ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

1. Ο «ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ»
Ισόβια στον Μλάντιτς -Ενοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
AP Photo/Peter Dejong, Pool

Ο Ράτκο Μλάντιτς, αρχηγός των σερβικών δυνάμεων της Βοσνίας, κρίνεται ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά τον πόλεμο της Βοσνίας από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη.

Ο Μλάντιτς υπήρξε μέλος μίας «κοινής εγκληματικής επιχείρησης» που είχε ως σκοπό τη δίωξη των μη Σέρβων στη Βοσνία, έκρινε το δικαστήριο.

Ο Ράτκο Μλάντιτς είχε την πρόθεση της εξόντωσης του μουσουλμανικού πληθυσμού της Σρεμπρένιτσα και συνέβαλε σημαντικά στη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα με τις σφαγές του 1995. Ο Μλάντιτς «συνέβαλε αποφασιστικά» στα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Σρεμπρένιτσα, αναφέρεται στην απόφαση του Δεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Ο Ράτκο Μλάντιτς είχε ρόλο κλειδί στα εγκλήματα πολέμου στο Σαράγεβο και διηύθυνε «προσωπικά» την επιχείρηση βομβαρδισμού της πρωτεύουσας της Βοσνίας, σύμφωνα με την απόφαση.

«Τα διαπραχθέντα εγκλήματα κατατάσσονται μεταξύ των πλέον απεχθών που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα και περιλαμβάνουν γενοκτονία και εξόντωση ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», δήλωσε ο πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου Αλφόνς Οριε κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας.

Επεισοδιακή η ανάγνωση της ετυμηγορίας

Στο μεταξύ, επεισοδιακή ήταν η ανάγνωση της ετυμηγορίας καθώς ο Σερβοβόσνιος πρώην διοικητής Ράτκο Μλάντιτς οδηγήθηκε εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου της Χάξης επειδή άρχισε να φωνάζει εναντίον των δικαστών που ανακοίνωναν την απόφασή τους. Ο Μλάντιτς οδηγήθηκε εκτός της αίθουσας όταν ο δικαστής απέρριψε αίτημα του δικηγόρου του να αναβληθεί η έκδοση της ετυμηγορίας για ιατρικούς λόγους.Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι η αρτηριακή πίεση του πελάτη του, που του μετρήθηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ήταν υψηλή και υπήρχε κίνδυνος να καταρρεύσει. Το δικαστήριο απέρριψε, ως αβάσιμο, το αίτημα και τότε ο Μλάντιτς σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει «Ψέματα, ψέματα, όλα είναι ψέματα». Ο πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε την απομάκρυνσή του και συνέχισε την ανάγνωση της απόφασης.

Γνωστός ως ο «χασάπης της Βοσνίας», ο στρατηγός Μλάντιτς αντιμετώπιζε 11 κατηγορίες, όπως γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο 74χρονος ωστόσο αρνούνταν τις κατηγορίες. Όταν αποβλήθηκε από την αίθουσα οδηγήθηκε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο από το οποίο παρακολουθούσε την πολυαναμενόμενη ετυμηγορία από τηλεόραση.

Ο Μλάντιτς εμφανίστηκε αρχικά στο δικαστήρια χαλαρός και χαμογελαστός κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της ετυμηγορίας όμως οι δικηγόροι του ζήτησαν να γίνει ένα διάλειμμα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και στη συνέχεια μέλος της οικογένειας του πρώην επικεφαλής του στρατού των Σέρβων της Βοσνίας δήλωσε ότι υποβλήθηκε σε μέτρηση αρτηριακής πίεσης.

Το πρώτο κατηγορητήριο κατά του Μλάντιτς απαγγέλθηκε στις 26 Ιουλίου του 1995 και διευρύνθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Για περίπου 16 χρόνια περίπου διέφευγε της σύλληψης. Στις 26 Μαΐου του 2011 ο Ράτκο Μλάντιτς συνελήφθη στο χωριό Λαζάρεβο στη βορειοανατολική Σερβία και στις 31 Μαΐου εκδόθηκε στο δικαστήριο της Χάγης. Η δίκη του ξεκίνησε τον Μάιο του 2012.

Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν: «Βαρυσήμαντη νίκη για τη δικαιοσύνη»

«Βαρυσήμαντη νίκη για τη δικαιοσύνη» αποτελεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ράτκο Μλάντιτς «την επιτομή του κακού», σύμφωνα με τον Υπατο Αρμοστή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν.

Η δικαστική απόφαση αποτελεί προειδοποίηση για όσους διαπράττουν τέτοια εγκλήματα ότι «δεν θα γλιτώσουν τη δικαιοσύνη, όσο ισχυροί και να είναι, όσο χρόνο και αν χρειασθεί».

Ο χασάπης, αφού έζησε ελεύθερος όλα αυτά τα χρόνια με το αίμα των χιλιάδων θυμάτων του να βοά, επιτέλους καταδικάστηκε σε μια ποινή που μοιάζει αστεία μπροστά  στα  εγκλήματά του. ΄Ενας από τους  βασικούς πρωτεργάτες του Ολοκαυτώματος της  Σρεμπρένιτσα το 1995 , όταν οι αιμοσταγείς  εθνικιστές Σέρβοι  (παραμένουν έτσι και σήμερα σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Σερβίας), δολοφόνησαν  8.000 άντρες και αγόρια από 8 χρόνων και πάνω. ΄Ολοι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι. Το ειδεχθέστερο έγκλημα μετά τη λήξη του 2ου Παγκόσμιου πολέμου!

Και όμως !22 χρόνια μετά, έμεινε  μέχρι χτες ατιμώρητο. ΄Οπως, βέβαια,  και πολλά άλλα βάρβαρα εγκλήματα, ειδικά τα πρόσφατα του δικτάτορα Πούτιν . Δεν έχει ακόμα ούτε τη δύναμη αλλά ούτε την πολιτική βούληση να αποδώσει δικαιοσύνη ουσαστική ο θεσμός του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

΄Ομως, ας γνωρίζει και το ίδιο και οι άλλοι παγκόσμιοι θεσμοί-οργανώσεις ,όπως ο ΟΗΕ που παρακολουθούν τα δράματα της ανθρωπότητας “νίπτοντας χείρας”, πως σκάβουν το λάκκο του πολιτισμού.  “Πριονίζουν  το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται”.  Θα γίνει μια μέρα μπούμερανγκ αυτή η ατιμωρισία των άγριων εγκλημάτων ηγετών και όχλων.

 

2. ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε μόνος να σχεδιάσει το μέλλον της Συρίας -Βαθύ παρασκήνιο
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε μόνος να σχεδιάσει το μέλλον της Συρίας -Βαθύ παρασκήνιο

αγκαλιά του Μπάσαρ αλ Ασαντ, ο οποίος βυθίστηκε με ευγνωμοσύνη στα χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν, που φάνηκε με ένα μισο-ενοχλημένο και μισο-ικανοποιημένο χαμόγελο, είναι η εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις από την συνάντηση των δύο ανδρών που έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Σότσι της Ρωσίας.

Οι διάφορες πλευρές της συριακής αντιπολίτευσης συναντώνται την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου και την Πέμπτη, με τον ρώσο πρόεδρο και τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών. Η δυνατή στιγμή πάντως ήταν η υποδοχή-έκπληξη του Μπάσαρ αλ Ασαντ.

Η ζεστή αγκαλιά δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης και αφορούσε την επίσκεψη-έκπληξη, μόνο για τέσσερις ώρες, του προέδρου της Συρίας στην ρωσική πόλη Σότσι που βρίσκεται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Ο ρώσος πρόεδρος συνεχάρη τον πρόεδρο της Συρίας για τα αποτελέσματα που είχε η μάχη του εναντίον των τρομοκρατών, οι οποίοι δείχνουν να έχουν «αναπόφευκτα και οριστικά» χάσει τον πόλεμο, όπως είπε.

