ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

A. Πάνω από 55.000 οι νεκροί στη Συρία το 2015 -Ανάμεσα τους 2.574 παιδιά
Πάνω από 55.000 οι νεκροί στη Συρία το 2015 -Ανάμεσα τους 2.574 παιδιά

Πάνω από 55.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην εμπόλεμη Συρία το 2015, από τους οποίους πάνω από 2.500 ήταν παιδιά, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων O .απολογισμός αυτός αυξάνει σε πάνω από 260.000 τον συνολικό αριθμό των νεκρών από το ξέσπασμα της σύρραξης, τον Μάρτιο του 2011.

B.Οι τζιχαντιστές έχουν βγάλει κανονισμούς για το πώς πρέπει να βιάζονται οι σκλάβες
Οι τζιχαντιστές έχουν βγάλει κανονισμούς για το πώς πρέπει να βιάζονται οι σκλάβες

Το Ισλαμικό Κράτος θέσπισε πλαίσιο κανονισμό για τους βιασμούς των άτυχων γυναικών που πέφτουν στα χέρια των μαχητών.

Οπως γράφει το Reuters ένας μεγάλος όγκος εγγράφων έπεσαν στα χέρια των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων σε επιδρομή με στόχο κορυφαίο στέλεχος του ISIS στη Συρία, αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τους κανονισμούς σχετικά με το πότε οι «ιδιοκτήτες» γυναικών που έχουν σκλαβωθεί μπορούν να κάνουν σεξ μαζί τους.

          Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το … 1016!

                “Πάντα τέτοια” (όπως παραπάνω)!

_______________________________________________________________________

1. ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΕΠ ΘΥΡΑΙΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ… ΤΡΕΛΟ-ΝΤΟΝΑΛΝΤ.
2. ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΑΛΤΗΣ!
3. ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ. “ΚΙ ΕΤΣΙ  ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ”.
4.  ΕΝΑΣ ΑΟΙΔΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ…ΘΕΟ!
 5. ΠΡΟΣΟΝΤΑ   ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
1. Η εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ βγήκε στην τηλεόραση φορώντας κολιέ από αληθινές σφαίρες
Η εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ βγήκε στην τηλεόραση φορώντας κολιέ από αληθινές σφαίρες [εικόνες]

Έχουν γίνει κατά καιρούς διάφορες «περίεργες» εμφανίσεις στο γυαλί, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Η Κατρίνα Πίρσον, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των Ρεπουμπλικανών εμφανίστηκε στο CNN, φορώντας ένα τεράστιο κολιέ όχι από πολύτιμες πέτρες ή αλυσίδες, αλλά από σφαίρες. Οι σφαίρες ήταν αληθινές, ενώ η δημοσιογράφος στο πάνελ, παρόλο που το παρατηρούσε δίστασε να την ρωτήσει για το περίεργο κολιέ.

Απαρατήρητο όμως δεν πέρασε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι το σχολίασαν, κυρίως αρνητικά στο Twitter, ενώ η ίδια απάντησε για την επιλογή της με αυτό το Tweet: «Ίσως να φορέσω ένα έμβρυο την επόμενη φορά στο λαιμό, μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι 50 εκατ. άνθρωποι που έκαναν έκτρωση  φέτος. 

Θέλει να πει, δηλαδή, κάποιος ότι αυτοί η ανεγκέφαλη παρέα των Ρεπουμπλικανών  με επικεφαλής το… Ντόναλντ θα κυβερνήσουν αύριο την υπερδύναμη; “Θεέ και Κύριε”!

Κι αυτός ο άνθρωπος θα κρατάει το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών; Κι στην άλλη άκρη θα είναι πρόεδρος της Ρωσίας ο Πούτιν και στη Β. Κορέα θα κάνει κουμάντο ο…”μπούλης”; Καλά, μπουρλότο, μιλάμε, ο κόσμος.  Δεν τη γλιτώνουμε τούτη τη φορά.

