίστων’ στις πατρίδες τους συνιστά ποιοτική αλλαγή στην προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους. Οι ειδικοί προειδοποιούν εδώ και εβδομάδες: Οι χώρες οι οποίες έχουν δεσμευθεί στον αγώνα κατά των τρομοκρατών μπαίνουν τώρα στο στόχαστρο των αυτοαποκαλούμενων ‘μαχητών του Θεού’», αναφέρει η Die Welt, παραπέμποντας σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο «κομάντο του τρόμου του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται ήδη καθοδόν προς την Ευρώπη, μέσω των συνόρων Τουρκίας-Συρίας».

Από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών επισημάνθηκε μάλιστα ότι η Γερμανία εξακολουθεί να αποτελεί όπως και πριν, στόχο της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για συγκεκριμένο σχέδιο επίθεσης…

Διαβάζει κανείς την παραπάνω προτροπή-ευχή του τέρατος, που καλεί τους “μαχητές του θεού” να σφάξουν εμάς τους …άπιστους και “τρίβει τα μάτια” του.  Και να πεις πως αυτές οι κουβέντες έρχονται  από τα βάθη του χρόνου,από τις χριστιανικές ή ισλαμικές “σταυροφορίες” ,να πεις…   “πάει στα κομμάτια”. Αλλά ,ακούγονται σήμερα, 21ο αιώνα!  Σαν να μην περπάτησε βήμα η ιστορία, σαν το ημερολόγιο να κόλλησε και δείχνει ακόμα Μεσαίωνα.

Το τραγικό είναι πως  ο Ομπάμα αναρωτιέται ακόμα ,αν οφείλουμε ή όχι τον λοβοτομημένο αυτό Ναζί-Τζιχαντστή  να τον στείλουμε μια ώρα αρχίτερα στον “παράδεισο” με τα ουρί και τα ρύζια, για να σώσουμε τα παιδιά μας. Αφασία!

Τί έπαθες,πρόεδρε; Πώς θόλωσε ξαφνικά το μυαλό σου και δεν μπορείς πια να ξεδιακρίνεις το λογικό και το αυτονόητο;