ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 1.     ΦΥΛΛΑΔΕΣ.  ΘΡΑΣΟΣ …ΚΑΡΑΤΙΩΝ.
2. ΣΤΟ…ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
3. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΛΕΠΕΝ. ΤΕΛΟΣ ΡΟΥΒΛΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.
4.  ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ”   ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ.
5.   ΠΟΥΤΙΝ-ΑΣΑΝΤ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΡΙΑ ΣΚΑΜΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
6.  ΣΩΡΡΑΣ. Ο…   “ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ” ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.
α. ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ IEFIMERIDA.GR
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της Novartis –Στέλεχός της απείλησε να αυτοκτονήσει από τον 13ο όροφο του Hilton της Αθήνας!

 

β. Editor του Cosmopolitan εξηγεί: Γιατί οι διάσημες έχουν εθισμό στο να βγάζουν φωτογραφίες τα οπίσθιά τους
Editor του Cosmopolitan εξηγεί: Γιατί οι διάσημες έχουν εθισμό στο να βγάζουν φωτογραφίες τα οπίσθιά τους

Δεν περνάει μέρα που να μη μας δίνουν αφορμές οι φυλλάδες να γράφουμε για δαύτες. Και όχι απλά να γράφουμε.  Να τους …τα σούρνουμε.

Η ναυαρχίδα του στόλου των φυλλάδων iefimerida.gr, λοιπόν,από χτες πρωτοσέλιδα και με πηχυαίο τίτλο, βγήκε και  μας λέει πως η γνωστή υπόθεση της  Novartis είναιαποκλειστικότητα δικιά της. Και πως έφερε στο φως λεπτομέρειες.  

Το τσόκαρο! Τί μας λέι;  Εδώ έχει βουίξει ο τόπος, σε Αμερική και Ευρώπη και ο βοθροϊστότοπος “πουλάει μούρη” στους σκουπιδοφάγους του πως… και καλάέχει δημοσιογραφική  “μύτη” και  ξεσκεπάζει σκάνδαλα.

Να θυμίσουμε με την ευκαιρία  πως ΟΛΕΣ οι φυλλάδες, οι ιντερνετικές κυρίως, αλλά  ακόμα και σοβαροί ιστότοποι και μπλογκ, αντιγράφουν τις ειδήσεις, ακριβώς όπως δίνονται από τα πρακτορεία ειδήσεων. Κανονική,  δηλαδή, κόπια.

 Κι εμείς, φυσικά, κάπως έτσι χειριζόμαστε   “τεχνικά” την πληροφορία εδώ. Την ξεσηκώνουμε, δηλαδή, από κάπου, αφού κι αυτοί στο… “κάπου”, την πήραν από πρακτορεία. Προηγουμένως, όμως, εμείς εδώ, τη διασταυρώνουμε και με ξένες πηγές,  για να διαπιστώσουμε την εγκυρότητά της. Τα σχόλια μας, βέβαια,είναι δική μας υπόθεση και προσωπικού ιδεολογικού-ιστορικού προσανατολισμού. Αναπαράγουμε μεν την είδηση κι εμείς με τη μέθοδο της εμπορικής δημοσιογραφίας, αλλά είναι απόλυτα ηλεγμένη, ώστε να αποφεύγεται η κολόβωση, η παραποίηση, η χάλκευση της είδησης.

Τέτοιες ευαισθησίες, μην περιμένετε από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης. Εν προκειμένω iefimerida.gr  σπάζει το κόκινο της παραπληροφόρησης.

Για τη φιλική  κριτική της προς την ακροδεξιά και τη  συγκαλυμμένη συνοδοιπορία της με τη Χ.Α , τα έχουμε ξαναγράψει. ΄Ασε δε για το σεξισμό που καλλιεργεί. Κανονική πορνοφυλλάδα.   Γνωστήτσατσά!

2.Αποχώρησε η νεολαία του κόμματος της Ζωής με βαριές καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και κλίμα τρομοκρατίας κατά των εργαζόμενων
Αποχώρησε η νεολαία του κόμματος της Ζωής με βαριές καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και κλίμα τρομοκρατίας κατά των εργαζόμενων

Ποιος έχασε το πολιτικό ήθος για να το βρει η…θυγατέρα του Νίκου Κωνσταντόπουλου; ΄Ιδια ο πατέρας της είναι, τσιράκι πια των Βαρδινογιάννηδων ο ίδιος.΄Ολη η οικογένεια τελικά ξευτίλισε την Αριστερά με τα καμώματα και τις λαμογιές των μελών της (Η μάνα της, η γνωστή πολυδιαπλεκόμενη Λ. Αλεξίου, έπαιρνε μέχρι πρόσφατα επιδόματα για τις ανήλικες κόρες της!).
Αυτά που καταγγέλλουν οι νεολαίοι του …Ζωικού μορφώματος, είναι πλημμελήματα.΄Αλλα είναι τα εγκλήματα καθοσίωσης που έχει διαπράξει η κυρία ,ως στέλεχος της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ . Και θα πληρώσει γι αυτά μια μέρα.

