Όθωνας Παπαδόπουλος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα». Ναι, αλλά η Νικολούλη είναι; Αυτά πάνε μαζί.

Όθωνας Παπαδόπουλος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»

Όθωνας Παπαδόπουλος

“Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού πως «μελετώντας τη δικογραφία καταλήγω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα. Σίγουρα δεν είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη». Ερωτηματικά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ρωτήσει εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα υπήρχαν κάμερες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δύο μέρες νωρίτερα από το συμβάν είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο και αυτό είχε ανησυχήσει την 33χρονη.

«Δεν υπάρχει στοιχείο που να συνδέει την εντολέα μου με την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, την ουσία που προκάλεσε τον θάνατο του μικρού παιδιού. Υπάρχουν πολλά στοιχεία στη δικογραφία που προκαλούν κενά και αμφιβολίες σχετικά με την ενοχή της κατηγορούμενης. Σε μία τόσο σοβαρή κατηγορία σαν και αυτή δεν μας αρκεί το γεγονός ότι η μητέρα ρώτησε εάν έχει κάμερες ή εάν η αντίδρασή της στο καρδιακό επεισόδια του παιδιού δεν ήταν τόσο έντονη όσο θα περίμεναν. Χρειαζόμαστε κάτι που να τη συνδέει με την πράξη, κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει», δήλωσε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος και των τριών παιδιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. «Για να μπορέσει να αξιολογηθεί τέτοια δήλωση θα πρέπει να είναι αιτιολογημένη. Εάν είναι απλώς επιρροή από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος της κατηγορούμενης τότε δεν είναι κάτι που μας αρκεί. Είναι μία υποκειμενική άποψη που έρχεται να τη διατυπώσει άκαιρα».

****

Αγγελική Νικολούλη: Σπάνιες φωτογραφίες της Αγγελικής... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Αγγελική Νικολούλη: Σπάνιες φωτογραφίες της Αγγελικής... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Δε φτάνει να λέμε τα αυτονόητα.  Και τα μικρά παιδιά ξέρουν πια πως η μάνα  που έχασε τα τρία κοριτσάκια της , υπήρξε εύκολο  θύμα της  βαρβαρότητας, της αρπακτικότητας  και της παλιανθρωπιάς του γνωστού κατάπτυστου  συναφιού της εμπορικής δημοσιογραφίας  , που τα δίνει όλα για  παρά και αναγνωρισιμότητα.

Ερώτημα:  Η συνάδελφος του  αλήστου μνήμης αρπακτικού  Γιώργου Τράγκα  , η Αγγελική   Νικολούλη   με όλο το λοιπό αληταριό που καταδίκασαν μια  αθώα και  δυστυχισμένη γυναίκα ,  θα πάνε φυλακή;

΄Όλη αυτή  η υπόθεση ενέχει δόλο. Από την αρχή ως το τέλος  είναι βρώμικη

΄Εν γνώσει της η Νικολούλη  πως σκοτώνει μια χαροκαμένη μάνα,  δε δίστασε  να την κατασκευάσει  ένοχο  της δολοφονίας  τάχα των παιδιών  της,  χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  και   να στήσει μια επιχείρηση  εξόντωσης  ενός αθώου ανθρώπου, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΠΑΡΑ.

Μήνες τώρα  όλη η Ελλάδα παρακολουθεί   Νικολούλη και… Κατουρινόπουλο   στο λουστραρισμένο  γυαλί της απάτης ,να παρουσιάζουν  τα  κακοστημένα  τους  σενάρια  φρίκης για μια μάνα… βρικόλακα(!),  να ψεύδονται ασύστολα, να παίζουν αισχρό  θέατρο, να χυδαιολογούν, να απαξιώνουν και να κατασυκοφαντούν αθώους ανθρώπους.

Και  το χειρότερο, να φτύνουν  το  ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα, που ο ρωμαϊκός νομικός πολιτισμός το διαπίστωσε αιώνες πριν και το διατύπωσε έτσι:  « Καλύτερα να αθωωθούν εκατό  ένοχοι,  παρά να καταδικαστεί ένας αθώος». (Η Νικολούλη,βέβαια, χέτηκε,  αν καταδικαστούν  χίλιοι και δυο χιλιάδες αθώοι, αν είναι να τα κονομάει και να  επαυξάνει τη γραφική  αναγνωρισιμότητά της ).

Άρθρο 48 – Τεκμήριο αθωότητας και δικαιώματα της υπεράσπισης

  1. Κάθε κατηγορούμενος τεκμαίρεται ότι είναι αθώος μέχρι αποδείξεως της ενοχής του σύμφωνα με τον νόμο.
  2.  Διασφαλίζεται ο σεβασμός των δικαιωμάτων της υπεράσπισης σε κάθε κατηγορούμενο.

Αυτό  το υπέρτατο  δικαίωμα, το αναφαίρετο  και διαχρονικό, το κατακρεούργησαν  οι ύαινες της εμπορικής δημοσιογραφίας  με επικεφαλής την Νικολούλη . Μια ημιμαθής και απαίδευτη  αχυράνθρωπος  τηλεοπτικών σταθμών,  σοβαροφανής,   με γλοιώδη συμπεριφορά βεντέτας,  άρρωστη για δημοσιότητα και χρήμα ,”έστειλε στην κόλαση” μια  μάνα που  θρήνησε  μέσα σε λιγα χρόνια τρία παιδιά, για να  χορτάσει την αλαζονεία την οίηση και την χρησιμοθηρία της.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά την παραδίδουμε στις μαύρες σελίδες της ιστορικής δημοσιογραφίας. Αλλά  και όλα  τα  άλλα, ίδια τέρατα  που είδαν την  κακοποίηση της πληροφορία, της είδησης,  της έρευνας   μοχλό ανάδειξης της άρρωστης προσωπικότητάς τους αλλά και  επιχείρηση πλουτισμού  και  αποκόμισης   ανήθικου κέρδους .

Τί θα κάνει η συστημική δικαιοσύνη, που  συμπεριφέρθηκε  σε αυτή τη μάνα, ως  «πλυντήριο» της Νικολούλη (ς);  Δεν είναι  ντροπή για το δικαστικό μας  μας σύστημα και τον πολιτισμό;