ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕ
Θρίλερ -Το ΣτΕ πάγωσε την απόφαση του ΕΣΡ για μαύρο στο Mega
Θρίλερ -Το ΣτΕ πάγωσε την απόφαση του ΕΣΡ για μαύρο στο Mega

Αναστολή της απόφασης για παύση λειτουργίας του MEGA, με προσωρινή διαταγή του προέδρου του ΣτΕ.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Νικόλαος Σακελλαρίου, με προσωρινή διαταγή του, αναστέλλει την υπ. αριθμόν 18/2018 απόφαση του ΕΣΡ με την οποία σταματάει η λειτουργία εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

 

Ουδέποτε τα χρόνια της “Μεταπολίτευσης”  πρόεδρος του ΣτΕ επέδειξε τέτοιου είδους θρασύτατο  κομματισμό και   υποταγή  στα κελεύσματα της Ν.Δ,  όσο ο σημερινός. (Στον ΄Αρειο Πάγο παλιότερα,1989, τόσο αισχρά κομματικά διαπλεκόμενος, υπήρξε  ο τότε πρόεδρος Βασίλης Κόκκινος.  Δίκασε τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον αθώωσε στο μικροπολιτικό εκείνο παιχνίδι, που έστησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο Κόκκινος υπήρξε κανονικός και αισχρός αχυράνθρωπος, αποκλειστικά  της οικογένειας Μητσοτάκη).

Ο  Νικόλας Σακελλαρίου έχει δικαστεί και καταδικαστεί στο αδέκαστο δικαστήριο της Ιστορίας ,ως ο πιο  επαίσχυντα διαπλεκόμενος δικαστής σήμερα. Δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα πλέον.

Να σημειώσουμε πως είναι ο ίδιος που συγκάλυψε τη δολοφονία του καθηγητή Γ. Τριάρχη, για να σώσει  την Ντόρα Μπακογιάννη και τη Μαριέττα Γιαννάκου ,που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στο έγκλημα εκείνο. Πέραν, βέβαια ,της συμμετοχής τους στο οικονομικό σκάνδαλο.

Το δράμα της ελληνικής δικαιοσύνης!

 

2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Επισκέπτης του σάιτ, μας γράφει:

“Ξεσήκωσα το παρακάτω αποκαλυπτικό κείμενο  και μια απάντηση χρήστη και σας τα στέλνω πακέτο να τα ανεβάσετε και στο δικό σας ιστότοπο”.

(Εν τάξει, μόνο που ξέχασες να μας πεις και την πηγή . Θα  είμαστε πιο συνεπείς στη δεοντολογία).

 

