ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Η ομάδα «Κρυπτεία» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ
Η ομάδα «Κρυπτεία» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ -Με τηλεφώνημα στο iefimerida

Καθόλου…κρυφοί δεν είναι οι νέοι, ανιστόρητοι   “Σπαρτιάτες” που επιδίδονται σε κρυπτείες και κλοπές. Πασιφανέστατοι. Οπαδοί του Μιχαλολιάκου,  φως- φανάρι.

Ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού, ΄Οπως και να αυτοπροσδιορίζονται. Το σίγουρο είναι πως δε διαθέτουν ούτε κουκούτσι μυαλό, αλλά ούτε και την ελάχιστη αυτογνωσία.  Ανθρωποειδή και με …βούλα τα εγκλήματά τους.

 ____________________________________________________

1.α ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ
Οι  τρύπες από τις σφαίρες στις κολόνες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Δείτε τις τρύπες από τις σφαίρες στις κολόνες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ [εικόνες]
β.Συγκλονίζει ο φρουρός στη Χ. Τρικούπη: Είδα το όπλο, φώναξα «καλυφθείτε!»
Φωτογραφία: Εurokinissi

Τα δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση με μεγάλο όπλο -πιθανώς καλάσνικοφ- περιέγραψε στους συναδέλφους του, ο σκοπός που βρισκόταν, εν ώρα υπηρεσίας, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Καλυφθείτε!» φώναξε ο φρουρός, αντιδρώντας ακαριαία μόλις είδε το όπλο. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, και ο ίδιος ο σκοπός έπεσε αμέσως στο έδαφος για να προστατευτεί, καθώς είδε το όπλο να σημαδεύει προς το μέρος του.

Την ίδια ώρα, ο σκοπός είπε ότι ο δράστης που φορούσε μαύρα και βρισκόταν σε απόσταση 30-40 μέτρων από τον ίδιο.

Αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι «από τύχη δεν είχαμε θύματα» ενώ παράλληλα αστυνομικές πηγές εικάζουν ότι «ήθελαν νεκρό». Οπως διαπιστώθηκε, μία από τις σφαίρες χτύπησε στον τοίχο καταστήματος δίπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

΄Εχουν χάσει πια εντελώς τον έλεγχο.΄Οχι πως τον είχαν και ποτέ. Αλλά, όσο πάνε, και αποθρασύνονται.  Και  εντελώς απολίτικες  μούρες.

Οι περισσότεροι από δαύτους είναι “πιωμένοι”, εξαρτημένα άτομα από ουσίες (οι μπάφοι το λιγότερο). Και ξέρουμε τί λέμε από ανθρώπους που  “παροικούν την Ιερουσαλήμ”.

Δεν είναι ,φυσικά,  αναρχικοί. ΄Ο τι κι αν λένε. Ούτε καν “αντάρτες πόλεων”. ΄Οπως ακριβώς το είπαμε. “Πίνουν”, φτιάχνονται , παίρνουν τα καλάσνικοφ παραμάσκαλα και κάνουν… επανάσταση  με ντουφεκιές στη Χ.Τρικούπη! Μπαχαλοειδή της αισχρότερης, της πιο χαμηλής κλίμακας.

Το επίσης τραγικό είναι πως θα συντάξουν και επαναστατικό κείμενο (προκήρυξη!) που θα λένε ό,τι λέει και ο…Λεβέντης ή άντε στην καλύτερη περίπτωση ο Λαφαζάνης. Και το σάιτ των “διαφορετικών”, μετά πολλής χαράς  θα το ανεβάσουν.

Με την ευκαιρία να πούμε πως στα Indymedia  τώρα πια,  η Δ.Ο (Διαχειριστική Ομάδα)  ακολουθεί πλέον σκληρή γραμμή, εντελώς αποστασιοποιημένη από  εκείνη που συνήθως και ως τώρα, ακολουθούν oι περισσότεροι όμοιοι ιστότοποι   στον κόσμο.

Ελέγχονται  πλέον απολύτως από τους “Κουφοντίνες” και τι “Ρούπες”, οπότε, όπως θα διαπίστωσαν όσοι κάνουν κανένα περίπατο κι από εκεί,  ουδείς πλέον ανεβάζει σοβαρά κείμενα στο εν λόγω σάιτ. ΄Εχει καταληφθεί -αλωθεί ολοκληρωτικά πλέον από ομάδες που ούτε με τους πραγματικούς αναρχικούς έχουν σχέση ,ούτε πολύ περισσότερο με ανθρώπους που  καλλιεργούν και λειτουργούν με φυσικές και λογικές συμπεριφορές πολίτη.

Μια θλίψη. ΄Οταν  δε σου βγαίνει ως αγανάκτηση

2. Eκτακτο: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη
Eκτακτο: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές.

Πρόκειται για Έλληνα, 55 έως 60 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι πιθανότατα τοξικομανής, φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία. Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της.

