ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

YAHOO  ,σήμερα, 26/11/2017, ώρα 11.30, Πρώτη σελίδα (*)

“Πιάστε τη μύτη” σας ή  βάλτε ένα μαντήλι και   δείτε από μακριά τί “πράμα που σαλεύει” έχει σήμερα η χωματερή του YAHOO.΄Ενα σάιτ με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως το ίδιο κοκορεύεται!

Το χιλιοειπωμένο. Ποιος  φταίει περισσότερο; Θα υπήρχε χωματερή χωρίς σκουπίδια και σκουπιδοφάγους;   Μου λες, φίλε, πρωί Κυριακής, τί “επίπεδο” μπορεί να  έχει εκείνος που θα επιχειρούσε, έστω και ένα κλικ να κάνει  στα θέματα που παραθέτουμε στο τέλος από το πρωτοσέλιδο του Yahoo.gr;

Από την άλλη, πώς μπορείς να ρίξεις ευθύνη σε ένα  κοριτσάκι, 19 μόλις χρόνων, που φορτωμένη να περάσει  2μιση κιλά κοκαϊνης,  για να βγάλει εύκολα λεφτά, σήμερα την έχουν έγκλειστη στα κάγκελα του Χονκγ Κονγκ ; Ποιος την οδήγησε εκεί, αν όχι το Yahoo.gr και οι…συνάδελφες άλλες φυλλάδες, που  προπαγανδίζουν ασύστολα, αναίσχυντα, κατά  ριπές πλύσης εγκεφάλου  την κατάκτηση του αμερικάνικου ονείρου, την εύκολη ζωή, τη χλιδή, το σεξισμό; Την πλαστική, την αφύσικη, δηλαδή, ζωή, θύματα της οποίας είναι δισεκατομμύρια άνθρωποι σ΄αυτό τον πλανήτη;

Ποιοι σήμερα ,σε ένα κόσμο ,αν ήταν καθαρός, θα έπρεπε να είναι πίσω από τα σίδερα στη θέση της 19χρονης, αν όχι όλος αυτός ο συρφετός της βιομηχανίας παραπληροφόρησης; Από τα αφεντικά, τα τσιράκια-υπαλλήλους, ως τις…καθαρίστριες. Στα κάτεργα έπρεπε να βρίσκονται όλοι τούτοι για το μεγάλο έγκλημα που διαπράττουν καθημερινά. Να πελεκάνε στρεβλές συνειδήσεις, να διδάσκουν την απάτη, το ψεύδος,  τον αποπροσανατολισμό , την παλιανθρωπιά.

Ποιος θα ξεβρωμίσει τις ανθρώπινες κοινωνίες από τέτοιο σκουπιδαριό; Ποιος θα απομακρύνει  τα βοθρολύματα ,ειδικά στο διαδίκτυο, που πλημυρίζουν τις οθόνες των  παιδιών μας;

___________________________________________________________________
1.ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ  ΠΟΥ …ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
2.ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ  ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ  ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΓΚΡΑΝΑ ΠΑΝΤΑΝΟ
3. ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ. 60 ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ  90ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΑΜΕ
4.  “ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ”  ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ Η ΔΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ;

 

1. Μίκης Θεοδωράκης: Εξαγωγή μαύρου θανάτου η πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία
Ο Μίκης Θεοδωράκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Για απεχθείς ενέργειες, αντίθετες με τις ελληνικές παραδόσεις, έκανε λόγο ο Μίκης Θεοδωράκης, σε τοποθέτησή του για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο δικτάτορας Πούτιν ξεκίνησε (προκάλεσε)  έναν πόλεμο στη Συρία με χιλιάδες νεκρούς (πάνω από 300.000 ). Αναρίθμητοι επίσης οι σακατεμένοι, εκατομμύρια οι πρόσφυγες. Κι αυτό το κακό,το χειρότερο μετά το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, έγινε για πουλήσει όπλα ο Ρώσος δικτάτορας και να αποκτήσει βάσεις στη Συρία.

