ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. α.ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Guardian: Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έφερε τους αριστερούς λαϊκιστές στην εξουσία

Τα λαϊκιστικά κόμματα έχουν τριπλασιάσει την εκλογική τους βάση την τελευταία εικοσαετία και τα εμπιστεύονται πλέον ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους, διαπιστώνει ο Guardian σε έρευνά του σε 31 χώρες ενόψει των ευρωεκλογών, σε συνεργασία με 30 πολιτικούς επιστήμονες.

 

β. ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πάιατ: Η σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ είναι ισχυρότερη από ό,τι υπήρξε εδώ και πολλά χρόνια
Τζέφρι Πάιατ/Φωτογραφία: SOOC

Αγγλία, Ιταλία Ουγγαρία, Πολωνία ,Τσεχία για να μνημονεύσουμε μόνο  χώρες της Ευρώπης,  έχουν όχι μόνο  λαϊκιστές στην εξουσία, αλλά ακροδεξιούς, εθνικιστές, κινούμενους ως και  στα  κράσπεδα του Φασισμού. ΄Ομως, ο συντηρητικός Γκάρντιαν ανέδειξε ως  σοβαρό και περίεργο θέμα, μόνο το γεγονός πως οι αριστεροί λαϊκιστές, κατάφεραν να γίνουν κυβέρνηση στην Ελλάδα!

Ο αντικομμουνισμός είναι γάγγραινα. ΄Ο τι αριστερό είναι “ανίερο” και κάρφος στο μάτι  για τις συστημικές εφημερίδες ,όχι μόνο στην Αγγλία.  Και ακόμα χειρότερα, επειδή είναι φανερό πως απ΄όλους τους ακροδεξιούς λαϊκιστές  που κυβερνούν σε ευρωπαϊικές χώρες, μόνο η ελληνική κυβέρνηση  τα πήγε καλύτερα.

 Και το σημαντικότερο κράτησε την ευρωπαϊκή γραμμή, απόπεμψε από τοι σώμα της τους αντιευρωπαϊστές- σκεπτικιστές, ενίσχυσε, όσο καμιά  κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, τους δεσμούς της Ελλάδας με με ΗΠΑ, όπως επισημαίνει και ο Αμερικανός πρέσβης. Κάτι που δεν έκαναν ΟΛΟΙ οι άλλοι των ακροδεξιών κυβερνήσεων των χωρών που ανήκουν στην Ε.Ε, με πρώτη την   Αγγλία,όπου ο Γκάρντιαν δίνει ρεσιτάλ διγλωσσίας για ντόπια κατανάλωση -θήρευση πελατείας. (Και μ΄αυτούς και με τους άλλους!).

Και στο κάτω- κάτω ,ποιο κόμμα σε όλο σχεδόν τον φάσμα της  κοινοβουλευτικής δημοκρατίας,δε χρησιμοποιεί τη γλώσσα της δημαγωγίας και του λαϊκισμού, για να κερδίζει ψήφους; Είναι, δηλαδή, αριστερός λαϊκιστής ο Αλέξης Τσίπρας και όχι ακροδεξιός, επίσης λαϊκιστής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης;  Αφέλειες, που τουλάχιστον  αναλυτές σαν τους παραπάνω πολτικούς επιστήμονες που συνεργάστηκαν με την αγγλική εφημερίδα,δε θα έπρεπε να λέγονται.

Ας είναι!  Ο κόσμος πάει  μπροστά.Αφήνει πίσω το “κίτρινιο” παρελθόν και παρόν της βιομηχανίας παραπληροφόρησης στην παγκόσμια κοινότητα . Αρκετό κακό προξένησαν ως σήμερα στον κόσμο.

2. ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ
Το λάθος που έκανε ο Ρουβίκωνας -«Μα δεν έχω κάνει κανένα αδίκημα», έλεγε στους αστυνομικούς το ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας
Αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ / Φωτογραφία: Intimenews/Γιάννης Λιάκος

Μετά από δεκάδες περιστατικά που ο Ρουβίκωνας ουσιαστικά έπιανε στον ύπνο και έκανε πλάκα στην ΕΛ.ΑΣ., με χτυπήματα σε πρεσβείες, υπουργεία, εταιρείες κ.λπ., τώρα η αστυνομία ήταν αυτή που έπιασε αδιάβαστη στην ποινική δικονομία την αναρχική ομάδα.

