15 ΝΕΚΡΟΙ (!) ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

  1. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΥΣΙΑΣΕ ΦΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    “Ολα όσα έγιναν στην έκθεση φωτογραφίας του Νικόλαου  -Ο τέως, η Αννα Μαρία, η μικρή του αδελφή Θεοδώρα και η εντυπωσιακή Τατιάνα Μπλάτνικ”

Για  το Νικόλα γράφουμε από παλιά. Είναι το μόνο πρόσωπο από την ελληνική τ. βασιλική οικογένεια,που παραμένει υποψήφιος  για ενεργό πολιτική δράση αργότερα. Είναι στενός φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη,όπως και ο πατέρας του με τον τ.βασιλιά Κωνσταντίνο (μαζί ετοίμαζαν τη δικτατορία των στρατηγών,αλλά πρόφτασαν οι συνταγματάρχες και τους έδεσαν).

Οι εφοπλιστές που  χρηματοδότησαν το κόμμα της Ν.Δ να γίνει κυβέρνηση και εξαγόρασαν  τον ελληνικό  Τύπο σχεδόν στην ολότητά του,έχουν θέσει όρο στο γιο του Αποστάτη  να αξιοποιήσει πολιτικά το Νικόλα. Ακόμα δεν ήρθε η ώρα. Προετοιμάζεται. Η παραπάνω εκδήλωση είναι ένα ακόμα βήμα από τη μεγάλη στιγμή που περιμένει με αγωνία  ο γιος του τ.βασιλιά για πολιτική δραστηριότητα.

 

2. Σκάνδαλο Novartis: Τα έγγραφα «φωτιά» του FBI που κατέθεσε ο Τσίπρας στη Βουλή

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών με αριθμό πρωτοκόλλου 181678043/13.12.2017 σημειώνεται αυτολεξεί:

«Οι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ο Υπουργός Υγείας πληρώνονταν για την εγγραφή (εισαγωγή) νέων προϊόντων στην αγορά και την προστασία έναντι ελάττωσης τιμών. Το 2011-2012 η φαρμακευτική βιομηχανία είχε μεγάλες μειώσεις τιμών. Η Novartis δεν είχε τέτοια μείωση στα φάρμακα ογκολογίας και πολύ μικρές μειώσεις σε άλλα φάρμακα. Το πρώτο τρίμηνο του 2012 , ο Φρουζής είχε μια συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας στο γραφείο του… Η θέση της εταιρεία ήταν ότι μια επένδυση της τάξης των 150.000 ευρώ σε έναν κυβερνητικό αξιωματούχο , είχε τη δυνατότητα να σ’ωσει πολλά εκατομμύρια ευρώ (που θα χανόντουσαν ) για την Novartis. O Φρουζής έλαβε 120.000 ευρώ και 30.000 ευρώ πήγαν στην ψευδή καμπάνια…».

Στο δεύτερο έγγραφο του FBI προς την εισαγγελία Διαφθοράς, με αριθμό φακέλου ΝΚ-2057320 s.142 και ημερομηνία 23/1/2018, σημειώνεται: «Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτού του εγγράφου για την εφαρμογή του νόμου και αποδεικτικούς λόγους που αφορούν μόνο τα ακόλουθα φυσικά πρόσωπα:

1. Αν. Λοβέρδος,

2. Μ. Σαλμάς,

3. ΑΔ. Γεωργιάδης,

4. Αν. Λυκουρέντζος,

5. Αντ. Σαμαράς,

6. Γ. Στουρνάρας,

7. Δ. Αβραμόπουλος».

****

Ξέραμε από παλιά γι΄αυτά τα έγγραφα (και άλλα ακόμα  με οπτικοακουστικό υλικό που  το  FBI για τους δικούς του λόγους  (“παράνομη” παρακολούθηση;) δε θέλει να δημοσιοποιηθούν. Αυτά τα έγγραφα που έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας και τα αποσιώπησε ο   εξαγορασμένος από τις διάφορες βιομηχανίες ελληνικός “Τύπος”, έδιναν οι Αμερικανοί στον αχυράνθρωπο της Ν.Δ, π.εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή και ο πανάθλιος τα αρνήθηκε!