Και ο… αριστερός Μίκης Θεοδωράκης, τσιμουδιά τόσο καιρό για το μεγάλο αυτό έγκλημα. Κάτι σποραδικές δηλώσεις γενικές και αόριστες, για τις…Μεγάλες δυνάμεις (υπονοώντας πάντα και κυρίως την Αμερική) που πουλάνε όπλα και  με καμιά αναφορά  ειδικά στα απείρως φονικότερα όπλα των Ρώσων. ΄Οπως οι ανεκδιήγητοι Ρουβίκωνες, έχει και ο Μίκης λόγους να δείχνει ως…αριστερός ευαισθησίες σε ό,τι ρώσικο και σοβιετικό.

Πόσο αριστερός μπορεί να είναι  ένας  πρώην αρχηγός των Λαμπράκηδων, όταν βλέπει και μιλάει επιλεκτικά για τα στραβά αυτού του κόσμου, όταν έχει καταντήσει πια σκληρός εθνικιστής Ελληνάρας, Τουρκοφάγος, Σκοπιανοφάγος και  Εβραιοφάγος; Στις μέρες μας,τελικά,  χρειάζονται αναθεώρηση και επαναπροσδιορισμό πολλές λέξεις και όροι .

Κι ακόμα, ποιος ελληνικός λαός και “πράσινα άλογα” είναι στις εθνικές του παραδόσεις καλύτερος από τους άλλους λαούς και  μπορεί να παριστάνει  το δάσκαλο σε εκείνους;  Δεν έγινε στην Ελλάδα ένας πόλεμος “εμφύλιος” που τον λένε , μοναδικός σε όλη την Ευρώπη με τη μισή Ελλάδα, τους νικητές, να εξοντώνουν τους άλλους μισούς ΄Ελληνες;  Μόνο αυτό να θυμηθεί κανείς. Αυτό λέγεται ήθος και γόνιμη παράδοση ενός λαού;

Δεν μπορεί, επτέλους, να σωπάσει αυτός ο άνθρωπος; Να σεβαστεί το έργο και τους αγώνες του; Γιατί ό,τι και να λέει, χρόνια τώρα, είναι κουβέντες που σε καμιά περίπτωση δε  θα μπορούσαν  να λέγονται από  αριστερό, ένα για χρόνια αρχηγό των Λαμαπράκηδων. Συνειδητοποιημένοι αριστεροί οι Λαμπράκηδες, που ταλαιπωρήθηκαν, διώχτηκαν, φυλακίστηκαν, δολοφονήθηκαν από αυτή και σε αυτή τη χώρα με την… γόνιμη  παράδοση και τις υψηλές αρχές, που ανακάλυψαν πως υπάρχει,  μόνο  ο Μίκης Θεοδωράκης και οι  πατριδοκάπηλοι Ελληνάρες;

 

2. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΓΚΡΑΝΑ ΠΑΝΤΑΝΟ
Σοβαρές καταγγελίες για τα πιο διάσημα ιταλικά τυριά -Παράγονται από σκελετωμένες αγελάδες;
Σοβαρές καταγγελίες για τα πιο διάσημα ιταλικά τυριά -Παράγονται από σκελετωμένες αγελάδες; [εικόνες]

 

Δύο από τα γνωστότερα ιταλικά τυριά, τα Παρμεζάνα (Parmesan) και Γκράνα Παντάνο (Grana Padano), παράγονται με γάλα που προέρχεται από σκελετωμένες αγελάδες οι οποίες είναι διαρκώς κλεισμένες σε εσωτερικούς χώρους και υφίστανται κακομεταχείριση, καταγγέλλει οργάνωση υπέρασπισης των ζώων.

Η οργάνωση Compassion in World Farming έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έχει γυριστεί σε εννέα κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της ιταλικής κοιλάδας του Πο και δείχνει συνθήκες διαβίωσης των ζώων που προκαλούν σοκ, με αγελάδες εξαντλημένες να ζουν μέσα στα περιττώματά τους.

