ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

  1.  ΒΗΜΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τ.ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
  2. .ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΤΕΡΑΔΕΣ- “ΠΑΤΑΚΟΥΣ” ΟΙ  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
  3.  ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΄Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ;
  4.   Λ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΑΚΙΑ
1. Νικόλαος και Τατιάνα: Ρομαντικό γεύμα στο σπίτι την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
Νικόλαος και Τατιάνα: Ρομαντικό γεύμα στο σπίτι την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
SELFIE ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ
Αγνώριστος ο Παύλος, γιος του τέως -Εκανε λουκ χίπστερ
Αγνώριστος ο Παύλος, γιος του τέως -Εκανε λουκ χίπστερ [εικόνα]

Oι παραπάνω φυλλάδες  έχουν κι αυτές, όπως γράψαμε παλιότερα,αναλάβει εργολαβικά τη διαφήμιση των “βασιλιάδων”.  Η εμπορική δημοσιογραφία,με το αζημίωτο φυσικά,  δε διστάζει να  παρέχει  βήμα,να προβάλει ή και να διαφημίζει πρόσωπα, που  αποτελούν κίνδυνο για το ελληνικό πολίτευμα, όπως ακριβώς είναι τα μέλη της παλιάς βασιλικής οικογένειας. Να θυμίσουμε πως στην πρώην γραμμή της επι-στράτευσης, βρίσκονται ο ΑΝΤ1, το Συγκρότημα  Ψυχάρη και  η Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Νικόλαος με τους εφοπλιστές του Λονδίνου πρωτοστατούν σ΄αυτή την κίνηση επανένωσης-συγκόλλησης Κέντρου- Δεξιάς-Ακροδεξιάς . Και οι εφοπλιστές έχουν ρίξει μπόλικο χρήμα σ΄αυτό το αισχρό πολιτικό παιχνίδι, το οποίοι όμως να είναι σίγουροι πως θα τους το χαλάσουμε. Να θυμούνται όλοι τους, εκείνο που λέγαμε παλιά. Η Αθήνα του 2016 δεν είναι Λονδίνο του 1982. Τώρα παίζουν στο γήπεδό μας. Είναι φιλοξενούμενοι. Για το καλό τους, ας μην το ξεχνούν.

2. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΥΡΑ 20 ΧΛΜ
Ανοιξε ο Μπράλος – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια εξαγριωμένοι οδηγοί με αγρότες

Παραλίγο να υπάρξει σοβαρό επεισόδια και να πιαστούν στα χέρια εξαγριωμένοι οδηγοί φορτηγών με αγρότες στο μπλόκο του Μπράλου.

Οι οδηγοί «έσπασαν» τα μέτρα της Αστυνομίας και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέτρα έσπασαν πρώτοι οι οδηγοί των φορτηγών οι οποίοι κινούνταν με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Λαμία, που παραμένουν για ώρες εγκλωβισμένοι και μάλιστα οι ουρές αυτή τη στιγμή ξεπερνούν και τα 20 χλμ.. Αμέσως μετά, οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων που βρίσκονταν ακινητοποιημένοι, είτε μέσα στη Λαμία, είτε στο εθνικό δίκτυο από τη Λαμία μέχρι τη Στυλίδα σε ένα μήκος που ξεπερνούσε τα 15 χλμ., έσπασαν και αυτοί τα μέτρα της αστυνομίας και προχώρησαν προς την περιοχή του Μπράλου φτάνοντας πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών. Παράλληλα άλλες νταλίκες μέσα από του παραδρόμους έφτασαν πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τις 9 ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους οδηγούς των φορτηγών αυτοκινήτων και τους αγρότες, και οι τελευταίοι απέσυραν τα τρακτέρ στις 9.30 το βράδυ από το εθνικό δίκτυο, ανοίγοντας το δρόμο για να αποφευχθούν τα επεισόδια τα οποία απειλήθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στις νταλίκες ήταν μπλοκαρισμένα και Ι.Χ. αυτοκίνητα με πολύωρη ταλαιπωρία των επιβατών τους και σύμφωνα τουλάχιστον με τους αξιωματικούς της τροχαίας θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 με 4 ώρες για να απεγκλωβιστούν από το εθνικό δίκτυο, καθώς από τα διόδια της Αγίας Τριάδας μέχρι και τα Καμμένα Βούρλα, σε μια απόσταση 20 χλμ. τα φορτηγά αυτοκίνητα έχουν καλύψει τα δύο από τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της ανόδου της Εθνικής οδού από Αθήνα προς Λαμία. Παράλληλα είναι γεμάτα και όλα τα παρκινγκ επί της εθνικής οδού μέχρι τα διόδια της Τραγάνας. Παρόμοιες εικόνες έχουμε και στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο στην κάθοδο από Λαμία προς Αθήνα.

