ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΤΑ “ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ

1.α Σάλος στα social για την ανάρτηση της Ακρίτα με τα fake news για το εμβόλιο του Μπακογιάννη

ρατσισμός - crete-news.gr

Oξύτατες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε μια… συνωμοσιολογικού τύπου ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα.

Η Ελενα Ακρίτα κατηγόρησε τον Κώστα Μπακογιάννη ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε προχθές το απόγευμα, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του. Εγραψε η Ελενα Ακρίτα στο Facebook: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί».

Ακόμη και ο μη φιλικός στην κυβέρνηση νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου, του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, σχολίασε αρνητικά την ανάρτηση Ακρίτα και διέψευσε τις συνωμοσιολογικές της θεωρίες:

P.G. Papanikolaou
@PGPapanikolaou
Η σύριγγα είναι χωρίς πώμα κι η νοσηλεύτρια δεν χρειάζεται να φοράει γάντια (είτε πρέπει να αλλάζει γάντια με καθέναν που εμβολιάζει ή απλά να περνάει τα χέρια της με διάλυμα αλκοόλης, πάντως ΟΧΙ να έχει τα ίδια γάντια). Μην γράφετε λαλακίες. twitter.com/koinian/status

β. Την πάτησε ο Γιώργος Τράγκας: Τα fake news για τον κορονοϊό στο στόχαστρο του ΕΣΡ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το πόθεν έσχες ο Γιώργος Τράγκας

ο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πήρε το… όπλο του και κάλεσε οκτώ ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, τον Ελλάδα FM από την Αθήνα, μια περιφερειακή τηλεόραση και δύο ιστοσελίδες, την προσεχή Τρίτη σε ακρόαση, σύμφωνα με το pagenews.gr.

Πρόκειται για ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας που μεταδίδουν σε δικτύωση την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα “Εν Αθήναις”, η οποία ελέγχεται για σειρά παραβιάσεων του νόμου. Ίσως μάλιστα για πρώτη φορά για “προσβολή της έννομης τάξης”.

****

 

Η ΄Ελενα   Ακρίτα    και  ο Γιώργος   Τράγκας    μοιάζουν ως δυο σταγόνες …θειικού οξέως.   Η διαφορά τους είναι πως η πρώτη χορηγεί τη  σταγόνα της  στο ανυποψίαστο θύμα   με  καμουφλάζ παντός είδους.   Συνήθως σε  “αριστερά” ή  ψυχοπονιάρικα  πιοτά και καρυκεύματα.     Ο  δεύτερος,   ως  ,εκτός   ναζιστικοσυνδρόμων   διακατεχόμενος ,  σερνικό παλιάς κοπής, τα δίνει όλα χύμα και παντελονάτα.  Κα οι δύο πάντως (σταγόνες) κάνουν την ίδια δουλειά. Στέλνουν τον ανίδεο …καταναλωτή   κατ΄ευθείαν σε μόνιμο Αλτσχάιμερ και θάνατο των εγκεφαλικών κυττάρων.

Εδώ και καιρό και όχι μόνο σήμερα και οι δύο τούτοι   Γκεμπελίσκοι, παίζουν     στο νέο σίριαλ    συνωμοσιολογίας  για την πανδημία με πλήθος  σεναριακών   εφευρημάτων, ιδεών και  ανατροπών.    Στόχος, όπως πάντα,  αυτών των  και τη μητέρα τους κτεινόντων  (για τη μαχητική  δημοσιογραφία… ρε γαμώτο!), ο αποπροσανατολισμός,  η σύγχυση,  ο εντυπωσιασμός.  Εν τέλει και ζητούμενο , η άγρα χαχόλων ακροατών – αναγνωστών .  Μικρόφωνα και κοντυλοφόροι   του αισχίστου  είδους.

Τα  “βατόμουρα” ΚΑΙ σήμερα στα δύο αυτά αστέρια της παραπληροφόρησης  και επαγγελματίες λήσταρχους  του  Τύπου    Με την αξία και τον προσωπικό τους μόχθο και ταλέντο.  Και εις ανώτερα!