Καλά,τόσα δισ. κερδίζουν οι πανάθλιοι Ιταλοί επιχειρηματίες  και μόνο από τα δύο, όντως διάσημα, αυτά τυριά. Δε θα μπορούσαν ,να  φτάξουν ένα καλύτερο περιβάλλον ,χωρίς κακοποίηση και με υγιεινές συνθήκες για  αυτά τα ταλαίπωρα  ζώα, που τους  εξασφαλίζουν χρόνια τώρα   τα αστρονομικά  κέρδη;

Και δεν είναι μόνο τα ζώα. Οι επιπτώσεις είναι μετά άμεσες και στους καταναλωτές αυτών των τυριών. Είναι γνωστό  πως  οι ορμόνες κακοποιημένων ζώων, γίνονται στο σώμα τους δηλητήριο. Και όταν παράγουν γάλα  ή  καταναλώνονται ως κρέας, δηλητηριάζουν και εκείνους  που τα καταναλώνουν.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι οργανώσεις και μαθαίνουμε καμιά αλήθεια. Γιατί ,αν περιμέναμε από τις κρατικές υπηρεσίες… “φώτα μου και γλίστρησα”. Συγκαλύπτουν ,  παρά  αποκαλύπτουν τέτοια τα εγκλήματα

 

3. Η «χρυσή» συμφωνία του Μουγκάμπε -10 εκατ. δολάρια πήρε για να παραιτηθεί
«Χρυσή» συμφωνία για τους Μουγκάμπε (Φωτογραφία: AP/ Tsvangirayi Mukwazhi)

Ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε συμφώνησε τελικά να παραιτηθεί από την ηγεσία, την περασμένη εβδομάδα. Και είχε 10 εκατομμύρια λόγους να το κάνει.

Ο πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε και η σύζυγός του, Γκρέις, θα επωφεληθούν μίας «χρυσής» συμφωνίας. Το ακριβές ποσό που θα λάβουν δεν έχει ξεκαθαριστεί, αλλά σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του κυβερνώντος κόμματος, που έχει άμεση γνώση της συμφωνίας, δεν θα είναι κάτω από 10 εκατ. δολάρια, γράφει ο Guardian.

Επιπλέον ο Μουγκάμπε, που ήδη είχε διασφαλίσει αμνηστία, έλαβε εγγυήσεις ότι δεν θα κινηθεί η δικαιοσύνη ούτε εναντίον των επιχειρηματικών συμφερόντων της οικογένειάς του. Ο 93χρονος θα λάβει 5 εκατ. δολάρια άμεσα και το υπόλοιπο ποσό θα του καταβληθεί τους επόμενους μήνες.

Δεν σταματάνε εκεί όμως τα έσοδά του, καθώς συνεχίσει να λαμβάνει τον μισθό του, της τάξεως των 150.000 δολαρίων, για όλη του την ζωή. Τα μισά από αυτά θα συνεχίσει να εισπράττει η σύζυγός του, Γκρέις Μουγκάμπε.

Επίσης το ζευγάρι θα κρατήσει την πολυτελή έπαυλή του, γνωστή ως Blue Roof και η πολιτεία θα καλύπτει τα έξοδα για την περίθαλψή τους, το προσωπικό, την ασφάλεια και τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, φεύγοντας από την εξουσία έπειτα από 37 χρόνια αφήνει τη Ζιμπάμπουε με ένα νόμισμα χωρίς αξία, τεράστια χρέη, πληθυσμό βυθισμένο στη φτώχεια και το ποσοστό της ανεργίας να ξεπερνά το 80%. Οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι, πολλές κοινότητες δεν έχουν ηλεκτρισμό, ενώ η υγειονομική περίθαλψη είναι ανύπαρκτη. Το προσδόκιμο ζωής στη χώρα είναι 60 έτη, ένα από τα χαμηλότερα σε όλο τον κόσμο.