Γι΄αυτό ακριβώς είμαστε από τη αρχή αυστηροί εδώ στις κρίσεις μας και απολύτως βέβαιοι πως διαπράχτηκαν τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται  οι πολιτικοί της λίστας (κι αυτοί που λείπουν παραπάνω). Ποτέ δε θα τολμούσαμε να προχωρήσουμε σε καταγγελίες μόνο με ενδείξεις. Είναι ιστορικό μας καθήκον να σεβόμαστε πρωτίστως το τεκμήριο της αθωότητας.

Εδώ όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. “Ηλίου φαεινότερο” πως οι  ανέντιμοι   αυτοί πολιτικοί δωροδοκήθηκαν και κάποιοι μάλιστα  “χοντρά” από την αισχρή φαρμακοβιομηχανία. Και είναι το έγκλημά τους πιο αισχρό,γιατί  η ανεκδιήγητη ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να εξοντώσει στην κυριολεξία ένα κλεφτρόνι,κι αυτό το  κομματικό αληταριό, παραμένει ακόμα στο δικαστικό απυρόβλητο.

Και όχι μόνο. Οι “Αγγελήδες και οι Ράικου” τσιράκια  της Δεξιάς, κατασυκοφαντούν  εισαγγελείς και δικαστές και ελεεινολογούν εναντίον τους, επειδή   απλώς οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά  γα την οποία πληρώνονται. Και αν δεν την κάνουν σωστά,  θα λογοδοτήσουν πρωτίστως στην Ιστορία.

Δε έχουμε σκάνδαλο, μας λένε οι επίορκοι δικαστικοί . Είναι σκευωρία.  Κανονικά ,εξαρτημένα “παπαγαλάκια” επαναλαμβάνουν εμετικά να ισχυρίζονται ότι τους υπααγορεύουν . Δεν μας είπαν,όμως, μήπως και το FBI συνωμότησε γα να στείλουν φυλακή τους μεγάλους αντιπάλους του Τσίπαρα… Σαμαρά, Πικραμμένο, Λοβέρδο και λοιπούς …αξιότιμους κομματικούς; Τόσο άθλιοι!

Το είπαμε και άλλη φορά.  Η χειρότερη τιμωρία δε θα είναι εκείνη που θα υποστούν (όσοι κι αν την υποστούν) οι κατηγορούμενοι. Ο μεγαλύτερος εξευτελισμός  θα είναι, όταν  θα κληθούν από τα παιδιά τους να απολογηθούν σε εκείνα. Εξέθεσαν και καταδίκασαν τη γενιά τους στο όνειδος και το “υψωμένο δάκτυλο”των εντίμων. Και χειρότερη τιμωρία για τον πατέρα  απ΄αυτή δεν υπάρχει. Αν κάποιοι από δαύτους (ελπίζουμε όλοι) εισπράξουν,  έστω και μια φορά,  τη οργή  των δικών τους  “γατί τα τσέπωσες,  ρε παλιάνθρωπε  πατέρα;”,καλύτερα να φυτέψουν μια σφαίρα στον κρόταφο,παρά να έχουν μάτια να ξαναντικρίσουν τους ανθρώπους τους.

 

3. α.ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του Παναγ. Μαυρίκου

 

Τάκης Μαυρίκος: Πώς και γιατί βρέθηκαν νεκροί η μάνα και ο αδερφός του – Το χρονικό του δράματος

Πέντε οι νεκροί που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με το σκάνδαλο της Novartis

Όπως και με την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1, έτσι και με την υπόθεση Novartis, αυξάνονται οι άνθρωποι που καταλήγουν νεκροί και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση άμεσα ή έμμεσα …

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος και η φλεγόμενη μαύρη Porsche Cayenne στην οποία απανθρακώθηκε τον Ιούνιο του 2016  Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου από την πτώση ΙΧ στη θάλασσα Ο δημοσιογράφος είχε σκοτωθεί στην Αττική Οδό το 2016 όταν το αυτοκίνητό του είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Το μεσημέρι της Τετάρτης, το ΙΧ που οδηγούσε η μητέρα του, κατέληξε στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Εκτός από τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο ο οποίος σύμφωνα με τις εκθέσεις του FBI και τις καταθέσεις των μαρτύρων ξέπλενε χρήμα της Novartis και σκοτώθηκε από «περίεργη» ανάφλεξη του αυτοκινήτου του και τον θάνατο από καρδιακή προσβολή του Μιχάλη Πιτσιλίδη συμβούλου του Άδωνη Γεωργιάδη και επίσης μέλους του συστήματος ξεπλύματος, ένας νέος άνθρωπος, o 28χρονος Γιώργος Χατζηδάκης, σκοτώθηκε το 2010 όταν η μηχανή που οδηγούσε ανεφλέγη.

