ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Η Αννίτα Π., οι αναπάντητες ερωτήσεις και η σκύλευση

Φωτογραφία: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Σάλος στα social media από τις πληροφορίες ότι η Αννίτα Π., η οποία εμφανίζεται ως συγγραφέας οργισμένης επιστολής στον πρωθυπουργό, που δημοσιεύθηκε στο site «Τhe President», είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου, συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Από το πρωί η συγκεκριμένη επιστολή μέσω της οποίας η συγγραφέας εμφανίζεται σε φορτισμένο ύφος να καθιστά τον Αλέξη Τσίπρα ως υπεύθυνο της καταστροφής, είχε δημιουργήσει θόρυβο, αφού εμφανίζεται μια φίλη της οικογένειας Φύτρου, να χτυπά οργισμένη τον  Αλέξη Τσίπρα αλλά να μη υπογράφει.

http://www.documentonews.gr/article/h-annita-p-oi-anapanthtes-erwthseis-kai-h-skyleysh

“΄Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις”…  τον Κυριάκο θε να βρεις.  Κολλητός με   ναρκέμπορους.  Σε στενές  …κοινωνικές σχέσεις(!) με   επισκέψεις κατ΄οίκον στο  μεγαλοαπατεώνα π. γενικό  διευθυντή της  Nοvartis. (Δεν αναφέρουμε  τις παλιότερες ιστορίες με τη Ζήμενς, γιατί μπροστά στα προμνημονευθέντα κακουργήματα, τώρα πια, τη διαπλοκή του με τη γερμανική εταιρία  την κατατάσσουμε στα πλημμελήματα).   Σήμερα,  άλλη πομπή  βγαίνει στη φόρα.  Θήρευση ψήφων, μέσω της συζύγου κορυφαίου   στελέχους της Ν.Δ , με τη σκύλευση  των νεκρών της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Τί σόι κι αυτό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Θα μπορούσε να γραφεί βιογραφία του “πατριάρχη” της οικογένειας με τίτλο… “Η Μαφία στην εξουσία”.  Και θα έβγαινε πολυσέλιδο. Μορεί και μπεστ σέλερ να γινόταν.

Να  θυμίσουμε μόνο την Αποστασία με το τεράστιο για την εποχή εκείνη, οικονομικό, εκτός των άλλων, “διάφορο” και τη σχέση του Κων. Μητσοτάκη με τα Ανάκτορα και προσωπικά με τον  τ. βασιλιά Κωνσταντίνο ( δες και  Ελληνικό Κολλέγιο Λονδίνου). Κι ακόμα, λίγα χρόνια μετά,  τη σκοτεινή εκείνη  δολοφονία του γαμπρού του Παύλου Μπακογιάννη, που τον ανέδειξε πρωθυπουργό, εξ αιτίας της οποίας,οπως έχουμε αναλύσει επανειλημμένα εδώ,  πρωτοκλασάτα κεντροδεξιά μέλη της 17Ν, παραμένουν εισέτι ασύλληπτα.

Υός, θυγατέρα και εγγονός στα βήματα του πατρός!  Πιστοί στο δρόμο που χάραξε, πέρα από τη σχολή του ακραίου νεποτισμού, και  στη μαφιόζικη αντίληψη της πολιτικής.

“Ο κακός δαίμονας της Ελλάδας” αυτή η  οικογένεια! “΄Εστι Δίκης οφθαλμός”; Ουκ έστι, δυστυχώς! (Για … ελληνική Δίκη ( Δικαιοσύνη), βέβαια, μην το συζητάμε).

_____________________________________________________________
1.ΜΙΛΟΥΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ»
Η Βαρβάρα Βουκάκη για την επιστολή «Ακου να σου πω Αλέξη»: Υπάρχουν κείμενα που έχουν αναρτηθεί χωρίς την έγκρισή μου
Η Βαρβάρα Βουκάκη για την επιστολή «Ακου να σου πω Αλέξη»: Υπάρχουν κείμενα που έχουν αναρτηθεί χωρίς την έγκρισή μου

Σαφείς αποστάσεις από την επιστολή φίλης της οικογένειάς της, που απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα και που δημοσιεύθηκε στον Τύπο και στο διαδίκτυο, παίρνει η Βαρβάρα Βουκάκη, η τραγική μητέρα που έχασε στην φωτιά στο Μάτι, τα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της Ανδρέα.

