ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Αυστραλία: Χιλιάδες Αυστραλοί διαδήλωσαν υπέρ των προσφύγων
Αυστραλία: Χιλιάδες Αυστραλοί διαδήλωσαν υπέρ των προσφύγων

Χιλιάδες Αυστραλοί συμμετείχαν σήμερα σε διαδηλώσεις για να καλωσορίσουν τους πρόσφυγες και να υψώσουν το ανάστημά τους στις ακροδεξιές φωνές που αυξάνονται στη χώρα.

Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι, περιλαμβανομένων πολιτικών, συμμετείχαν στις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 25 πόλεις σε όλη την Αυστραλία, δήλωσε ο Μοχάμαντ αλ Χαφάτζι επικεφαλής της οργάνωσης Welcome to Australia.

«Εκδηλώσεις όπως αυτή είναι πολύ σημαντικές, κυρίως όταν (…) χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους για να καλωσορίσουν τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο», δήλωσε ο αλ Χαφάτζι.

Οι πρόσφυγες στην Αυστραλία «αισθάνονται περιθωριοποιημένοι, ότι είναι στο στόχαστρο των ακροδεξιών, ριζοσπαστικών κινημάτων. Απλώς δεν θέλόυν να συμμετέχουν γιατί φοβούνται για τη ζωή τους», εξήγησε.

Η Αυστραλία έχει ένα προβληματικό παρελθόν με την εθνοτική ποικιλομορφία.

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ίσχυε μια πολιτική βάσει της οποίας προτιμούνταν οι μετανάστες από την Ευρώπη έναντι των μη λευκών. Παράλληλα μέχρι εκείνη την εποχή οι Αβορίγινες δεν θεωρούνταν πολίτες της Αυστραλίας, βάσει νόμου, και δεν προσμετρούνταν στην απογραφή του πληθυσμού. Εξαιτίας της πολιτικής αυτής οι Αβορίγινες παραμένουν πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους Αυστραλούς σε θέματα υγείας, οικονομίας και εκπαίδευσης.

Τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί η ρητορική κατά των προσφύγων, κυρίως από ακροδεξιές οργανώσεις και ακροδεξιά κόμματα, τα οποία μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν περιθωριακά, όπως το κόμμα Ένα έθνος της Πολίν Χάνσον.

Ο φόβος για επιθέσεις από ισλαμιστές αντάρτες έχει επίσης ενισχύσει τη διείσδυση της ακροδεξιάς στην κοινή γνώμη, αν και στη χώρα δεν έχουν καταγραφεί τέτοιου είδους επιθέσεις.

Την ίδια ώρα οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικρίνουν έντονα τη μεταναστευτική πολιτική της Αυστραλίας, μετά τις καταγγελίες για κακοποιήσεις, ακόμη και για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών, στα κέντρα κράτησης προσφύγων.

Στην Ελλάδα που το πρόβλημα της φασιστικής συμπεριφοράς απέναντι στους πρόσφυγες  και ειδικά στα προσφυγάκια  από τους Ελληνάρες είναι τεράστιο, δεν είδαμε ανάλογη λαϊκή διαδήλωση.  Μόνο κάτι αιθεροβάμονες αναρχικοί βγαίνουν για συμπαράσταση. Και τους πετροβολάνε  κι αυτούς το Σύστημα, οι εθνικιστές, και οι “νοικοκυραίοι”. Γέμισε τελικά  από …νοικοκυραίους αυτός ο τόπος.

“Τί ψυχή θα παραδώσετε”, αλητήριοι Ελληνάδες, που σεμνύνεστε  κιόλας πως είσαστε χριστιανοί; Εμείς που δεν είμαστε, έχουμε αγάπη και “σπλάχνα οικτιρμών” για  εκείνους που εσείς πολεμάτε.

΄Αθλιοι σε όλας σας. Ακόμα και στις χριστιανικές ιδεοληψίες και τα παραληρήματά σας. Αισχροί και αλλόκοτοι.