[Φωτό Associated Press]

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε ως στόχο να γιορτάσουν την οριστική επικράτηση του Ασαντ έναντι των ανταρτών και των τζιχαντιστών και πραγματοποιήθηκε παρά την βεβαρυμένη αντζέντα της ρωσικής διπλωματίας. Ο αλ Ασαντ ήταν, πράγματι, ένας από τους πολλούς επισκέπτες στο Σότσι αυτές τις ημέρες. Σύνοδοι, συναντήσεις και εκδηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη στην ρωσική πόλη, η οποία μεταμορφώνεται σε διπλωματική πρωτεύουσα του Πούτιν.

Την Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, συνάντησε τους ομολόγους του της Τουρκίας και του Ιράν, συμμάχους στις στρατιωτικές παρεμβάσεις και στην πολιτική επίλυση του προβλήματος της Συρίας, τα οποία έχουν αναλάβει οι Ρώσοι εδώ κι ένα χρόνο. Την Τετάρτη ο Πούτιν θα δεχθεί τον Ερντογάν και τον Ροχανί στο Σότσι, αφού η Ρωσία επιθυμεί να διοργανώσει ένα «Συνέδριο για τον εθνικό διάλογο της Συρίας».

Ταυτόχρονα, οι διάφορες πλευρές της συριακής αντιπολίτευσης συναντώνται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, την Τετάρτη και την Πέμπτη, προκειμένου να διαμορφώσουν μια νέα πλατφόρμα ενόψει των νέων διαπραγματεύσεων που θα γίνουν υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στη Γενεύη, από την ερχόμενη Τρίτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η επίσκεψη του Μπάσαρ αλ Ασαντ στο Σότσι έμοιαζε σαν πρόσκληση ενόψει των γεγονότων όπως τα έχει προβλέψει η Ρωσία. Ο Πούτιν εργάζεται μεθοδικά ώστε να διαμορφώσει ένα διεθνές κλίμα συναίνεσης για την πολιτική επίλυση της κρίσης στην Συρία. Οι παγκόσμιοι και τοπικοί ηγέτες του έδωσαν λευκή κάρτα, κι έτσι ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει για τις συνομιλίες του με τον Μπάσαρ αλ Ασαντ τον αμερικανό πρόεδρο αλλά και την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, θεωρητικά υποστηρικτές της συριακής αντιπολίτευσης.
«Οπως ξέρετε, η αποκαλούμενη αντιπολίτευση του Ριάντ συναντάται στις 22 και 23 Νοεμβρίου. Ο εκπρόσωπός μας κ. Λαβρέντιεφ θα είναι παρών στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της σύσκεψης καθώς και στην τελική συνέντευξη τύπου, ως ειδικός απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου», ανακοίνωσε ο Πούτιν στον αλ Ασαντ. Η διοργάνωση αυτής της συνάντησης στο Ριάντ, αλλά και η δημοσιοποίησή της, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο «φάκελος Συρία» ελέγχεται πλήρως από τον Πούτιν.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους δικούς μας εδώ  Ρουβίκωνες, τα “νήπια” της πολιτικής, που βλέπουν ιμπεριαλιστές, φονιάδες και χωροφύλακες λαών στους Αμερικάνους. Τσιμουδιά  τα δικά μας αυτά παλικάρια για το φιλαράκι τους, το δικτάτορα Πούτιν, που έχει χρεωθεί το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών στην Τσετσενία, τη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Συρία. Ούτε έξω από τη ρωσική πρεσβεία δεν περνούν. Τί γραφικοί!

Ακτιβιστές της πλάκας είναι τα παιδιά. Αν ήταν, μάλιστα,  κομματικοί ,θα τους είχαν δώσει προ πολλού και επαξίως  βραβείο  της καλύτερης δημαγωγίας και λαϊκισμού.

Στο μεταξύ, ούτε κατάλαβαν, ούτε μπορούν,ούτε θέλουν  να αντιληφθούν πως τώρα πια οι Αμερικανοί είναι …αγγελούδια μπροστά στην ιμπεριαλιστική λαίλαπα του νέου Τσάρου της Ρωσίας.  Ασύγκριτα τα εγκλήματά του, που είναι τα χειρότερα ,μετά τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου πολέμου.

