ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 1. “ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ” ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝΑΓΓΛΙΑ

 

Απίστευτη Μέη: Μετά το Brexit θα πάρουμε τον έλεγχο των συνόρων

Η ομιλία της Τερέζα Μέη ήταν ουσιαστικά η πρώτη προεκλογική της εμφάνιση μετά την επίθεση του Λονδίνου και η βρετανή πρωθυπουργός υποσχέθηκε ένα σκληρότερο μεταναστευτικό σύστημα από την στιγμή που η Βρετανία θα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Οι Βρετανοί έκαναν την επιλογή τους και θα ήταν σκάνδαλο να κάνουμε ο,τιδήποτε άλλο από το να σεβαστούμε την επιλογή τους. Θα εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα πάρουμε τον έλεγχο του νομίσματός μας, θα πάρουμε τον έλεγχο των συνόρων μας και θα πάρουμε τον έλεγχο των νόμων μας», δήλωσε.

 

Η Τερέζα Μέι θα χάσει την αυτοδυναμία για 21 έδρες
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να χάσει την αυτοδυναμία στη Βουλή των Κοινοτήτων για 21 έδρες, σύμφωνα με τελευταία έρευνα της δημοσκοπικής εταιρείας YouGov.

Δημοσκόπηση: Στις 11 μονάδες το προβάδισμα της Μέι από τους Εργατικούς
Το προβάδισμα των Συντηρητικών της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι έναντι των Εργατικών έχει μειωθεί στις 11 μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου ICM που δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα The Guardian

Διαφωνούν πολλοί με την επιμονή μας να στηρίζουμε   την άποψη πως οι χρονικές «συμπτώσεις» των τελευταίων πολύνεκρων ισλαμικών, τρομοκρατικών χτυπημάτων  στην Αγγλία, αρχής γενομένης από εκείνο το Μάρτη του 2017 μπροστά στο βρετανικό κοινοβούλιο και  λίγο μετά με  τα δύο πρόσφατα, το ένα  στο Μάντσεστερ πριν δύο εβδομάδες και το άλλο  την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο, μόνο  συμπτώσεις   δε δείχνουν να είναι  . Και θα προσπαθήσουμε να τεκμηριώσουμε αυτή την άποψη με στοιχεία.

Η τελευταία πολύνεκρη ισλαμική επίθεση στην Αγγλία, έγινε πριν 12 ολόκληρα χρόνια.  ΄Ηταν οι  βομβιστικές επιθέσεις  στις 7 /7/2005 στο Λονδίνο (οι λεγόμενες στα αγγλικά 7/7 bombings) στα μέσα μεταφοράς της Βρετανικής πρωτεύουσας .Δράστες 4 Μουσουλμάνοι, που ήθελαν  να εκδικηθούν  την  Αγγλία για την εμπλοκή της στον πόλεμο του Ιράκ. Οι  πολύνεκρες εκείνες συντονισμένες επιθέσεις στα μέσα μεταφοράς , άφησαν πίσω τους 57 νεκρούς και πάνω από 700 τραυματίες. ΄Εκτοτε και ,όπως είπαμε, για 12 ολόκληρα χρόνια, δεν είχαμε άλλες τέτοιες, ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αγγλία.

Και ξαφνικά,  το ακραίο Ισλάμ θυμήθηκε ξανά τη Βρετανία το 2017, όταν η χώρα, μετά το Brexit,  βρίσκεται με κυβέρνηση ακροδεξιά, η οποία ως βασικό στόχο έχει την εκδίωξη όλων των ξένων  και την εμπόδιση εισόδου στη χώρα αλλοδαπών και ειδικά Αράβων Ισλαμιστών. ΄Ολη η προπαγάνδα του  Brexit, αλλά και η χωρίς προβλήματα κατίσχυση της νέας κυβέρνησης υπό την ακροδεξιά Τερέζα Μέι, στηρίχτηκαν αποκλειστικά σε αυτές τις ρατσιστικές εξαγγελίες και λιγότερο σε οικονομικά θέματα.