Να θυμίσουμε, εκτός των άλλων, πως η π. πρόεδρος της ελληνικής Βουλής  και  εξέχον μέλος του κλαμπ των δραχμιστών, έχει επισήμως συμπαραταχτεί με τους Ναζί. Κι εμείς, είμαστε οι πρώτοι εδώ που την αποκαλέσαμε συνοδοιπόρο της Χ.Α . “΄Οπου κι αν την πιάσεις”, επομένως, “λερώνεσαι” αυτή τη …Μαυρογυαλούρω.

3. ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Με χρήματα απ’ το ταμείο του πατέρα της θα χρηματοδοτήσει η Μαρίν Λεπέν την προεκλογική της εκστρατεία
Με χρήματα απ’ το ταμείο του πατέρα της θα χρηματοδοτήσει η Μαρίν Λεπέν την προεκλογική της εκστρατεία

Τόσα χρόνια το γαλλικό ,κομματικό αυτό μόρφωμα-έκτρωμα των “Ναζί χωρίς στολή”  το χρηματοδοτούσε αδρά ο δικτάτορας Πούτιν. Τώρα, όμως, έχει άλλες προτεραιότητες και διαφορετικές υψηλές συμμαχίες ο “Τσάρος”. Τον ακροδεξιό, δυνάστη της Αμερικής Ντόναλτ Τραμπ και τον επίσης ομόλογό του δικτάτορα της Τουρκίας Ερντογάν. Δεν τους  χρειάζεται πια τους Λεπέν.΄Ετσι κι αλλιώς, εξουσία δεν είναι, ούτε πρόκειται ποτέ  να γίνουν.

Τους έκλεισε, λοιπόν,   την κάνουλα και ιδού τα αποτελέσματα.  Ο ρώσικος πακτωλός ρουβλίων που έφερε στις πρώτες θέσεις τους  “Ναζί χωρίς στολή”, οπαδούς των Λεπέν, δε ρέει πλέον. Και τώρα, που κόπηκε ο παράς, θα δούμε “πόσα απίδια χωράει ο σάκος”.

4. Der Spiegel: Η Ευρώπη φοβάται ότι ο Ερντογάν θα σύρει την Τουρκία στην αγκαλιά της Ρωσίας και της Κίνας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP

Τώρα θα πέσει  ο  “Σουλτάνος” στην αγκαλιά του Τσάρου; Μα τί λένε; Η λυκοφιλία τους έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα,οι δυο δικτάτορες ,βομβαρδίζουν μαζί τους Τζιχαντιστές.

Η Συμμαχία Τουρκίας  με την Κίνα δεν έχει προοπτική. Με τους Ρώσους υπάρχει. ΄Ομως, τώρα θα κληθεί ο  τραμπούκος πρόεδρος της Αμερικήςπου σε λίγο θα αναλάβει τα καθήκοντα του  ,να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά”. Θα χαϊδολογάει τους δυο δικτάτορες, όπως κάνει μέχρι τώρα εκ του ασφαλούς ; Και θα αφήσει την Τουρκία στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας;

Ο δικτάτορας Πούτιν, προσέγγισε με επιδεξιότητα τον ΣΥΡΙΖΑ,που αποδείχτηκε  στην Ευρώπη ,μαζί με τους Ναζί και τους ακροδεξιούς όλων των χωρών, το ισχυρό χαρτί του. Πολλά, μάλιστα, από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι φίλοι και  αχυράνθρωποί του.

Ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, ο Αλέξης  τα έδωσε ΌΛΑ στους Ρώσους. Απόλυτη και προκλητική συμπαράσταση το Ουκρανικό. Μοναδικό κράτος-μέλος της Ε.Ε, που αυτονομήθηκε από την κοινή γραμμή .