Θα ακούμε  Ομπάμα και …θα τρέχουν τα σάλια μας, αν καταφέρει το  ψώνιο ο Ντόναλντ Τραμπ και μπει στο Λευκό οίκο. Ποιοι Ταλιμπάν και ποιοι τρομοκράτες…Θα έχουμε επίσημο τρομοκράτη πρόεδρο και μάλιστα Υπερδύναμης.

Είναι να την κάνουμε μετά για να κρυφτούμε στα Ιμαλάια, αν συμβεί τέτοια συμφορά και δώσουν οι Αμερικανοί εξουσία σε ένα τέτοιο άτομο. Θα μείνει στην ιστορία της Αμερικής ως ο πιο επικίνδυνος και φαιδρός Πρόεδρος.

Αμερικανάκια, προσέξτε. Μη σας πιάσει “κώτσιους” η  τρελαμένη  τηλεπερσόνα και μας πάρετε όλους στο λαιμό σας. Το νου σας!

 

2. ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
Ο Λεβέντης πήγε να χαιρετήσει τον Φλαμπουράρη, αλλά εκείνος τον έδιωξε: «Ασε, θα μας παρεξηγήσουν αν μας δουν και πάλι μαζί»

Ο Λεβέντης πήγε να χαιρετήσει τον Φλαμπουράρη, αλλά εκείνος τον έδιωξε: «Ασε, θα μας παρεξηγήσουν αν μας δουν και πάλι μαζί»

Με τη συζήτηση περί φλερτ ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Λεβέντη να φουντώνει τις τελευταίες ημέρες, ο υπουργός Επικρατείας προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους «ρίχνοντας» πόρτα στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.

Οπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης μόλις ο κ.Λεβέντης είδε τον Αλ. Φλαμπουράρη να εισέρχεται καθυστερημένος στην Αρχιεπισκοπή και να καταλαμβάνει θέση δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, κατευθύνθηκε εύχαρις προς το μέρος του. Απλωσε το χέρι του για τη χειραψία. Ο υπουργός Επικρατείας όμως τον… έδιωξε: «Ασε, θα μας παρεξηγήσουν αν μας δουν και πάλι μαζί».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida το μισό υπουργικό συμβούλιο πήγε χθες για ευχές στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μάλιστα, έψαλλε όλες τις ευχές κατά τη διάρκεια της μικρής τελετής, αφήνοντας για μια ακόμη φορά άφωνους τους παρευρισκομένους!

Βγάζει πολύ γέλιο τελικά αυτή η κυβέρνηση. Κάποια μέλη της προτείνουμε να τα πάρει μονίμως στο θίασό του  ο καλός  σύντροφός   Λαζόπουλος  να παίζουνε μαζί στο τσαντίρι και στις άλλες θεατρικές του εμφανίσεις. Θα πρόσφεραν περισσότερα  σε τέτοια πόστα  απ΄όσο ως υπουργοί τώρα.

Και να τους βάζει ο… μέγας καλλιτέχνης Λάκης   να παίζουν αυτές τις φάσεις, να κατουριέται ο κόσμος από τα γέλια.  Ο  Νίκος Φίλης για παράδειγμα  να ψέλνει το το Χερουβικό και να εκστασιάζεται  ή ο καθαροχέρης  Λεβέντης να κ@λοτρίβεται δίπλα στο λαμογιάρη Φλαμπουράκη και ο τελευταίος να τον κάνει πέρα, για να μη σπιλωθεί η τιμή του! Πολύ γέλιο μιλάμε.

 

3. Βάνα Μπάρμπα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Βάνα Μπάρμπα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει ντυθεί ποτέ νυφούλα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα. «Όχι, μισώ το νυφικό και δεν θα φορούσα ποτέ! Δεν μου αρέσει ο ρόλος της Barbie-πριγκίπισσας! Mια γυναίκα γίνεται πριγκίπισσα όταν αγωνίζεται, μεγαλώνει το παιδί της. Aυτός ο μύθος του νυφικού με αφήνει παντελώς αδιάφορη!…

Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε άσπρο νυφικό, φοράνε ρούχα κόκκινα, του πάθους και των καταστροφών! Ένα σύμφωνο συμβίωσης δύο ανθρώπων μπορεί να τους κάνει να περάσουν υπέροχα και με σεβασμό… Η αγάπη δεν είναι κλισέ, είναι τα πάντα, φοράει το δικό της ρούχο!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

β Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με τον Καρατζαφέρη
Βάνα Μπάρμπα, β' Αθηνών, κόμμα, ΛΑΟΣ, υποψήφια βουλευτής, Γιώργος Καρατζαφέρης,
Βάνα Μπάρμπα, β’ Αθηνών, κόμμα, ΛΑΟΣ, υποψήφια βουλευτής, Γιώργος Καρατζαφέρης,

  “Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη” το …κορίτσι που μισεί μεν  τα νυφικά, αλλά από τα νυφικά και τις ροζ ιστοριούλες που έπαιζε και παίζει, έφαγε ψωμί και παντεσπάν   η ( κυρία τώρα πια) Βάνα Μπάρμπα. Τουλάχιστον, “ας  μη φτύνουμε εκεί που τρώμε”.

 

4. Ο Λευτέρης Πανταζής για το εγκεφαλικό: Νόμιζα ότι ήμουν ο Superman, αλλά ο Θεός μου είπε…

Ο Λευτέρης Πανταζής για το εγκεφαλικό: Νόμιζα ότι ήμουν ο Superman, αλλά ο Θεός μου είπε... [βίντεο]

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής για το εγκεφαλικό που έπαθε και την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στο Star και στο πλατό βρέθηκε μάλιστα και η κόρη του Κόνι Μεταξά, η οποία συγκινήθηκε και αυτή με τη σειρά της, ακούγοντας τον πατέρα της.

«Ήταν μια δοκιμασία από το Θεό γιατί καμιά φορά ξεχνιέσαι, θες να κάνεις το καλό, δεν θέλεις να χαλάσεις χατίρια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χαλάει χατίρια. Ο Θεός είπε “εσύ για να βάλεις μυαλό, πρέπει να σε τρομάξω”. Είχα μεγάλη επιτυχία στο μαγαζί που ήμουν με την Παπαρίζου και την Θεοδωρίδου και δεν την χάρηκα την επιτυχία. Μετά τις γιορτές, από την κούραση, από ένα μεγάλο κρύωμα, βοηθούσα κι ένα δεύτερο μαγαζί, πήγαινα και εξτρά, έπεσα στο κρεβάτι, σηκώθηκα από το κρεβάτι, νόμιζα ότι ήμουν ο Superman και ξέχασα τον Λευτέρη. Και μου… έδωσε μία και δεν μπορούσα να μιλήσω, έπαθα σοκ. Κι εκεί εμφανίστηκε ο άγγελός μου…» είπε χαρακτηριστικά.

Δισεκατομμύρια  σ΄αυτόν τον κόσμο και μιλιούνια οι πονεμένοι και οι δυστυχισμένοι  και το Λευτέρη Πανατζή διάλεξε ο θεός να επισκεφτεί και να το νουθετήσει. Θα είναι και ο θεός μάλλον… φαν του αοιδού!

Τί παθαίνουν οι καλλιτέχνες (οι περισσότεροι) και η “επιτυχία” (διάβαζα αναγνωρισιμότητα και λεφτά) τους κάνει να  καβαλάνε το καλάμι, να χάνουν τα μυαλά τους και να λένε τόσα και τέτοια παλαβά, σαν αυτές τις κοτσάνες του Ρωσοπόντιου τραγουδιστή;

Σεβόμαστε τον πόνο και την ατυχία του,  αλλά τον ανόητο και αμετροεπή λόγο του, όχι. Ας “ξεκαβαλήσει” και ας στοχαστεί ανθρώπινα. Ποιος νόμισε, δηλαδή, πώς είναι;

 

5. Αυτές είναι οι πιο πετυχημένες γυναίκες του 2015 -Ομορφιά και μυαλό

Είναι νέες, και εκτός από όμορφες απέδειξαν ότι διαθέτουν και μυαλό. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν δίστασαν να πάνε κόντρα στο κατεστημένο, να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να μιλήσουν ανοιχτά για ευαίσθητα ζητήματα.