 

 

 

2. α. Αποκαλύψεις Καλογρίτσα στην προανακριτική: Ο Παππάς μου ζήτησε να είμαι μπροστινός για το κανάλι -Ηταν όλα εικονικά

β. Έγγραφα αποδεικνύουν ότι ο Καλογρίτσας δεν ήταν «μπροστινός» κανενός

Η Δημοκρατία  της Μπανάνας στην πλήρη της  ωρίμανση!

Αντί  εδώ και χρόνια    σε τέτοια και πιο  αυστηρά   “σκαμνιά”  να κάθονται οι Μαρινάκηδες και οι Αλαφούζοι, οι ίδιοι υπόδικοι-κατηγορούμενοι , έστειλαν  στην προανακριτική  τύπους σαν  τον  αυτοφωράκια  Καλογρίτσα  να πάρει πάνω του τα δικά τους  βαριά και   “κατάμαυρα” κρίματα.

Παράδεισος  κάθε παντός είδους  “ξεπλύματος”  αυτή η χώρα. Και μάλιστα από συστάσεώς  της, ως κράτος.

 

3. Αποκαλύψεις: Ο Μπιλ Γκέιτς είχε μακροχρόνια σχέση με υπάλληλο της Microsoft -Η επιστολή που άναψε φωτιές

Μπιλ Γκέιτς με παιχνίδι στα χέρια

Φοβερό και τρομερό! ΄Εκανε τέτοιο πράμα και ο Γκέιτς; Πρωτάκουστο  και ανίερο. Κρεμάστε τον!

 

4. Μις Κόσμος 2021 μια 26χρονη vegan, μηχανικός λογισμικού από το Μεξικό

Η Μις Κόσμος 2021

  1.   Καθένας έχει τη δικιά του ομορφιά, την προσωπική του ακτινοβολία.  ΄Αλλωστε, τα  σεξουαλικά πρότυπα ,όπως αυτό της κυρίας,  αλλάζουν με τις εποχές.
  2. Το σημαντικότερο είναι πως  με τέτοια “προσόντα”, ούτε τούτη που τα έβγαλε στο παζάρι,  ούτε όσοι τα  αγοράζουν,  θα έχουν θέση σε κοινωνίες σαν αυτές που  έρχονται.  Θα είναι εντελώς παλιομοδίτες.  Και   θα όζουν μούχλας ,αλλά κα φαιδρότητας.

 

 

5. Ο Φρανκ Σινάτρα έζησε με τον δικό του τρόπο

17,285 Frank Sinatra Photos and Premium High Res Pictures

6. Η Φάρμα spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει τα 50.000€

Η Φάρμα spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

“Ψώνια” για  50 χιλιάρικα.  Τόσο  αποζημιώνεται η ξεφτίλα!

 

7. Μήνυση κατά του Ανθη κατέθεσε ο Στραβοπόδης: Κατασκεύασε την καταγγελία για βιασμό για να προβληθεί

Ο Δημήτρης Άνθης

Κατάγγειλε κι εσύ ένα βιασμό. ΄Εχει ,εκτός των άλλων, και “ψωμί” δημοσιότητας ,  αν είσαι ξεχασμένος ή άγνωστος.

8. Αγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Δούκα και φεύγει από το σπίτι

Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη και τον Δούκαι και φεύγει από το σπίτι

Στον …αγύριστο .  Δεν παίρνει μαζί του ο Κωνσταντής  και ολόκληρο το πανάθλιο  αυτό σίριαλ;

 

9. Δίκτυο εκβιασμών, «ανταλλαγών» και διαπόμπευσης ανήλικων κοριτσιών και γυναικών

 

Εζήλωσε και ο  Βαξεβάνης   δόξα πορνοφυλάδας  Χρήστου Ράπτη. Αναδεύει και τούτος τέτοια  σκουπίδια. Δοκιμασμένη συνταγή  για …ψαγμένους  αναγνώστες.

΄Αντε,  Κωστάκη μας. Πιο βαθιά, ακόμα πιο κάτω. Το κεφάλι μέσα στον υπόνομο.