ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
2.ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ  ΠΟΛΛΟΙ.
3.  ΠΑΝΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΝΩΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ. “Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ” .
1.«ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ»
Αποκάλυψη-βόμβα από Προβόπουλο: Το ΔΝΤ προειδοποιούσε για χρέος 800% του ΑΕΠ από το 2008
Αποκάλυψη-βόμβα από Προβόπουλο: Το ΔΝΤ προειδοποιούσε για χρέος 800% του ΑΕΠ από το 2008

 

Από τον Μάιο του 2008, ο Μπομπ Τράα, πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, είχε συντάξει έκθεση για την ελληνική οικονομία, στην οποία προειδοποιούσε ότι το χρέος κάθε μορφής του ελληνικού κράτους ήταν πάνω από το 800% του ΑΕΠ.

Αυτό αποκάλυψε ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, σημειώνοντας μάλιστα ότι «τον παρακαλέσαμε να μην το δημοσιεύσει γιατί θα γίνονταν χαμός». Ωστόσο, δεν διευκρίνισε «ποιοί» παρακάλεσαν τον Τράα.

Ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Ελλάδας έκανε την αποκάλυψη- βόμβα από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ),

Οπως είπε «τον παρακαλέσαμε να μην το δημοσιεύσει γιατί θα γινόταν χαμός» και πρόσθεσε ότι «αυτή πάντως ήταν η πραγματικότητα και κάνανε ότι δεν την έβλεπαν».

΄Ολο…βόμβες βλέπουν να σκάζουν (ή νομίζουν)  οι φυλλάδες της εμπορικής δημοσιογραφίας που ξαφνικά ,κάθε τόσο, δείχνουν να “ανακαλύπτουν την Αμερική”. Μόνο που η συγκεκριμένη είδηση βόμβα για την επερχόμενη χρεοκοπία της χώρας ήδη από το 2008, είναι τόσο μπαγιάτικη, όσο και η ενημέρωση που προσσφέρουν αυτοί οι…Ηρακλείς της δημοσιογραφίας.

΄Οσα είπε χτες ο Γιώργιος Προβόπουλος τα λέγαμε  εδώ από το 2008.  Αλλά αν , όπως παραδέχτηκε  ο πρώην διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας,  ο Μπομπ Τράα, πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, εσιώπησε και δεν εδημοσίευσε τότε την έκθεση-προειδοποίηση  ότι το χρέος κάθε μορφής του ελληνικού κράτους ήταν πάνω από το 800% του ΑΕΠ, τότε πώς εμείς  την ίδια εποχή γνωρίζαμε για τη χρεοκοπία και χτυπούσαμε καμπάνες με καταιγισμό άρθρων μας εδώ;

Για να δούμε απόσπασμα από το επίμαχο  άρθρο με τίτλο

“ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ,ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ”
 που  δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτώβρη 2008

 

“ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ.
Η Ελλάδα, είναι μια από τις πλέον χρεωμένες χώρες στον κόσμο και με το υψηλότερο κόστος δανεισμού. Παρ΄όλα αυτά, συνεχίζει να δανείζεται ασύστολα, αφού  τα χρέη του παρελθόντος, τα έξοδα εξοπλισμών, τις αστρονομικές επιδοτήσεις των κομμάτων, τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, τις συντάξεις κ.λπ τα εξοφλεί κατά κανόνα με δανεικά. Κανείς δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει επακριβώς ούτε τα ποσά, που αναλογούν σε κάθε σημερινό ΄Ελληνα να καταβάλει γι αυτά τα χρέη, ούτε και πόσες γενιές μελλοντικά έχουν επιβαρυνθεί με  τα συγκεκριμένα χρέη και τα ελλείμματα της οικονομίας.
Για την κατάσταση αυτή είναι  υπεύθυνα, φυσικά,  και τα δύο μεγάλα κόμματα, που άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια. Συνένοχα, όμως, είναι και τα μικρότερα, που για τους δικούς τους λόγους το καθένα, ή απεσιώπησαν την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης της χώρας ή αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη, στρέφοντάς την από  το μείζον αυτό θέμα-σκάνδαλο σε άλλα ήσσονος σημασίας.
ο γεγονός ότι ήδη η χώρα έχει πτωχεύσει, πως δεν υπάρχουν πια χρήματα ούτε καν τα εφ άπαξ να πληρωθούν, πως η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο οικονομικά, όπως τα ξένα ΜΜΕ καθημερινά σχεδόν επισημαίνουν, ότι πολύ γρήγορα δεν αποκλείεται ακόμα και τις συντάξεις-μισθούς να κατάσχουν οι Τράπεζες για χρέη ή  να ορίσουν όριο στην ανάληψη ποσών από τις καταθέσεις, γι αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, κανείς δε μιλά. Αλλά, αν μιλήσουν, ο κόσμος θα σπεύσει να σηκώσει τις καταθέσεις του με αποτέλεσμα οι Τράπεζες να βάλουν λουκέτο και το σύστημα να τιναχτεί στον αέρα από τη μια στιγμή στην άλλη. Και τότε, από πού θα πάρουν τα κόμματα τις  επιδοτήσεις τους-μαμούθ  και οι βουλευτές τις παχυλότατες αμοιβές τους;Πώς θα συνεχίσει το σύστημα να δουλεύει και να διαιωνίζει την απάτη και τον αποπροσανατολισμό των υπηκόων του? Ακούει κανείς;

 Επομένως, κύριε Προβατόπουλε, “οι φύλακες είχαν γνώση”.  Και  η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή ήξερε και σεις γνωρίζατε, όπως παραδεχτήκατε, πως πλησίαζε οσονούπω  το κακό και  η βιομηχανία παραπληροφόρησης επίσης. Αλλά, τί κάνατε για να το σταματήσετε; Γιατί προτιμήσατε τη σιωπή και την απόκρυψη -συγκάλυψη του εγκλήματος ;

Εμείς από εδώ την ίδια εποχή, στέλναμε στα γραφεία των πολιτικών και των δημοσιογράφων  σωρό τα …ραπόρτα και τους καλούσαμε να κάνουν “σημαία” το συγκεκριμένο θέμα της επερχόμενης χρεοκοπίας. Οι βασικοί  υπουργοί της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, αλλά  και ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός είχαν ενημερωθεί καταλεπτώς  κι από τον  εκπρόσωπο του ΔΝΤ, αλλά και από εμάς εδώ.

Και τί έρχεται τώρα και μας λέει ο κύριος πρώην διοικητής; Παραδέχεται αυτό ακριβώς που καταγγέλουμε τόσα χρόνια. Κυβέρνηση, ανώτατοι αξιωματούχοι και η εμπορική βιομηχανία απέκρυψαν ΜΕ ΔΟΛΟ  το κακό που ζύγωνε και προτίμησαν τη σιωπή και τη φυγή.

Αυτό το έγκλημα παραδέχτηκε (ή του ξέφυγε)  χτες  ο π. διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας και στο οποίο εμπλέκονται όλοι εκείνοι  που συνεχώς  καταγγέλουμε εδώ και χρόνια ότι  διέπραξαν  “έγκλημα εσχάτης προδοσίας”. Κανείς όμως δεν πήγε ούτε ώρα φυλακή. Αντί γι΄αυτό, δίνουν σήμερα διαλέξεις, ο Κώστα Καραμανλής και οι περισσότεροι από τους υπουργούς του τότε συνεχίζουν να παριστάνουν τους…πατέρες του ΄Εθνους και ο “Χατζηνικολάου” ή “νίπτει τας χείρας” του ή κάνει   το ζόρικο και τον θυμωμένο που άφησαν (οι άλλοι,όχι αυτός) την κατάσταση να φτάσει εδώ που έφτασε.

Είπαμε. Αν δεν μπουν φυλακή, τουλάχιστον συμβολικά, ο Κώστας Καραμανλής και οι “παρακοιμώμενοι” υπουργοί του, 2-3  εκπρόσωποι από τα λεγόμενα ΜΜΕ που σκόπιμα αποπροσανατόλιζαν τον ελληνικό λαό, ο τόπος δε θα ησυχάσει. Η ατιμωρησία κόστισε πολλά σ΄αυτή τη χώρα. Και τώρα.

