“ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ” ΜΕΝ…ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ! ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Σάλος στη Λάρισα με τη γυναικολόγο που τα έβαλε με το εμβόλιο της Pfizer –Η απίστευτη ανάρτησή της

Γυναικολόγος από την Λάρισα

“Σάλο έχει προκαλέσει μια γυναικολόγος στη Λάρισα, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook παρακινεί τον κόσμο να μην κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς, όπως ισχυρίζεται, προκαλεί διαταραχές στον ανθρώπινο DNA.

Μετά το πρόσφατο περιστατικό από τη Λαμία όπου μια γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Λαμίας, παρακινούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, η οποία και κατέληξε στο ψυχιατρείο, αυτή τη φορά μια γιατρός από τη Λάρισα συγκεντρώνει την προσοχή.

Συγκεκριμένα, η γυναικολόγος από τη Λάρισα έγραψε στην ανάρτησή της – την οποία κατέβασε μετά τις αντιδράσεις: «Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του COVID. Μεγάλες παρενέργειες. Η Pfizer έχει θησαυρίσει. Τα κέρδη της τρισεκατομμύρια. Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και καταστροφή σταδιακή αγγείων από όλα τα εμβόλια. Θεραπείες υπάρχουν γρήγορες. Αλλά απόδειξη ότι από Σεπτέμβριο έρχονται και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Πολλοί νεκροί από τον COVID-19 αλλά από ενδονοσοκομειακές επιμολύνσεις. Ο απλός ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί. Παρακαλώ πολύ μην παραπλανούμε τον λαό μας και όλη την ανθρωπότητα. Να είμαστε γενναίοι και να το λέμε άλλωστε το ξέρουν όλοι σχεδόν. Μακριά από την παγκοσμιοποίηση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Η Γη φτάνει για όλους μας».

***

Τί  κάνουμε με τους παλαβιάρηδες σαν τη γιατρό παραπάνω; Εν τάξει ο Τράγκας. Πέρα από μυαλό που δε διαθέτει   κουκούτσι, πουλάει και  μούρη…μαχόμενης, επιθετικής  δημοσιογραφίας. (Στο πόδι Μάκη Τριανταφυλλόπουλου  παλιότερα).  Ψάχνει και οπαδούς για  το νεοσύστατο  ακρο-δεξιο-ναζιστικό του κόμμα, επίσης.    Και πού θα ψαρέψει τέτοιους χαχόλους, αν όχι σε ψεκασμένους ;

Αλλά , με τέτοιους  “σαλταρισμένους” ,  που μπορεί να είναι  γιατροί,  συναφών ειδικοτήτων  ή  με άλλους  τίτλους σπουδών, τι γίνεται με δαύτους;   (Επειδή, άλλο “μόρφωση” ,άλλο εκπαίδευση.     Τούτοι είναι  παντελώς…”α(δια)μόρφωτοι”).    Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, τί κάνουμε ως κοινωνία;

Να τους στείλεις σε εισαγγελέα και δικαστήριο θα απαλλαγούν λόγω… βλακείας. Είναι σίγουρα ενδεείς φρενών. Εξ ου και ψεκασμένοι. Θα γελάσει στις δικαστικές  αίθουσες το “παρδαλό κατσίκι.”

Οπότε;  Τους αφήνουμε να αλωνίζουν; Τους κλείνουμε σε “σπιναλόγκες”; Και  είναι όντως επικίνδυνοι για το διπλανό τους, για όπου κυκλοφορούν, φταρνίζονται και κατουρούν.

Να μην ξεχνάμε, άλλωστε,  πως τέτοιοι υπάρχουν,  επειδή, ακριβώς,  έχουν ακροατήριο. Βρίσκουν   πρόσβαση σε ίδιας πάστας και   διανοητικής κατάστασης, άτομα.   “΄Ομοιος  ομοίω αεί πελάζει”, ως γνωστό.

Και δεν είναι λίγοι.   Φονταμενταλιστές  …Τζιχαντιστές του κερατά. Δε φεύγει με τίποτα το γράσο από τα μάτια.  Τί τους κάνουμε όλους αυτούς;

Προς θεού, όχι  σε “στρατόπεδα” για ανάνηψη και  “θεραπεία”! Ακούστηκε κι αυτό και μάλιστα από γιατρό καθηγητή!  “Οι εμβολιασμένοι να έχουν ταυτότητα πράσινη”. Οι άλλοι, οι χωρίς, να είναι  “αποδιοπομπαίοι” στο πυρ το εξώτερο.   Εντελώς ρατσιστικές  και απαράδεκτες τέτοιες απόψεις  για κοινωνίες στον 21ο αιώνα.

Η λύση είναι μια. Το  “ξεβράκωμα”. Να μένουν γυμνοί και τετραχηλισμένοι από επιχειρήματα και σοβαρότητα. Να είναι ανίκανοι  να διαθέτουν  κύρος.  ΄Ετσι ,υπάρχει ελπίδα  να πάψουν να είναι κράχτες ανόητων και φανατικών.

_________________________________________

                                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ενέκρινε την πώληση κατευθυνόμενων όπλων ακριβείας στο Ισραήλ

Ισραηλινό πυροβολικό βάλλει κατά της Λωρίδας της Γάζας

Ο καλός ο Μπάιντεν και το τέρας Τραμπ!  Στο μεταξύ, ο  αγαπημένος των Μέσων της Παγκόσμιας Αποχαύνωσης  Αμερικανός πρόεδρος,  με το ξεκίνημά του έβαψε όντως τα χέρια του με αίμα ,όπως λέει και ο  δικτάτορας  απέναντι.  Ο “ξορκισμένος”, όμως,  Τραμπ, δεν άφησε   μύτη να ανοίξει τέσσερα χρόνια κουμανταδόρος της υπερδύναμης.