__________________________________________________________________________

 

1. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΣΕΙΣ, ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΜΕΙΣ.
2. ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΔΙΚΑΙΑ Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΟΦΑΓΟΥΣ.
3. 60 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ 3.500 ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
4.  ΕΝΑΣ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
 5. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΕΛΝΟΥΝΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ!
6. “ΛΙΟΥΛΙΟΣ” ΚΑΙ “ΣΗΚΩ ΔΙΑΜΑΝΤΩ” ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΑΛΙΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!
1. Εισαγγελική έρευνα για τα capital controls – Αναζητούν & πολιτικές ευθύνες
Φωτογραφία: EUROKINISSI

 

Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο έχουν μπει εδώ και μήνες τα capital controls που επιβλήθηκαν το Ιούνιο του 2015, κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης της χώρας με τους εταίρους, με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή αναφορές πολιτών, οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ότι λόγω των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων περιήλθαν σε οικονομική δυσπραγία, αφού δεν μπορούσαν να έχουν ούτε τα αναγκαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί την έρευνα, μελετά ακόμη και το ενδεχόμενο διάπραξης σειράς κακουργηματικών πράξεων, όπως του αδικήματος της «εσχάτης προδοσίας».

Από το εισαγγελικό γραφείο έχουν ήδη περάσει δεκάδες μάρτυρες, πολίτες αλλά και οικονομολόγοι, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα αν οι περιορισμοί «επιβλήθηκαν εξ ανάγκης». Παράλληλα, ο εισαγγελέας συγκεντρώνει σχετικά έγραφα, από αρμόδιες αρχές, στην προσπάθεια του να ρίξει φως στην υπόθεση.

Εισαγγελικές αλλά και δικαστικές πήγες πάντως εκτιμούν ότι ο η έρευνα θα “σκοντάψει” σε ευθύνες μελών της κυβέρνησης, οπότε αμελλητί η δικογραφία πρέπει να κλείσει και να διαβιβαστεί στη βουλή, μόνη αρμόδια να κρίνει εάν θα διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση.

Η απάντηση της συντεχνίας των δικαστών στο ροζ σκάνδαλο που έβγαλε στη φόρα η κυβέρνηση. Απίστευτη η διαφθορά και το ήθος των δικαστών. “Μία σου και μία μου”! Αδίστακτοι.

Και  ύστερα, μιλάνε για κυβερνητικές  σκοπιμότητες και εκβιασμούς. Αν αυτή η κίνηση δεν είναι καραμπινάτος εκβιασμός των δικαστών  και συγκάλυψη των ανομιών του συναδέλφου τους (“μη μας ενοχλείτε, για να μη σας πειράζουμε”), τότε πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε την αχαρακτήριστη αυτή ενέργεια και την ώρα που την επέλεξαν οι εισαγγελείς να ερευνήσουν ΤΩΡΑ την ευθύνη της κυβέρνησης για τα κάπιταλ  κοντρόλ;

Μας λένε πως είχαν γίνει καταγγελίες και προσφυγές πολιτών από παλιά. Ακόμα χειρότερα για τους εισαγγελείς.  Γιατί, αφού είναι τόσο παλιές οι καταγγελίες,  διάλεξαν  να τις διερευνήσουν την χρονική αυτή συγκυρία της δημοσίευσης του ροζ σκανδάλου από το υπουργείο δικαιοσύνης; Τί ήθος δικαστών είναι αυτό; Πώς θα δικάσουν αύριο εκβιασμό κατηγορούμενου; “΄Αλλων ιατρός αυτός έλκεσι βρύων”;

Το δικαστικό σώμα στην Ελλάδα έχει χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία και το κύρος του. Η σήψη και η διαφθορά περισσεύουν. Κράτος εν κράτει έχουν καταντήσει.  ΄Η καλύτερα παρα-κράτος.