“Η ΝΔ , απο το 2004 εως το 2009 , κατάφερε να παραλαβει 2 δις φαρμακευτικης δαπανης , και να τι φτασει σε 5 δις εως το 2009 , σπαζοντας το ρεκορ ,
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
εαν αναλογιστουμε οτι το 2002 τι βγαζαμε με 2 δις , και οτι απο τοτε που ανελαβε το ΣΥΡΙΖΑ παλι με 2 δις τι βγαζουμε ,
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
αναλογιζομαστε οτι μεταξυ 2004 – 2009 κανανε φτερα 15 δισεκατομυρια ευρω μονο απο την κυβερνηση Καραμανλη .
μονο απο ενα υπουργειο ,
και μονο για τις δαπανες των φαρμακων ,
και μονο μολις σε 4 ετη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απιστευτο ..
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Αυτο το στοιχειο ηταν σε αποκρυψη απο τα μιντια και ολο το πολιτικο κοσμο 10 χρονια …… γιατι ? για να παραγραφουν ταχα μου με τον επαισχυντο νομο ολα οσα επραξαν μιζες και τα συναφη .. ενω ο Αρχων Καραμανλης επαρουσιαζετο και κατι σαν σωτηρ μας μαλιστα ..
Αυτους θα βαλετε παλι στο τιμονι της χωρας ¨ ? επισης εαν ξεπουλησουν ολη τι χωρα ( οπως το εχουνε κανει εγγραφως ) εαν δε ξερω γω σας βαλουν μεσα τρις σε μια μερα ~ ! εχουνε δικαιωμα να σας λενε οτι αυτο ειναι μεσα στα πολιτικα τους καθηκοντα , και επροκειτο για πολιτικο λαθος ? και αμα δε μας βρειτε με μαυρο χρημα δεν ειμαστε παρανομοι ? α παραγραφηκε και το ποινικο με το νομο που ψηφισε η ΝΔ , μην ψαχνετε !
εδω μιλαμε για εθνικο εγκλημα ολων των εποχων τετοιο που μονο κρατη ισως σαν την Καμποτζη Ουγκαντα , και Μποτσουανα μπορει κανεις να συναντα ..
Απάντηση,
15 δισ. είναι σταγόνα μπροστά στο μέγα σκάνδαλο του διπλασιασμού του χρέους και της εκτόξευσης του ελλείμματος στο 15,2%. Η χώρα πτωχευσε το 2008 ,αφού το χρέος από τότε είχε καταστεί μη βιώσιμο.
Οι Αμερικανοί το 2007 και οι Ε.Ε το 2008 είχαν τραβήξει δυνατά το αυτί του Καραμανλή και του ζήτησαν σύγκληση πολιτικών αρχηγών για το μεγάλο έγκλημα της χρεοκπίας. Ο αλήτης ανιψιός προτίμησε να εγκαταλείψει το καράβι και έγινε οτι έγινε μετά.
Και μια αμερικάνικη πληροφορία.Το FBI είχε ήδη αναλάβει από τις αρχές του 2002 μυστική έρευνα για το εμπόριο φαρμάκων στην Ελλάδα,επειδή είχε πληγεί καίρια η πώληση αμερικανικών φαράκων στην Ευρώπη.Από τότε είχαν στα χέρια τους τα ονόματα γιατρών και πολτικών που χρηματίστηκαν στην Ελλάδα.Η έρευνα κράτησε ως τις αρχές του 2015. Θα βγουν αυτά στις δίκες μέσω των Ελλήνων δικηγόρων στην Αμερική που έχουν αναλάβει το θέμα,σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ίδιων. Γι αυτό λέμε πως η υπόθεση αυτή είναι γερά δεμένη. Στο ελληνικο ειδικό δικαστήριο θα καταθέσει και ο τότε επικεφαλής του FBI, ο γνωστός για τις κόντρες του με τον ανεκδιήγητο Τραμπ και τους Ρώσους.
Τώρα να μας λένε όλα αυτά τα λαμόγια οι πολτικοί πως τα επέλεξαν οι Αμερικανοί για θύματα,ως πολτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ,ούτε στην Ουγκάντα δεν τα λένε αυτά.
Κοντός ψαλμός αλληλούια,άλλωστε”

 

3. Τέλος το επώνυμο Βοσκοπούλου για τη Χαρά, αποφάσισε το Εφετείο -Το χρονικό της διαμάχης
Τέλος το επώνυμο Βοσκοπούλου για τη Χαρά, αποφάσισε το Εφετείο -Το χρονικό της διαμάχης

To Εφετείο Αθηνών ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο, που σημαίνει ότι αυτομάτως της αφαιρεί το δικαίωμα να κάνει χρήση του επωνύμου «Βοσκοπούλου».

Το χρονικό της διαμάχης μεταξύ του δημοφιλούς τραγουδιστή και της πρώην συζύγου του ξεκίνησε το 2007. Τότε το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA, αφού ο ίδιος αμφισβητούσε την πατρότητα της Χαράς.

Ωστόσο, εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για αιμοληψία, με αποτέλεσμα να  ακυρωθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει και νέα αίτηση με την οποία απαιτούσε την επανάληψη της διαδικασίας για το τεστ DNA και παράλληλα ζητούσε την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του σε περίπτωση που εκείνη δεν εμφανιζόταν.