___________________________________________________________________

  1. ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΕΣ ΙΑΧΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΙΝΑΔΩΝ
  2. ΜΥΘ-ΙΣΤΟΡΙΑ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑ ΓΡΑΦΙΔΟΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑ.
  3. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΦΑΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

1. α Στοιχεία σοκ για την κακοποίηση γυναικών: Θύματα του συζύγου το 80% στην Ελλάδα (Iefimerida.gr)
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ SOS 15900
Στοιχεία σοκ για την κακοποίηση γυναικών: Θύματα του συζύγου το 80% στην Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Shutterstock

Θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό τους, είναι οι 8 στις 10 γυναίκες, που απευθύνθηκαν στη γραμμή SOS 15900, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΙΦ, που δόθηκαν στη δημοσιότητα ενόψει της 25ης Νοεμβρίου, που είναι Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, στο διάστημα από τις 19 Νοεμβρίου 2016 έως 19 Νοεμβρίου 2017, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή δέχθηκε 5.041 κλήσεις και 113 ηλεκτρονικά μηνύματα.

Επί του συνόλου των κλήσεων, οι 4.266 (85%) αφορούσαν σε καταγγελίες περιπτώσεων έμφυλης βίας. Από αυτές, οι 3.034 κλήσεις (71%) αφορούσαν σε καταγγελίες των ίδιων των κακοποιημένων γυναικών, ενώ οι 1.232 κλήσεις (29%), αφορούσαν σε καταγγελίες από τρίτα πρόσωπα, κυρίως από φίλους/-ες, γονείς, άλλους συγγενείς και γείτονες.
β. ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
Οι serial killers στις ΗΠΑ έχουν ένα κοινό σημείο: Χτυπούσαν τις γυναίκες τους
Οι serial killers στις ΗΠΑ έχουν ένα κοινό σημείο: Χτυπούσαν τις γυναίκες τους

Πηγή:(iefimerida.gr)

Είναι , ακόμα και στους πιο αδαείς ,φανερό πως η παραπάνω φυλλάδα, εκτός από ακροδεξιά και  πορνοφυλλάδα,  έχει προ πολλού αποκτήσει και το …στέμμα του  ακραιφνούς μισοαντρισμού (κατά το μισογυνισμός).  Αστείες καρικατούρες δημοσιογραφίας,  πιθανότητα  κατατρυχόμενες από σοβαρά προβλήματα διαταραχής   της περιοχής  της  λίμπιντο, δε χάνουν ευκαιρία με πηχυαίους τίτλους και υστερικά κείμενα να  ζητούν την «κεφαλήν» κάθε σερνικού “επί πίνακι”, διότι συλλήβδην οι άντρες  ή θα είναι βιαστές, γουρούνια, επιθετικοί, αγενείς στις γυναίκες ή εν πάση περιπτώσει  ο…καλύτερος άντρας είναι ο νεκρός άντρας. Τα έχει , βέβαια,  πριν πολλά χρόνια ακούσει πάλι η ανθρωπότητα τέτοια συνθήματα από μανιακές, υστερικές, θεότρελες, εν ολίγοις, “μαινάδες”,  που όμως η ίδια η ζωή και ο πολιτισμός ξεπέρασε την τύφλα και το ρατσιστικό φανατισμό τους.

Μια μόνο ματιά να ρίξει κανείς στα περιεχόμενα των δημοσιεύσεων  της  εν λόγω  φυλλάδας, γίνεται φανερό πως το επιτελείο της από νεόκοπες προφανώς “φεμινίστριες” συγκείμενο (διάβαζε, “φονταμενταλίστριες του σεξισμού” ), που έχουν μπερδέψει αυτονόητες και φυσικές αλήθειες, έχει αποδυθεί σε ένα αγώνα δυσφήμισης και εξευτελισμού  του  άντρα, ως φύλο. Απομονώνονται περιστατικά βίας η και εγκλημάτων με δράστες άντρες, γενικεύουν  παραληρηματικά την άποψη πως  όλα τα σερνικά  τα ίδια γουρούνια είναι, αποφεύγουν να παραθέσουν ανάλογα και χειρότερα εγκλήματα με με δράστες γυναίκες   και καταλήγουν στο  γραφικό και ρατσιστικό το μέλλον είναι….γυναίκα! (πρβ  “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ OYTE MALE ΟΥΤΕ FEMALE. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ”: http://homo-naturalis.gr/21100-2/)