Από πότε τις κρίσιμες αποφάσεις για την οικονομία ή τα άλλλα πολιτικά ζητήματα δεν την παίρνει μια κυβέρνηση εκλεγμένη, αλλά μια συντεχνία διορισμένη; Είναι καλά οι δικαστές; Το δικαστικό κράτος είναι φασισμός και θα το πολεμήσουμε με όλα τα ιστορικά μας όπλα. Δε θα περάσει τέτοιο παρακράτος.

Αν θέλουν να διευρευνήσουν τις ευθύνες τις κυβέρνησης για τα κάπιταλ κοντρόλ ,οφείλουν πρώτα να βάλουν στο τραπέζι  τις ευθύνες της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή για τη χρεοκοπία της χώρας. Ο Κ.Καραμανλής  διπλασίασε το χρέος και εκτόξευσε το έλλειμα πάνω από 15%.

Και στο κάτω-κάτω τα κάπιταλ κοντρόλ δεν ήταν αυτόνομη, πρωτογενής πολιτική  απόφαση.   ΄Ηρθε ως συνέπεια της χρεοκοπίας της χώρας στην οποία την οδήγησε ο Κώστας Κραμανλής.

Η ατιμωρησία εκείνης  της κυβέρνησης του Κώστα  Καραμανλή είναι το μεγαλύτερο πολιτικό και δικαστικό σκάνδαλο του 21ου αιώνα για τη χώρα μας. Και δεν ξέρουμε μέχρι να κλείσει αυτός ο αιώνας , αν υπάρξει και μεγαλύτερο.

Ντροπή στους δικαστές της χώρας να προστατεύουν τον υπόδικο πρώην πρωθυπουργό.  Ντροπή τους να πέφτουν σε ένα τόσο χαμηλό επίπεδο, να πιάνου τον πάτο της ανηθικότητας, της διαπλοκής και της διαφθοράς. Να βλέπουν το “δέντρο” και όχι το “δάσος”.

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Πώς ανεβαίνουν να δικάσουν εγκλήματα, όσοι διαπράττουν ίδια και χειρότερα;

Τελείωσε αυτός ο τόπος προ πολλού. ΄Ενας από τους σημαντικότερους πυλώνες μιας πολιτείας, η δικαιοσύνη, κατέρρρευσε.  ΄Ηταν ραγισμένος εδώ και πολύ καιρό. Θέμα χρόνου ήταν να πέσει.Και έπεσε σήμερα με ορυμαγδό και πάταγο.

2.Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας: Υποχώρηση 9,2% στα τουριστικά έσοδα του Αυγούστου
Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας: Υποχώρηση 9,2% στα τουριστικά έσοδα του Αυγούστου

Κατά 9,2% υποχώρησαν τα τουριστικά έσοδα της χώρας, τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Παρ΄ολο τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση το 2010), τα τουριστικά έσοδο τον μήνα αιχμής του καλοκαιριού κινούνταν με θετικό πρόσημο σε ετήσια βάση, τα φετινά νούμερα κάνουν αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, στο 8μηνο η πτώση ξεπέρασε το 7%, με τις απώλειες για την εθνική οικονομία να ξεπερνούν τα 750 εκατομμύρια ευρω – παρά το γεγονός ότι οι αφίξεις ξένων τουριστών ήταν περισσότερες συγκριτικά με το περασμένο έτος.

Στις βασικές αιτίες αυτής της κάμψης συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, το προσφυγικό και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, οι μεγάλες εκπτώσεις στις οποίες προέβησαν οι ξενοδόχοι το δεύτερο εξάμηνο, αλλά και η μείωση των δαπανών από τους Βρετανούς μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.