Μια σύγκριση που δεν αλλάζει,  βέβαια,  την πεποίθηση πως   στους πολιτικούς μένει πλέον να ζητάμε τους λογότερο…χειρότερους.  Και έτσι ήταν  πάντα με όλους όσοι ασκούσαν  εξουσίες.

Στο μεταξύ, ο κόσμος   σήμερα περισσότερο από άλλες εποχές, είναι εικονικός.  ΄Οπως, ακριβώς,  των κατασκευάζει  και τον παραμορφώνει   η παγκόσμια  βιομηχανία παραπληροφόρησης.

Η πραγματική διακυβέρνηση της υφηλίου, αλλά και η διαμόρφωση αρχών και νοοτροπιών στις κοινωνίες,    περνάνε μέσα από τις “μηχανές του κιμά”  του  Γκεμπελικού Τύπου.  Και τέτοια είναι  η Τέταρτη εξουσία σε όλο τον κόσμο σήμερα.

Αν δεν γκρεμίσουμε αυτό το διεφθαρμένο  καθεστώς και  να εκλείψουν  οι υπόλοιπες παθογένειες των κοινωνιών,  με πρώτη εκείνη της  μετριότητας και της διαφθοράς  των πολιτικών , πάλι τίποτα δεν πρόκειται ουσιαστικά να αλλάξει.  Το χειρότερο βαρίδι, η αναγωγή του  ψεύδους σε αλήθεια, θα κρατάει το “αεροσκάφος” καθηλωμένο πάλι  στο έδαφος.

 

2. Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες

καιρός βροχή ομπρέλα

Πηγή: iefimerida.gr

Οι κοντυλοφόροι, πέραν των άλλων  είναι  εντελώς ξένοι  και αποκομμένοι από τη πραγματικότητα.   Ζωή είναι ό τι υπάρχει στα λαγούμια που κινούνται  ως αρουραίοι.

 Οπότε ,ναι, ο καιρός…χαλάει την Παρασκευή.  Δεν αλλάζει, όπως είναι το σωστό ,   μια και δεν μπορούν να ξαπλώσουν τούτοι  τις πλαδαρές κορμάρες τους στις παραλίες.

΄Ομως, η λαϊκή θυμοσοφία που απέχει παρασάγγες από τη δική τους  μικρόνοια αποφαίνεται:

«Αν ρίξει Απρίλης τρεις βροχές κι ο Μάης άλλες δύο,  χαρά σ’ αυτό το γεωργό που ‘χει πολλά σπαρμένα”.

Καλώς μας έρχεται η ευλογημένη βροχούλα.  Ρωτήστε και τους εκτός τειχών αγρότες. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

 

3. Έλενα Ακρίτα, μια πληγή για τη δημοσιογραφία

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

Πηγή: iefimerida.gr

***

Αν μη τι άλλο, έχει πλάκα η κυρία με όσα λέει για τη συνάδελφό της .   Η οποία, μάλιστα, Γιαννακά,  ειρήσθω εν παρόδω , έχει αφεντικό το Χρήστο Ράπτη!  Ως γνωστό, αν η δημοσιογραφία είχε   το δικό της “Τζακ  Αντεροβγάλτη”,  ο Ράπτης θα ήταν πρώτος στη λίστα.

Κυρά  μου,  “στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί”  Στο συνάφι των κοντυλοφόρων  όλοι …μια ωραία  ατμόσφαιρα είσαστε.   Και όπως έλεγε   (μακαρίτης πια) ο  Νίκος  Κακαουνάκης  για τη συντεχνία   σας , ο καλύτερος από σας, όπως εσύ και    η Ακρίτα για παράδειγμα,  έχετε σκοτώσει τη μάνα σας.  Οπότε “δεν δικαιούσθε ,  δια να ομιλήτε”.

 

4. Απρόσμενη κίνηση: Προσπαθεί η Μελίντα να ανατρέψει την απόφαση του Μπιλ Γκέιτς να αφήσει… ψίχουλα στα παιδιά τους;

Μπιλ, Μελίντα και τα παιδιά των Γκέιτς

Ο Γκέιτς είχε γκόμενες, ο Γκέιτς  δεν πληρώνει  και είναι άσπλαχνος πατέρας, ο Μπιλ τούτο, ο Μπιλ το άλλο.  Τον βάλαν με το ζόρι στη ζωή μας οι παπαράτσι για να έχουν λόγο ύπαρξης.

Βεβαίως,  η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας, του  ξεκατινιάσματος και του κουτσομπολιού είναι ένα από τα κύρια και χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παραπληροφόρησης.  Βγάζουν και ψωμί και παντεσπάνι τέτοιες επιδόσεις στα  κους κους και την …κοινωνική κριτική, που ασκούν οι λογής “Κατίνες” της εμπορικής δημοσιογραφίας.

Δε  τους θεωρούμε λιγότερο επικίνδυνους.  Είναι και τούτοι μέσα   στο  στόχαστρό μας.  Από τα πρώτα “πτώματα” που θα  σωριαστούν στις καλές ημέρες που έρχονται για τους νουνεχείς.