Και όμως. ΄Ολος αυτός ο θρίαμβος  της κυβέρνησης και των συντηρητικών Εγγλέζων  για την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε, στηρίχτηκε σε πλασματικά στοιχεία, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ΄Αγγλών είναι κατά του Brexit . Να μην ξεχνάμε πως στο δημοψήφισμα είχαμε περίπου 17 εκατομμύρια εθνικιστών, που φήφισαν υπέρ, έναντι 28 εκατομμυρίων προοδευτικών Εγγλέζων , οι οποίοι είτε ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη, είτε  ΑΠΕΙΧΑΝ από τις κάλπες. Αλλά και πέρα από αυτούς  ένα καθόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι συντηρητικών ΄Αγγλων, είναι  κατά του ρατσιστικού ντελίριου,  που επακολούθησε την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε .

 Και ως την προκήρυξη των εκλογών (θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 8/6),  η πανηγυρική εκείνη  ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην Ακροδεξιά, άλλαξε άρδην, όταν οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι  πολλοί ψηφοφόροι, ειδικά  από εκείνους που προτίμησαν την ΑΠΟΧΗ στο δημοψήφισμα , θα προσέλθουν τώρα στις κάλπες και θα ψηφίσουν “αριστερά” και αντιρατσιστικά. Η Τερέζα Μέι έντρομη έβλεπε τις τελευταίες εβδομάδες μια χωρίς προηγούμενο συρρίκνωση των ποσοστών του κόμματός της, που  μόλις 2-3 μέρες πριν από σήμερα, έφτασε η διαφορά τους με τους εργατικούς στο 1%!

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της τελευταίας δημοσκόπησης που προκάλεσε σοκ στην Ακροδεξιά, έχουμε την τρομοκρατική επίθεση της Κυριακής στο Λονδίνο. ΄Οπως, ακριβώς, είχε γίνει πριν περίπου 2μιση μήνες, πάλι στο Λονδίνο και πριν  2 εβδομάδες στο Μάντσεστερ, όταν επίσης   παραμονές και εκείνων των επιθέσεων, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν κατρακύλα των ποσοστών της Μέι!

Να επαναλάβουμε πως η Αγγλία έμεινε ολόκληρα 12 χρόνια μακριά από τον τρόμο, ο οποίος ξαναχτύπησε τώρα παραμονές εκλογών, όταν  η Μέι  σκίζεται να σχηματίσει  αυτοδύναμη, ρατσιστική  κυβέρνηση με βασικό προεκλογικό σκλόγκαν της «ΕΞΩ ΟΙ ΜΗ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ».  Κι αυτός  ο τελευταίος τρόμος των 3 χτυπημάτων  από τις 22 Μάρτη 2017 μέχρι και χτες Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017, μόνο τους Ακροδεξιούς εξυπηρετεί, αφού συσπειρώνει  τους ψηφοφόρους που είναι κατά των ξένων, ειδικά των Μουσουλμάνων   και υπέρ της συντηρητικής, ρατσιστικής κυβέρνησης Μέι. 

Κι αν λάβει  κανείς υπόψη του από τις μαρτυρίες-αποκαλύψεις (για διάφορους λόγους) πολλών κορυφαίων  στελεχών στις παγκόσμιες   κρατικές, μυστικές υπηρεσίες πως η παγκόσμια τρομοκρατία και όχι μόνο η Ισλαμική, συνεργάζεται με αγαστή σύμπνοια και …κατανόηση με όλες αυτές τις σκοτεινές    υπηρεσίες, ποιος μπορεί να αποκλείσει πως οι κατ’ έξοχήν ασκημένες στην ίντρικα, την απάτη και την προδοσία αγγλικές μυστικές υπηρεσίες, δε ζήτησαν από τους συνεργάτες τους ακραίους Ισλαμιστές  αυτά τα  μακελειά, που ζήσαμε; Να τονίσουμε ΠΑΛΙ πως η “προσφορά” αυτών των συνεχόμενων  τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων είναι “λαχείο”, που κλήρωσε ,ειδικά για τη Μέι.   Αρκούντως, δηλαδή,  ουσιαστική η συμβολή τους  στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος και την επιτυχία του αφεντικού των υπηρεσιών αυτών, εν προκειμένω υπέρ της ακροδεξιάς Τερέζας Μέι και των ρατσιστών εθνικιστών, που στελεχώνουν την κυβέρνησή της.