΄Αμα έχεις τέτοιους….επαναστάτες, αγωνιστές και…Μαρξιστές,  τί να τους κάνεις τους φασίστες;

4.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 2.000 ΧΛΜ.
Ιράν: Αν μας απειλήσει η Ευρώπη, θα αυξήσουμε το βεληνεκές των πυραύλων μας
Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα αυξήσει το βελληνεκές των πυραύλων του (Φωτογραφία: AP/ Vahid Salemi)

 

Οι “Αγιοταλάχ” και οι “Μουτζαχεντίν” του Ιράν απειλούν. Οι δικτάτορες της Ρωσίας και της Β.Κορέας το ίδιο. Τελικά κατι καλό  πρέπει να διαθέτει αυτός ο “Δυτικός κόσμος”, για να το μισούν  όλα τα αυταρχικά καθεστώτα.  Δεν εξηγείται αλλιώς που τα ανεγκέφαλα συνεταιράκια   στο Ιράν, τη Ρωσία και τη Β.Κορέα, θέλουν να τον αξαφανίσουν από προσώπου γης.

 

(*)

  • YAHOO

    LADYLIKE

    Η τελευταία εμφάνιση της Pamela Anderson δεν ήταν αυτή ακριβώς που θα περίμενε κανείς

    Η ξανθιά που οι άντρες λάτρεψαν τη δεκαετία των ‘90s συνεχίζει μέχρι σήμερα τις αποκαλυπτικές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις γυμνές φωτογραφίσεις, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να θεωρείται από τις γυναίκες που κρατούν μια θέση στη λίστα με τις αγαπημένες του ανδρικού κοινού. Αυτά, όμως, τα γνωρίζουμε. Εκείνο που δεν περιμέναμε είναι να δούμε την Pamela στην πιο κομψή εμφάνιση των τελευταίων ετών. Αφήνοντας στη ντουλάπα της τα φορέματα με το αποκαλυπτικό μπούστο και λέγοντας ”όχι” στα δεκάδες super mini της, η ίδια επέλεξε μία haigh waist φούστα με το ίδιο top, που αναδείκνυαν υπέροχα τη σιλουέτα της χωρίς να αποκαλύπτει πολλά. Pamela, πολύ μας αρέσεις έτσι. Πάρα πολύ! Φωτογραφίες: AP

  • Better Than Bitcoin

    This New Tech Could Fund Your Retirement

  • Sport 24

    Έρχεται το Spartan s Night η απόλυτη kickboxing διοργάνωση

    “Η νύχτα των Σπαρτιατών” έρχεται στις 21 Απριλίου του 2018 από το BG Academy και το δίδυμο Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη. Οι αγώνες θα είναι διεθνείς με συμμετοχές από όλο τον πλανήτη στα στυλ kickboxing/Κ-1 Rules. Το Σάββατο στις 18:00 στο τρίτο κλειστό στάδιο Ζωφριάς έρχονται δυνατές αναμετρήσεις. “Την έκπληξη έκανε η σχολή BG Academy (Ελευθερίας & Μανδηλαρά 4, Άνω Λιόσια) με την ανακοίνωση της πρώτης της επαγγελματικής διοργάνωσης. Η σχολή kick boxing που δραστηριοποιείται από το 2010, προπονώντας τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο του k-1 (Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαρία Πανταζή, Στάθης Μπένωφ, Βασίλης Καραγιαννίδης, Γιάννης Καγκελίδης) αποφάσισε να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Έτσι το

  • Zougla.gr

    Kawasaki Z900RS Café: H παρέα του Joe Bar ξαναχτυπά

    Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε για την κατηγορία των modern classics μεγάλου κυβισμού και η Kawasaki προσθέτει το δεύτερο μέλος της σε μια ξεχωριστή παλιοπαρέα. Πριν λίγες μόλις εβδομάδες η πράσινη εταιρεία το πήρε απόφαση και έφερε στον κόσμο το Ζ900RS (δείτε εδώ http://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/kawasaki-z900rs-sto-pnevma-tou-z1), μια μοτοσυκλέτα φόρο τιμής στο θρυλικό Ζ1 του 1972. Μια γυμνή τετρακύλινδρη με σχεδιασμό που συγκινεί ακόμα και τους μη έχοντες γνώση, αν και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν έχει ακούσει ή διαβάσει για το θρυλικό -πλέον- Ζ900. Και πριν κοπάσει ο θόρυβος που δημιούργησε στα μοτοσυκλετιστικά στέκια, έρχεται να τον εντείνει με το Z900RS

