ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1.ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!
2. ΟΜΗΡΙΑ ΕΝΟΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!  ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
3. ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ  ΑΠΛΩΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.
Νέα επίθεση της Ρούπα στην ΕΛ.ΑΣ.: «Κρατάνε αιχμάλωτο το παιδί μου τα σκουλήκια»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS

Κρατάνε αιχμάλωτο το παιδί μου τα σκουλήκια. Αιχμάλωτο στο Παίδων 6 χρονών παιδί» ήταν τα λόγια της Πόλας Ρούπα όταν βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα λίγο μετά την προσαγωγή της προκειμένου να της απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες για μια σειρά αδικήματα που φέρεται ύποπτη ότι έχει τελέσει.

Η κατηγορούμενη για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα είχε δηλώσει την επιθυμία να πάρει μαζί της το παιδί στον Κορυδαλλό ωστόσο χθες υπεβλήθη αίτημα το 6χρονο αγοράκι να τεθεί υπό την εποπτεία της μητέρας και της αδερφής της. Το αίτημα δεν έχει ακόμα απαντηθεί αφού οι συγγενείς της Πόλας Ρούπα θα πρέπει να αποδειχθούν ικανές για την ανατροφή ενός απιδιού μετά από ερευνά των κοινωνικών υπηρεσιών.

Στα δικαστήρια μαζί με την Πόλα Ρούπα είναι και η μητέρα και η αδερφή της

Είσαστε καλά στα μυαλά σας, μωρέ;  Τολμήσατε να γυρίσετε πίσω το χρόνο στις αλήστου μνήμης εποχές  του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΡΕ και της ΧΟΥΝΤΑΣ; Αν και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και τα ακροδεξιά αυτά τέρατα,  δεν “έπαιζαν εν ου παικτοίς”. Το τόλμησαν μόνο, και το χαίρονταν, οι Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα κρεματόρια. Α,ναι. Και πρόσφατα οι Τζιχαντιστές. Μην  ξαχνάμε τη θηριωδία και τούτων των Νεο-Ναζί. Ζηλώσατε τη …φήμη τους,  λοιπόν;

΄Αθλιοι, δεν παίζουνε με τα παιδιά.  Και μάλιστα όταν αυτά είναι 6 χρόνων  και  σε θέση να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους . Συλλάβατε ένα παιδί , το  αιχμαλωτίσατε  στην κυριολεξία και εξακολουθείτε  να διεκδικείτε την ιδιότητα το ανθρώπου; Εμείς λέμε με τη φωνή της Ιστορίας πως είσαστε ανθρωποειδή. Και μην παριστάνετε τους φρουρούς της τάξης και της ηθικής. Ούτε τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους αρωγούς. Ακόμα και στις πιο μαύρες ιστορικές περιόδους, όταν η βαρβαρότητα δεν έδινε περιθώρια για ανθρωπιστικές συμπεριφορέςακόμα και τότε τα παιδιά ήταν στο απυρόβλητο, ως ιερά σύμβολα.

Ο πανάθλιος πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας,  με “χέρια Ησαύ  και φωνή Ιακώβ”, όφειλε από τη πρώτη στιγμή να δώσει εντολή να παραδοθεί το παιδί στα χέρια της γιαγιάς και της θείας του. Είναι εντελώς απαξιωτική-εξευτελιστική  και βάρβαρη αυτή η  εξαθλίωση  για τον ΄Ανθρωπο, την Πολιτεία, τη χώρα .  

Συνέβη κι αυτό στον τόπο μαςόπως και και ένα σωρό  άλλα, αφύσικαανήθικααισχρά. Τί τόποςτί θεσμοίτι εξουσία!

Απελευθερώστε εδώ και τώρα το παιδί και παραδώστε το εκεί που ανήκει. Στην αγκαλιά  της γιαγιάς του. ΄Εστω και αυτή την ώρα,  που  είναι πια  αργά, βέβαια,  για να επανορθώσετε το ανοσιούργημα που φορτωθήκατε.  Θα σας ακολουθεί   η ΄Υβρις  που διαπράξετε,  ζωντανοί και πεθαμένοιΚαι θα αισχύνονται τα παιδιά σας, γιατί δυστύχησαν να σας έχουν γονιούς. Τέτοιους γονιούς!  