Παραθέτουμε δύο πρόσφατα από τα εκατοντάδες τέτοια εμπρηστικά ρατσιστικά κείμενα του πολύχρωμου, με κυρίαρχο το ροζ ,ταμπλόιτ  . Στο πρώτο, διαβάζει κανείς στην επικεφαλίδα πως το 80% των συζύγων στην Ελλάδα κακοποιούν τις συζύγους τους. Παθαίνεις πλάκα ,γιατί αυτό σημαίνει πως πάνω κάτω ο μισός πληθυσμός της χώρας σε άντρες είναι γουρούνια! Και   εμβρόντητος , αναλογιζόμενος “καλά τί πάθανε οι άντρες τελευταία”, δε συνεχίζεις την ανάγνωση. Αν το έκανες, θα διαπίστωνες, έστω και με το ζόρι, που το αφήνουν να φανεί ,πως το 80% των συζύγων που δέρνουν τις γυναίκες τους  δεν  αφορά το γενικό πληθυσμό ,αλλά στα …τελεφωνήματα της γραμμής ΣΟΣ1590 και αφορούν 5000 κλήσεις.  Σε αριθμούς αυτό σημαίνει πως  αντί πέντε εκατομμύρια Ελλήνων αντρών, κανα δυο χιλιάδες καθικαράδες, που έχουν μπερδέψει το σπαθί με το…πουλί, επιβεβαιώνουν τον αντρισμό τους με τις σφαλιάρες.  Και φυσικά, αν από την άλλη μέτραγες πόσες υστερικές μανάδες ξυλοκοπούν και μάλιστα ανηλεώς παιδιά, ακόμα και μωρά, ως ασκούσες κι αυτές εξουσία επί πιο αδυνάτων σωματικά, θα διαπίστωνες πως τέτοιες….ισορροπίες, δυστυχώς, μπορείς να ανακαλύψεις σε παρανοϊκούς και των δύο φύλων. Κι ακόμα, η καλή αντροφάγα ρατσιστοφυλλάδα, μας ενημερώνει πάλι πως οι  μανιακοί , οι serial killers,οι ανώμαλοι  είναι ΜΟΝΟ  γένους αρσενικού. Και  να μην το ξεχνάμε …έδερναν κι αυτοί τις γυναίκες τους κι ας μην είχαν ποτέ συζύγους!

΄Ο, τι και να κάνουν τα φασιστικά έντυπα και   ιστότοποι σαν την προκομμένη εδώ, δεν πρόκειται να προκαλέσουν “εμφύλιο”. ΄Αντρας και  γυναίκα, ως άνθρωποι και αργότερα  ως ουδέτερο  φύλο, πορεύονται  χέρι -χέρι στην εξέλιξη ,τις νέες κοινωνίες που έρχονται. Οι παράταιροι,  οι ανεγκέφαλοι και στα δύο φύλα , θα μείνουν πίσω στις εποχές, θα απομονωθούν, θα εξαφανιστούν. Μαζί τους και οι επίσης  ανεγκεφαλοειδείς ανθρωπίδες της iefimerida.gr, που καλλιεργούν και συντηρούν  το νοσηρό κλίμα ρατσισμού  φύλου και μισοαντρισμού. Σκοπός των αφεντικών το κέρδος. Να ανοίξουν την αγορά σε νέους πελάτες. Η γνωστή τακτική της βρώμικης βιομηχανίας παραπληροφόρησης.

 

2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μη χάσετε και δεν το αγοράσετε.  Θα απολέσετε την απόλαυση  μελέτης της πολιτικής νουβέλας που μαγείρεψε με μητσοτακικά υλικά  ο μεγάλος  μετρ της κουζίνας και δημοσιογραφικός… ιστορικός Παπαχελάς (Τί παιδί!).