  • Zougla.gr

    Αναδρομικό «κούρεμα» για παλαιές φορολογικές υποθέσεις

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» το υπουργείο Οικονομικών καταθέτει τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή σχέδιο νόμου, μειώνοντας δραστικά τα πρόστιμα για τις παλαιές υποθέσεις προ του 2014, ακόμα και αυτές που εκκρεμούν στη διεύθυνση επίλυσης διαφορών και στα διοικητικά δικαστήρια. Πάντως, είναι εντυπωσιακό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ελέγχων, όπως για παράδειγμα του 2013, επιβάλλονταν πρόστιμα στο 120% του κύριου φόρου, ενώ για την επόμενη χρήση (2014) τα πρόστιμα κατά ανώτατο όριο έφθαναν στο 50% του κύριου φόρου. Πάντως, είναι εντυπωσιακό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ελέγχων, όπως για παράδειγμα του 2013, επιβάλλονταν πρόστιμα στο 120% του κύριου φόρου, ενώ για την επόμενη χρήση

  • MINI Electric. 221 CP și 2.1 l/km

    În plus, și un ecotichet de 4.500 Euro. Vrei mai multe motive pentru care noul MINI Cooper S E Countryman ALL4 va fi noul tău prieten bun?

  • Sport 24

    Επασί: Ο Γάλλος κέρβερος της Βοιωτίας

    Μετά από 11 αγωνιστικές ο Λεβαδειακός έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές. Με γκολ, μάλιστα, στα τελευταία λεπτά αυτών των δύο αναμετρήσεων σε Λάρισα (1-0 από ΑΕΛ) και Φάληρο (2-1 από Ολυμπιακό). Οι Βοιωτοί είναι μαζί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση (στη δεύτερη είναι ο Ατρόμητος και στην πρώτη ο ΠΑΟΚ) των ομάδων που έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ στη Super League Σουρωτή μέχρι τώρα. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε στις προπονήσεις του Λεβαδειακού τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου (24/7) κατά τη θερινή προετοιμασία στο Καρπενήσι. Μέσω μιας τέτοιας γνωριμίας (με τον ατζέντη του 24χρονου τερματοφύλακα), πείστηκε ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ και νυν του Λεβαδειακού να δεθχεί τον Επασί για δοκιμή. Άλλωστε,

  • Sport 24

    Ο Παναθηναϊκός διασύρεται και ο Αλαφούζος κοιτάζει

    Μερικές απορίες μένουν αναπάντητες για πάντα… Όπως για τον χαμένο εγωισμό του Γιάννη Αλαφούζου και για την ανοχή που δείχνει, απέναντι στον διασυρμό που υφίσταται μία εταιρία του, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μία επιχείρηση που διαθέτει το πιο βαρύ brandname από τις υπόλοιπες που έχει ο εφοπλιστής. ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Φυσικά, δεν χρειάζεται να συζητήσουμε εάν ο Μάνταλος διάκειται ευνοϊκά υπέρ του Παναθηναϊκού. Αρκεί μία μικρή αναδρομή στις διαιτησίες του, για να διαπιστώσουμε το αντίθετο. Από την αλήστου μνήμης ήττα με 3-2 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου, στην 30η αγωνιστική της σεζόν 2011-2012 μέχρι το αξιομνημόνευτο 4-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια τη σεζόν 2014-2015, ο Καβαλιώτης ρέφερι