2. Υπ. Δικαιοσύνης: Ανεύθυνες οι αναφορές ότι συνελήφθη και κρατείται το παιδί της Ρούπα -Εχει τεθεί υπό προστασία
Υπ. Δικαιοσύνης: Ανεύθυνες οι αναφορές ότι συνελήφθη και κρατείται το παιδί της Ρούπα -Εχει τεθεί υπό προστασία

Συγκεκριμένα το υπουργείο αναφέρει: Σε σχέση με ψευδείς και ανεύθυνες αναφορές για την τύχη εξάχρονου παιδιού συλληφθείσας, γίνεται γνωστό ότι κανένα παιδί ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε ουδέποτε. Αντίθετα τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του, και παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες. Ήδη διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του παιδιού με τους στενούς συγγενείς του. Αυτό που προέχει είναι να διασφαλιστεί το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα κρίνουν τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως γίνεται σε κάθε όμοια περίπτωση.

΄Ωστε εμείς είμαστε οι ψεύτες και οι ανεύθυνοι. Kαι εσείς,που εκβαρβαρώσατε την Πολιτεία και την καταστήσατε κράτος ISIS με το πρωτάκουστο για τον τόπο μας τηςσύλληψης και της ομηρίας ενόςπαιδιού, για να εκβιάσετε πληροφορίες, είστε οι ειλικρινείς και οι υπεύθυνοι!Σε ποιους τα λέτε αυτά αλητήριοι;

Και για να εξηγούμαστε από τη αρχή. Εμείς θεωρούμε σίγουρο πως την ευθύνη γι΄αυτή την αποτρόπαιη και κατάπτυστη πράξη, τη φέρνουν ακέραιη οι υπουργοί και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και όχι οι ένστολοι. Εκείνοι αποφάσισαν , όχι οι γαλονάδες.

Αν όσα λέμε εμείς εδώ, είχανπηγή και προέλευση χώρους και πρόσωπα της ένοπλης λαϊκής βίας, θα είχατε άλλοθι και αφορμή να λέτε,”τέτοιοιοι είναι, τέτοια γράφουν”. Εμείς, όμως, που δεν επικροτούμε τη βίααπ΄όπου και ανπροέρχεται, δεν έχετε το ανάστημα να μας κατηγορήσετε ωςψεύτες και ανεύθυνους.

Η Ιστορία δεν είναι ανεύθυνη. Ο Ιστορικός που σέβεται την επιστήμητου και την ιδιότητατου δεν υποπίπτει σε τέτοιους είδους αυτονόητες αντιεπιστημονικές συμπεριφορές και απαξιωτικές για τον ίδιο αντι-δεοντολογίες. Σεις, από την κεκτημένη ταχύτητα της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και της στήριξης-συντήρησης του κομματικού κράτους, διαθέτετε όλα τα…προσόντα να είστε και ψεύτες και ανεύθυνοι.

Εμείς  δενπαλεύουμε να ρίξουμε τοκράτος ΣΗΜΕΡΑ, αλλά να το εξανθρωπίσουμε, να το εξελίξουμε σε κράτος δικαίου, ανθρωποκεντρικών προδιαγραφών και επιδιώξεων. Και δεν είμαστε αιθεροβάμονες να πιστεύουμε πως μπορεί στις μέρες μας οι κοινωνίες να αυτοδιοικηθούν, ούτε να καταστούν αυτόματα αταξικές και αντιεξουσιαστικές. Τοκράτος θα καταργηθεί από μόνοτου και δε θα έχει πια λόγους ύπαρξης, όταν οι κοινωνίες θα έχουν κατακτήσει υψηλά επίπεδα εξανθρωπισμού και ανθρωποκεντρισμού.

Ως τότε, η Πολιτεία, ως κράτος, ανήκει σε μας. Και δε σας την εκχωρούμε επ΄ουδενί. Τα ίδια μας λένε και οι Ναζί. «Αν δε σας αρέσει η χώρα, να φύγετε«. Η χώρα ανήκει σε μας. Αν κάποιοι πρέπει να ξεκουμπιστούν, είναι οι πατριδοκάπηλοι. ΄Οσοι την ντροπιάζετε και την έχετε ήδη κατεξευτελίσει στην υφήλιο. Εμείς ανήκουμε εδώ, σ΄αυτή την Πολιτεία. Και θα παλεύουμε να αποκτήσει την πραγματική της μορφή και όχι τη μουτσούνα που της φορέσατε εσείς ,ως κράτος βίας και βαρβαρότητας. Κυρίαρχοι πυλώνες μια τέτοιας Πολιτείας είναι η κατίσχυση των ανθρωπιστικών ιδιοτήτων σε όλους τους φορείς των θεσμών . Και φυσικά η επικράτηση της ισοπολιτείας, της ισονομίας μεταξύ των πολιτών.

