ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ …ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

“Λάθος οι ιατροδικαστές! Η διευθύντρια του σχολείου υποθάλπτει τρομοκράτες!” – Παραλήρημα του πατέρα του Χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μαθητή

Μεγάλη ήταν η ένταση κατά τη διάρκεια της δίκης των δυο Χρυσαυγιτών, οι οποίοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 17χρονο Φοίβο, έξω από το 3ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, με τον πατέρα ενός εκ των κατηγορουμένων να… παραληρεί και τη μητέρα του θύματος να καταγγέλει αυτόν και τη σύζυγό του για φραστική επίθεση, έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου!

Ο πατέρας του 21χρονου κατηγορουμένου και πρώην μέλος των ΕΚΑΜ, αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Φοίβου, καθώς και την ιατροδικαστική γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο -16χρονος τότε- μαθητής δέχτηκε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο σε ελάχιστη απόσταση από την καρωτίδα.

Αναφερόμενος στον επικεφαλής των ερευνών της αστυνομίας, τον χαρακτήρισε “περίττωμα”, δίοτι αλίευσε εσκεμμένα στοιχεία της έρευνας για να στοχοποιήσει τον γιο του και την οικογένειά του. Πρόκειται -όπως τόνισε- για μια σκευωρία που έχουν στήσει ο επικεφαλής της αστυνομίας και η διευθύντρια του σχολείου, η οποία υποθάλπτει τρομοκράτες και τους παρακινεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Αμέσως μετά έπελεξε το εγκώμιο του παιδιού του, .επισημαίνοντας ότι είναι υπόδειγμα ως φοιτητής της Θεολογικής σχολής, δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και όνειρό του είναι να γίνει ιερέας.”

” ο γιος μου είναι υπόδειγμα ως φοιτητής της Θεολογικής σχολής”!

Βρώμικοι άνθρωποι σε όλα και άνανδροι αυτοί οι Ναζί.  Δεν επωμίζονται ποτέ τις ευθύνες τους. Δεν έχουν ενοχές. Δε μετανιώνουν για τα εγκλήματά τους. Με ένα… “πάτερ ημών”…καθαρίζουν και  συνεχίζουν  την εγκληματική τους δράση με τη συνείδησή τους ήσυχη. Τόσο αισχροί!

 

 

 

Φραστικό επεισόδιο