ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Η Βιομηχανία Παραπληροφόρησης και το κομματικό αληταριό του  τόπου, από τη μια ως την άλλη, άκρη, συνεχίζουν να ασελγούν στη μνήμη των θυμάτων των πυρκαγιών , να προκαλούν και να αποπροσανατολίζουν  με δηλώσεις και κινήσεις…   ” άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”. Ουδείς ως αυτή τη στιγμή είχε την εντιμότητα και το αυτονόητο θάρρος να  μιλήσει για τους πραγματικούς δολοφόνους,που δεν είναι η φωτιά!

Η αλήθεια είναι μία, ηλεγμένη και ιστορική .Η ακόλουθη:

 

                   ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 2018
Περισσότερα από 80 θύματα. Ανεξακρίβωτος  αυτή την ώρα  ο πραγματικός   αριθμός των νεκρών
 ΔΡΑΣΤΕΣ  ΣΤΗ  ΦΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. Την παραθέτουμε:

“Οι εγκληματικοί δράστες, λοιπόν, είναι της γνωστής ομάδας των ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ-ΝΑΖΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ και ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ. ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ. Οι φωτιές μπήκαν συμβολικά χτες, 23/7, επέτειο του τέλους της χουντικής επταετίας με συντονισμένες ενέργειες σε 12 σημεία του λεκανοπεδίου και με ακρίβεια εκπαιδευμένων στρατιωτικών γι΄αυτό το σκοπό “.

΄Ιδιος είναι ο  εντολέας   του εγκλήματος και στις άλλες   μεγάλες πυρκαγιές στην Ηλεία του 2007. 60 νεκροί και ανάμεσά τους παιδιά, ήταν ο παρανοϊκός απολογισμός κι εκείνου του φοβερού ανοσιουργήματος.

 

΄Οσο ο Ιβάν Σαββίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο  Αμβρόσιος και οι όμοιοί τους (για να μείνουμε στους σημερινούς)  προκαλούν και παριστάνουν τις αθώες περιστερές, όντας αχυράνθρωποι των Ρώσων, αλλά  και  η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση  και σύμπας ο λοιπός κομματικός κόσμος   της χώρας, ο καθένας για τους δικούς του μικροκομματικούς λόγους,  αποκρύπτουν την αλήθεια (ενώ τη γνωρίζουν επακριβώς)  από τον ελληνικό λαό για την ταυτότητα των δραστών των  εγκλημάτων των δύο αυτών πυρκαγιών, η χώρα θα βρίσκεται σε συνεχή, μη ανστρέψιμη σήψη και  ηθική κρίση, πέρα από την οικονομική.

Εμείς επιτελέσαμε το ιστορικό μας καθήκον.  Οι σώφρονες και οι έντιμοι, τόσο από την περιρρέουσα-όζουσα ατμόσφαιρα,όσο και από διαίσθηση, ταυτοποιούν κι εκείνοι  τους ενόχους, έστω και αν δε διαθέτουν τα   ακράδαντα στοιχεία  που υπάρχουν στις επίσημες αρχές ,ελληνικές και ξένες.

Τουλάχιστον, ας μιλήσουν οι Αμερικανοί. Τα  …αδιάκριτα drones και οι πανθορώντες δορυφόροι τους τα γνωρίζουν όλα καταλεπτώς!