Και μια τέτοια Πολιτεία θα σας καθίσει στο “σκαμνί του ενόχου” όλους εσάς τους πολιτικάντηδες και τους Μαυρογυαλούρους ,που οδηγήσατε τη χώρα στην τωρινή εξαθλίωση. Ξεπέσατε σήμερα στο έσχατο επίπεδο εξαθλίωσης και αποσύνθεσης, ότανστερήσατε από ένα αθώο παιδί την ψυχικήτου ισορροπία και το “απογαλακτήσατε” βίαια από την οικογενειακή του θαλπωρή.

Και μας ειρωνεύεστε, μάλιστα, πως τέθηκε σε…προστασία υπό εξειδικευμένουςεπιστήμονες! Είστε πανάθλιοι.

Αλλά, και, εκτός των άλλων, “αδιάβαστοι”, εξουσιαστές. Ποιος θα μπορούσε να είναι πιο εξειδικευμένος από μια γιαγιά που για την ελληνική κοινωνία “του παιδιού της το παιδί είναι δυο φορέςπαιδί”; Και όχι απλά θα μπορούσε να του προσφέρει πλούσια αγάπη και προστασία,αλλά και τη ζωή τους να δώσουν ακόμα οι παπούδες ,αν χρειαζόταν. Θα δίνανε τη ζωήτους για το εξάχρονο παιδί της Ρούπα και του Μαζιώτη οι άθλιοι…εξειδικευμένοι “επιστήμονες” σας ;

Πιάσατε τον απόλυτο πάτο, ως άνθρωποι, ως κυβέρνηση, ωςκόμμα, ως θεσμοί. Ντροπήσας!

 

3. Η γυναίκα του Κασίμη (μέλος του ΕΛΑ) γράφει για το παιδί της Ρούπα
ΙΝDYMEDIA

Η γυναίκα του Κασίμη (μέλος του ΕΛΑ) γράφει για το παιδί της Ρούπα σε ένα κείμενο που απέστειλε γράφει στο Tvxs


Η Αλεξάνδρα Στέφη Κασίμη, σύζυγος του Χρήστου Κασίμη, ιδρυτικού μέλους του ΕΛΑ (Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας), με αφορμή την τύχη του ανήλικου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, μετά τη χθεσινή σύλληψη της μητέρας του, κατέγραψε τις σκέψεις της.

Ενθυμούμενη την περίπτωση της δικής της κόρης και τα γεγονότα που ακολούθησαν της σύλληψης της το 1980, η κ. Στέφη Κασίμη μιλά για τον «κρατούμενο 6 χρονών».

Το κείμενο της είναι το εξής:

Aπό το 1980 στο 2017

Το 1980 όταν μας πιάσανε στα Χανιά και ήρθε εντολή να μεταφερθούμε στην Αθήνα, ήρθε και με βρήκε στο κελί ο τότε διοικητής της αστυνομίας Νηστικάκης, μου έδωσε τσιγάρο και με ρώτησε τι σκέφτομαι να κάνω με το παιδί μου.
Καινούργια στα Χανιά, χωρίς γνωστούς, του είπα ότι θα το πάρω μαζί μου.
Στη ΓΑΔΑ, ενώ οι άλλοι, ήταν στα μπουντρούμια, εγώ μαζί με την κόρη μου είμαστε σε κάποιο όροφο όπου έστησαν ράντζους να κοιμηθούμε έως ότου πάρουν την απόφαση να ειδοποιήσουν αυτούς που εγώ θα επέλεγα να έρθουν να την πάρουν.
Σήμερα ένα 6χρονο παιδάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενο.
Έχει δει να πιάνουν τη μάνα του, είναι αναστατωμένο και παρ’ όλα αυτά δεν έχει κανένα γνωστό δίπλα του να το πάρει αγκαλιά.
Το πως επιλέγουμε να αντιδράσουμε στα γεγονότα δείχνει το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά, τον πολιτισμό μας.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ  6  ΧΡΟΝΩΝ
Τώρα πια το 2017 είμαστε ανελέητοι.
Η λαίλαπα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της κατανάλωσης, της ξεφτίλας, της παράδοσης, πρέπει να θριαμβεύσει.
Όταν βλέπουμε ανθρώπους με το κεφάλι ψηλά να υπερασπίζονται τις δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ ε ς επιλογές τους πρέπει να τους ισοπεδώσουμε με οποιονδήποτε τρόπο.

Αλεξάνδρα Στέφη Κασίμη».

Τούτοι τώρα, δε διαθέτουν ίχνος  τσίπας. ΄Εχουν πάρει οριστικό διαζύγιος από τις διαχρονικές αξίες και τις αναλλοίωτες  αρχές. Πώς τους το  επιτρέπουμε, όσοι ακόμα δεν καταθέσαμε τα όπλα και παλεύουμε ώσπου  “οι αμυγδαλιές να ανθίσουν”;

(https://www.youtube.com/watch?v=8t9o1P7Xi0c)