Απόδειξη τρανή και μοναδική πως και το χτεσινό χτύπημα ήταν «λαχείο» γι ατη Μέι, είναι και  η σημερινή δημοσκόπηση που  ξεκίνησε στις 2/6 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 4/6, μετά την τρομοκτατική επίθεση και   δίνει προβάδισμα στη Μέι 11 ολόκληρες μονάδες! Και λέμε παραπάνω πως λίγα 24ωρα πριν την επίθεση οι ακροδεξιοί είχαν υποστει σοκ με το 1% διαφορά από τους εργατικούς. Χρειάζεται να πει κανείς περισσότερα;

Αν δεν είναι όλα τούτα συμπτώσεις με «εισαγωγικά», πώς αλλιώς θα έπρεπε να τα χαρακτηρίσουμε για να είμαστε δίκαιοι και συνεπείς στην ιστορική μας κρίση;

2. Το Facebook κατέβασε ανάρτηση-ντροπή της Αφροδίτης Μάνου για τον Σόιμπλε
Το Facebook κατέβασε ανάρτηση-ντροπή της Αφροδίτης Μάνου για τον Σόιμπλε [εικόνα]

Μια ανάρτηση της τραγουδίστριας Αφροδίτης Μάνου που καταφερόταν με βαρείς, απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Σόιμπλε κατέβασε το Facebook.

Η Αφροδίτη Μάνου έγραφε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι παραπληγικός και αυτό δεν τον αθωώνει διότι είναι «παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός γι’ αυτές του τις ιδιότητες από κάποιον που θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε»

΄Οταν  φτάνεις στον πάτο της παλιανθρωπιάς  κι ακόμα κάτω, χαρακτηρίζοντας ένα άτομο με ειδικές ανάγκης, όπως  χαρακτηρίζει η… κυρία παραπάνω το Σόιμπλε  και επιχαίρει  μάλιστα και δικαιολογεί την απόπειρα του αισχρού δολοφόνου εναντίον του, που τον άφησε ανάπηρο, είσαι πια  κτήνος, υπάνθρωπος. Τα ίδια λένε και οι Ναζί. Είναι μήπως καλύτερη τούτη η ξεδιάντροπα πλέον “ξεφωνημένη” ρατσίστρια;

Και οι χαρακτηρισμοί αυτοί ,βέβαια, δεν ανακαλούνται, όσο η….καλλιτέχνις, όχι μόνο δε ζητάει συγγνώμη από τον άνθρωπο Σόιμπλε (όχι τον πολιτικό), αλλά μετά την αφαίρεση της ανάρτησης το… παίζει άνετη,  παλικαρού και… εν δικαίω, γράφοντας: “΄Οσοι την είδατε την ειίδατε”. Ναι, υπερηφανεύεται κιόλας η θρασύτατη και ανόητη  συνάδελφος του  καρα-Ναζί Σφακιανάκη.

΄Εγραφε ο Σοφοκλής (αλλά σιγά που  καταλαβαίνει από τέτοια η ανίερη ):

 Μισῶ γε μέντοι χὤταν ἐν κακοῖσί τις
ἁλοὺς ἔπειτα τοῦτο καλλύνειν θέλῃ. (=Σιχαίνομαι εκείνον που ενώ  κάνει  το κακό , μετά το ηρωοποιεί κιόλας)