ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ “ΤΡΑΥΜΑΤΑ”!

Πάθαμε μεγάλη ζημιά αυτές τις ημέρες. Από την  ώρα που ανεβάσαμε εδώ το κείμενο  ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  και αναδημοσιεύτηκε στα Indymedia, ακολούθησε ένας καταιγισμός  επιθέσεων που είχε ως αποτέλεσμα να μας καταστρέψουν αρχεία (ολόκληρες σελίδες με πρωτότυπο υλικό) και αχρήστεψαν  το σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.  ΄Εχουμε καταντήσει κουραστικοί με τις καταγγελίες μας αυτές, αλλά η οργή μας ξεχειλίζει. Αυτά τα ναζιστικά καθάρματα και οι εθνικιστές δράστες, αντί να είναι φυλακή (αλλά ποιους  να τους βάλει;) κυκλοφορούν ελεύθερα αναμέσά μας και ξερνούν  μίσος   μαζί με τις καταστροφές κάθε είδους που προκαλούν (στα μυαλά  και στα “πράγματα”).

Δυστυχώς, για να έρθουμε στο τεχνολογική διάσταση τους θέματος, μόνο η βιομηχανία παραπληροφόρησης μπορεί να προφυλάσσεται από τέτοιες επιθέσεις, γιατί διαθέτει χρήμα για εξοπλισμό. Εμείς εδώ,  “τρώμε τις σάρκες” μας  να μπορέσουμε να κρατήσουμε μια στοιχειώδη υποδομή για τη λειτουργία του σάιτ.  Δεν είναι πολύ άδικο και παράλογο;

Γράφαμε στην παλιά βέρσιον του σάιτ  (ΑΡΧΕΙΟ).

1. Οι “γνωστοί άγνωστοι χάκερ”, όπως άπειρες φορές καταγγείλαμε, συνεχίζουν την καταστροφική τους τακτική στο site. Μπαίνουν ανενόχλητοι, αλλοιώνουν τα κείμενά μας, προσθέτουν χυδαιολογίες, αλλάζουν φράσεις και λέξεις με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις το αρχικό μας κείμενο να μην έχει καμιά σχέση με εκείνο που κατασκευάζουν*. ΄Οσο και αν είμαστε σε επιφυλακή, δεν μπορούμε πάντα να εντοπίζουμε αμέσως τις κακοποιήσεις τους. Γι΄αυτό, παρακαλούμε, όταν διαπιστώνετε τέτοιες παραποιήσεις, χυδαιολογίες και ύβρεις, να μας ενημερώνετε .

2. Σε καθημερινή επίσης βάση, μπαίνουν στο email του site και στις άλλες προσωπικές μας ηλεκτρονικές θυρίδες (emails) και… αλωνίζουν. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τί κάνουν εκεί μέσα. Διαγράφουν, τροποποιούν, αλλοιώνουν, καταστρέφουν. Ακόμα και επιστολές στέλνουν,ως προερχόμενες τάχα από μας σε γνωστούς και αγνώστους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σύγχυση και παρεξηγήσεις. Δεινοπαθεί η αλληλογραφία μας. Μια “κόλαση” είναι εκεί μέσα.

                                                          Α.

Να, ένα ενδεικτικό κείμενο, που δημοσιεύτηκε στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (28/8-3/9/2011,ΕΤΣΙ ΤΑ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΑΛΛΟΙ). Το παραθέτουμε…αυτούσιο και αυθεντικό, όπως το κατάντησε η “εμβόλιμος χείρ”:

“Να ρωτήσει εμάς τους “παθόντες” ο κύριος Τσόμσκι για το τί σόι είναι οι δικοί μας εδώ πανεπιστημιακοί. ΄Εχει ακούσει τίποτα για τις επιδοτήσεις, τα κονδύλια των ερευνών που ρωκανίζουν παράνομα, τις “αλλαξοκωλιές” στις εκλογές (επιλογές) πανεπιτημικών, την οικογενειοκρατία και τα άλλα φοβερά και τρομερά που συνέβαιναν και συμβαίνουν στα ελληνικά ΑΕΙ.

Είναι πολλά πράγματα που με κάνουν να νιώθω υπερήφανος στα 29 συμναπτά έτη που υπηρέτισα στην Εκπαίδευση. ΄Ενα απ΄αυτά είναι πως είχα την τύχη να μείνω μακριά απ΄αυτόν τον “οχετό”,που ακούει στο όνομα “πανεπιστημιακοί”. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πριν κάνω την ΄”ηρωική έξοδο” από την Εκαπαίδευηση, δίδαξα σε δύο πανεπιστήμια,αλλά (ευτυχώς) ήταν ξένα. ΄Ετσι, δεν κουβαλάω καμιά από τις αμαρτίες των άθλιων τροφίμν των ελληνικών Α.Ε.Ι.