Το συγκεκριμένο άτομο υπήρξε -εν αγνοία του- μεταφορέας και οδηγός προσώπων που αποτελούσαν τα κοινά σημεία της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο, σύμφωνα με τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση, δάνεισε την τεχνογνωσία και τα κυκλώματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία

Πρόκειται για πανομοιότυπο δυστύχημα με αυτό του Παναγιώτη Μαυρίκου δηλαδή ακαριαία ανάφλεξη με την οποία η φωτιά διαδόθηκε πολύ γρήγορα. Και στις δύο περιπτώσεις τα οχήματα που αναφλέγονται είναι ασφαλή και ακριβά, ένα τζιπ Porsche και μια μοτοσικλέτα BMW μεγάλου κυβισμού.

β. «NOOR 1»: Η βόμβα στον εφέτη και οι οκτώ θάνατοι – μυστήριο

Ανεξιχνίαστη παραμένει μέχρι σήμερα η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του εφέτη Παναγιώτη Χουζούρη με δέμα-βόμβα, λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της πολύκροτης δίκης για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν καταλήξει στο ποιος έστειλε στις 28 Ιουλίου το δέμα-προειδοποίηση στον εφέτη, ο οποίος λίγα 24ωρα αργότερα, στις 2 Αυγούστου, μαζί με τους δύο συναδέλφους του, θα επέβαλλαν τις ποινές, θα έκριναν τα ελαφρυντικά και το κατά πόσο θα δινόταν η δυνατότητα αναστολής στην εκτέλεση των ποινών στους κατηγορουμένους για τη μεταφορά των δύο τόνων του «λευκού θανάτου».

Η υπόθεση «Noor 1» βρίθει συμπτώσεων…

  • Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά,η οποία θα δίκαζε την υπόθεση του «Noor 1», τελευταία στιγμή δήλωσε κώλυμα λόγω… μυϊκών πόνων και αντικαταστάθηκε.
  • Λίγες εβδομάδες πριν αρχίσει η δίκη, λιμενικοί που εξάρθρωσαν το κύκλωμα παραλίγο να «επιβραβευτούν» με δυσμενή μετάθεση.
  • Οκτώ άνθρωποι που σχετίζονταν με το «Noor1» πέθαναν αιφνιδίως στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ αυτών, μάρτυρας που υποτίθεται ότι ήταν υπό κράτηση βρέθηκε πυροβολημένος στην Κωνσταντινούπολη, ενώ νεκρή βρέθηκε γυναίκα που επισκεπτόταν τακτικά δύο μέλη του πληρώματος του «Noor 1» που κρατούνταν σε φυλακές της Τουρκίας.

γ. Ποιοι σκότωσαν τον Κώστα Τσαλικίδη;

Γιατί θέλησαν να κλείσουν το στόμα του σχεδιαστή δικτύου και διευθυντή τεχνολογίας της Vodafone που βρέθηκε απαγχονισμένος τον Μάρτιο του 2005 μέσα στο σπίτι του;
Στις 8 Μαρτίου του 2005 γίνεται μια θυελλώδης σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι, μια ημέρα μετά την ανακάλυψη του κακόβουλου λογισμικού του σκανδάλου των υποκλοπών.
ο τι ειπώθηκε σε αυτό το έκτακτο meeting είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, πιθανότατα επειδή αυτά που ελέχθησαν δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν ποτέ.

Ο σχεδιαστής δικτύου και διευθυντής τεχνολογίας της εταιρίας Κώστας Τσαλικίδης θα αποχωρήσει από την συνάντηση, πιθανότατα έξαλλος με αυτά που είχε ακούσει.
Την ίδια εκείνη ημέρα το κακόβουλο λογισμικό αφαιρείται με εντολή του τότε διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Γιώργου Κορωνιά και η ΕΥΠ χάνει μια μοναδική ευκαιρία.