Η Βαρβάρα Βουκάκη, σχολιάζοντας την επιστολή φίλης της οικογένειας, όπως παρουσιάστηκε και με τίτλο «Ακου να σου πώ Αλέξη», ζητά απο τους φίλους της να μην δημοσιοποιούν προσωπικές στιγμές της οικογένειάς της και οτιδήποτε σχετικό αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς της. Πρακαλεί δε να αποσύρουν πιθανά κείμενα η αναρτήσεις που την αφορούν άμεσα η έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή της.

 

Από επισκέπτη του σάιτ πήραμε  το  ακόλουθη  μέηλ.

 

“Η καθημερινή μου ανασκόπηση του Τύπου. ΟΛΕΣ οι ΔεξιοΑκροΔεξιοΝαζιστικές φυλλάδες,έχουν από χτες στην πρώτη σελίδα με πηχυαίους τίτλους ,τύπου ΣΟΚ, Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ…., ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΑΙΕΙ … ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ και άλλα τέτοια ηχηρά , το θέμα της δεξιάς προπαγάνδας .
Στο μεταξύ η τραγική μάνα βγάζει κείμενο από χτες και κατακεραυνώνει την “Αννίτα”.Της ζητά να μη σκυλεύει τους νεκρούς της και στέλνει ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
Κι όμως. Σήμερα ΟΛΟΣ ο ΔεξιοΝαζιστικός βόθρος παραπληροφόρησης (π.χ IEFIMERIDA.GR, KATHIMERINI, IN.GR κ.α) ή δε δημοσιεύουν καθόλου την επιστολή της μάνας ή κρατούν ως πρώτη είδηση το “χολή” που ξερνάει στους νεκρούς η “Αννίτα” και την επιστολή της μάνας την έχουν πετάξει στις τελευταίες σελίδες με μικρά γράμματα! Τέτοιο θράσος μεγατόνων!
Βγάλτε συμπεράσματα. Σαν τα κοράκια έχουν πέσει Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ,ΝΑΖΙ (και δυστυχώς και το ΚΚΕ) και κράζουν για να πάρουν κομμάτια από τα καμένα πτώματα”
2. Κουβέλης: Αδιανόητο να ήξερε ο πρωθυπουργός για τους νεκρούς
Κουβέλης: Αδιανόητο να ήξερε ο πρωθυπουργός για τους νεκρούς

 

Δηλαδή, κι αν ήξερε και δεν το είπε θα άλλαζε τίποτα στην πορεία της  τραγωδίας; ΄Η μήπως το ζητούμενο, πέρα από τη μικροκομματική εκμετάλλευση, είναι πως υποβλήθηκε στο σύνδρομο της στέρησης για λίγες ώρες   η αδηφάγα κοινή γνώμη ; Το πιθανότερο.

3.Σιωπηλή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τους νεκρούς στο Μάτι -Με κεριά και λουλούδια
Σιωπηλή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τους νεκρούς στο Μάτι (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Περίπου 2.500 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη, μέσω των social media, με τον 39χρονο μπασκετμπολίστα να επιθυμεί με αυτό τον τρόπο να εκφράσει «Μια Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά», όπως ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, προκειμένου να αποτίσει φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Οι συγκεντρωθέντες είπαν το «Πάτερ Ημών» και στάθηκαν γύρω από μια καρδιά που είχε φτιαχτεί από κεριά και έγραφε την ημερομηνία που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά (23-7).