Τώρα, ο κύριος Τσόμσκι από την “ασφάλεια” του ΜΙΤ, μιλάει συνήθως “επί παντός επιστητού” και το παίζει και…αιρετικός. Βέβαια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν καθεστωτικό πανεπιστημακό, που υπηρέτησε το σύστημα με συνέπεια και το “γίριζε”, όταν τον έπαιρνε και σε επαναστάτη με το…αζημιώτο.

Γι αυτό δε μας εκπλήσει που υπέγραψε το κατάπτυστο κείμενο των Ελλήνων συναδέλφων του.

“Κόρακας Κοκόρου μάτι δε βγάζει”.

                                                       Β΄

Στις 22-2-2012 ,στην ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS , σχολιάσαμε την είδηση της σύλληψης ενός Κούρδου στη Θεσσαλονίκη για κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών με το εξής κείμενο: “Είχαμε ξαναθίξει το θέμα της παρουσίας Κούρδων στην Ελλάδα και της εκπαίδευσής τους σε μυστικά (κρυφά) στρατόπεδα από τον ελληνικό στρατό. Είχαμε υποσχεθεί πως θα παραθέταμε και τα στοιχεία, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη συμμετοχή (ως ηθικός αυτουργός) της χώρας μας σε τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος ξένης χώρας. Αν δεν προχωρήσαμε σε δημοσίευση των στοιχείων είναι γιατί συμμεριζόμαστε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα αυτή την ώρα και δε θέλουμε να τη φορτώσουμε με νέα βάρη, ανακινώντας τέτοια άκρως επικίνδυνα “εθνικά” ζητήματα. Ζητάμε συγγνώμη”.

Αυτό λοιπόν, ήταν το πλήρες κείμενο που ανέβηκε στα “DROMENA” EDO KE PARAPERA στις 22 Φλεβάρη 2012 .΄Αγνωστο, όμως, πότε, από τη σειρά “…τη συμμετοχή (ως ηθικός αυτουργός) της χώρας μας σε τρομοκρατικές ενέργειες…” η παρένθεση “(ως ηθικός αυτουργός)” εξαφανίστηκε …ως δια μαγείας . Δράστες, φυσικά οι γνωστές… εμβόλιμοι χείρες (διάβαζε σιχαμένοι ακροδεξιοί αρουραίοι του διαδικτύου), που επί πέντε σχεδόν χρόνια μας έχουν… αλλάξει (στην κυριολεξία) τα φώτα (και τα κείμενα). ΄Ετσι , με την αφαίρεση της επίμαχης αυτής παρένθεσης, το νόημα αλλοιώνεται-διαστρέφεται εντελώς και φαίνεται σαν εμείς να υποστηρίζουμε πως η χώρα μας συμμετέχει άμεσα σε τρομοκρατικές ενέργειες! Αυτό και μόνο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγανάκτηση-θυμό και επιθετικότητα στον οποιοδήποτε αναγνώστη, αλλά και αφορμή να μας κατηγορήσουν (πάλι) για…ανθελληνισμό και αρνησιπατρία.

΄Αθλιοι, εμείς αγαπάμε αυτό τον τόπο πραγματικά. Σεις ευκαιριακά, τη βολή σας κοιτάζετε.Τίποτα δεν αγαπάτε πέρα από τον εαυτούλη σας. Σας τα έχουμε ξαναψάλει.”

Αυτά γράφαμε πριν…κάτι χρόνια.  Και από τότε μέχρι σήμερα, συνεχίζουν… το ίδιο βιολί. Πέρα από τις  επιθέσεις με ιούς, που ρίχνουν το σάιτ ή καταστρέφουν τα αρχεία και τους υπολογιστές μας, αντιμετωπίζουμε έντονα τελευταία το πρόβλημα της αλλοίωσης κειμένων, που λέγαμε και στις παλιές καταγγελίες μας. Λέξεις ή φράσεις παραποιημένες ή σβησμένες δικές μας, με άλλα τρικ και κομπίνες, αλλοιώνουν-τροποποιούν τη μορφή των κειμένων  μας  και φυσικά το νόημά τους. Πρέπει με άλλα λόγια, να έχουμε έναν άνθρωπο όλη μέρα να ελέγχει ύλη σχεδόν 9 χρόνων (μιλάμε για τεράστιο υλικό), κάτι που ασφαλώς δεν μπορεί να γίνει.

Γι΄αυτό επαναδιατυπώνουμε την παράκληση, όταν εντοπίζετε τέτοια φαινόμενα, ειδικά υβριστικές λέξεις ή  αλλοίωση περιστατικών  και ονομάτων, να μας  ενημερώνετε. Μας προσφέρετε έτσι ανεκτίμητη βοήθεια.

Προχωράμε… ακάθεκτοι!