Η ομάδα τοπυ Ρουβίκωνα κινείται πάντα στα όρια του νόμου και γι’ αυτό την πάτησε στην περίπτωση των απειλών στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα απείλησε μέσω τηλεφώνου ότι θα σπάσει στο ξύλο στελέχη του νοσοκομείου και θα προκαλέσει φθορές στις εγκαταστάσεις. Ο ίδιος νόμιζε ότι η κατηγορία με την οποία θα ερχόταν αντιμέτωπος θα ήταν για απειλή, αδίκημα που απαιτούσε μήνυση.

Ο 39χρονος στο τηλέφωνο είχε πει: «Διώξτε τους αστυνομικούς γιατί αλλιώς θα σας σπάσουμε στο ξύλο και θα σπάσουμε και το νοσοκομείο». Αμέσως μετά οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό που είχε καλέσει και τους είχε απειλήσει και τελικά το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στα Εξάρχεια.
«Μα δεν έχω κάνει κανένα αδίκημα. Δεν υπάρχει μήνυση», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, νομίζοντας ότι η κατηγορία που τον βάρυνε ήταν αυτή της απειλής, η οποία απαιτεί έγκληση προκειμένου να υπάρξει σύλληψη.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό: «Αιφνιδιάστηκε. Δεν το περίμενε. Είχε πάρει από το δικό του τηλέφωνο. Συνελήφθη γιατί το αδίκημα ήταν αυτόφωρο. Αυτό της διατάραξης ειρήνης πολιτών».

Το μέλος του Ρουβίκωνα οδηγήθηκε αρχικά στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαιτούμενες διαδικασίες σήμανσης και στη συνέχεια στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς.

Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου, προκειμένου να καταθέσουν οι μάρτυρες, εργαζόμενοι του νοσοκομείου και αστυνομικοί.

 

“Παίζει εν ου παικτοίς” ο Ρουβίκωνας με όσα κάνει όλο αυτό τον καιρό.  Τί πάει να πει  «διώξτε τους αστυνομικούς γιατί αλλιώς θα σας σπάσουμε στο ξύλο και θα σπάσουμε και το νοσοκομείο»;  Ποιος είναι, δηλαδή,  ο Γιώργος Καλαϊτζίδης,  ο αναφερόμενος,  μάλιστα,  και ως …ηγετικό στέλεχος, που θα σπάσει το Νοσοκομείο; Ποιοι άλλοι τα κάνουν λίμπα κάθε τρεις και μία   σε  άλλες ευρωπαϊκές χώρες; Ουδείς, παρά μόνο οι μπαχαλάκηδες στην Ελλάδα;  Και είναι τέτοιοι οι Ρουβίκωνες.  Ο ίδιος ο αρχηγός το επιβεβαιώνει .

Καμιά σχέη με την αναρχία . Ας  φορούν για κάλυψη τη μάσκα του αναρχικού.

3.Βολές Αμβρόσιου κατά άλλων μητροπολιτών: Αδελφοί «Αγαπούληδες» σας δίνω τη χαριστική βολή
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος/Φωτογραφία: ΑΡ

 

Ο Αμβρόσιος είναι ο σπουδαιότερος και πιο απαραίτητος σύμμαχός μας. Κι ας τον κατηγορούμε. Ουδείς προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στην αποκαθήλωση του ιδανικού χριστιανισμού της αγάπης, της αλληλεγγύης,του “αγάπα τον εχθρό σου” απ΄όσο αυτός ο δεσπότης.  Δεν έχει μόνο ο ίδιος “ξεβρακωθεί” εντελώς ως  χριστιανός…Ναζί ,αλλά το μίσος ,ο φανατισμός και ο σκοταδισμός του, τον φέρνουν σε μετωπική σύγκρουση  με άλλους, τουλάχιστον μη Ναζί…συναδέλφους του, βγάζοντας έτσι  τα άπλυτα στη φόρα της εκκλησίας και την πραγματική ταυτότητα των χριστιανών.  Τέτοια θέλουμε κι εμείς.

Πάντως και με την τελευταία εξαγγελία της πολιτείας να απομακρύνει το παπαδαριό από τον κρατικό κορβανά, που επί χρόνια απομυζούν και τούτοι, το ιερατείο απέδειξε πως , αν λατρεύει κάποιον, δεν είναι ο…Ιησούς Χριστός, αλλά Κύριό τους έχουν μόνο το Μαμωνά. Μέγας θεός  για δαύτους!