΄Αλλοι απατεώνες τούτοι. Ρεκόρ επισκέψεων τουριστών είχαμε φέτος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και μας λένε για…οικονομικές απώλειες!  Πώς γίνεται αυτό;

Μήπως εννοούν πως  είχαν οι ξενοδόχοι και τα λοιπά αρπαχτικά του τουρισμού στα νησιά, ανεβάσει ψηλά τον κερδοσκοπικό τους πήχυ; Υψηλά και απλησίαστα, δηλαδή, κέρδη και επειδή δεν έβγαλαν όσα αστρονομικά ποσά υπολόγιζαν, μιλάνε για…χασούρα; Για…αμερικανάκια και κουτόφραγκους τους πέρασαν τους τουρίστες;

Με τέτοια αύξηση τουρισμού πώς συμβαίνει να υπάρχουν οικονομικές απώλειες; Μήπως ήθελαν αντί 5 ευρώ τη “χωριάτικη” να την πουλάνε 10 και για ένα δωμάτιο 2χ3 να το δέρνει κατακαλόκαιρα ο ήλιος και οι θόρυβοι , να ζητάνε 100 ευρώπουλα τη νυχτιά; Κι ακόμα, μήπως τα περισσότερα από τα εσπραχθέντα είναι “μαύρα” και αδήλωτα λεφτά, οπότε δε φαίνονται πουθενά, για να εκτιμηθούν τα πραγματικά κέρδη από τον τουρισμό;

Φυσικά, ουδείς σώφρων τους πιστεύει. Τεράστια ποσά καταχρώνται, όσοι εκμεταλλεύονται ξεδιάντροπα  τον ελληνικό τουρισμό.Τα κέρδη ήταν υπέρογκα ,όπως και η φετινή αύξηση των τουριστών μοναδική.

Κάποτε θα πρέπει να γίνει δίκαιη  κατανομή της τουριστικής πίττας. Δε θα την χλαπακιάζουν μόνο τα αρπαχτικά του τουρισμού  των νησιών μας,αλλά ΟΛΗ η Ελλάδα. Να τελειώνουμε με αυτό.

Οι κραυγές τους για χαμηλά κέρδη  γίνονται  για το προσφυγικό. Να χτυπηθούν κάτω  επιδιώκουν  οι αλητήριοι, σαν χταπόδια οι απόκληροι του πολέμου, οι κατατρεγμένοι, της γης οι κολασμένοι, που ζουν υπό δραματικές συνθήκες, για να   γεμίζει η  μπάκα του  χρυσαυγίτη Χιώτη και του Μυτιληνιού από το “μαύρο” τουριστικό συνάλλαγμα.

Αδέρφια μας είναι οι πονεμένοι.  Παιδιά μας τα αθώα πιτσιρίκια  που δεν τα θέλουν οι Ελληνάρες στα σχολειά τους, για να μη μαγαρίζουν τα κανακάρια τους!  Φίλες μας οι γυναίκες που ζουν κάτω από τον τρόμο του βιασμού και την αναξοπρέπεια της βρωμιάς και της εγκατάλειψης. Αυτοί είναι οι δικοί μας. Και όσοι τους πολεμάνε   είναι οι εχθροί μας. Θα σας  χτυπάμε  με όλα τα δικά μας εδώ μέσα.  ΄Οπως οφείλουν να κάνουν όσοι  επιζητούν τη δικαιοσύνη και την ειρήνη σ΄αυτό τον κόσμο.

 

3. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Μέλος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής ο εκτελεστής της Πανόρμου
Μέλος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής ο εκτελεστής της Πανόρμου

Δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής της φέρεται να είναι ο απόστρατος αστυνομικός που εκτέλεσε γυμναστή στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις, ενώ φέρεται να ήταν υποψήφιος και με τη Χρυσή Αυγή στο νομό Μεσσηνίας το 2012.

