ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

“ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ” (Χωρίς μοντάζ και ρετουσάρισμα)
1. ΠΑΝΟΥΣΗΣ.  “ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ” …ΠΑΝΟ ΛΑΜΠΡΟΥ!
2.  ΤΑΞΙΔΙΑ  ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ !

_______________________________________________________________________

“HTAN MAΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν
Σάλος για τον Λάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ -Ολες οι αποκαλύψεις και τα έγγραφα
Σάλος για τον Λάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ -Ολες οι αποκαλύψεις και τα έγγραφα

 

Ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση εξακολουθούν να προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση περί σχέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Πάνος Λάμπρου ήταν σύμβουλος του υπ. Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου, την διάψευση του υπουργείου και την αποκάλυψη με έγγραφα ότι εξακολουθεί να είναι σύμβουλος, νέος πονοκέφαλο προκαλεί για το κυβερνών κόμμα η υπόθεση του κομματικού στελέχους του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αρχικά διέψευσε ότι ο Πάνος Λάμπρου έχει οργανική σχέση με το υπουργείο, αλλά τα ντοκουμέντα διαψεύδουν την άποψή του.

Το έγγραφο αυτό αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 30 Οκτωβρίου:

Ο Λάμπρου με τον πρωθυπουργό στη φυλακή Διαβατών

Σήμερα έγινε γνωστό ότι το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε τον κ. Τσίπρα που στις 2 Νοεμβρίου εγκαινίασε μονάδα του ΚΕΘΕΑ μέσα στις φυλακές Διαβατών. «Ήμασταν μαζί» είπε την Τρίτη ο ίδιος ο Πάνος Λάμπρου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «Στο Κόκκινο».

O Λάμπρου ήταν μάρτυρας στη δίκη της 17 Νοέμβρη

Οπως είχε γραφτεί και παλαιότερα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ως μέλος της συνιστώσας ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά) του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μετείχε και η Θεανώ Φωτίου.

Τότε, ο Πάνος Λάμπρου, είχε καταθέσει για τον Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα. Οπως είπε, δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

Εμείς τoν Πανούση  ξέραμε από παλιά  “τί μέρος του λόγου είναι”  και (ως  εκ τούτου και δια τούτο) τον έχουμε “κράξει” άπειρες φορές από δω. Και μόνο από την πορεία του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο που το έκανε τσιφλίκι- μπάχαλο, μας έφτανε να ξέρουμε “τί καπνό φουμάρει.” Πέρα από την ολιγομόρφωσή του, είναι και απαίσιος ως χαρακτήρας.  Παρτάκιας, φιγουρατζής και  αλαζόνας.

΄Ετσι, όταν έκανε  τις πρώτες δηλώσεις- “αποκαλύψεις” για τη διασύνδεση ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατίας, δεν είχαμε καμιά αμφιβολία πως όσα θα πει στη συνέχεια,  είναι πομφόλυγες και σαχλαμάρες.  Και απεδείχθη πως ήταν.

Δηλαδή, βρε… μεγάλε,  Πανούση. Ο υπεύθυνος επί θεμάτων φυλακών στο κυβερνητικό επιτελείο  με ποιους θα μιλούσε, αν όχι με τους κρατούμενους; Πού, δηλαδή, είναι το περίεργο στους διαλόγους που παρουσίασες; Για…γκόμενες θα μίλαγαν ή για ό,τι καίει τους φυλακισμένους;

 ΄Αλλωστε,  ως καλός Συριζαίος ο Λάμπρου δεν υπήρχε περίπτωση  να αποστασιοποιηθεί από την κομματική γραμμή (αλλιώς, θα την είχε κάνει  με το Λαφαζάνη και τη Ζωή). Οπότε όφειλε να “τάξει λαγούς με πετραχήλια” ΚΑΙ στους κρατούμενος (με όποια ιδιότητα και αν είχαν). Πως, δηλαδή,   η κυβέρνηση, θα  τους τα  κάνει όλα… ωραία και καλά  στις φυλακές και ακόμα  πως  και …εδικό νόμο θα ψηφίσουν να  χαριστούν  οι ποινές τους και να  βγουν απ΄τη στενή.  Αν δεν τα έλεγε ο άνθρωπός τους αυτά, τότε τί σόι δημαγωγικό  κόμμα θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και πώς θα σάρωνε στις φυλακές; (“Μονοκούκι” ψήφισαν  όλες οι φυλακές  ΣΥΡΙΖΑ , ακριβώς για όσα τους υποσχέθηκε ο Λάμπρου).

Μη σε ακούω , λοιπόν, κύριε εγκληματολόγε μας, γιατί αλήθεια με τις φανφάρες και τις “πομπές” σου,  εγκληματείς κατά της αλήθειας και  της  τσίπας.  Μια ζωή.

Νισάφι πια με σένα. Απάλλαξέ μας από την παρουσία σου. ( Στη δημοσιότητα. Μη μας κατηγορήσεις κι εμάς πως ζητάμε από τους “ΠΥΡΗΝΕΣ”  και τη λοιπή  “παλιοπαρέα”, τη φυσική σου εξόντωση.  Ικανός είσαι!)

 

2. “Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ 190 ΟΔΗΓΟΥΣ
Αποκάλυψη Κουρουμπλή: Οδηγοί χρέωναν υπηρεσιακά αυτοκίνητα με περισσότερα από 500 χλμ. την ημέρα”

Θέλουμε, υπουργέ, να μάθουμε πόσα φάγανε,αλλά και τα ονόματα και τις φωτογραφίες των παλιανθρώπων. ΄Ολα,  “φόρα παρτίδα” στη δημοσιότητα.

Και , φυσικά, να πάρεις πίσω τα κλεμμένα. Αλλιώς, θα δικαιούμαστε να λέμε πως “μόστρα πουλάς” κι εσύ.