Λίγες δολοφονίες απασχόλησαν τόσο υπερβολικά τη βιομηχανία  παραπληροφόρησης ,όσο η παραπάνω. Αν είμαστε σε παλιότερες εποχές, θα λέγαμε πως “χύθηκαν τόνοι  μελάνης”, για να καλύψουν τόσες και τέτοιες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της δολοφονημένης, οι περισσότερες των οποίων  ήταν κουτσομπολιά του αισχίστου είδους, που εξεφτέλιζαν την ίδια αλλά και το περιβάλλον της.

Τη σκότωσε ο πατέρας της, ο  πρώην της, η γκόμενα του φίλου που πήγαινε στον τάφο του καθημερινά, τη βίασαν, τη λήστεψαν.Το τί  ειπώθηκε  σ΄αυτό τον ποταμό του ασύδοτου ψεύδους από τα λαϊκίστικα και ειδικά από τα πορνογραφικά  Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, ούτε λέγεται ούτε γράφεται σε χώρους σαν τους δικούς μας εδώ. Μια …Ολυμπιάδα, ένα ντελίριο παραπληροφόρησης.

΄Αλλο, όμως είναι το επίσης  τραγικό.  Δολοφονούνται και κακοποιούνται σχεδόν καθημερινά άνθρωποι σε όλη τη χώρα. Αν το έγκλημα δεν ειναι σεξουαλικό, αναφέρεται ως είδηση 1-2 φορές και εκεί σταματάει το ενδιαφέρον.

Διαφορετικά, αν υπάρχει έστω και υποψία σεξουαλικού κινήτρου ,οι φυλλάδες, τα πορνοκάναλα και οι ιστότοποι του κουτσομπολιού και της νοσηρότητας, παίζουν την είδηση ώρες, μέρες συνεχώς και ανελλιπώς με…νέα στοιχεία, που ή είναι παλιά ή ανύπαρκτα και κατασκευασμένα. Τόσο ανώμαλοι οι τύποι και που τα (ανα) παράγουν .Ο σεξισμός τους σπάει κόκαλα.

Αλλά κα οι σκουπιδοφάγοι που καταναλώνουν τα απορρίματα των ανεγκέφαλων, όσοι  αυτοαναγορεύονται σε δημοσιογράφους και  εκδότες,  δεν είναι καλύτεροι. Τούτοι τελικά έχουν την κύρια ευθύνη. Οι σκουπιδοφάγοι. Λιγότερο οι χωματερές απ΄όπου προμηθεύνται τα εμετικά τους γεύματα.

ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ
3. Μητέρες θηλάζουν δημόσια τα μωρά τους στην πλατεία της Κομοτηνής
Συμμετείχαν στον 8o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, φωτογραφίες: xronos.gr

Και η Κομοτηνή ήταν ανάμεσα στις πόλεις που συμμετείχαν στον 8o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό μαζί με άλλες 55 πόλεις της Ελλάδας.

Οι μητέρες της πόλης θέλησαν να περάσουν το μήνυμα ότι ο δημόσιος θηλασμός είναι φυσιολογικός και ο ρατσισμός εις βάρος των γυναικών δεν χωράει στον 21ο αιώνα.

Το παρών έδωσαν Κομοτηναίες το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης από τις 11:00 έως τις 13:00. Στις 12:00 έγινε η καταμέτρηση των μητέρων που εκείνη τη στιγμή θήλαζαν και έφταναν τις 23.

Το γεγονός ότι κάθε χρόνο ο δημόσιος θηλασμός γίνεται ολοένα και πιο αποδεκτός από την κοινωνία, ανέδειξε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος της Ομάδας Ροδόπης, Στέλλα Στόικου. «Κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί αυτή η εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με τον θηλασμό. Δίνουμε συμβουλές προς τις εγκύους και τις νεαρές μητέρες, και προσπαθούμε με την εκδήλωση να απενοχοποιήσουμε την εικόνα του δημόσιου θηλασμού. Είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει μια μαμά να μένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, για να θηλάσει.

Ο θηλασμός είναι κάτι φυσιολογικό μέσα στη ζωή της γυναίκας» δήλωσε μιλώντας στο xronos.gr για την εκδήλωση και τον δημόσιο θηλασμό.

΄Αξιες!

Να συμμεριστώ μια εμπειρία μου. Γεννήσαμε το γιο μας με τοκετό στο σπίτι. Μια θαυμάσια εμπειρία και πανεύκολη διαδικασία. Η μητέρα του,μάλιστα,  είχε την υπομονή να θηλάσει το μωρό δύο ολόκληρα χρόνια. (Χαρά στην υπομονή της!).

Αποτέλεσμα; Ο μικρούλης μεγάλωσε υγιής, δυνατός…άτρωτος στις  ιώσεις και τις μολύνσεις.  Σήμερα, 13 χρόνων, συνεχίζει να είναι ένα υγιές παλικαράκι. Χάρη στο θηλασμό!