΄Ωρα,13.30
4.Σκότωσε τον φίλο της, τον έλιωσε στο μπλέντερ, τον μαγείρεψε και μοίρασε το φαγητό στη γειτονιά
Γυναίκα στο Μαρόκο /Φωτογραφία Αρχείου: Shutterstock

 

Οτι έσφαξε τον εραστή της, τον έλιωσε στο μπλέντερ, τον μαγείρεψε με ρύζι και τον μοίρασε στη… γειτονιά, κατηγορείται μια Μαροκινή.

Η δολοφονία, όπως αναφέρει η Daily  Mail, έγινε στο Ελ Εΐν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η γυναίκα αποφάσισε να δολοφονήσει τον φίλο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί επτά χρόνια, όταν της ανακοίνωσε ότι σκόπευε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η Μαροκινή τον σκότωσε και μετά με τη βοήθεια ενός μπλέντερ τον έκανε… κομματάκια. Εν συνεχεία μαγείρεψε τα υπολείμματα με ρύζι, ακολουθώντας τη συνταγή ενός παραδοσιακού πιάτου του Κόλπου και το σέρβιρε σε Πακιστανούς εργάτες που δούλευαν σε οικοδομή δίπλα στο σπίτι της.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν ο αδελφός του δολοφονηθέντα δήλωσε την εξαφάνισή του.

Ο ίδιος προηγουμένως είχε πάει στο σπίτι όπου ζούσε ο αδελφός του για να τον ψάξει, με την μνηστή του να του απαντά ότι τον έδιωξε από το σπίτι και ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνές και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντόπισαν ένα ανθρώπινο δόντι στο μπλέντερ της Μαροκινής.

Το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι το δόντι ανήκει στον νεαρό και έτσι η Μαροκινή συνελήφθη.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον καλό της σε μια στιγμή παραφροσύνης. Υποστήριξε ακόμη ότι την έπιασε μανία εκδίκησης καθώς συντηρούσε και υποστήριζε οικονομικά τον φίλο της, επί χρόνια.

Λέγεται ακόμη ότι μετά τη δολοφονία ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου της για να εξαφανίσουν το πτώμα αλλά εκείνος αρνήθηκε και για αυτό πιθανότατα κατέληξε στο να μαγειρεύει τον σύντροφό της.

Φρίκη! Να μην καταντήσουμε,όμως, κι εμείς ταμπλόιντ.  Θα αναφερθούμε σε   μια άλλη  διάσταση αυτής της τραγωδίας.

Διαβάζουμε  πως

Η γυναίκα αποφάσισε να δολοφονήσει τον φίλο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί επτά χρόνια, όταν της ανακοίνωσε ότι σκόπευε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκᨔ.

Λέμε,λοιπόν, ότι  το χέρι αυτής  της τρελαμένης γυναίκας να φτάσει σε ένα τέτοιο  ειδεχθές έγκλημα, το όπλισε πρώτα η κοινωνία στην οποία ζει.Οι θεσμοί,η θρησκεία, η νοοτροπία είναι οι  ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.

΄Ετσι τη δίδαξαν “εξ απαλών ονύχων”. Πως,  ως γυναίκα, σκοπός της ζωής της είναι να βρει έναν άντρα να κάνει οικογένεια,παιδιά,να είναι πιστή και ειδικά σε αυτές τις μουσουλμανικές κοινωνίες, να είναι και δούλα του άντρα. Και τώρα; Γελασμένη,παρατημένη,όχι πια νέα,  ποιος θα γυρίσει να κοιτάξει μια…ατιμασμένη;

Δικάστε τη. Πρέπει. Και σκληρά μάλιστα. Αλλά, δε θα έχετε σε καμιά περίπτωση επιφέρει την κάθαρση.  Πρώτοι όφειλαν να τιμωρηθούν όσοι οδήγησαν αυτό το παρανοϊκό θύμα τους  στο φρικτό ,το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Και πρώτα το ιερατείο,που ειδικά στον Ισλαμικό κόσμο, είναι πραγματικά αιμοβόρο με όσα διδάσκει, επιβάλει και όπως διαμορφώνει εκείνες τις κοινωνίες.

΄Ωρα. 16.03