ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

“ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ” (Χωρίς μοντάζ και ρετουσάρισμα”)
1. ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Ο…ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ  ΕΘΝΙΚΟΙ. “ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ”  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

__________________________________________________________________

1. Θα σκότωνε κόσμο η ομάδα ‘Ε’ των Δωδεκαθεϊστών

 

Νέα στοιχεία για τη δράση της ομάδας “Ε”. Στις τέσσερις βόμβες μεγάλης ισχύος που βρέθηκαν στην κατοχή τους και δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν είχαν τυλίξει γύρω από τους σωλήνες με την εκρηκτική ύλη, βόλια από μονόβολα με μονωτική ταινία. Σκόπευαν να τις τοποθετήσουν μεταξύ άλλων στην εφορία και τα δικαστήρια της Καλαμάτας

Ως παρανοϊκά μυαλά αντιμετωπίζονται από τους αστυνομικούς οι συλληφθέντες 12θεϊστές της αυτοαπακαλούμενης «Ομάδας Ε-ΕΥ» που ήθελαν να πολεμήσουν όπως είπαν τους«Βυζαντινούς», δηλαδή τους ορθόδοξους και τους αλλοδαπούς και να επαναφέρουν την καθαρότητα στην φυλή των Ελλήνων.

Όσο ανόητες και παρανοϊκές να ήταν οι απόψεις τους και η ιδεολογική τους βάση, τα αποτέλεσμα από την ένοπλη δράση τους, θα μπορούσαν να καταστούν μοιραία για πολλούς αθώους πολίτες.

Στις έρευνες της Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ασφάλειας Σπάρτης συμμετείχε και κλιμάκιο αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας από την Αθήνα, ενώ η Αντιτρομοκρατική παρακολουθεί με ενδιαφέρον αλλά απόσταση επί του παρόντος τις εξελίξεις. Αυτό που θεωρείται σχεδόν βέβαιο είναι ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα μέλη αυτής της οργάνωσης και για αυτό οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι την πλήρη εξάρθρωσή τους.

 Να τα αφήσουν αυτά από την αστυνομία. Καλύπτουν ασύστολα, ξετσίπωτα τους Ναζί. Κι αυτό δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο ούτε παράξενο. Η αστυνομία, ως γνωστό, ναζιστοκρατείται.  Πάνω από το 40% του σώματος είναι ακροδεξιοί ή τσιράκια του Μιχαλολιάκου. Με εντολή του εδώ και κάποια χρόνια, αθρόα, αλλά αθόρυβα, μπήκαν πολλοί χρυσαυγίτες στην Αστυνομία. Τους χρειαζόταν ο Αρχι-Ναζί ,είχε ρόλους  να τους αναθέσει στις  ζόρικες καταστάσεις, που περίμενε να έρθουν.

Πράγματι. Χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον σε προβοκάτσιες, ως κουκουλοφόροι – μπαχαλάκηδες  στη διάρκεια πορειών και διαδηλώσεων και ήταν  αυτοί που έκαψαν το κέντρο της Αθήνας το 2010.  Ο Μιχαλολιάκος   και το επιτελείο του είχαν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με στόχο το ξέσπασμα ενός εμφυλίου, αν είχε επισυμβεί η χρεοκοπία της χώρας και ο κόσμος αγανακτισμένος ξεχυνόταν στους δρόμους. Δεν του βγήκε όμως.

Ούτε το επόμενο σχέδιο καρποφόρησε, οι δολοφονίες, δηλαδή, ιδεολογικών αντιπάλων,όπως εκείνη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, που είχαν στόχο να φορτίσουν το κλίμα ,να επέλθη πόλωση ,διχασμός και να ξεσπάσει ο κόσμος, χωρισμένος σε στρατόπεδα στους δρόμους και τις πλατείες. Παλιότερα στα σχέδιά τους ήταν οι δολοφονίες και οι κακοποιήσεις ξένων, ειδικά οικονομικών μεταναστών.Με τον καιρό, το σχέδιο τροποποιήηκε και συμπεριέλαβε και δολοφονίες -κακοποιήσεις Ελλήνων ιδεολογικών αντιπάλων. 60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις μετράμε τα τελευταία χρόνια, όλες…ανεξιχνίαστες από τη ναζιστική αστυνομία, ενώ είναι γνωστό ποιοι είναι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί. Σε κάποια από τα παραπάνω εγκλήματα, συμμετείχαν και είναι φυσικοί αυτουργοί και Ναζί αστυνομικοί. Δημοκρατικά άτομα  που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, τους έχουν καταγγείλει ευθέως, όπως κατά καιρούς  και τα ίδια τα  συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών.

