ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. α. Μεγάλη Παρασκευή, η ζωή εν τάφω -Η ημέρα απόλυτου πένθους
Ο δρόμος προς το Γολγοθά, φωτογραφία: wikipedia

iefimerida.gr

β. ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ 25 ΑΤΟΜΑ. Θρίλερ στον Εβρο -Αγνοούνται μητέρα και τρία παιδιά που προσπάθησαν να περάσουν το φουσκωμένο ποτάμι
Αψήφησαν τις πλημμύρες, φωτογραφία: eurokinissi

Η  ημέρα του AΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ  ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ στην πραγματική ζωή είναι αυτή ακριβώς η ταγωδία της μάνας και τριων παιδιών της  που πιθανότατα πνίγηκαν στον Έβρο .Και όχι το ανιστόρητο, το ψευδές, το εγκληματικό  παραμύθι του…θείου δράματος με το οποίο αιώνες τώρα “φτιάχνονται” οι “πτωχοί τω πνεύματι”  και οι ανασφαλείς. Γνωρίζω να σας πω από τη Ιστορία αλλά και από την καθημερινή ζωή, δεκάδες δράματα, “Γολγοθάδες”, βασανισμούς, προπηλακισμούς, σταυρώσεις, όμοια και χειρότερα  απο τα πάθη του Ιησού σας.

“Ουαί, υμίν, Γραμμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί”! Ντροπή σου, εσύ που θα ακολουθείς  σήμερα το βράδυ  περίλυπος και συγκινημένος τον περιφερόμενο (δίκην διαπομπευόμενου),  επιτάφιο ,την ίδια ώρα που δεν έχεις ξοδέψει ΟΥΤΕ ένα δάκρυ για αυτή την τραγική  μάνα και τα  παιδιά της.

Να γνωρίζεις, λοιπόν,  πως διαπράττεις ΄Υβριν! Κι ας είσαι τόσο  “παχύδερμος”  που δεν το συνειδητοποιείς.  Μήτε θα σε σώσει το κεράκι που θα ανάψεις απόψε στην εκκλησιά,  για να εξαγοράσεις τις αμαρτίες  και την υγεία σου.΄Ενας άθλιος είσαι! Γι΄αυτό και σε σιχαίνομαι τέτοιος υποκριτή  που είσαι  με όλη μου την καρδιά και το μυαλό.

2. Ο Λευκός Οίκος «συμβουλεύει» τους Παλαιστίνιους να μην πλησιάζουν τα σύνορα με το Ισραήλ
Ο Λευκός Οίκος «συμβουλεύει» τους Παλαιστίνιους να μην πλησιάζουν τα σύνορα με το Ισραήλ

 

Ο Λευκός Οίκος προέτρεψε τους Παλαιστίνιους το βράδυ της Πέμπτης, ενώ απέμεναν ώρες πριν από μια νέα διαδήλωση σήμερα Παρασκευή στη Λωρίδα της Γάζας, να μην πλησιάσουν τον φράκτη στα σύνορα με το Ισραήλ, κατά μήκος του οποίου 18 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών.

Νά το πάλι.  “Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι”. Αντί να “τραβήξουν το αυτί”,  μέχρι να του το ξεριζώσουν οι “χωροφύλακες”  της υφηλίου  Αμερικανοί, αυτού του εγκληματία Νετανιάχου, συμβουλεύουν τα θύματα να μην πλησιάζουν τους θύτες!  Τί άλλο θα ακούσουμε;

Δε φτάνουν που  πέταξαν χρόνια τώρα στους Παλαιστίνους κάτι εδαφικά ψίχουλα, που ισοπέδωσαν τα χωριά τους, τους έκλεισαν σε καυταλισμούς και στρατόπεδα, τώρα  απαγορεύουν σε έναν ταλαίπωρο λαό, ακόμα και να ανασαίνει.  ΄Υβρις !

