ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ”

Εθνική τραγωδία: Επίσημα 50 νεκροί, εκτιμήσεις για πολλούς παραπάνω
Εθνική τραγωδία: Επίσημα 50 νεκροί, εκτιμήσεις για πολλούς παραπάνω
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Ο Τσίπρας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος -«Τίποτα & κανείς δεν θα ξεχαστεί»
Ο Τσίπρας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος -«Τίποτα & κανείς δεν θα ξεχαστεί»

 

Θέλω να δεσμευτώ, ότι: Τίποτε και κανένας δεν θα ξεχαστεί. Τίποτε και κανέναν δεν θα αφήσουμε χωρίς τη συνδρομή της Πολιτείας αβοήθητο. Αλλά και τίποτα δε θα μείνει χωρίς απαντήσεις.

 

Αλέξη Τσίπρα ,

Ξαναθυμήθηκες μου φαίνεται τον παλιό, δημαγωγικό εαυτό σου σήμερα. ΄Οσα είπες στο μήνυμά σου, είναι, όπως τις παλιές, κακές ημέρες σου, ” άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Θα!

Σήμερα, όφειλες να έχεις τους δράστες δεμένους χειροπόδαρα και γονυπετείς στο Σύνταγμα,για να τους φτύνει ο ελληνικό λαός. Είναι γνωστοί. Και δεν είναι πολλοί.

Αν και τους ξέρεις, σε έχουν πληροφορήσει οι μυστικές σου υπηρεσίες, αλλά πρωτίστως τα αμερικάνικα drones και οι πανθορώντες δορυφόροι τους, εμείς θα σου τους (ξανα)υπενθυμίσουμε, για να μην έχεις καμιά πρόφαση, κάνενα άλλοθι πλέον.

Οι εγκληματικοί δράστες, λοιπόν, είναι της γνωστής ομάδας των ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ-ΝΑΖΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ και ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ. ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ. Οι φωτιές μπήκαν συμβολικά χτες, 23/7, επέτειο του τέλους της χουντικής επταετίας με συντονισμένες ενέργειες σε 12 σημεία του λεκανοπεδίου και με ακρίβεια εκπαιδευμένων στρατιωτικών γι΄αυτό το σκοπό .

Για να δούμε τώρα θα…καταφέρει η κυβέρνησή σου να τους συλλάβει και να τους καθίσει στο σκαμνί; ΄Η πάλι θα συνάψεις νέα «ομερτά» με το αισχρό κομματικό κατεστημένο της χώρας, όπως έκανες με τον Κώστα Καραμανλή; Ο «ανιψιός» και «αδελφοπητός» σου εδώ και χρόνια, ως γνωστό, χρεοκόπησε τη χώρα.

Αλλά, αντί σήμερα να είναι φυλακή, ελέω της δικής σου επαίσχυντης συμφωνίας, βρίσκεται στο δικαστικό απυρόβλητο και…στεφανώνει νεονύμφους, κάνει κουμπαριές και κοινωνικές δικτυώσεις, σαν μην έχει συμβεί τίποτα σ΄αυτόν τον τόπο. Σαν να μη βιώνουμε ακόμα και τώρα την κόλαση στην οποία μας πέταξε η υπόδικη και επαίσχυντη εκείνη ΝεοΔημοκρατική κυβέρνηση.

Ντροπή στο βρώμικο κομματικό κόσμο αυτής της χώρας . Από το σταλινικό ΚΚΕ ως τη χιτλερική Χρυσή Αυγή !