΄Οπως δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της δημοσκόπησής μας  για τους τρακτεράδες, έχουν ΟΛΗ την Ελλάδα  εναντίον τους.  Οι “Πατακοί” την πάτησαν τούτη τη φορά. ΄Εγιναν “κόκινο πανί” για την πλειοψηφία τους πληθυσμού. Θα το διαπιστώσουν μόλις  δουν τα αποτελέσματα που θα ανεβάσουμε εδώ  σύντομα.

 Πρόκληση βέβαια αποτελεί η στάση  της ναζιστοκρατούμενης αστυνομίας, που  σιγοντάρει το μπάχαλο.Αν ήθελαν, θα τους είχαν διώξει από τους δρόμους εν ριπή οφθαλμού. Δεν το κάνουν γιατί, όπως είπαμε, θέλουν μπάχαλο, διάλυση, εμφύλιο. Και το 40% της ελληνικής αστυνομίας είναι ναζιστές.  Αποδεδειγμένο, πέραν των άλλων, και από τα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν ομαδικά.

Το ξέρουν αυτό σίγουρα και οι νέοι στρατηγοί, που η αριστερο-ακροδεξιά  κυβέρνηση προήγαγε  στις πρόσφατες κρίσεις μεταξύ των οποίων μαθαίνουμε είναι και μια γυναίκα. Ας τους “βάλει τα γυαλιά”,λοιπόν, αν έχει κότσια. Είναι η πρώτη αντι-στρατηγίνα της αστυνομίας. Ας γίνει και η πρώτη  που θα  την καθαρίσει από την κοπριά και τη βρώμα του “Αυγεία”. Και τέτοια μπόχα αναδίνουν οι ναζιστές στο “σώμα”.

 

3. Κουίζ.

Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και μαντέψτε ποιος είπε αυτές τις ρατσιστικές ύβρεις  και  τις υπόλοιπες  μπούρδες-αρλούμπες. Ο Ν. Μιχαλολιάκος ή ο  Γ. Πανούσης; (Μην κλέβετε,πάντως,  και πάτε κατ΄ευθείαν  στο τέλος του κειμένου, επειδή όντως είναι δύσκολο να  ξεδιακρίνετε  ποιος από τους δυο είναι ο δράστης)

 

 

 

«Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ»
SOS   για το προσφυγικό: Πάμε σε εθνική καταστροφή
Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στο προσφυγικό ο  ….  προβλέποντας ότι επέρχεται «εθνική καταστροφή».
«Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά πάμε σε εθνική καταστροφή» ήταν η αποστροφή του λόγου του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Οπως υποστήριξε «Φαινόταν ότι έρχεται κάτι μεγάλο. Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε. Τώρα όπως είπε και ο κ. Μουζάλας οι ροές είναι μεταναστευτικές όχι προσφυγικές».
Τα ιδεολογήματα του ΣΥΡΙΖΑ
«Υπήρχε το ιδεολόγημα ότι «τα σύνορα είναι ανοιχτά, μπορεί να έρθει και να μπει όποιος θέλει»» και υπενθύμισε: «Είχα πει αν «σπάσει» ο Λίβανος, τελείωσε η Κύπρος. Είχα πει αν «σπάσει» η Αίγυπτος θα έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο. Όταν …ο πρέσβης της Τουρκίας  σου λέει «έχω στα παράλια 1 εκατ.», είναι αστείο να πιστεύεις ότι δεν θα σου στείλουν 500.000. Το δεύτερο ιδεολόγημα ήταν «δεν σταματάμε κανέναν»».
Τι είναι τα hotspots
Αναφερόμενος στο hotspots   εμφανίστηκε εξίσου απαισιόδοξος. «Δεν κατάλαβα τι είναι οι ανοιχτές δομές φιλοξενίας. Τώρα έχουμε hotspots που δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μένουν εκεί και πώς θα φεύγει ο πρόσφυγας. Θα παίρνει αεροπλάνο από την Χίο για την Γερμανία; Επίσης, τι εννοούν με τα κέντρα κράτησης; Τι είναι; Η Αμυγδαλέζα ήταν κάτι απάνθρωπο. Υπό την πίεση, φτιάχνουμε δομές που δεν έχουμε καταλάβει πώς θα λειτουργούν».
Συνδιοίκηση στο Αιγαίο
Υποστήριξε ότι η Σένγκεν «έχει σπάσει ήδη» δεδομένου ότι «σε μία χώρα που μπήκαν 1 εκατ. και έχουν μείνει 200.000. Αναφέρθηκε σε όλες τις πλευρές του προσφυγικού καθώς πέραν της κοινωνικής συνοχής ενέχει και ένα θέμα εθνικής ασφάλειας αλλά και «μία πλευρά οικονομική, που σε διαλύει». Αναφέρθηκε μάλιστα στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ
«Εχει αυτό που έγινε, και το είχα γράψει, ότι θα πάμε σε συν-διοίκηση στο Αιγαίο. Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά. Τί θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ, θα πυροβολούν τους δουλεμπόρους και προς τα πού θα τους πάνε; Το Αιγαίο είναι το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν είναι νεκροταφείο ψυχών. Σήμερα ψάχνεις να δεις τι είναι το Αιγαίο. Δεν είναι νίκη της εξωτερικής πολιτικής η υπόθεση με το ΝΑΤΟ».
Τα Σκόπια είναι πλέον τα σύνορα της Ευρώπης
Μάλιστα υποστήριξε ότι θα επωφεληθούν άλλα κράτη από αυτή την υπόθεση: «Ο Ράμα λέει ας συζητήσουμε για την Ήπειρο. Τα Σκόπια κερδίζουν, αυτά είναι τώρα τα σύνορα της Ευρώπης» είπε με έμφαση.
Δεν ξέρω ποιος σκέφτεται στην κυβέρνηση
Μιλώντας για τους υπουργούς ήταν δηκτικός: «Δεν ξέρω ποιος κάθεται και σκέφτεται σε αυτή την κυβέρνηση. Ποιος σκέφτεται μακροπολιτικά; . Είπα για τον φράχτη στον Έβρο να μην πέσει …και με κατηγόρησαν για εθνικιστή. Ας τον ρίξουν τώρα.».
Δεν υπάρχουν πια μπαχαλάκηδες;
Μίλησε και για τα χτυπήματα αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια. «Είμαστε η μόνη χώρα που μετά την μεταπολίτευση έχουμε αυτό το μόρφωμα που πανηγυρικά καταλαμβάνει τα Εξάρχεια, χτυπά τα Πανεπιστήμια. Είναι δυνατόν να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο; Τί συμβαίνει; Βλέπω υπουργούς της κυβέρνησης που δεν χρησιμοποιούν τον όρο αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες. Όταν ήταν η Δεξιά στα πράγματα οι κουκουλοφόροι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Τώρα τί είναι;» διερωτήθηκε.
Κάποιοι σε μια νύχτα βαφτίστηκαν αριστεροί
Εμφανίστηκε ιδιαίτερα οξύς με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Διάφοροι σε μία νύχτα βαφτίζονται «αριστεροί». Εγώ δεν έχω καταλάβει το ηθικό πλεονέκτημα που μερικοί αντλούνε από τον παππού τους. Η ηθική δεν δανείζεται» σχολίασε ο …, υπαινισσόμενος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διόρισε όλο του το σόι στο δημόσιο. Για να προσθέσει:
«Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ και λειτουργούσαν στο τότε σύστημα, μπορεί να ήταν διαπλεκόμενοι, να κουβαλούν αμαρτίες. Πώς ακριβώς έγινε η κάθαρση και δεν το κατάλαβα; Δεν είναι 5 που τα φορολογικά τους είναι μπερδεμένα, είναι 1005. Δεν γίνεται έτσι η κάθαρση. Με το «δώσε αίμα στο λαό»».

Απάντηση: Ο Γ. Πανούσης.  Οι διαφορές του λόγου του με εκείνον του Μιχαλολιάκου, βέβαια,  είναι αμελητέες ή και ανύπαρκτες. Φαίνεται  και στην παραπάνω συνέντευξη, αλλά και από το βίο και την πολιτεία του εγκληματολόγου… “εγκληματία” στη διαπλεκόμενη ζωή του.

4. Το Τwitter «σκίζει» τον Λαζόπουλο -Για τον ανάπηρο Σόιμπλε

Εντονη κριτική δέχεται από αργά χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπολους από τους χρήστες του Τwitter, ύστερα απ’ όσα είπε για τους ανάπηρους ανθρώπους με αφορμή ένα σχόλιο που θέλησε να κάνει για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Λαζόπουλος στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» ξεκίνησε να αναφέρεται στα ομόλογα επί κυβέρνησης Καραμανλή, έφτασε στην εποχή του Βενιζέλου και τις συντάξεις, για να καταλήξει στον Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια στο Ασφαλιστικό, για το οποίο κατηγόρησε τους Γερμανούς. Εκεί ακριβώς αναφέρθηκε και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, του οποίου την αναπηρία χρησιμοποίησε για να επιχειρηματολογήσει για τις εμμονές του, που υποστήριξε πως τον έχουν κυριεύσει.

Το Τwitter «σκίζει» τον Λαζόπουλο -Για τον ανάπηρο Σόιμπλε [εικόνες]

Η αναπηρία στο μυαλό είναι το μέγα πρόβλημα και όχι αυτή στο σώμα. Και ο Λαζόπουλος με τα …λαζοπουλάκια, τους  τηλεθεατές του, έχουν χρόνια αναπηρία στο  δώρο της Φύσης στον άνθρωπο. Το ΝΟΥ.

Ντροπη σας,αλητήριοι!