Το δράμα της Παλαιστίνης πρέπει να τελειώσει. Οι Εβραίοι με τις γενειάδες και τις καπελαδούρες είναι η πηγή του κακού. Κυρίως.  Φανατικοί, φονταμενταλιστές, αμετανόητοι .Περιμένουν ,λέει, σύμφωνα με τις Γραφές ,την οργή του Γιαχβέ να ξεσπάσει επί τα έθνη,  για να επιβάλει τη βασιλεία του (διάβαζε δικτατορία του) σε όλο τον κόσμο!

Οι σοβαροί, οι έντιμοι, οι προοδευτικοί Ισραηλινοί τί κάνουν; Πού είναι οι  χιλιάδες ακτιβιστές ,που  κάθε μέρα θα έπρεπε να είναι στους δρόμους, μετά τους 18 νεκρούς Παλαιστίνιους διαδηλωτές; Πώς επιστρέπουν σε ένα Νετανιάχου,  υπόδικο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , να παριστάνει τον πρωθυπουργό πολιτισμένου ,σύγχρονου κράτους δικαίου;

 

______________________________________________________________________

1. Κικίλιας: Φυλακισμένοι των Τούρκων για 36η μέρα οι στρατιωτικοί μας -Κουράγιο και δύναμη
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, φωτογραφία: eurokinissi

Ο τύπος της φωτογραφίας ας ασχοληθεί καλύτερα με την… Μπαλατσινού  και  το γκομενικό του   λάιφ στάιλ  και ας αφήσει τα σοβαρά θέματα. Δεν του πηγαίνουν. Είναι… ψιλά γράματα. Και ως γνωστό, “τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν  επιδέξιους κ@λους”. Το λέει ωραία ο λαός μας.  Κι ας πάψει, επιτέλους,  η Ν.Δ να “ρίχνει  νερό στο μύλο”  Ερντογάν.

“Ηθελέστα   και παθέστα” οι ανόητοι δικοί μας στρατιωτικοί. Δε φτάνει που μας έβαλαν σε μπελάδες με τη βλακεία τους, είμαστε αναγκασμένοι να τους νταντεύουμε  κιόλας.

Να ντρέπονται και να ζητήσουν συγγνώμη. ΄Εκαναν γκάφα ολκής. ΄Εμπλεξαν μια χώρα ολόκληρη από την αφροσύνη τους. Και να αποστρατευτούν, μάλιστα,  άμεσα.   ΄Οχι να το παίζουν και ήρωες!

Και όσο για τον πρώην …Μπαλατσινό,  δεν παίζουν “εν ου παικτοίς”. Δεν τα δίνουν όλα θυσία  στον κομματκό βωμό, άμυαλοι και δημαγωγοί ΝεοΔημοκράτες.

΄Εχετε τόσα “χρωστούμενα” στην Ιστορία. Είμαστε εδώ να τα καταγράφουμε και να τα καυτηριάζουμε. Ως πού θα φτάσετε πια;

2.α. EIXAN KANEI ΠΑΝΩ ΑΠΟ 26 ΛΗΣΤΕΙΕΣ
Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί ληστές που είχαν γδύσει δεκάδες σπίτια -Ανοιγαν και τις απαραβίαστες πόρτες
Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί ληστές που είχαν γδύσει δεκάδες σπίτια -Ανοιγαν και τις απαραβίαστες πόρτες [εικόνες]
ΕΛ.ΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
β. Αυτοί είναι οι γονείς που βίαζαν τα δύο αγοράκια τους στη Θεσσαλονίκη
Αυτοί είναι οι γονείς που βίαζαν τα δύο αγοράκια τους στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Διαβάζουμε πως  με την άδεια των εισαγγελικών αρχών  δίδονται στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες ,κυρίως ληστών ,παιδεραστών, βιαστών.  Και καλώς.

Στο μεταξύ, εδώ και καιρό έγινε σύλληψη μελών επικίνδυνης  ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης και όχι μόνο δεν είδαμε  φόρα παρτίδα τις μούρες τους , όπως των παραπάνω ληστών και παιδεραστών, αλλά ούτε καλά καλά και τα ονόματά τους μάθαμε.

