ΧΩΡΕΣ ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝΙΣΤΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

1. Φρίκη στην Ουκρανία: Καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς και παιδιών από Ρώσους -Έγκυος 14χρονη, θύμα 78χρονη

Η επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ουκρανίας Λουντμίλα Ντενίσοβα κατήγγειλε χθες ότι Ρώσοι στρατιώτες βίασαν ανήλικα παιδιά στην Μπούκα.

Δεκατετράχρονη από το προάστιο του Κιέβου έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από πέντε στρατιώτες, ανέφερε η επίτροπος μέσω Facebook. Πρόσθεσε ότι 11χρονο αγόρι από την Μπούκα επίσης βιάστηκε από στρατιωτικούς που ανάγκασαν τη μητέρα του να βλέπει δένοντάς τη σε καρέκλα

2. Βούτσιτς: Μίλησα με τον Πούτιν, είναι λάθος να τον αποκαλούν Χίτλερ ή τρελό.

Ο επανεκλεγείς  πρόεδρος της Σερβίας επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Ρώσο δικτάτορα , αποκάλυψε το περιεχόμενο συνομιλίας του και υποστήριξε μάλιστα ότι ο ρώσος ηγέτης του είπε πως «όλα εξελίσσονται όπως τα είχε σχεδιάσει» Τόνισε μάλιστα  ότι κατά την συνομιλία με τον Πούτιν επετεύχθη σε σημαντικό βαθμό σύγκλιση σχετικά με την προμήθεια φυσικού αερίου και αργού πετρελαίου. Επισήμανε πως εκτιμάται ιδιαίτερα από την ρωσική πλευρά το γεγονός ότι η Σερβία είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν επέβαλε κυρώσεις.

*****

Η εισβολή στην Ουκρανία και η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα  είναι οι δυο από τις μεγαλύτερες φρικαλεότητες  στην Ευρώπη μετά τη λήξη του τελευταίου πολέμου.  Στη Σρεμπρένιτσα  εκτελέστηκαν 8.000 άνδρες εν ψυχρώ. Στη σφαγή συμμετείχαν και ΄Ελληνες ΝεοΝαζί εθελοντές  τα ονόματα των οποίων είναι γνωστά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γενοκτονία στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο …

Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα στον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο, όπου εκτελέστηκαν 8.000 άνδρες εν ψυχρώ. Η συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών στη μεγαλύτερη γενοκτονία στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

(Συνοπτικό ιστορικό:

11 Ιουλίου, 1995.   Ο σερβοβοσνιακός στρατός, υπό τις διαταγές του στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς, εισέβαλε στην κωμόπολη Σρεμπρένιτσα της νότιας Βοσνίας . Σκοπός της επιχείρησης ήταν η εξάλειψη του μουσουλμανικού στοιχείου. Συνέλαβαν και εκτέλεσαν   8.000 άντρες και αγόρια, τα πτώματα των οποίων πέταξαν  σε σκαμμένα χαντάκια. Οι γυναίκες εκτοπίστηκαν ,αφού προηγουμένως πολλές βιάστηκαν).

Η Σερβία είναι μια χώρα  με ακροδεξιές καταβολές και με ναζιστική και όχι απλώς  ακροδεξιά   συμπεριφορά.  Ο σημερινός  της πρόεδρος, πουτινιστής  και αντιευρωπαϊστής ως το κόκαλο, είναι από τους χειρότερους εθνικιστές  στην Ευρώπη με ξεκάθαρο    φασιστικό λόγο.  Ο  μοναδικός επίσης  ηγέτης ευρωπαϊκής χώρας, που όχι μόνο  δεν καταδίκασε  το παρανοϊκό  Νέο Χίτλερ Πούτιν για τις σφαγές στην Ουκρανία,  ούτε συμμετείχε στις κυρώσεις, αλλά εξιλεώνει το Τέρας  της Ρωσίας  και δε θεωρεί τα εγκλήματά του ούτε χιτλερικού  χαρακτήρα  ούτε τον ίδιο  ψυχοπαθή και  διεστραμμένο  εγκληματία.

΄

Η πλειοψηφία των εθνικιστών  Σέρβων είναι Νεοναζιστές “χωρίς στολή”, όπως ,άλλωστε και οι Ρώσσοι εθνικιστές . Αμφότεροι, ξεχωριστά από όλους τους υπόλοιπους Σλαύους, καυχώνται  για τη φυλή,  τα έθνη και τη θρησκεία τους.  Ως σήμερα να θυμίσουμε πως οι Σέρβοι δεν έδειξαν καμιά μεταμέλεια για τη γενοκτονία στη  Σρεμπρένιτσα . Μάλιστα , αισθάνονται υπερήφανοι, ως Ορθόδοξο έθνος για τη σφαγή των χιλιάδων Μουσουλμάνων της Βοσνίας. Αυτό το… ομόδοξο   έθνος, έσπευσαν ΄Ελληνες ΝεοΝαζί  το 1995 να προσφέρουν  εγκληματικές υπηρεσίες, όπως ήταν  η συμμετοχή τους στη δολοφονία των Μουσουλμάνων της τραγικής   κωμόπολης της Βοσνίας.

Η Ευρώπη οφείλει και μετά από αυτό το συχωροχάρτι που έδωσε ο φασίστας πρόεδρος της Σερβίας στον Νέο Χίτλερ της Ρωσίας, να ξεκινήσει να επιβάλει σκληρές κυρώσεις στη Σερβία. Είναι η χώρα που δεν τιμωρήθηκε ΠΟΤΕ τόσα χρόνια για τη φρικτή γενοκτονία, αλλά και εκατοντάδες άλλα  εγκλήματα πολέμου την περίοδο του λεγόμενου  «Γιουγκοσλαβικού εμφυλίου». Γι αυτό σήμερα οι Σέρβοι επιχαίρουν  για όσα ο   παράφρονας Πούτιν διαπράττει  στην Ουκρανία.

Να θυμίσουμε με την ευκαιρία και τις άριστες σχέσεις που διατηρεί  ο δικός μας εδώ ο παλιός  …συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ, «ο Ναζί  χωρίς στολή»  Πάνος Καμμένος με τους Σέρβους .Ο ίδιος, βέβαια, έχει άριστες σχέσεις (και οικονομικές το  κόμμα του)  με το Τέρας της Ρωσίας.

 Επίσης (πάλι με την ευκαιρία), θα θέλαμε εδώ να  ξαναθυμίσουμε και την ακόλουθη , από παλιά ,  σοβαρή καταγγελία  μας: Στη χώρα μας , εκτός από τον  Πάνο Καμμένο και Νίκο Μιχαλολιάκο, από καλές ως άριστες σχέσεις, διατηρούν με τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα οι σκληροί εθνικιστές και ως εκ τούτου και πουτινστές,   Γιώργος Καρατζαφέρης, οι επίσης  “Ναζί χωρίς στολή”  Φαήλος Κρανιδιώτης,  Θάνος  Τζήμερος και Κώστας   Μπογδάνος. Από τον (κατ’  επίφαση) αριστερό χώρο, επίσης,   πουτινιστές και ποικιλοτρόπως  “συνομιλητές” με τη σφηκοφωλιά της ρώσικης Πρεσβείας ,υπήρξαν (είναι ακόμα;) ο Γιάννης Βαρουφάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου  και  ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Βεβαίως, όπως πάμπολλες φορές έχουμε εδώ καταγγείλει, άριστες  σχέσεις διατηρούν  με τον ίδιο  εγκληματικό χώρο της ρώσικης πρεσβείας, και οι  αυτοανακηρυχθένες σε αναρχικούς Ρουβίκωνες.