ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Βουκουρέστι,  19 και  20 Οκτώβρη 2018

 

΄Οπως κάθε χρόνο τελευταία,  λίγοι, αλλά εκλεκτοί φίλοι,  ιστορικοί, κοινωνιολόγοι και άλλων συναφών επιστημών,μαζευτήκαμε πάλι φέτος, τούτη τη φορά στο πανέμορφο τέτοια  εποχή Βουκουρέστι. Σκοπός μας η προσωπική  επικοινωνία με αγαπητά πρόσωπα και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ζητήματα που αφορούν τις ειδικότητες και τις μελέτες μας.

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση προξένησε  η καταλυτική παρουσία του Φελίπ, Γάλλου φίλου, ιστορικού-ανθρωπολόγου. Ζει δώ και χρόνια πια μόνιμα στην Πολυνησία και μελετά τη ζωή και την κουλτούρα κοινοτήτων “πρωτόγονων” ,χωρίς καμιά επαφή με το σύγχρονο πολιτισμό , που ζουν σχεδόν, όπως οι  άνθρωποι στις παλιές κοινωνίες, πριν εκατομμύρια χρόνια.

Οι ανακοινώσεις του άφησαν άναυδους όλους τους συνδαιτυμόνες. Πραγματικά απίστευτες παρατηρήσεις και συγκλονιστικά περιστατικά. ΄Ενα έργο ζωής που εν καιρώ, ο καλός φίλος και ερευνητής, θα το παρουσιάσει ολοκληρωμένο σε μορφή  Μελέτης. Την περιμένουμε με παραγματικό ενδιαφέρον και συγκίνηση.

__________________________________________________________
1.Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά -Εκαναν έφοδο με βαριοπούλες
Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά/ Φωτογραφία: INTIMENEWS

 

Κοίτα πού   διαλέξανε να πάνε να χτυπήσουν τα υπαλληλάκια του Ιβάν Σαββίδη! Θα μου πεις το ψωμί τους βγάζουν με τις βαριοπούλες τους. Είναι και τεμπέληδες,είναι και η κρίση,πώς θα ζήσουν τα καλόπαιδα;

 

2.Προφητεία Αγίου Παϊσίου: Τα Σκόπια θα διαλυθούν…
Προφητεία Αγίου Παϊσίου: Τα Σκόπια θα διαλυθούν...

Αυτές τις εμετικές και  παραληρηματικές κατάρες του Παϊσιου υπάρχουν ιστότοποι που τις αναδημοσιεύουν  συχνά και μάλιστα ως …συγκλονιστικές .επίκαιρες ειδήσεις με πηχυαίους τίτλους! Τελευταία μάλιστα όλο και πιο πυκνά.

Εν τάξει.Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής να βρωμίζεις το διαδίκτυο με τέτοια ξεράσματα.Είναι κα καθαρά  ντελίριο ρατσιστικό. Ποινικό αδίκημα.  Τούρκοι, Σκοπιανοί και άλλλοι….εχθροί του ΄Εθνους πρέπει να καταστραφούν, να πέσει φωτιά, να θάψουν μάνες τα παιδιά τους γιατί αυτό ποθεί η ψυχή του κολασμένου και παρανοϊκού καλόγερου.

3.Καμμένος: Μένουμε στην κυβέρνηση μέχρι να έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών
Ο Πάνος Καμμένος/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βαρεθήκαμε να λέμε πως “πριν προφτάσει να στεγνώσει το μελάνι” ,επιβεβαιωνόμαστε σε όσα γράφουμε  εδώ. Για την πρόσφατη…σύρραξη των εταίρων στην κυβέρνηση υποστηρίζαμε πως είναι σικέ και πως ο Καραμανλικός Πάνος Καμμένος δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει την κυβέρνηση,αν δε συμφωνήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα. Και “πριν αλέκτορα φωνήσαι”…ο Πάνος λάλησε  και τα είπε καθαρά και ξάστερα.

 

΄Ωρα, 13.55