Μόνο που αυτή τη φορά έχουμε τη βέβαιη ελπίδα πως θα υπάρξει τιμωρία. Και το σημαντικότερο στους πραγματικά ενόχους, όχι σε αχυράνθρωπους .

 

Δεν προχώρησαν, λοιπόν, στα αυτονόητα οι παλιάνθρωποι το 2008.  Στα απλά. Και δεν το έκαναν, για να αποφύγουν το κομματικό κόστος.΄Ηθελαν με κάθε τρόπο να κερδίσει τις εκλογές ο Καραμανλής. “Κι ας πάει και το παλιάμπελο”.

Ενώ το πολιτικά έντιμο και εθνικά αναγκαίο ήταν την ίδια στιγμή ο τότε πρωθυπουργός να καλέσει τους αρχηγούς  όλων των πολτικών κομμάτων και να συμφωνήσουν επειγόντως  στη σύσταση εξωκοινοβουλευτικής κυβέρνησης για τη σωτηρία της χώρας. Δεν το έκαναν.Προτίμησαν να ρίξουν το καράβι στην ξέρα.

Γράφαμε για το συγκεκριμένο ζήτημα:

 

ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.
PDF  |
           12.02.09
ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΞΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ-ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  Είναι τοις πάσι  γνωστό ότι οι Έλληνες πολιτικοί όλου του κομματικού φάσματος -και όχι μόνο οι σημερινοί-είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει αυτή την ώρα τη χώρα. Ο συνεχής και αλόγιστος δανεισμός, η παντελής έλλειψη ορθολογιστικών, οικονομικών προγραμμάτων,  η απογύμνωσή της από τον παραδοσιακό,παραγωγικό της πλούτο,η ανυπαρξία αναπτυξιακών υποδομών, ο πελατειακός χαρακτήρας της πολιτκής στην Ελλάδα, είναι μερικές από τις αιτίες, που την οδηγησαν  σε αυτή τη δεινή κατάσταση.
 Και δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα δύο μεγάλα κόμματα που άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια.Το ίδιο υπεύθυνα ειναι και τα μικρά κόμματα,που για καθαρά μικροκομματικούς λόγους, όχι μόνο δε στάθηκαν επικριτικά επί της ουσίας του αλόγιστου δανεισμού, αλλά ούτε τόλμησαν ποτέ να προτείνουν μέτρα για την εγκατάλειψη αυτής της τακτικής  ,που φυσικά,  βραχυπρόθεσμα, θα ήταν σε βάρος των εργαζομένων. Αυτή η “ομερτά” των ελληνικων κομμάτων,οδήγησε τη χώρα σε μια μη αναστρέψιμη οικονομική καταβαράθρωση  ,που με την πάροδο του χρόνου θα επιδεινώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες
  Είναι φανερό ότι οι ΄Ελληνες πολιτικοί  στη συνείδηση των περισσοτέρων πολιτών, έχουν χάσει την “έξωθεν καλή μαρτυρία” και είναι υπόδικοι για το μεγάλο έγκλημα της καταστροφής της χώρας. Αυτή την ώρα, τη μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν οι πολιτικοι,είναι ΟΛΟΙ ,ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,να πάνε σπίτια τους. Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπό τις παρούσες τραγικές συνθήκες που έχει περιέλθει η χώρα,οφείλει να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες και βάση του Συντάγματος να αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε πρόσωπα εξωκοινοβουλευτικά ,που διαθέτουν αποδεδειγμένα ήθος και ικανότητα να συγκρτατήσουν τη χώρα από το φρενήρη ρυθμό της καθοδικής πορείας που βρίσκετα αυτή τη στιγμή.
 Αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν επωμιστεί τις ευθύνες του, θα είναι και ο ίδιος ΥΠΟΛΟΓΟΣ και απέναντι στην ιστορία και απέναντι στις γενιές των πολιτών που έρχονται.
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ”