Σύμφωνα με την efsyn, ο συνταξιούχος αστυνομικός, Φ.Μ., όπως είχε μεταδώσει η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» στα τέλη Αυγούστου, είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας» που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία, στο δήμο Οιχαλίας. Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα καλούσε τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση», ενώ περιέγραφε τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας» ως εξής: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

Επιπλέον, άλλο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» ανέφερε ότι ο Φ. Μ ήταν υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας, επίσης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής Αμπελοκήπων, ο Φ.Μ. είχε προστριβές με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Τόσο για μια κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει έξω από το γυμναστήριο, όσο και επειδή – σύμφωνα με μαρτυρίες – ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει παρατηρήσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, τσακώθηκαν και πάλι με αποτέλεσμα ο πρώην αστυνομικός να αποχωρήσει. Πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του γυμναστή, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πόσους, επιτέλους, θα σκοτώσουν οι Ναζί στη χώρα μας; 60 είναι  οι καταγραμμένες και οι περισσότερες ατιμώρητες, δολοφονίες τους μέχρι σήμερα και 3.500 επιθέσεις. Και συνεχίζουν οι αριθμοί να μεγαλώνουν.

Ο Μιχαλολιάκος  με την εγκληματική συμμορία και τους αφιονισμένους οπαδούς τους, κυκλοφορούνε ελεύθεροι και οπλισμένοι, ελέω ελληνικής δικαιοσύνης.  Κρατάνε έγκλειστο το Νίκο Ρωμανό και αφήνουν τον ,εκτός των άλλων, και ληστή, Ναζί Κασιδιάρη, να αλωνίζει.

Ηθικοί αυτουργοί και αυτής  της δολοφονίας είναι όσοι άφησαν ελεύθερους και ατιμώρητους τους Ναζιστές. Η ατιμωρησία αποθρασύνει.Και να το αποτέλεσμα.

Σπαρακτικό βίντεο: Καρκινοπαθής παίρνει χάπι ευθανασίας on camera

Από το βίντεο, όπου φαίνονται οι τελευταίες δραματικές στιγμές της ζωής ενόςκαρκινοπαθούς, που επέλεξε να «φύγει» με ευθανασία, έχει κατακλυστεί το Διαδίκτυο.

Ήταν πριν από 4 χρόνια, όταν ο Max Bromson διαγνώστηκε με καρκίνο στο τελικό στάδιο και αποφάσισε να προχωρήσει σε ευθανασία.

Έτσι, στις 28 Ιουλίου του 2014, σε ένα δωμάτιο μοτέλ στην Αυστραλία, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, ο 66χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, παίρνοντας χάπι ευθανασίας.

«Σ’ αγαπώ φίλε» ακούγεται να λέει σε κάποιον, ενώ παίρνει το χάπι ευθανασίας.

Δύο χρόνια μετά, οι συγγενείς του Max Bromson έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές, σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν να υπερασπίζονται την εθελοντική ευθανασία.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:http://newpost.gr/kosmos/566952/sparaktiko-binteo-karkinopathhs-pairnei-xapi-eythanasias-on-camera

Δε χρειάζονται σχόλια.

 

5. Απήγγειλε τον εθνικό ύμνο γονατιστή η Λόρενς

Η Denasia Lawrence έγινε η δεύτερη τραγουδίστρια στο ΝΒΑ που απήγγειλε γονατιστή τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα Χιτ-76ερς (VIDEO).http://www.sport24.gr/Basket/USA/nba-greece/aphggeile-ton-ethniko-umno-gonatisth-h-lorens.4332060.html

Μη βλέπω και ακούω τέτοια και με πιάνουν τα κρανιο-εγκεφαλικά μου! Αλλά  έχουν  ο εθνικισμός και η γελοιότητα όρια;

6.   ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Παλιόφιλος, από εκείνα τα χρόνια που είμαστε “πανηγυριτζήδες” (εγώ  βιολί ,εκείνος  λαούτο), μου έστειλε τα παρακάτω τραγούδια με τη σημείωση:

“Ρε,φίλε,τις άκουσες ποτέ αυτές τις εκτελέσεις; Τί έχεις να πεις;”

Τί να πω, ρε, παλιόφιλε; Συγκλονιστικές για όσους ξέρουν  και σέβονται την παραδοσιακή μουσική .

Να σαι καλά, που μέ γύρισες τόσα χρόνια πίσω. Στα χρόνια της αθωότητας.