Οι αποκαλύψεις αυτές δεν είναι καινούριες ,ειδικά στις δικές μας εδώ σελίδες.΄Απειρες φορές έχουμε δημοσιεύσει τα ίδια στοιχεία, που πήραμε   πολύ καιρό τώρα, από “ανανήψαντες” Χρυσαυγίτες,οι οποίοι κατάλαβαν  κάποια στιγμή  σε τι χαφούζα κολμπούσαν  και αποχώρησαν. Είχαν εισχωρήσει, όμως,  σε “υψηλά” κλιμάκια της εγκληματικής οργάνωσης και γώριζαν πολλά.΄Ηταν σίγουρο πως δε θα ζούσαν σήμερα, αν προχωρούσαν  σε επώνυμες καταγγελίες. Μας έδωσαν, όμως, πολλά ντοκουμέντα, όπως είχαμε γράψει παλιότερα, που ανέβηκαν εδώ και άλλα που κρατάμε για την ώρα τους.

Ας μη μας λένε, λοιπόν, από τις ανακριτικές αρχές πως το μακελειό το είχαν σχδιάσει στην Καλαμάτα…  12θεϊστές! Δεν κάνουν τέτοια πράγματα, ούτε είναι εγκληματίες οι “Εθνικοί”, οι αρχαιολάτρεις. Μερικοί μπορεί να είναι “ψώνια”, γραφικοί, αλλά δεν είναι φονιάδες.  Ναζί ήταν άπαντες οι συλληφθένετες και μάλιστα 2 απ΄αυτούς οργανωμένοι στη Δράμα στο κομματικό μόρφωμα της τοπικής Χ.Α. Και οι άλλοι, γνωστοί Ναζιστές στη Μεσσηνία. Ας μην παραπλανούν το κόσμο οι άνθρωποι της αστυνομίας, που έχουν λόγο να το κάνουν.

΄Αλλωστε, το κόλπο των Χρυσαυγιτών είναι γνωστό.΄Οταν συλλαμβάνονται… κλέπτοντες οπώρας, όταν εγκληματούν και τους πιάνουν στα πράσα, ποτέ δε λένε πως είναι Ναζί, Χρυσαυγίτες. Σκίζονται να προσφέρουν κάλυψη στα μέλη  της εγκληματικής οργάνωσης.΄Ετσι τους έχουν δασκαλέψει ακόμα και με απειλές κατά της ζωής τους, αν αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα.

Γι΄αυτό  δηλώνουν πως είναι εθνικιστές, πατριώτες, αρχαιο-ελληνο-λάτρεις ,ακροδεξιοί, αυτονομημένοι , γενικώς ό,τι τους κατέβη, αλλά δε λένε ποτέ πως είναι  οργανωμένοι στη Χ.Α ή  τσιράκια του Μιχαλολιάκου.Και ο φονιάς του Παύλου Φύσσα,το ίδιο ισχυρίστηκε μετά τη δολοφονία. “Μόνο.. έξω  από τα γραφεία της ΧΑ περνούσα”, είχε δηλώσει. Κομμουνιστής ήταν παλιότερα, Πασόκος  και οπαδος του Σαμαρά.΄Ολα μαζί. Τέτοια τρελά μιλάμε, λέει .  Και ο εθνικιστής, ο γνωστός μαϊμού “ιστορικός”  Σαράντος Καργάκος, τα ίδια ισχυρίζεται. Δεν είναι δουλειά των Ναζί η δολοφονία Φύσσα, λέει, αλλά των…Εβραίων!

Δεν πείθουν κανέναν εκεί στην αστυνομία μ΄αυτές τις γελοιότητες περί 12θεϊστών τρομοκρατών. Γι΄αυτό, οι αρμόδιοι  ας “τραβήξουν το αυτί” εκείνων που  καλύπτουν τις εγκληματικές πράξεις των  Ναζί μέσα από την αστυνομία,επειδή  είναι ομοϊδεάτες τους. Ντροπή για τον υπεύθυνο υπουργό, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση. Δε θέλουν να “βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο”. Και πώς να το βάλουν; Η ίδια η κυβέρνηση στους  “Ναζί χωρίς στολή” στηρίζεται. Συγγενείς είναι οι ΑΝ.ΕΛ με τους Χρυσαυγίτες. “Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει”.Γνωστό.