2. Αποχωρούν από το hotspot Χίου οι Γιατροί του Κόσμου -Οι μετανάστες τους έσπασαν το ιατρείο, ζημιές 30.000 ευρώ.
Αποχωρούν από το hotspot Χίου οι Γιατροί του Κόσμου -Οι μετανάστες τους έσπασαν το ιατρείο, ζημιές 30.000 ευρώ

 

Αποχωρούν οι Γιατροί του Κόσμου από το hotspot της Χίου μετά τα χθεσινοβραδινά, απίστευτης έκτασης επεισόδια, που είχαν ως συνέπεια να τραυματιστούν πέντε πρόσφυγες, δύο εκ των οποίων μαχαιρώθηκαν και τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια τους και στο κεφάλι τους.

Η σύρραξη Αφγανών-Σύρων εντός του hotspot πήρε διαστάσεις, μετατράπηκε σε εκτεταμένα επεισόδια και είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό των μεταναστών αλλά και τη διάλυση των υποδομών του κέντρου.

Μάλιστα, οι Γιατροί του Κόσμου καταγγέλλουν ότι χθες οι μετανάστες έσπασαν το ιατρείο που είχαν εντός του hotspot και ποδοπάτησαν τα μηχανήματα, με τις ζημιές να υπολογίζονται στα 30.000 ευρώ.

Νύχτα τρόμου στο hotspot Χίου 

Για μία ακόμη φορά Αφγανοί και Σύροι συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το hotspot τα ξημερώματα της Παρασκευής να θυμίζει πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr, μεμονωμένες ομάδες για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και πόδια. Από την καταστροφική τους μανία δεν ξέφυγαν ούτε οι υποδομές του hotspot, αφού έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο ιατρείο του hotspot και στους χώρους καταγραφής.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια διακοπής των επεισοδίων και προκειμένου να αποφευχθούν επιπλέον τραυματισμοί, η αστυνομία επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου έχει ζητήσει ήδη από την Αθήνα συνδρομή με διμοιρία ΜΑΤ, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Έτσι, εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη της διμοιρίας στο νησί.

Σημειώνεται ότι στο hotspot της Χίου, με υποδομές για 1.200 άτομα, βρίσκονται υπό περιορισμό περισσότεροι από 1.500 μετανάστες και πρόσφυγες. Περισσότεροι από 200, που έφτασαν στο νησί χθες και μέχρι σήμερα το πρωί, αφού καταγραφούν, θα μεταφερθούν για να περιμένουν την εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας στον ανοικτό δημοτικό καταυλισμό στη Σούδα, μέσα στην πόλη της Χίου.

Παράσταση διαμαρτυρίας

Με βάση την κατάσταση που επικρατεί στο Χαλκειός τα τελευταία 24ωρα, κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν στις 10:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

΄Ετοιμοι,διαβάζουμε, κάποιοι οι κάτοικοι της Χίου να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία εναντίον των μεταναστών.  Μάλιστα.

 “Βούτυρο στο ψωμί” τους  τα επεισόδια που προφανώς προκάλεσαν κάποια αλητήριοι, διακατεχόμενοι απο εθνικιστικά, αφγανικά ή σύρια σύνδρομα.Αλλά αυτός δεν είναι λόγος να  τα βάζουν  εκεί στη Χίο  με τους  ταλαίπωρους πρόσφυγες στο σύνολό τους.

Ουδείς είπε πως όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι αγγελούδια. Ανάμεσά τους σίγουρα υπάρχουν και εγκληματικές φυσιογνωμίες. Οφείλουμε, όμως,  να προασπίσουμε τα δικαιώματα των πραγματικών προσφύγων, που έχουν την ανάγκη μας και δεν είναι παραβατικοί.