Αυτό συνέβη τρία χρόνια αργότερα και η Χαρά δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα ραντεβού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή το 2010 την προσφυγή του τραγουδιστή και ακύρωσε τη συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως κόρης του. Οι δικαστές δέχθηκαν πως ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η Χαρά το δικαίωμα της διατροφής κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν παρέκκλινε ούτε βήμα από την αρχική στάση του, εμμένοντας στην άποψή του ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί.

Πολλές φορές το λέμε. Δεν πρέπει όλοι να κάνουν παιδιά. Αν για να γίνεις πιλότος ή γιατρός χρειάζεται να δώσεις εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ικανότητά σου, η επάρκειά σου ,  πόσο μάλλον για να γίνεις γονιός και να αναθρέψεις παιδί.

Εδώ η κυρία  γνώριζε εξ αρχής πως το παδί δεν ήταν του τραγουδιστή.  Αλλά,  σου λέει,  λεφτά έχει ο Βοσκόπουλος, ας τον αρμέξουμε και ας τον πείσουμε πως το παιδί είναι δικό του. Απατεώνας ολκής, δηλαδή, η κυρά και μάλιστα  να “παίζει εν ου παικτοίς”!  Μέχρι που ξύπνησε ο… πατέρας που δεν ήταν ούτε καν πατριός , κινήθηκε δικαστικά και κέρδισε.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο η μάνα,αλλά και η κόρη. Στα ίδια χνάρια απάτης της μάνας της κι αυτή. “Κατά μάνα κατά κύρη…”.Κι αυτή γνώριζε από τη μητέρα πως δεν ήταν κόρη του …μπαμπά της, αλλά το έπαιζε θυγατέρα. Γι αυτό και δεν πήγαινε στις εξετάσεις DNA. Για να μην χάσει την παχυλή  διατροφή που πλήρωνε τόσα χρόνια το κορόιδο.

Κανονικά τώρα ο εξαπατηθείς αξίζει να της τα πάρει πίσω μέχρι δεκάρας. ΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή ,εδικά με τέτοια,  δεν παίζουν. Και να τα κάνει δωρεά στο “Χαμόγελο του παιδού”.

Μιλάμε για γονιό για παιδιά για ανατροφή. Σιχτίρ παλιάνθρωποι!

4. Καθηγητής: Αύξηση θητείας και στράτευση γυναικών η απάντηση στον Ερντογάν
Καθηγητής: Αύξηση θητείας και στράτευση γυναικών η απάντηση στον Ερντογάν [βίντεο]

Μια νέα, αποτρεπτική στρατηγική απέναντι στις προκλήσεις Ερντογάν προτείνει, μιλώντας στο iefimerida, ο καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας στο King’s College του Λονδίνου, Μάνος Καραγιάννης.

Μια νέα στρατηγική που θα βασίζεται σε 3 άξονες:

Α. Ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας, με αύξηση των εξοπλισμών, με τη χρησιμοποίηση έξυπνων όπλων, αλλά και με την αύξηση της θητείας των οπλιτών, την ενίσχυση του επαγγελματικού στρατού και ενδεχομένως και τη στράτευση των γυναικών.

Β. Την ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με όλους εκείνους τους Ευρωπαίους, αλλά όχι μόνο συμμάχους, που αντιδρούν και ανησυχούν από την επικίνδυνη πολιτική που ακολουθεί ο Ερντογάν, και κυρίως με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γ. Με τον προσεταιρισμό εκείνων των δυνάμεων στο εσωτερικό της Τουρκίας που επιθυμούν την ειρηνική συνύπαρξη και αντιστέκονται στον Ταγίπ Ερντογάν.

«Πρέπει να ενισχυθεί η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό», λέει στο iefimerida ο Μάνος Καραγιάννης, και προσθέτει: «Ταυτόχρονα, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στην Τουρκία, αλλά και στους εταίρους μας, ότι η Ελλάδα αυτά που λέει για την εδαφική της ακεραιότητα τα εννοεί».