Γιατί αυτή η ευαισθησία για τους ακροδεξιούς μια ζωή στην Ελλάδα; ΄Η μήπως τους θεωρούν…πολιτικούς κρατούμενους; Πότε συνελήφθησαν μέλη  ακροαριστερής οργάνωσης και δε βούιξε ο τόπος με ονόματα φωτογραφίες, ρεπορτάζ;

Λοιπόν, για να μαθαίνουν οι άσχετοι και οι παραπληροφορημένοι. Πραγματικά  τρομακτική… τρομοκρατία υπάρχει μόνο στη Δεξιά. Από τους Ταγματασφαλίτες και τους Χίτες, μέχρι τα σημερινά Ναζιστάκια.  Μιλάμε για χιλιάδες αθώα θύματά τους.

Ο Κουφοντίνας είναι “αγγελούδι” τελικά  μπροστά στα εγγκλήματα του Μιχαλολιάκου.  60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις, κακοποιήσεις, βασανισμοί ειδικά σε μετανάστες. Συγκρίνεται ο αριθμός αυτός με τα θύματα  της 17Ν;

Βγάλτε τις μούρες τους στις οθόνες να δουν οι γείτονες, οι γνωστοί τους τί σόι λουλούδια έχουν δίπλα τους. Και να σταματήσει η παραπληροφόρηση. Η φρικιαστική  τρομοκρατία  έχει   κυρίως ακροδεξιά ταυτότητα στη χώρα μας.

3. Uber: Τέλος το UberX από την Αθήνα -Ποια υπηρεσία σταματάει από 10 Απριλίου
Uber: Τέλος το UberX από την Αθήνα -Ποια υπηρεσία σταματάει από 10 Απριλίου

Μετά από τέτοια εξέλιξη ,σύντομα θα πέσει “καμπάνα”  από τη Ευρώπη γι΄αυτή  την ανοησία του υπουργού. Αλλά δε θα πληρώσει, βέβαια, ο κύριος  αυτός  από την τσέπη του το πρόστιμο.  Εμείς όλοι,ως συνήθως,  θα το καταβάλουμε.

Κάποιοι ή είναι εντελώς κουφιοκεφαλάκηδες  στην κυβέρνηση ή παίζουν παιχνίδια συντεχνιακά για ψήφους. Να κανονίσουν την πορεία τους οι τέτοιοι.  Ακούει ο Αλέξης Τσίπρας;

4. ΕΦΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ
Ιατροδικαστές: Πόσο πρέπει να πιεις από κάθε ποτό, για να περάσεις το αλκοτέστ
Ιατροδικαστές: Πόσο πρέπει να πιεις από κάθε ποτό, για να περάσεις το αλκοτέστ

Μεταξύ άλλων και η Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρεία η οποία υπενθυμίζει ότι οποιαδήποτε χρήση αλκοόλ σε συνδυασμό με την οδήγηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Συγκεκριμένα, όπως λέει, αρκούν

  • 490ml μπύρας, δηλαδή ενός μεγάλου ποτηριού,
  • 200 ml κρασιού,
  • 60 ml ούζου,
  • 55ml ουίσκι ή βότκας

για να ανεβάζουν τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα στο νόμιμο όριο.

Σύμφωνα με το νόμο, το ποσοστό οινοπνεύματος στον οργανισμό, δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 0,50 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος (μετά από αιμοληψία) ή τα 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου, ανά λίτρο εκπνεόµενου αέρα (στα γνωστά αλκοτέστ της τροχαίας).

Σιγά που χαμπαριάζει ο Ελληνάρας. Θα ρίξει πασχαλιάτικα  στην κοιλιούμπα του  μαζί  με τα κοψίδια του οβελία  και δυο-τρια  κιλά κρασί ή μια ντουζίνα μπουκάλια μπύρες,  θα  πάρει στη συνέχεια το αμάξι , μάγκας και νταής και  θα βγει  σε άθλιους και αφώτιστους δρόμους  φονιάς με 250 ! Και δεν θα τον σταματήσει κανείς ανύπαρκτος στους δρόμους τροχονόμος.  Εκτός πια κι αν κάνει χάρη και  τον προφτάσει ο…Χάρος τον πάρει  και σώσει  την απέναντι οικογένεια που οδηγούν σεμνά και υπεύθυνα.