Όλα τα παραπάνω ήταν εκείνα που τις βοήθησαν να κάνουν ολόκληρο τον κόσμο να συζητάει για το πρόσωπο τους και έτσι, όχι άδικα, μπορούν να θεωρηθούν οι πιο πετυχημένες γυναίκες για το 2015.

Κάρα Ντελεβίν

Η 23χρονη με τους 24 εκατομμύρια followers στα κοινωνικά δίκτυα κατάφερε να ξεχωρίσει στις πασαρέλες και να ξεκινήσει την κινηματογραφική της καριέρα, ενώ ταυτόχρονα μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητας της με αποτέλεσμα να γίνει πρότυπο για την LGBT κοινότητα.

Ασλεϊ Γκράχαμ

Το 2015 ήταν για εκείνη μία από τις καλύτερες χρονιές μια και έγινε το πιο γνωστό plus size μοντέλο, ενώ έκανε και εξώφυλλο στο Sports Illustrated.

Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Η 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ κατάφερε να ξεχωρίσει το 2015 και να στρέψει όλα τα φλας πάνω της. Αυτό φυσικά οφείλεται και στο γεγονός ότι κέρδισε την εύνοια του Λάγκερφελντ συμμετέχοντας στις επιδείξεις της Chanel.

Τζένιφερ Λόρενς

Το 2015 μπορεί να είπαμε αντίο στην Κάτνις, αλλά γνωρίσαμε καλύτερα την ηθοποιό που ξεκίνησε να ξετυλίγει κάθε πτυχή του χαρακτήρα της. Η 25χρονη ξεχώρισε επειδή άνοιξε μία συζήτηση γύρω από τις χρηματικές απολαβές της ως γυναίκα στο Χόλιγουντ.

Τζίτζι Χαντίντ

Το 2015 ξεκίνησε για το μοντέλο με την καμπάνια του Τομ Φορντ. Η συνέχεια είχε φωτογραφίσεις, μεγάλα συμβόλαια, και ένα μήνυμα που έστειλε η ίδια κατά όσων την επέκριναν για τον σωματότυπό της.

Ντέιζι Ρίντλεϊ

Casualty, Mr Selfridge,και το Star Wars: The Force Awakens. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αποδείξουμε γιατί η ηθοποιός από την Βρετανία πρωταγωνίστησε στα δρώμενα του 2015.

Τέιλορ Σουίφτ

Η πιο πετυχημένη τραγουδίστρια για το 2015, άφησε εποχή με το 1989,το girl gang της, την σχέση της με τον Κάλβιν Χάρις και πολλά ακόμα.
Πηγή: Αυτές είναι οι πιο πετυχημένες γυναίκες του 2015 -Ομορφιά και μυαλό [εικόνες] | iefimerida.gr

Να, τα πρότυπα γυναίκας που θαυμάζει και προτείνει να μιμηθούν οι υπόλοιπες η…δημοσιογράφος   του σκουπιδο-ιστότοπου iefimerida.gr .΄Οχι, βέβαια, πως η λοιπή βιομηχανία παραπληροφόρησης (π.χ Yahoo.gr) θα έκανε άλλες επιλογές.

 Δεν έχουμε άδικο που λέμε πως από τη φαλλοκρατία περάσαμε στην αιδοιοκρατία.  Το ισχυρότερο ατού στη γυναίκα σήμερα (και ανέκαθεν) δεν είναι το μυαλό της, οι σπουδές της, ο χαρακτήρας της, ο πολιτικός ακτιβισμός της, αλλά  ο… γερανός που “σέρνει καράβια”.

Την καλύτερη άποψη για την αποτυχία του φεμινιστικού κινήματος την άκουσα πρόσφατα σε μια ατάκα κινηματογραφικής  ταινίας: “Το φεμινιστικό κίνημα τελείωσε από τη στιγμή που οι άντρες κατάφεραν να ανεβάσουν τη γυναίκα στο …στύλο”!

 “Και ο χορός καλά κρατεί”.