  • Sport 24

    Τρελάθηκε με τον διαιτητή ο Γιάννης

    Οι Μπακς δεν παίζουν άμυνα τελευταία και χάνουν με μεγαλύτερη συχνότητα απ’ ότι είχαν συνηθίσει. Πολύ φυσιολογικά, λοιπόν, έχουν και νεύρα… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεφεύγει από τον κανόνα. Ο 23χρονος φόργουορντ ναι μεν γέμισε τη στατιστική του, στο Σολτ Λέικ Σίτι, εντούτοις είχε πολλά νεύρα, τα οποία κορυφώθηκαν σε μία φάση της τρίτης περιόδου, όταν φώναξε σε έναν από τους τρεις διαιτητές και στη συνέχεια ξέσπασε σε μία καρέκλα.

  • Curajul extrem. Noua generație Hyundai Elantra

    Noul Elantra, acum de la 12.775 Euro, prin Programul Hyundai 2017! Testează modelul!

  • Zougla.gr

    Η «Καζαμπλάνκα» του Μάικλ Κερτίζ γιορτάζει τα 75 της χρόνια

    Μια από τις σημαντικότερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, η «Καζαμπλάνκα», γιορτάζει σήμερα τα 75 χρόνια από την πρώτη της προβολή. Η ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου 1942 και γρήγορα έγινε παγκόσμια επιτυχία, ενώ κέρδισε και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 1944. Οι Βρετανοί βουλευτές την έχουν επιλέξει ως την πιο αγαπημένη τους ταινία όλων των εποχών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του 2006, ενώ το American Film Institute την έχει κατατάξει τρίτη στον κατάλογο με τις πιο σημαντικές αμερικανικές ταινίες. Το 2012 το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας του Κερτίζ πουλήθηκε προς 2,1 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, ενώ το διάσημο πιάνο που βρισκόταν

  • Sport 24

    Η Black Friday στα footshirts έχει και σούπερ παράταση!

    Μπλουζάκια, hoodies και posters τώρα με έκπτωση που ξεκινά από -35% και φτάνει έως και το -50! Τα footshirts για δεύτερη σερί χρονιά παίρνουν μέρος στην Black Friday και μειώνουν τις τιμές σε ΟΛΑ τους σχέδια. Έλα, μέχρι και την Κυριακή 26/11, να γνωρίσεις την πλούσια γκάμα σχεδίων τους, εκεί όπου το ποδόσφαιρο συναντά την έμπνευση, την τέχνη και το χιούμορ! Όπως πλέον και το μπάσκετ! ► Bάλε τον κωδικό “black35” στο checkout και πάρε την έκπτωση μέχρι και τις 26/11! Έλα στα footshirts, εκεί όπου δεν θα βρεις απλά μία στάμπα με το όνομα μιας ομάδας ή ενός ποδοσφαιριστή. Εκεί όπου δεν θα φορέσεις ακόμα ένα σχέδιο με το σήμα του κλαμπ που υποστηρίζεις. Αλλά το μέρος όπου το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται

  • Sport 24

    Νεκρός μποξέρ μόλις 24 ετών

    Νέος θάνατος σε ρινγκ επαγγελματικής πυγμαχίας αυτή τη φορά στο Ελ Σαλβαδόρ με θύμα τον 24χρονο Francisco Ruiz. O Ruiz έκανε τα πρώτα του βήματα στο μποξ και δυστυχώς στον 4ο αγώνα της καριέρας του έμελλε να χάσει τη ζωή του… Ο αντίπαλός του, Ricardo Cortez τον έβγαλε ΚΟ μ’ ένα χτύπημα με τον νεαρό Ruiz να μην σηκώνεται ποτέ. Λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο, σκορπίζοντας θλίψη.

  • Energia noului Yaris de la 11.900 EUR + TVA

    Noul model îţi oferă zero consum și zero emisii pe 50% din parcurs, alături de Toyota Safety Sense în echipare standard şi alte noutăţi.

