ΟΜΠΑΜΑ . ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ … ΘΑΛΑΣΣΩΣΕ!

 

Έως και 30 χρόνια μπορεί να διαρκέσει η μάχη με τους τζιχαντιστές, εξαιτίας του…Ομπάμα»

Δύσκολη και μακροχρόνια θα είναι η μάχη εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και ενδέχεται να διαρκέσει ακόμη και 30 χρόνια εξαιτίας των αποφάσεων που έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, όπως υποστηρίζει ο πρώην επικεφαλής του Πενταγώνου Λίον Πανέτα.

«Νομίζω ότι μιλάμε για το είδος του πολέμου που θα μπορούσε να διαρκέσει 30 χρόνια» και θα μπορούσε να απειλήσει τη Λιβύη, τη Νιγηρία, τη Σομαλία και την Υεμένη, δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας (2011 – 2013) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα USA Today και δημοσιεύεται σήμερα.

Πολύ συχνά ο πρόεδρος «καταφεύγει στη λογική του καθηγητή του Δικαίου, αντί να επιδεικνύει το πάθος ενός ηγέτη» υποστήριξε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι ο κάποιες φορές ο Ομπάμα «αποθαρρύνεται τόσο πολύ από τη διαδικασία» άσκησης της εξουσίας του, που σταματά να μάχεται.

 

Οι Τζιχαντιστές είναι ανίκανοι να λειτουργήσουν με τη λογική ενός καθηγητή του Δικαίου.  ΄Εχουν υποστεί  “λοβοτομή” και τη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν πια είναι εκείνη της βίας.

Μόνο ο Ομπάμα δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί.Τί έχει πάθει ο άνθρωπος; Τί του συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πού, πότε και γιατί έχασε το δρόμο του ένας πρόεδρος  πολλά υποσχόμενος  στην αρχή της θητείας του;