Εκείνο το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ, τί το ήθελαν;  Γιατί ,σώνει και καλά, κάποιοι ανεγκέφαλοι εθνικιστές, πέρα από  το “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια” (εκ του ασφαλούς και με το αζημίωτο) δεν έχουν κανένα σεβασμό, σε άλλα πιστεύω και προσβάλουν ακόμα και τους νεκρούς;

 

4. ΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Η Τουρκία κουνά το δάκτυλο σε ξένους πρέσβεις για την κυπριακή ΑΟΖ: «Μην υπερβαίνετε τα όρια»
Φωτογραφία: ΑΡ

΄Οταν έχεις μια λίρα που καταρρέει.Το μισό και παραπάνω πληθυσμό εναντίον σου. Μέτωπα γύρω σου, πολλά  ανοιχτά.  Εξοπλισμό που στον κάνουν μια χαψιά οι Αμερικανοί .Και συ  κοκορεύεσαι , τα βάζεις με όλους  και προπαντός κουνάς το δάχτυλο σε μια  υπερδύναμη, που τούτη τη φορά  έχει το δίκο με το μέρος της, είσαι εκτός από δικτάτορας και παρανοϊκός. Και οι Τούρκοι, οι σβαροί Τούρκοι,το γνωρίζουν πολύ καλά.

5. Bloomberg: Η Moody’s αναβάθμισε το outlook για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε θετικό
Moody's/ Φωτογραφία AP images

Κι όμως! Ψάξτε στην βιομηχανία παραπληροφόρησης και, ή δε θα  διαβάσετε την είδηση, ή θα είναι κάπου χωμένη στα ψιλά. Ελλάς της  αήθους  κομματικής εμπάθειας

6. Eλένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί»
Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης

Η καλή μας η Ελένη Αρβελέρ, όταν δε λέει  …ανάλατες κουβέντες  σαν αυτή πως  “ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καλό παδί”, πετάει  σοφές ατάκες.

Αγάπα τη Γλύκατζη  με τα ελαττώματά της!

7. Οι τέσσερις αλλαγές στο σώμα μιας γυναίκας μετά τα 30

 

Γυναίκα κάνει γιόγκα /Φωτογραφία: Shutterstock

Τα πρώτα «-άντα».

Όταν ένας άνθρωπος αλλάζει δεκαετία και μπαίνει στα 30, αλλάζουν πολλά στη ζωή του. Πόσο μάλλον σε μια γυναίκα. Πλέον, έρχονται αλλαγές στην καριέρα, στην προσωπική ζωή και στην υγεία μας.

Τι συμβαίνει όμως στο σώμα μιας γυναίκας όταν πατήσει τα 30; Συγκεκριμένα, συμβαίνουν τέσσερις αλλαγές στο σώμα κάθε τριαντάρας, που είναι όμως απόλυτα φυσιολογικές.

 

Γυναικείο σώμα. Το πιο περιζήτητο εμπορικό προϊόν. Ολόκληρες βιομηχανίες στήθηκαν πάνω στην εκμετάλλευσή του και  αποκομίζουν  μυθικά κέρδη.

΄Οσο η ίδια η γυναίκα συνεχίζει να  πλασάρει και να εκθέτει με κάθε τρόπο το σώμα της ως σεξουαλικό προϊόν για τους σεξομανείς και  τους κλαρινογαμπρούς. ΄Οσο νιώθει πως, ως  γυναίκα, είναι “ζωντανή”  και έχει πέραση  μέχρι τα 30 της  και μετά (ώ της θλίψης!) γίνεται… θείτσα η γιαγιά. ΄Οσο αρνείται να   μεταμορφωθεί στο φυσιολογικό,  άφυλο άνθρωπο, όποια εκμετάλλευση κι αν υφίσταται,  είναι το αποτέλεσμα των δικών της κακών επιλογών.

 

8..Η πρώτη προπόνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους

 Δυο ώρες στους “Τσαγιούς” στη Στενή, “στον πλάτανο από κάτω”  για δροσερή μπυρίτσα,  λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι και στις αντροπαρέες, το κύριο θέμα συζήτησης  ήταν το …μέγα γεγονός πως ο  “θεός” Ρολάντο ,πήγε στη Γιουβέντους.”

“Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι” παίδες,  για όσους έχουν κουκούτσι μυαλό. Για σας,  καλό και χορταστικό   “σανό” να ευχηθούμε, να μη σας λείψει. Να  έχετε να μασουλάτε  στους καναπέδες, που τρέφετε  κοιλιούμπες, εκστασιασμένοι να βλέπετε το Κριστιάνο να …χορεύε με την μπάλα.

Εις υγείαν των κορόιδων, λοιπόν, η δεύερη και τελευταία μας μπυρίτσα , από τη δροσιά της Στενής!