5. Ερευνα-εφιάλτης: Ελεύθερα στο Διαδίκτυο 1,5 δισεκατ. ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Φωτογραφία: AP

Για να αντιληφθώ κι εγώ ο αδαής, ο μη έχων τέτοιους φόβους για τα…ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα. Αν δεν σου έκλεψαν τον κωδικό από την τραπεζική σου κάρτα, που παίρνεις τον ψευτομισθό και τα ψίχουλα της  σύνταξη ( που  μπορείς στο άψε σβήσε να τον αλλάξεις, αν έχεις τέτοια υποψία), τί άλλο να φοβάσαι μη βγει στη φόρα;

Μήπως, ότι άλλος δείχνεις έξω και άλλο είσαι στις ιδιαίτερες , κρυφές στιγμές σου; Και γιατί φοβάσαι να πεις πως κάνεις σεξ ον λάιν, πως είσαι πολυγαμικός, αν και παρουσιάζεσαι μονογαμικός στο-η συντροφό σου (κάνουμε μια μεγάλη έρευνα στο διαδίκτυο γι΄αυτό το θέμα και σύντομα θα την ανεβάσουμε) ή  πως είσαι ομοφυλόφιλος ή πως έχει βίτσια;  Κι αν αυτά τα θεωρείς ανήθικα,  γιατί είσαι εξαρτημένος, δούλος τους;

Να καταλάβω, δηλαδη,  τί πρέπει και γιατί  να φοβάσαι. Πόσες,  μάσκες φοράς πια; Και γιατί αν τις φοράς , θα πρέπει να σε σεβαστώ ή να με νοιάζει αν βγουν “τα άπλυτά σου στη φόρα”; Μεγάλη μου σκασίλα. Αδιαφορώ εντελώς και για σένα και για τις πομπές σου.

Να είσαι ο εαυτός σου, κακομοίρη.΄Ετσι μόνο θα γλιτώσεις από τις ενοχές.

6.Τα καλλίγραμμα πόδια και οι θανατηφόροι κοιλιακοί της Ντορέττας Παπαδημητρίου σε μια απίθανη φωτογραφία

Απεικονίζεται γελαστή και ανέμελη, να φοράει ένα λευκό Τ-shirt και από κάτω μόνο ένα σλιπ που αποκαλύπτει του κοιλιακούς και τα γραμμωμένα πόδια της. Ναι ξέρουμε ξαφνικά κι εσύ θυμήθηκες πως πρέπει να ανανεώσεις την συνδρομή σου στο γυμναστήριο. Ποτέ δεν είναι αργά.

Το κορμί της παρουσιάστριας είναι θεϊκό και κόβει την ανάσα.Η Ντορέττα από ότι φαίνεται ετοιμάζει κάτι καινούριο και ανυπομονούμε.

Όσο για την πόζα της είναι με έναν τρόπο πολύ αισθησιακή και όπως ήταν φυσικό απέσπασε μέσα σε μόλις λίγες ώρες πολλές χιλιάδες like.

Καλά τα καλλίγραμμα πόδια (που δεν έχει κιόλας η κυρία, το Γιούτσο θυμάμαι παιδί με τέτοια πόδια και σορτσάκι), αλλά, άκου θανατηφόροι κοιλιακοί; Τί λέξη!

Δεν έχουν το θεό τους οι πορνοφυλλάδες.  Σε όλα μέσα. Πουλάνε ό,τι οι σκουπιδοφάγοι γουστάρουν. Στην ίδια σελίδα της χωματερής  από εθνικισμό, θρηκεία, ευλάβεια, ρατσισμούς κάθε είδους,μέχρι  δεινό  σεξισμό , σαπίλα και ποδόσφαιρο. “Απ΄όλα έχει ο μπαξές”.

Πρόστυχος “Τύπος”.