Τα άλλα φυντάνια ας τα πάνε μέσα. Δεν υπάρχει δηλαδή εισαγγελέας στη Χίο ; Δύσκολο ήταν να βρουν τους ενόχους Αφγανούς και Σύριους που τα έκαναν λίμπα και να τους μπουζουριάσουν επί τόπου;

Εκτός, αν αυτό ακριβώς  επιδιώκουν. Να επιτρέπουν σε  μια ελάχιστη μειοψηφία, ένα αληταριό , να δημιουργεί σαματά και φασαρίες, για να βρίσκουν άλλοθι οι Ελληνάρες να διαμαρτύρονται συλλήβδην εναντίον των προσφύγων.

Είναι  ανήθικο. Τουλάχιστον για τα παιδιά. Βλέπουμε υπό ποιες άθλιες συνθήκες ζουν  στα νέα  στρατόπεδα συγκέντρωσης  που δημιουργεί η Ευρώπη στην Ελλάδα. Ποιος θα επέτρεπε το δικό του παιδί να υποστεί όλη αυτή την αθλιότητα, τις άγριες  καταστάσεις που βιώνουν μωρά στην αγκαλιά και παιδιά ,που το μόνο τους αμάρτημα ήταν πως γεννήθηκαν σε λάθος μέρος και εποχή;

 

3. Το ξέσπασμα του Ψωμιάδη για τους πρόσφυγες και το μπράβο στον Σφακιανάκη!
Το ξέσπασμα του Ψωμιάδη για τους πρόσφυγες και το μπράβο στον Σφακιανάκη!

Για το μεγάλο ζήτημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας με τους πρόσφυγες μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Με το καλημέρα» και δε δίστασε να χαρακτηρίσει τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες» αλλά και να στείλει το μπράβο του στον Νότη Σφακιανάκη.«Στη χώρα μας θα έμπαινε αυτός που είχε το δικαίωμα να μπει. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, διότι πρόσφυγας είναι όταν φεύγεις από τη χώρα σου και μπαίνεις ξαφνικά σε μια άλλη χώρα. Αυτοί είναι λαθρομετανάστες. Να σας πω κάτι; Ο Νότης Σφακιανάκης αυτά που είπε δεν είχαν βάση; Παρεξηγήθηκε; Δηλαδή αυτός δεν είναι Έλληνας πολίτης; Δεν δικαιούται να μιλήσει και αυτός; Και δικαιούνται να μιλήσουν κάποιοι χαζοχαρούμενοι, κάποιοι αριστεριστές, κάποιοι εθνοσωτήρες; Κάποιοι οι οποίοι την επόμενη μέρα της συνέντευξης στον Αρναούτογλου πήγαν και τον “σταύρωσαν”; Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτή τη χώρα. Εγώ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νότης Σφακιανάκης, κάποιοι άλλοι πατριώτες δεν έχουμε το δικαίωμα; Να αφήσουμε αυτούς που θέλουν να μας οδηγήσουν στο χάος; Όχι. Θα αντισταθούμε. Μπράβο στον Νότη Σφακιανάκη. Μπράβο και σε πολλούς ακόμα. Μπορεί να διαφωνώ σε κάποιες ακραίες θέσεις του, αλλά στο βασικό κορμό είχε δίκιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

΄Οχι, “δεν δικαιούνται δια να ομιλούν”  για ένα και μοναδικό λόγο. Γιατί είναι τέρατα. Και ο μεν και ο δε. Τέρατα της φύσης! Και όποιος διαπράττει ΄Υβριν, όπως οι εν λόγω “Φίλιππος και Ναθαναήλ”,  το καλύτερο που μπορούν να προσφέρουν ,είναι να μην ακούγονται τα απαίσια παραληρήματά τους.

Ακόμα καλύτερα φυσικά, αν εξαφανιστούν από τη χώρα. Η Ελλάδα δεν ανήκει σε τέτοιους υπανθρώπους, δεν κληρονομείται αυτή γη σε Ναζί. Η χώρα τους είναι το πουθανά. Κι εδώ ο τόπος των παιδιών που τα περιφέρουν οι γονείς τους από στρατόπεδο σε  χοτ ποστ.

Να τελειώνουμε με τους Ναζί και τους ακροδεξιούς. Είναι το όνειδος της Ιστορίας και του πολιτισμού μας. Κανένα “βήμα” προπαγάνδας και ύβρεων σε τέρατα.