Ο τύπος ,λέει,  άκουσε και κατέγραψε την ιστορική αλήθεια που ήθελε να ακουστεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μονόπλευρη ,φανατική και ψεύτικη, φυσικά.  Και ποιος καλύτερος απο τον Παπαχελά θα αναλάμβανε να τη διαφημίσει. “Κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι”.

3. ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ
Απίστευτο περιστατικό στο Αργος: Ομάδα 20 μεταναστών περικύκλωσε και άρχισε να θωπεύει νεαρή
Απίστευτο περιστατικό στο Αργος: Ομάδα 20 μεταναστών περικύκλωσε και άρχισε να θωπεύει νεαρή

Μια απίστευτη περιπέτεια και μάλιστα αιματηρή σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έζησαν μια οικογένεια και κάτοικοι στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 30χρονη κοπέλα ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα της θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει.

Για κακή της τύχη όμως η 30χρονη πέρασε έξω από ένα οίκημα (γιαπί) στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανόν Πακιστανοι και Αφγανοί. Στην θέα της νεαρής κοπέλας μια ομάδα μεταναστών περίπου 20 ατόμων βγήκε από το οίκημα με άγριες διαθέσεις και άρχισαν να της επιτίθενται και να την θωπεύουν. Τρομοκρατημένη η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφός της, που «έπεσε» πάνω στο περιστατικό, ο οποίος επενέβη χωρίς να πιαστεί στα χέρια μαζί τους. Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό. Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότεροι Ασιάτες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστούν και οι δυο.

Οι γείτονες όλη αυτή την ώρα ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι μετανάστες είχαν εξαφανιστεί. Μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν και οδηγήθηκαν στο τμημα που διαπιστώθηκε πως οι δυο από αυτούς ηταν παράνομα στην χώρα, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα.

Γιατί  δεν το πιστεύω; Επειδή θεωρώ πως  εξ ορισμού ο μετανάστης είναι άγγελος; ΄Οχι βεβαια. Αλλά επειδή γνωρίζω …εξ ορισμού πως  η φυλλάδα που αναπαράγει την είδηση εκτός απο πορνό είναι  και ρατσιστοφυλλάδα και μάλιστα Πακιστανοφάγα.  Μη λέμε πολλά, τώρα. Να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.

Πάντως, τέτοιες ιστορίες επιθέσεων εναντίον…αδύναμων κοριτιτσιών , τις ακούσαμε και παλιότερα. Στη  Γερμανία, μάλιστα, την περασμένη πρωτοχρονιά οι… βρώμικοι Ασιάτες, που δεν μπορείς να τους πλησιάσεις από την μπόχα (εκτός των άλλων, γιατί είναι και…αβάπτιστοι!), έπεσαν πάνω στις…παστρικές Γερμανίδες και θώπευαν ό,τι πολύτιμο διέθεταν οι παρθένες.

Παράγινε αυτό το κακό με τη συνεχιζόμενη εκτόξευση   “λάσπης”  από  μεμονωμένα και συνήθη περιστατικά για  τους μετανάστες, που  απόκτησαν και άλλη ιδιότητα εδώ και  καιρό, εκτός του στυγνού  εγκληματία και κλέφτη κι  αυτή του…γουρουνιού.  Ως γνωστό, έτσι  αποκαλούν πια τους μουντάρηδες  προαγωγούς τους οι Χουλιγουντιανές πριμαντόνες, που δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση, για να …πάρουν το ρόλο  στην ταινία.

Μόνο  που ο  εξαθλιωμένος μετανάστης, αν ακούει κάτι και  κυρίως , είναι η πείνα η “θεριεμένη μέσα” του και η  παγωνιά  που περονιάζει το κοκαλάκι του. Κι αν σε δαγκώνουν τέτοια άγρια σκυλιά, πού να βρεθεί χώρος να έχει απαιτήσεις κι η …τεστοστερόνη;