ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωση Εισαγγελέων για το «να πάμε κανέναν φυλακή» του Πολάκη: Σεβαστείτε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Οι…κλαδικές (συμβολικά χρησιμοποιούμε την αλήστου και μοναδικής μνήμης  πασοκική ορολογία)  της Δεξιάς, φαίνεται να πληθαίνουν. Αποκαλύπτονται  η μια μετά την άλλη. Βγάζουν ανακοινώσεις, αμέσως μετά τα κείμενα-καταγγελίες  της  Ν.Δ. Εντελώς …συμπτωματικά βέβαια, όλα αυτά.

Χτες ήταν το ΑΤ Ομόνοιας. (Γράψαμε για το συμβάν).  Σήμερα η Ένωση Εισαγγελέων στην ανακοίνωσή της καλύπτει απολύτως τις θέσεις της παράταξή της. ΄Ετσι χωρίς ντροπή.΄Οπως όλες οι κλαδικές βέβαια.

 

2.Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΝΑΕΙ
Εκθεση-σοκ: Ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί κατά 2,5 εκατ. έως το 2050
Επιστημονική έκθεση προβλέπει δραματική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού- φωτογραφία intimenews

Πηγή:  iefimerida.gr

Τον… κακό σου τον καιρό φυλλάδα της ντροπής. Δε γερνάει ο πληθυσμός της Ελλάδας. Ανανεώνεται . Απλώς, οι ΄Ελληνες σήμερα δεν είναι σαν τους παπππούδες μας που κάνανε μια ντουζίνα παιδιά. Απλή λογική .Ούτε αυτή διαθέτετε;

Από την άλλη, δε χρειάζεται να είναι αμιγής ο πληθυσμός. ΄Εχουμε στη χώρα Αλβανούς, Πακιστανούς, φυλές από όλη τη γη. Τα παιδιά και τα εγγόνια τους ΄Ελληνες πολίτες θα είναι.  Και μια χαρά ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι όσος τώρα και περισσότερος

3.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Αίτηση αποφυλάκισης από τον Σάββα Ξηρό -Επικαλείται τον νόμο Παρασκευόπουλου
Αίτηση αποφυλάκισης από τον Σάββα Ξηρό/ Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ- Παντελής Σαΐτας

 

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο καταδικασμένος σε πέντε φορές ισόβια για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν», Σάββας Ξηρός.

Ο 55χρονος βαρυποινίτης με αίτησή του ζητεί την υφ’ όρον απόλυσή του επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, επικαλείται το άρθρο 110Α ΠΚ του πολυσυζητημένου νόμου Παρασκευόπουλου.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, Άννυ Παπαρούσου, ο Σάββας Ξηρός έχει 98% αναπηρία, η οποία προκύπτει και από ιατρικό πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ, που όπως αναφέρει «ισχύει εφ’ όρου ζωής». Μάλιστα, η δικηγόρος υποστηρίζει πως, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, «ο Σάββας μετράει μέρες για την αποφυλάκιση».

Είμαστε οι πρώτοι εδώ που ζητάμε καιρό τώρα την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού για  λόγους υγείας. Η αναπηρία του είναι όντως βαριά.΄Οχι μαϊμου.  Και μόνο “μικροί”και μοχθηροί δε συναινούν να τον βγάλουν από τα μπουντρούμια.

Ο Σάββας και όλη εκείνη η ομάδα της Β΄7Ν, στα νιάτα τους ,φορτισμένοι ιδολογικά, όπως ήταν το κλίμα της εποχής εκείνης, νόμισαν πως με το 45αρι θα αλλάξει ο κόσμος .Και έκαναν όσα έκαναν. Μερικά μάλιστα ασυγχώρητα εγκλήματα.

Σήμερα, όλοι μας μάθαμε πως με ένοπλο αγώνα δεν έρχεται η αλλαγή. Ο καθένας ας αλλάξει τον εαυτό του. Ας κάνει μέσα του την επανάσταση και ύστερα αναλαμβάνει να αλλάξει και τον κόσμο.

(΄Ωρα 4.55)

 

4. Πού πήγαν μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ ύψους 1 εκατ. ευρώ -Η τελευταία ενημέρωση της Βουλής
Πού διατέθηκαν μυστικά κονδύλια ύψους 1 εκατ. ευρώ -Η τελευταία ενημέρωση της Βουλής -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Πού πήγαν μυστικά και φανερά κονδύλια  αγνώστου αριθμού  για την ελληνόγλωσση  εκπαίδευση  στις πρώην ανατολικές χώρες  από το ΥΠΕΞ ΥΠΕΠΘ ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις, τουλάχιστον από το 2004 και μετά; Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ που ξεκοκάλισαν  ΄Ελληνες  πολιτικοί και μαφιόζοι της ομογένειας.

Ο καθηγητής Γιώργος Τριάρχης και ο γράφων που υπηρετούσαμε την εποχή εκείνη σ΄ αυτές τις χώρες, ανακαλύψαμε την τεράστια κομπίνα  που κρατούσε χρόνια και  την καταγγείλαμε προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και με μήνυση εναντίον συγκεκριμένων ατόμων. Το αποτέλεσμα ήταν οι μαφιόζοι να δολοφονήσουν το Σεπτέμβρη του 2006 στη μέση της Τασκένδης τον Τριάρχη και εμένα η τότε υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου  να με εξαποστείλει στα βάθη της Ουκρανίας, για να με   εξοντώσει  η  μαφία. Σώθηκα τελευταία στιγμή, υποβάλοντας την παραίτησή μου.

 

Οι φυλλάδες που τάχα κόπτονται σήμερα για μυστικά κονδύλια  εκατομμυρίων  ευρώ, κάνουν χρόνια γαργάρα αυτή τη διασπάθιση πακτωλού χρημάτων της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης, επειδή ακριβώς τους ταϊζουν μέχρι σκασμού οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί και οι δολοφόνοι μαφιόζοι. “΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει”.

΄Ενα ακόμα ατιμώρητο έγκλημα, όπως τόσα και τόσα στη χώρα που οι εξουσίες εμπλέκονται σε ένα κατάπτυστο παιχνίδι  διαφθοράς και συγκάλυψης. Μια μέρα θα λογοδοτήσουν όμως. “Θέλει ο θεός τον κλέφτει, θέλει και το νοικοκύρη”.

(΄Ωρα 20.58)