 Στα μυστικά γραφεία της Μόσχας, επίσης, δούλευε ο ατιμώρητος ακόμα πολιτικάντης-λαϊκιστής Π. Λαφαζάνης το σχέδιο Β΄ (επιστροφή στη δραχμή). Και ,όσο καιρό οι αχυράνθρωποι στην κυβέρνηση  ήταν υποταγμένοι, οι Ρώσοι τους είχαν στα όπα -όπα .΄Οταν, όμως, ο Αλέξης συμμορφώθηκε τελικά προς τις υποδείξεις και  τις επιταγές της Ευρώπης, ο δικτάτορας έγινες…Τούρκος . Στράφηκε στον Ερντογάν και τα βρήκαν. Κι  ας είχαν άσπονδο μίσος μεταξύ τους.

΄Όμως, χωρίς  Τουρκία και Ελλάδα  η  Αμερική, η Ευρώπη, το ΝΑΤΟ αποδυναμώνονται αισθητά στη στενότερη και την ευρύτερη περιοχή. “Κίνδυνος θάνατος”, άρα, για όλη τη Δύση μια τέτοια ΡωσοΤουρκική συμμαχία

Αλλά, όπως είπαμε, αυτές οι πάγιες και αμετάβλητες  στρατηγικές  δε χαράσσονται από τους προέδρους της Αμερικής. Είναι ήδη έτοιμες στην κάθε λεπτομέρεια δουλεμένες-προσαρμοσμένες στις εποχές και τις συνθήκες,  ως εθνική στρατηγική, την οποία, αν δεν ακολουθεί κάποιος πρόεδρος… “φίδι που τον έφαγε”.

Θα γελάσουμε, πάντως,  σύντομα   με τις κωλοτούμπες  του ρατσιστήτραμπούκου Ντόναλτν Τραμπ.  Είναι το μόνο σίγουρο.

5. Slate: Η Τουρκία «χάιδευε» τους τζιχαντιστές, τώρα της έχουν κηρύξει πόλεμο
Slate: Η Τουρκία «χάιδευε» τους τζιχαντιστές, τώρα της έχουν κηρύξει πόλεμο

Ο δικτάτορας Ερντογάν είναι ηθικός αυτουργός όλων των τρομοκρατικών επιθέσεων του φανατικού Ισλάμ. Ισλαμιστής ο ίδιος, που το παίζει μετριοπαθής θρησκευόμενος, αλλά δεν είναι, συνεργάστηκε επί μακρόν με τους Τζιχαντιστές. Και τώρα που “ανέκρουσε πρύμναν”, του κήρυξαν τον πόλεμο τα τέρατα.

Θα οδηγεί στις καλές ημέρες στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο και τούτος. Μαζί με τους συνενόχους για το δράμα -έγκλημα της Συρίας,Πούτιν και ΄Ασαντ.

6. Δημοσίευμα-σοκ για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία από οπαδό του Σώρρα
Δημοσίευμα-σοκ για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία από οπαδό του Σώρρα

 

Στην στυγερή δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα προστίθεται ένα δημοσίευμα που περιπλέκει την υπόθεση και δίνει νέες πολιτικο-κοινωνικές διαστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου «mignatiou.com» δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τίτλο «αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή» με απίστευτες καταγγελίες για τον Χρήστο Μπαλαντίνα, το μέλος του κινήματος Σώρρα που έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την Θώμη Κουμπούρα..

Ο ακροδεξιός Κύπριος δημοσιογράφος στην Αμερική  Μιχάλης Ιγνατίου,   διαθέτει  θράσος απύθμενο.  Ο Σώρρας είναι το πρόβλημα και όχι πρωτίστως  ο Μιχαλολιάκος.

Θα ζούσε σήμερα ο Φύσσας, αν η αλήστου μνήμης εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη  δε νομιμοποιούσε  ως κόμμα τους Ναζί στην Ελλάδα, αν η Βουλή των Ελλήνων είχε την ευαισθησία να απαγορεύσει  με νόμο την είσοδο ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Και φυσικά, αν η εμπορική δημοσιογραφία  δεν παραχωρούσε “βήμα” για προπαγάνδα  στα τέρατα της Χ.Α.

Και τα δύο αυτά κομματικά μορφώματα, έπρεπε από καιρό να μην έχουν νομιμότηταΝα μην τους χορηγήσουν συγχωροχάρτια  η δικαιοσύνη και η Βουλή για τα εγκλήματα και την παρανοϊκή συμπεριφορά των αρχηγών  τους. Είναι καθαρές εγκληματικές οργανώσεις,  μαφιόζικης  σύνθεσης.

 Να βλέπουμε ολοόκληρο το πρόβλημα που είναι Μιχαλολιάκος Σώρρας. ΄Οχι επιλεκτικές καταγγελίες και “συγγένειες”,  κύριε Ιγνατίου μας.