Σύμφωνα με τα όσα είχε εκμυστηρευτεί από τον Φεβρουάριο στην σύντροφό του Σάρα Γαλανοπούλου o Τσαλικίδης έπρεπε να φύγει από την εταιρία.
Όπως της είχε πει συγκεκριμένα στελέχη της, γνώριζαν από τον Ιανουάριο του 2005 το πρόβλημα με τις υποκλοπές χωρίς προφανώς να κάνουν τίποτε γι’ αυτό

 

γ. ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΗΝΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΡΧΗ

του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα

Η τύχη του Γιώργου Τριάρχη αποτελεί περίπτωση τραγική….Είναι  τραγική, διότι δεν απέφυγε τον θάνατο… Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2006, ο σύγχρονος αυτός Ελληνοδιδάσκαλος, βρέθηκε δολοφονημένος σε μια στοά στο κέντρο της Τασκένδης.Ο Γιώργος Τριάρχης υπήρξε εξαιρετικός δάσκαλος, υπεύθυνος και σοβαρός φιλόλογος, ακέραιος, ηθικός, ανιδιοτελής .

Στην εξαετή του παρουσία στην Τασκένδη κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ορθή και εποικοδομητική διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας σε περισσότερα από 700 άτομα (όχι μόνον Ελληνικής καταγωγής) και να προβάλλει κατά μοναδικό τρόπο τον Ελληνικό πολιτισμό στην ομογένεια, τα δύσκολα προβλήματα της οποίας διαρκώς προέβαλλε υπηρεσιακά ή διά του Τύπου. Η μεγάλη αυτή δραστηριότητά του τον έφερε απέναντι στην μαφία της Τασκένδης που εκμεταλλεύεται τον Ελληνικό Πολιτισμό.Ενδεικτικό είναι το απόσπασμα επιστολής του που γράφτηκε πριν από 3 χρόνια. «Αν πάθω οτιδήποτε στην Tασκένδη, καταγγέλλω ως ηθικό αυτουργό τον … Aπείλησε ευθέως τη ζωή μου, λέγοντας ότι σε 10 μέρες θα καθαρίσει όπως ξέρει αυτός την υπόθεση μαζί μου. Aπείλησε ότι θα με βρουν σε κανένα χαντάκι, ή πεσμένο από κανέναν όροφο, γιατί εδώ είναι Oυζμπεκιστάν!» Συγκεκριμένα, την δραματική αλλά και προφητική αυτή επιστολή την έγραψε στις 27/9/2003. Το γράμμα αυτό, είχε φυλαχθεί στο σπίτι μιας φίλης του στην Eλλάδα και της είχε δώσει οδηγίες να το στείλει στο «΄Eθνος της Kυριακής» σε περίπτωση που του συνέβαινε κάτι κακό.«Τους είμαι εμπόδιο»«Yπάρχουν μικρά και μεγάλα συμφέροντα και γι’ αυτούς είμαι εμπόδιο που πρέπει να βγει από τη μέση. Eίναι η μαφία της Tασκένδης, η οποία με κάθε τρόπο κλέβει Eλληνες και ξένους, εκμεταλλεύεται με δίδακτρα τους μαθητές κ.λπ. Δεν μου συγχωρούν ότι ενδιαφέρομαι περισσότερο απ ό,τι πρέπει για την εκπαίδευση και κυρίως το γεγονός ότι ζήτησα χρήματα (πρόταση απλώς έκανα, που την κοινοποίησα στην Eλλάδα) για την εκπαίδευση και τους δασκάλους και χρήματα για ανάγκες του Tσιρτσίκ που κάνω μαθήματα. Tα χρήματα αυτά τα έδωσε η Eλλάδα, ο Aπόδημος Eλληνισμός (28.000 δολάρια) και φυσικά, θέλουν κι αυτά να τα ιδιοποιηθούν.