Η Ελλάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στην αντιπαράθεσή της με την Τουρκία, λέει ο καθηγητής Μάνος Καραγιάννης: Ναι, η οικονομική κρίση και οι δημογραφικές εξελίξεις δεν μας βοηθούν, αλλά ταυτόχρονα η Ελλάδα είναι μια «πολιτισμική υπερδύναμη», οι Ένοπλες Δυνάμεις της θεωρούνται -και όχι άδικα- υπολογίσιμη δύναμη και ταυτόχρονα διαθέτει μια εξαιρετικά δυναμική διασπορά, που παίζει σημαντικό ρόλο διεθνώς.

Όσο για τον ρόλο της ΕΕ και των ΗΠΑ, ο καθηγητής Μάνος Καραγιάννης σημειώνει ότι οι ανακαλύψεις φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ φέρνουν την Ευρώπη ακόμα πιο κοντά με την Ελλάδα, ενώ και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κατανοήσουν αργά ή γρήγορα ότι ο μόνος αξιόπιστος σύμμαχος της Δύσης στην περιοχή είναι η Ελλάδα.

«Ελπίζω μόνο να το κατανοήσουμε γρήγορα κι εμείς» προσθέτει… 

Εντελώς… ούφο και ανιστόρητος ο καθηγητής.΄Η μήπως αχυράνθρωπος των  βιομηχανιών παραγωγής όπλων το πιθανότερο;

1. Εδώ η Ελλάδα αιμορραγεί και θα αγοράσουμε όπλα!

2. Λέμε να μειώσουμε ή και να καταργήσουμε τη στρατιωτική θητεία και ο τύπος θέλει να στρατεύονται και οι γυναίκες!

Παράλληλα,  δεν έχει πάρει είδηση το παιχνίδι  για εσωτερική κατανάλωση του Ερντογάν. Λες και υπάρχει ποτέ πιθανότητα με χίλια μέτωπα στο εσωτερικό της χώρας του, ο δικτάτρας  της Τουρκίας, με έναν εντελώς διχασμένο λαό, με Κούρδους λυσασμένους, με χρεοκοπία επί θύραις,  να ανοίξει και  μέτωπο πολεμικό με την Ελλάδα.

Τέτοιοι γίνονται συνήθως καθηγητές στα King’s College .Σαν τον δικό μας τον Καραγιάννη, που αγνοεί ακόμα και στοιχειώδεις αλήθειες, όπως τούτη: Τον Ερντογάν στο Αιγαίο τον παίρνει μόνο να γαυγίζει. Ούτε στους εφιάλτες του δε θα ήθελε έναν πόλεμο με την Ελλάδα,δηλαδή με το ΝΑΤΟ, με την Ευρώπη.  Ακόμα και ο ελάχιστα ψαγμένος μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα και πού το πάει και μέχρι πού ο “Σουλτάνος”, πλήν του κυρίου…καθηγητού. Αν δεν είναι εκ του πονηρού, όσα λέει.

5. Σφυροκόπημα ΝΔ για Σαββίδη: Υπάρχει μια νέα γενιά ολιγαρχών που βρίσκονται πολύ κοντά στην κυβέρνηση
Σφυροκόπημα ΝΔ για Σαββίδη: Υπάρχει μια νέα γενιά ολιγαρχών που βρίσκονται πολύ κοντά στην κυβέρνηση

 

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί”. Ο σφογγοκωλάριος του Βαγγέλη Μαρινάκη,ο  πρόεδρος της Ν.Δ, καλύτερα να σιωπά. “Σιγήν ιχθύος”, μάλιστα.

Τουλάχιστον, ο φίλος του ΣΥΡΙΖΑ  Ιβάν κατηγορείται για οπλοκατοχή. Ο Βαγγέλας για εμπόριο τόνων ηρωίνης.

Ντροπή ,Κυριάκο Μητσοτάκη. Πανάθλιε γόνε της..αγίας  οικογένειας!