  • Contra.gr

    Ήρωας ο Ουζουνίδης που παραμένει κάτω από αυτές τις συνθήκες

    ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ 30ΛΕΠΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Δημιουργήθηκε στο πρώτο 30 λεπτό ο φόβος πως τελικά δεν είναι και τόσο απίθανο να έχει την τύχη της ΑΕΚ όταν τα χρέη την έκαναν να πέσει και αγωνιστικά. Η ομάδα που παρέταξε φυσιολογικά ήταν εντελώς ασύνδετη. Φέρνοντας στο μυαλό τις σκέψεις των πρώτων 30 λεπτών, νομίζω πως το τέλος του παιχνιδιού μπορεί να δημιουργήσει την ανακούφιση πως τουλάχιστον είναι εφικτή η προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που τουλάχιστον δεν θα διασυρθεί αγωνιστικά. ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του συλλόγου να παίξει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και να νοιώθει για 30 λεπτά τόσο ξεκάθαρή

  • Zougla.gr

    Πάνος Βλάχος: Η φωτογραφία στο Instagram που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς του φίλους

    O Πάνος Βλάχος εδώ και αρκετό καιρό έχει μετακομίσει μόνιμα με την σύντροφό του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην Αμερική. Οι δυο τους δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

  • Contra.gr

    Όπλα και ναρκωτικά στο αμάξι πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

    Ένα AUDI Α4 γεμάτο με… όπλα και ναρκωτικά κατέσχεσαν οι σερβικές αρχές στο Βελιγράδι, όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας. Το αυτοκίνητο μάλιστα είχε αμερικάνικες πινακίδες και ανήκε στον πρώην “πράσινο” Νίκολα Πέκοβιτς. O 31χρονος σέντερ από το Μαυροβούνιο είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό τη διετία 2008-10. Οι αρχές σταμάτησαν λοιπόν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, οι Ροντόικο Τομάσεβιτς (35 ετών) και Ιβάν Γκολόσεβατς (30 ετών), με καταγωγή από το Μαυροβούνιο και τους οδήγησαν στο τμήμα. Ο Γκολόσεβατς είχε στην κατοχή του κοκαΐνη, ενώ στο αμάξι υπήρχαν και δύο όπλα. * H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου.

  • Ofertă NISSAN CROSSOVERS – finanțare cu dobândă 0%

    Te așteptăm cu o ofertă specială la toată gama de crossovere Nissan. Detalii aici!

  • NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

    Ferrari: Το κατακόκκινο πάθος μπαίνει στο μουσείο

    Η Ferrari χρησιμοποιεί λεπτές και συχνά αόρατες τεχνικές σχεδιασμού αυτοκινήτων, αλλά με τη μέγιστη προσοχή και ακρίβεια. Η έκθεση παρέχει μια εικόνα για την ιστορία και το σχεδιασμό αυτοκινήτων , σύμφωνα με τον επιμελητή της έκθεσης, Andrew Nahum. Μεταξύ των μοντέλων που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι η 166 MM Barchetta (1950), η Ferrari 250 GTO (1962), 250 GT Berlinetta passo corto (SWB) (1960), η Testarossa Spider (1986) και η Ferrari F1-2000 ( 2000) με την οποία ο Μίχαελ Σουμάχερ χάρισε στη Ferrari τον πρώτο της τίτλο οδηγών μετά από 21 χρόνια. Οι επισκέπτες του Μουσείου έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν φωτογραφίες διάσημων καλλιτεχνών, θαυμαστών των Ferrari, των Μάιλς Ντέιβις, Κλιντ

  • Zougla.gr

    Ο Παναθηναϊκός το «Χ» με λάβαρο τη φανέλα του

    Τρώει μια γκολάρα στο 3 κιόλας και στη συνέχεια ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρίες. Κλασικές. Ατυχία; Γιατί όχι ανικανότητα. Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Όχι εμπιστοσύνη στην τελική προσπάθεια. Αντί να σημαδεύουν με τη μπάλα, τη στέλνουν όπου πάει, κουτουρού μπουγάτσα. Δεν λες ότι ο Παναθηναϊκός το γύρισε, ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’