Tα όσα φοβερά κατήγγειλε με την παραπάνω επιστολή του ο Γιώργος Tριάρχης, δίνουν την εικόνα της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη μακρινή αυτή χώρα. Φρόντισε μάλιστα να κατονομάσει φίλους του που γνωρίζουν το θέμα και τις λεπτομέρειες λειτουργίας του κυκλώματος, έτσι ώστε αν πάθαινε κάτι, όπως και έγινε, να συνεχίσουν εκείνοι το έργο απόδοσης δικαιοσύνης.

*****

Σε μια στοιχειωδώς πολιτισμένη  χώρα θα είχε γίνει σάλος, πανικός. Παραιτήσεις κυβερνητικών, πιθανότατα και ολόκληρης κυβέρνησης, επικεφαλής αστυνομίας, δικαιοσύνης, άλλοι υψηλόβαθμοι. Πορείες και διαμαρτυρίες πολιτών.  Για λόγους ευθιξίας και μόνο. Στη δική μας  Μπανανία  έχουμε 15 δολοφονημένους για να σκεπαστούν πομπές -εγκλήματα πολιτικών. Κι απ΄αυτή το συγκλονιστική διαπίστωση αφήνει να διαρρεύσουν  μόνο όσα και ό,τι θέλουν  η αργυρώνητη βιομηχανία παραπληροφόρησης .

΄Εχουμε και λέμε:

-Υπόθεση μεταφοράς  2 τόνων ηρωίνης με κατηγορούμενο τον μεγαλοχορηγό της Ν.Δ Βαγγέλη Μαρινάκη. Προσωπικός φίλος του Κυριάκου και της Ντόρας Μητσοτάκη. Ο σύζυγος της τελευταίας ,μάλιστα ,είναι στενός συνεργάτης και φίλος του Β. Μαρινάκη. Νεκροί οκτώ(8) μάρτυρες κατηγορίας που “έθαβαν” ή θα μπορούσαν να “θάψουν” τον εφοπλιστή. Στόματα κλειστά πια, που δεν μπορούν να βλάψουν(έτσι νομίζει) τον κολλητό του πρωθυπουργού.

-Σκάνδαλο Novartis,Πέντε (5) οι νεκροί. Κι αυτοί ακριβώς που θα μπορούσαν να “κάψουν” πολιτικούς και στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας που τους δωροδόκησαν. Τους έκλεισαν το στόμα, λίγο πριν ο  πανάθλιος Λοβέρδος οδηγηθεί  στο σκαμνί.

-Δολοφονία Κώστα Τσαλικίδη.   ΄Ηξερε πολλά για τις υποκλοπές από την αμαρτωλή Vodafon. Φρόντισαν να τον βγάλουν από τη μέση, πριν αποκαλύψει τί έγινε  και βουίξει ο τόπος. Μπλεγμένος ο Κώστας Καραμανλής και οι υπουργοί του. Σκοτάδι απόλυτο μέχρι σήμερα και οι δράστες ατιμώρητοι.

-Δολοφονία καθηγητή Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη. Λίγο πριν καταθέσει στο δικαστήριο για το μέγα σκάνδαλο-της διασπάθισης πακτωλού δημοσίου χρήματος από υπουργούς της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή και  τη μαφία των Ομογενών  δολοφονήθηκε άγρια στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν.

 

15 ΝΕΚΡΟΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! ΄Ολες οι δολοφονίες έχουν σχέση με διαφθορά πολιτικών και προσώπων που έχουν άμεση σχέση με αυτούς. Αλλά, να επισημάνουμε και τούτο. Δεν έχουν ευθύνη μόνο τα εντεταλμένα όργανα, κυβερνήσεις, διωκτικές αρχές, δικαιοσύνη,γιατί δεν έκαναν τη δουλειά τους και αφήνουν ατιμώρητους τους ενόχους.  ΄Ενοχη είναι ολόκληρη η Ελλάδα. Οι οπαδοί που ψηφίζουν τα κόμματα, αλλά και οι απέχοντες, οι ακτιβιστές , οι προοδευτικοί. Τσιμουδιά,όλοι τούτοι.  Καθένας στις δικές του επιλογές.

Στην Αμερική θα είχαν βγει στους δρόμους. Με πικετοφορίες στα δικαστήρια ,τα σπίτια των ενόχων και των θυμάτων. Εδώ…άκρα του τάφου σιωπή!

Τραγική χώρα, άθλιος  λαός.